עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by oDot,

שלום חברס, לצערי הרב קיבלתי צו סיפוח לטכני, ואני זקוק לעזרתכם.. אז ככה - עשיתי טירונות 02 בניצנים ועכשיו אני מיועד לטכני, מחר בשמונה בבוקר אני שם, ככה בשבוע הבא אני מקווה לקרוא את התגובות שלכם. בעיקרון אני לא מבין בכלל למה אני שם.. כל הקשר לאלקטרוניקה זה שעתיים העשרה שעשיתי בבצפר ולא נכנס מהן כלום למוח. במדמ"ח, לעומת זאת, יש לי את כל מה שעושים בבצפר עם בגרויות פרוייקט ושיט, ואפילו התחלתי במהלך י"ב ללמוד קורסים של מדמ"ח באוניברסיטת ת"א. כרגע אני מיועד למשהו בשם 1210.. "טכנאי אלקטרוניקה" בטכני. עזבו את זה שזה חרא עבורי, אני יכול לעשות הרבה יותר במקומות אחרים.. זה הרי קשה מאוד לתרום במשהו שאתה שונא לעשות, בייחוד כאשר יש לי ידע טוב בנושאים אחרים. אשמח לעצתכם בנושא. אגב - יש ל…

• 61 תגובות
    • 9.9k צפיות
  2. Started by אמיר יצחקי,

אני מחפש את השם של השיר מהפרסמות של רנואר בערוץ 22. אני חושב שזה שיר ישן של gwen stefani. תודה.

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  3. Started by tamar,

שלום. אנו מחפשים אומן שיכול לצייר על מארזי מחשב (ציור על מתכת עם כל המשתמע מכך) ציורים לפי הזמנה אישית - בתשלום כמובן. נא לצור קשר בפרטי.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by Ewingum,

http://www.internetintheuk.com/ (תראד זה חסין מפני ערנבים, ישןים, ספויילרים ושאר מזיקים)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Artist,

אני מנסה להרכיב רשימה של כל ההנפצות שהמציאו מש"קי ההדרכה בצה"ל על פי אמנת ז'נבה אסור לירות באוטומט אסור להרכיב נשק קר על נשק קר אסור להשתמש בלהביור / נאפלם / זרחן (לא מדוייק) אסור לירות בצנחן באוויר (תקף לצוות אוויר שנוטש מטוס, לגבי השאר - מותר ומומלץ ) חובשים/ רפואה במקרה שהראש של הנפגע הוא במרחק X מטרים משאר הגוף מותר לחובש לקבוע מוות הפרופיל המקסימלי הוא 97 בגלל הברית מילה ראשי תבות מא"ג - מקלע אחיד גדודי מע"ד - מכשיר עזר דיבורי (???) זה רשימה חלקית של מה שעולה לי לראש, אודה אם תעזרו לי להשלים

• 35 תגובות
    • 10.9k צפיות
  6. Started by gshhar,

???

• 3 תגובות
    • 15k צפיות
  7. היי כולם, אני כתב באתר iandroidil.net ורציתי להקשיב לעצות/טיפים כיצד לגרום לאתר להיות פופלרי יותר?

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  8. Started by sevenX,

מי שעובר את שלב 3 מאה שקל. מומלץ להדליק רמקולים. http://www.winterrowd.com/maze1.swf

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Your-AsSaSsiN,

בטח שמעתם, שממש בקרוב בנק ישראל עומד להוציא מטבע חדש של 2 ש"ח. תהיתי, למה צריך מטבע כזה בכלל? הסתדרנו עד עכשיו יפה בלעדיו וזה נשמע כמו פרי המצאתו של אדם בבנק ישראל שהיה לו יותר מדי זמן פנוי.. מישהו יכול להאיר את עיניי בנושא?

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by IG,

מישהו ראה את הסרט הזה? (עם קונטין טרנטינו וג'ורג' קלוני....) אני רוצה לדעת מי הבמאי שלו... (אגב, סרט מומלץ בטרוף!!! אחד הטובים שראיתי!)

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by Symbore,

it is like everyone around him are his bitches

12. אז ככה הבאתי היום אקווריום עם משאבה וגוף חימום וקניתי לי 2 טורפים (אלה שדומים מאוד לפירנות) אני מתכנן מחר על דג מנקה (לא הרגיל, זה שנדבק עם כל הגוף) וחתול מתהפך נכון אולי לרובכם זה נשמע כמו שפה זרה אבל לאלה מכם שכן יודעים על מה אני מדבר אז רציתי לדעת האם הם יסתדרו ויחיו בהרמוניה וגם מה מומלץ אוכל טיפול וזה וזה אני יודע שהמים צריכם להיות ב 27 מעלות והאכלה פעם ביומיים.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by re5pect,

בקיץ הקרוב יש לי בחינת בגרות במדעי המחשב C עיצוב תוכנה ומודלים חישוביים. אני מחפש ספר טוב לעיצוב תוכנה שניתן ללמוד ממנו בלי מורה. (לא תרגילים מבחינות בגרות קודמות אלא החומר עצמו.) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  14. Started by The-Devil,

אנשים אני צריך עזרה במציאה של הקעקוע על ידו של Jin Kazama הידוע מטורניר הTEKKEN אני חושב לעשות קעקוע כזה, או משהו בסגנון אבל כמה שלא חיפשתי, לא הצלחתי למצוא תמונה טובה של הקעקוע, ככה שאני אוכל להדפיס אותה ולראות איך זה יושב לי על היד. אם מישהו מוצא, מכיר או יודע על קישור לתמונה טובה של הקעקוע שלו שישים פה. תודה רבה !!!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  15. Started by zurkin1232,

שמעתי היום ברדיו שיר חמוד, ואני רוצה לדעת מה שמו (ומי המבצע). זו איזו גרסת דאנס/האוס (אף פעם לא ידעתי להגדיר ז'אנרים ). בכל אופן משתמשים שם בסימפול מתוך השיר "don't stop till you get enough" של מייקל ג'קסון. יש את הסימפול, ואז הזמר אומר "stop" (או אולי "don't stop") והמוזיקה עוצרת לרגע, ואז ממשיכה. מישהו יודע (על אף התיאור המעורפל...)? עריכה: הנה קטע מהסימפול שדיברתי עליו... מי שמכיר את השיר מיד יזהה לדעתי.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  16. מעוניין להרשם לקורס מוזל לחיילים (990 ש"ח) ורציתי לדעת כמה המבחן באמת קשה וכמה הצלחתם ...

• 39 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by J0HNiE,

בשעה טובה לחלקחם מייקרוסופט הכריזו על שיחרור הגרסה החדשה של מסנג'ר http://www.msn.co.uk/messengerbeta/Default.asp?MSPSA=1 תהנו

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  18. רציתי לדעת אם מחשב נייד הכרחי במהלך לימודי התואר, אני רוצה לקנות אחד ומתלבט לגבי הגודל. אם לא צריך אותו במכללה אז אקנה אחד יותר גדול

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. כאמור יש לי תוכנת פורום ואני רוצה לההעלות אותה לרשת . כן שכחתי לציין שהשרת צריך להיות ללא תשלום...

20. Started by Satlan,

השאלה די בכותרת הכוונה היא שלא באופן קיצוני.. כאילו אם חברה הייתה עוזבת אותכם .. היו מספרים לכם משהו קשה.. הייתם משחררים את זה? נ.ב השאלה מופנת בעיקר לגברים =]

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ^DaRk-MiNd^,

(אני חושב שנושא זה מתאים יותר לכללי מאשר לפורום מוזיקה, אבל אם אני טועה תקנו זאת) השאלה שלי היא בקשר לעולם ה HIP-HOP. אני מכיר המון ראפרים שהם מהWESTSIDE כמו : snoop dogg, Dr. Dre (RuLeZ) , eminem, xzibit, warren g, nate dogg, (the late) 2pac, , TQ, וDMX אם אני לא טועה. אז מי בעצם בEastside ? אני יודע על P DIDDY, B.I.G ובקשר לשאר אני לא בטוח. באסטה ריימס ? ג'ה רול ? Missy Elliott ? מישהו יכול לעשות לי סדר ?

• 80 תגובות
    • 9k צפיות
  22. Started by MiniMizer,

http://nimportequi.com/v_d_o/lecteur.swf?vid=126 ;D אתם יכולים גם לשנות את המספר למספרים אחרים (יש המון סרטונים), דוגמאות מוצלחות הן 105, 110, 111, 114... תמצאו עוד לבד

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  23. Started by אמיר יצחקי,

זה משגעעעעע אותי! אני לוקח טיפות אף אוטריוין וזה לא שווה הרבה,מישהו מכיר תרופות סבא? (: ותוך כמה זמן נזלת צפויה לעבור? תודה

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. דוחות המשלוחים לרבעון האחרון מציגים עלייה שנתית מרשימה של כמעט 10 אחוזים, אך הנתונים האופטימיים מסתירים בהלה צרכנית מפני עליות המחירים הצפויות בשוק הזיכרונות והשינויים הדרמטיים שצופנת שנת 2026לכתבה

דיונים חדשים בפורומים