עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Zinger777,

שלום כולם, אני בן 20 וכמעט מיד לאחר השחרור שלי (בפרופיל 21 רפואי) מהשירות הצבאי (שארך כשנה וחצי) התחלתי לעבוד, קיבלתי משכורת וראיתי שיש לי ניכוי מהשכר עבור ביטוח לאומי (בשווי 7% מהשכר) ומס בריאות (בשווי 5% מהשכר) ואין ניכוי כלל על מס הכנסה. הכל טוב ויפה עד שגיליתי שיש לי אנשים בגילי +- שמנכים להם סה"כ 3.5% מיסים מהשכר כשהמשכורות של שלושתנו קרובות לממוצע של המשכורות הללו. הדבר זה הפתיע אותי וגם די מבלבל.. הרי מקום העבודה משלם בכל מקרה את הברוטו, השאלה היא מה הסיבה שמנכים לי כל כך הרבה יחסית לאחרים? בדקתי את זה מול 2 אנשים (עם אותו ותק שלי בעבודה): האחת בת 21 שהשתחררה לפני שנה+ ועשתה שירות צבאי מלא (נקבה). האחד בן 19 שלפני גיוס (זכר). תודה מראש, Zinger777.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Pika007,

אני יודע שחלק מהדברים שנאמרים שם הם כתוצאה מתהליך של שנים ולא רק אשמתו של אולמרט, אבל בבקשה הפעם אל תהיו קטנוניים, זה אשכול בשביל הומור P:

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  3. אני אם חומוס ובעע כבר נימאס אז איך אתם אוכלים את שלכם?

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3179934,00.html יש לי רק דבר אחד להגיד על זה: ואני מבקש, "פקאצות בנות 14" (כפי שהוגדרו הבוחרים בה ע"י אחד המגיבים לכתבה...) עם "הבת\ הסגנית\ האחות\ הדודה\ אמו של אלוהים באינפו, עשו טובה ותחשבו פעמיים לפני שאתם מגיבים, אם בכלל... אגב, מזל"ט #3 לאנג'לינה :gorgeous:

• 114 תגובות
    • 10.5k צפיות
  5. קונסולת המשחקים החדשה של נינטנדו תגיע במהלך 2025 עם שיפורים משמעותיים, אך שומרת על הקונספט המוצלח של המקורלכתבה

6. Started by nokobik,

אני גר במושב ליד ירושלים. התעוררתי בלילה מרעש, הייתי בטוח שמישהו ממול סגר את השער בכניסה שלו. התחילה אזעקה למשך כמה שניות והפסיקה, אמרתי לעצמי, שאולי בטעות הוא הפעיל את האזעקה שלו במקום לכבות אותה. קורה לפעמים ואני גם ככה לא ממש מזהה את האזעקה שלי. אבל לא שמעתי התנעה של האוטו ועדיין שמעתי רעשים, במבט ראשון לא ראיתי כלום מהחלון בחושך. שמעתי עדיין רעשים, הסתכלתי עוד פעם וקלטתי שאולי בכל זאת יש שם מישהו ליד האוטו, סעמק! עדיין לא הייתי בטוח ב-100%. עשיתי רעש וצעקתי "היי", הדלקתי את האור בכניסה יצאתי עם סכין וצעקתי לחברה שלי שתחייג למשטרה, והכלב הזה ברח כמו טיל ליער. היה פה עכשיו מישהו מהזיהוי, מתברר שההחרא הזה השתמש בכפפות ובנה על המזדה ספציפית, היו לו פה רכבים הרבה יותר שווי…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שמעתי על איזשהו ניסוי בו שמים מים בכוס אחת ואז דרך קשית גורמים למים לעבור לכוס אחרת. מישהו יודע בדיוק איך הניסוי הולך ומה ההסבר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by winds,

תריצו את הסרט ותספרו כמה פעמים הקבוצה הלבנה מסרה את הכדור. אחר כך תקראו מה כתוב. לא מוסיף פרטים כדי לא להרוס את הקטע. ללחוץ כאן לסרט

• 49 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by מר מקלדת,

כנסו לאתר הבא: http://www.speakeasy.net/speedtest/ בחרו ב-LOS ANGELES. והעתיקו את התוצאה שקיבלתם (למטה) וכתבו מה החבילה שלכם ודרך איזה ספק ותשתית אתם גולשים. שימו לב לכמה דברים: 1. יש לבחור כולם באותו שרת - LOS ANGELES - כדי שההשוואה תהיה נכונה 2. שאין צריכה של רוחב הפס שלכם בזמן הבדיקה (שלא תהיה ברקע תוכנת שיתוף קבצים, לא להוריד משהו או לטעון אתר בו זמנית וכו') 3. יש לכתוב כמובן באיזה חבילה אתם גולשים אם אתם לא מבצעים את הסעיפים האלו עדיף שלא תשתתפו, כי התוצאות יהיו לא אמינות. למשל: Netvision, Cable, 3Mbps/278kbps Download Speed: 290 kbps (36.3 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 269 kbps (33.6 KB/sec transfer rate)

• 30 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by yair_gobani,

• 32 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by parlov,

אני מנסה כבר כמה ימים להוריד את הלינק הבא:http://www.tp-link.com/resources/simulator/841_v5/index.htm אבל ללא הצלחה הכוונה שלי להוריד את כל האתר שזה כמה דפים. זהוא בעצם אמולטר של נתב של TP-LINK אשר אני רוצה להוריד אותו למחשב פשוט ניסיתי עם כמה וכמה תוכנות אבל דווקא עם האתר הזה התוכנות לא מצליחות להתמודד. עם למישהו יש רעיון או עצה אני אשמח. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by chichy,

ניסיון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by AgentZ,

אהלן אנשים , הסתכלתי היום בתיבת דואר שלי ומצאתי את ההודעה הבאה : Dear {012.NET.IL} Account User "" This Email is from { 012.net.il } user Customer Care and we are sending it to every { 012.net.il } User Accounts Owner for safety. we are having congestion due to the anonymous registration of accounts so we are shutting down some accounts and your account was among those to be deleted. We are sending you this email to you so that you can verify and let us know if you still want to use this account. If you are still interested please confirm your account by filling the space below.Your User name, password, date of birth and your country information would be needed to v…

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  14. בעקבות מייל שנתקלתי בו אצל אחד מחבריי, אני מפרסמת הודעת אזהרה זו. מדובר במייל שעל פניו נראה כמו מייל תקין מתמיכת אתר פייסבוק. בהודעת המייל נכתב שלאור פנייתי לאיפוס הסיסמה באתר יש להקיש על הלינק המצורף. כמובן שלא בוצעה שום בקשה לאיפוס הסיסמה, ומדובר במייל "פישינג". מהם אתרי פישינג? פישינג (phishing) היא שיטת הונאה המבוססת ברובה על שכפול אתרים לגיטימיים, כמו אתרי בנקים, אתרי משלוחים, אתרי חברות אשראי ועוד. כיום, ההונאה פועלת בשתי דרכים עיקריות. הדרך הראשונה והפחות נפוצה היא השתלטות על אתרים קיימים, בעת ניסיון כניסה לאתרים הנ"ל, עולה אתר 'דמה' (הזהה לחלוטין לאתר המקורי) ומבקש את פרטי הכניסה, ברגע שהמשתמש יכניס את הפרטים הוא יועבר לאתר 'שגיאה' שגם הוא מזויף המעיד על תקלה …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by bad-sector,

הזמנתי מהם מוצר אשר הוזמן במשלוח דרך חברת הדואר, וכאשר הם מתחייבים לספקו תוך 10 ימי עבודה החל מיום ההזמנה, זאת כאשר לאחר כ - 8 ימים קיבלה משפחתי הודעה מהדואר כי ממתינה עבורי חבילה (אני חייל בקורס קצינים ואינני יכול להיות מעורב לגבי המתרחש...) לאחר שהלכו לדואר, קיבלו משפחתי מעטפה ובה קבלות על הרכישה ללא שום מוצר, כאשר התקשרתי לחברה הם טענו כי המוצר נשלח ללא ספק וכנראה שחברת הדואר אשמה, לאחר שיחות טלפון מרובות בין החברה לדואר, וכאשר מנהלת הסניף בעיר שלי אישרה כי מעולם לא הגיעה לידי הדואר בשום סניף שהוא מוצר שכזה, כאשר הצגתי את הנתונים לחברת PCH הנחמדים, טענו כי "מצאו את הרכיב שהזמנתי במחסן שלהם וכי כנראה נפל הרכיב מהמעטפה" כמובן שהחברה הציעה כי בתוספת תשלום אוכל להזמין את ה…

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Terayon,

מניח שמי שנמצא באתר הזה יודע להזהר...אבל בכל זאת... בימים האחרונים פרסמו בפייסבוק קישורים למשחקים, סרטוני עירום וכו'. כל לינק מוביל לדף מידע על הסרטון או המשחק בו נדרש ללחוץ על קישור נוסף לחיצה על כל אחד מהקישורים תוביל לדף הבא, שנראה כמו דף הכניסה של פייסבוק. רק שימו לב לכתובת... אז תזהרו..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Stealth,

שלום לכולם פעם ראשונה שמעתי על החנות היום ומצאתי שם את המארז acryclear בכמעט 100 ש"ח פחות מחנות אחרת online עד היום קניתי מזיגזג ואין עליהם אבל אין להם את המוצר המבוקש ורציתי לדעת קצת פרטים של zenith מאנשים שקנו למשל, טיפול בלקוחות, עלות משלוח, זמן אספקה וכו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  18. ההבטחות גדולות והמימוש לא רע בכלל. בדקנו את מחשב ה-Zenbook S14 של ASUS עם מעבד מסדרת Lunar Lake החדשה של אינטללכתבה

19. Started by Iv0ry,

זה קצת שרף. זה נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  20. שלום! סתם רציתי לדעת איך מתניעים את האוטו. אז סובבתי את המפתח עד הסוף וזה עושה רעש כזה קוקוורקר לחצתי על הגז טיפה אבל לא קורה כלום האוטו לא מתניע! ניסתי פעמיים והפסקתי. בקשר לאזעקה אני יודע להכניס את הקוד של הקודן זה לא הבעיה. ואני בן 17 וקצת,אני כבר לומד לתאוריה

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. (חבל שאין אחד כזה עצוב) אזרחות!מחר!מחר!אזרחות! מוזר שלכל מבחן כולל מבחן האמת הבדוואי וגרסת האינקה שלו מרימים דיון שלם ודווקא למבחן הכי מקולל לא אולי זה כי כולכם עם האף עמוק בתוך הספר או כי כולכם לא רוצים להגיד את השם (כמו בספר של ההיא על ההוא) בכל מקרה, מחר זה מגיע -- אז קדימה, דרכי התכוננות, דרכי מילוט, דרכי עידוד, דרכי בידוד -- הכל. זה ב-14:30 ד"א, טוב ששאלתם. ובהצלחה, נגיד...

• 48 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת שני דברים 1.איזה פרק אנחנו היום בערוץ 2 בניפ טאק ואיזה עונה זו? 2.כמה פרקים יש בעונה השניה של נמלטים בתודה מראש

23. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי צילומים בעוד כמה ימים [פעם אחרת אני אסביר לגבי זה למתעניינים] ורציתי לדעת איך אני יכול לנפח קצת יותר את השרירים [אני מתכוון ללכת שעה לפני הצילומים לחדר כושר]. אני מעוניין לנפח את החזה, את השרירים בבטן [אני יודע שהם לא אמורים להתנפח מי יודע מה אבל אחרי אימון רציני אני רואה הבדל] ובידיים. בדחיקת חזה [180 מעלות] אני מרים בשבועיים האחרונים 25 קילו[משקולת בכל צד], 4 סטים ב6+ חזרות.. בזוית כהה אני מרים 20 קילו [משקולת בכל צד] 4 סטים ב6- חזרות. ידיים אני לא עושה.. בטח השרירים פועלים כשאני עושה פולי עליון וחזה.. יש לי לפני אימון הייקף של 33 וחצי ואחרי 34 אלו היו הנתונים של אימון לנפח - אימון דיי קשה שלדעתי שעתיים אחריו השרירים ישר מאבדים את הנפח [כלומר, הם אפילו קטנים יותר …

• 50 תגובות
    • 7.2k צפיות
  24. Started by com,

אהלן חברים. כנראה ונחתה עלי נסיעה לא צפויה לחול שבוע הבא. (טפו טפו טפו.) למרבה התענוג, עדיין לא יצאתי מגבולתיה של ארץ הקודש, ואין לי דרכון. השאלה המתבקשת, מה אורך הפרוצדורה של הנפקת דרכון ראשון? אני מגיע עם סכום הכסף הנדרש, תמונות פספורט לרוב, תעודת זהות, והדבר נעשה על המקום? או לאחר ימים בודדים? או שמדובר בענין של שבועות? הענין די דחוף עבורי, ובמוקד של משרד הפנים, פשוט לא עונים. על הפנים. תודה! שבוע טוב.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by xray,

היום עברתי בעיתון על המדורים השונים וניתקלתי במודעת פירסומת של IVORY קראתי את כל ההצעות למערכות מחשב שם ועשיתי חשבון שאם לוקחים מערכת מחשב שהם מציעים עם מעבד Q9650 ומשדרגים כימעט את כ ל שאר המרכבים עדיין מערכת כזו תיצא זולה בהרבה !!!! מכל החנויות המפורסמות פה באתר ,WHATS THE CATCH???חייב להיות כאן טריק או בעיה או שאני סתם לא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שמוכרים בזול ? HELP PLEASE אני על סף קניית מחשב . :s05: :s05:

• 69 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.