כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה ה"מצטיין" מבחינת כפיפות מרפקים, כפיפות בטן, ו2000 ביום סיירות?
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
סרט/ סרטון פלאש או סתם משהו מדליק או מצחיק... בואו תכתבו ב... http://www.dex.co.il/view.php?u=1049
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני מתגייס ב26 לחודש עם פרופיל 45 מישהו יודע אולי לאן זה?. ומה לקחת לשם(איזה בגדים וכו..)? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים מי שמכיר מקומות מסוימים שבהם ניתן לקנות כרטיסי מסך או אתרי מכירה של כרטיסי מסך. שמעתי שהמחירים שם סוף אז אתם מכירים רק בהונג קונג. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
לא מצאתי שום מקום לפתוח את הנושא. אני מתלבט בין Yahoo לבין Gmail (יש לי הזמנה) כי נמאס לי מהוואלה שעושה די הרבה בעיות בתמורה ל-3 ג'יגה ש-2.90 מהם לא מנוצלים. מה אני צריך? חשבון בחינם. ממש לא חשבון גדול. בד"כ אני משתמש בכ-5 עד 10 מגה, אבל תמיד טוב "קצת" ספייר. מה גם שרוב החשבונות היום באים עם ג'יגה, בין אם אני ארצה ובין אם לא. חשבון מהיר, יענו שעולה מהר. גם בלי בעיות כמו בעיית הריפרש של וואלה. נוח לשימוש, מצידי (ואפילו עדיף) באנגלית אבל עם תמיכה בעברית. מעדיף חשבון שעובד טוב בפיירפוקס, אבל אם לא אז לא, זה לא נורא. (בוואלה אי אפשר לשלוח אימיילים דרך פיירפוקס). ואם אפשר, אז לעבוד דרכו עם אאוטלוק אקספרס או משהו בסגנון, אבל הסיכוי שאני אמצא כזה בחינם הוא נמוך אני מניח. תודה רב…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לדים למארז מישהו יכול להגיד לי באיזה חנות אני יכול להשיג...באזור חיפה והצפון ???
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לאורך ההסטוריה העולם זכה לראות הרבה קבוצות כדורגל מופלאות.השאלה היא מי הן לדעתכם 5 הקבוצות הטובות מכולן. שימו לב:עליכם לבחור 5 קבוצות בדיוק,שלדעתכם היו הטובות בכל הזמנים.הצביעו ללא פחות ולא יותר מ 5 קבוצות. אני בוחר ב: מילאן 89'-90' אייאקס 95' יובנטוס 96' אייאקס 71'-73' ליברפול 77'-78' אז,מי הן ה 5 הגדולות שלכם?
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
-
כיצד מתקבלים לטכניון? כלומר באיזה ציון עוברים + כמה יח"ל ואיזה ממוצע? יש שם מעונות? מהו שכ"ד? ובד"כ כל מי שהתקבל לטכניון הוא גאון נכון? כמה בערך עולה שנת לימודים בטכניון? ניתן ללכת לכיתת הלימוד עם הנייד ופשוט לכתוב בוורד בנייד? תודה לכל העונה פשוט מעניין אותי כל העסק של הטכניון
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שתיהיה קשה אבל פתירה. לילדים שטוענים שהם חכמים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה שלכם, לספר VB הכי טוב שיש היום, שיכול ללמד אותי הכל מהכל בהיקף מלא ונח ללמידה. ועוד אני רוצה שם של ספר שילמד אותי ג'אווה גם .. (כמובן גם, הספר הכי טוב שיהיה אפשר למצוא בשוק) . תודה ..
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום אנשים, מצטער על הכותרת העליגת אבל היה לי קשה לנסח את זה. אז המקרה הוא שעקב סכסכוך (מיותר להכנס לפרטים) עם מספר חברים, הם חשבו שיהיה מצחיק לזרוק ענפי דקל על האוטו שלי, קיצר טמטום מוחלט. כשהורדתי את הענפים, ואני מדבר על הענפים הארוכים האלה של מטר וחצי משהו כזה, ראיתי סדק בשמשת האוטו. עכשיו, החברים טוענים שהם לא ידעו על הסדק ולא התכוונו לגרום לכזה דבר, נגיד שאני יאמין לזה. ההסתברות שדבר כזה יקרה באותו יום היא ממש נמוכה, וצאו מנקודת הנחה שאין לי אינטרס לשקר פה, כי בסך הכל אני רוצה את טובתי, ולא ראיתי את הסדק הזה לפני זה, או במילים אחרות הוא לא היה! עכשיו לשאלה שלי, חשבתי על כל העניין, והמסקנה שהסקתי שכל מה שאני מקבל זה ז-י-ן אחד גדול לפנים, כי אין לי אף דרך להוכיח שזה קר…
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
זוכרים ת'הברקה הזאת? הייתי חורש על זה שששששששנננננננננים, יש לי את זה איפשו בבית... צריך רק לתקוע סוללות ולהתחרע מחדש (god, I mix so). הכי סרט זה יהיה לשבת במושב הראשון מאחורי הנהג באוטובוס, לשלוף את זה מהתיק ולהתחיל להתפרע. אויייייי, ימי האיכות, ימי האיכות!!!!!! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני גם מצאתי המשך המשוואה הולכת בשני הכיוונים בעיות = נשים בחורים רעים = בעיות בחורים רעים = נשים ההוכחה לזה שנשים נמשכות לבחורים רעים :lol:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ההורים טסים ללונדון לסופ"ש, וחייבים ל מתנה האם יש בבריטניה (רצוי לונדון וסביבותיה...) חנויות מחשבים גדולות ואיכותיות? ואיך המחירים ביחס לארץ? תודה, נדב
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לטראק בסצנה של הכביש המהיר בסרט מטריקס השני? תודה
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
תרגומים כידוע חוקיים אז אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה הזו. נשארו עוד אתרים עם תרגומים בעברית ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם גוגל הולכת להגיע לדור הבאה של חיפוש? השמועות אומרות שהם הולכים לספק את google wifi באמריקה בקרוב מעוד! כנראה בהתחלה באזור San Francisco אז מה זה באצם? זה יהיה wifi שתוכל להתחבר ברחוב לרשת גוגל (בגלל זה google קונים עכשיו כמויות ענקיות של סיבים אופטים וbackbone bandwidth כדי לאפשר להם להפוך לISP) תוכל להתחבר לgmail ולדבר עם google talk יהיה לך גישה למפות וניווט שלהם כך תוכל להגיעה לכל מקום וגישה ל"דפי זהב" כך תוכל למצוא את החנויות ומסעות הקרובות. הנה מידע http://www.engadget.com/entry/1234000827059604/ והנה תוכנת החיבור (אז כנראה רק עוד כמה שעות ההכרזה) http://wifi.google.com/download.html [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום! קיבלנו לקרוא את המחזה Trifles http://www.vcu.edu/engweb/eng384/trifles.htm אני לא מבין את הסיפור יש מישהו שלמד את הסיפור בתיכון שיכול לספר לי עליו בקצרה? ועוד ארצה לשאול אותו כמה שאלות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור להשתמש ב GMAIL כתור התיבה הראשית, ולהעביר אוטומטית את כל ההודעות שמגיעות לתיבה שלי ב walla.com האם זה אפשרי? או ש walla לא תומכים בזה?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, לפני כעשרה חודשים קניתי צורב דרך החנות pc2go למי שמכיר. הצורב התחיל לעשות בעיות ואני רוצה לממש את האחריות. הבעיה שבטלפון הם תמיד לא זמינים כי הם עסוקים בפניות קודמות ומבקשים להשאיר טלפון. נסיתי והם לא חזרו אלי כעבור 24 שעות כפי שהם אמורים. נסיתי גם לשלוח מייל וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך צריך לפעול? חשבתי לשלוח מייל שבו אני אומר להם שאני מתכנן לפעול באמצאים יותר תקיפים וגם לשלוח דואר רשום בכדי להבהיר להם שאני רציני וגם שתהיה לי הוכחה שפניתי אליהם.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא שום אינפורמציה לגבי הסרט האם הוא יהיה מוקרן בארץ....מומלץ לראות את הסידרה Firefly לפני שרואים את הסרט (סידרה שבוטלה לאחר משהו כמו 13 פרקים ומאז הפכה לפולחן,בזכות זעקות המעריצים של הסידרה עשו סרט קולנוע שיוצא עוד 9 שבועות בערך). *לחובבי מדע-בדיוני.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-