עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם לא נשכח את העבר ונלך לקראת עתיד טוב יותר , לא יהיה מי שיכול לנצח אותנו. עם ישראל חי.

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by assaf181,

אהלן, כבר שנים שאני סובל מנזלת אלרגית במשך כל השנה. זה בא והולך, יש ימים שאני לא מרגיש את זה בכלל ויש ימים של התקפי עיטושים ונזלת בלתי פוסקים. בבדיקות שעשיתי לפני כמה שנים עלה שאני אלרגי לכרדית האבק ולפרווה של חתולים. יש לי חתול בבית ככה שאני בטוח שזה לא עוזר לי, אבל רוב הזמן אני לא בבית (צבא) ואני מקבל את האלרגיה גם כשאני לא בחשיפה אליו, בים למשל. טיפולים שנתנו לי היו תרסיסים וכדורים נוגדי אלרגיה כגון פלקסונייז וזילרגי, וזה עזר לי לתקופות אבל אני לא אוהב להיות תלוי בתרופות האלה, במיוחד כשהן מכילות סטרואידים. מישהו פה סובל/סבל מזה? הצלחתם לשפר את המצב? אשמח לעזרה, האלרגיה הזאת ללא ספק מורידה לי את איכות החיים..

• 30 תגובות
    • 9.6k צפיות
  3. אורח Gaben
    Started by אורח Gaben,

כנראה אני אלרגי למוצרי חלב, ולחלב במיוחד לגבינות כמו לאבנה, צהובה, גבינה לבנה ולרוטב עגבניות, עגבניות, לחם מסוג מסויים, קרדית האבק, אבק, דשא ניסיתי: דיקור סיני, תרופות הומאופתיות, אדים מהנגב, טיפות לפה R49 מה שעוזר לי: ספורט, מלח ים, מלח, לצאת לאוויר, ממחטות חייב עזרה! מה אתם אומרים על חדרי מלח? זה יכול לעזור או שזה בלוף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by NuXeR,

ככה , לדוד שלי יש מעבד P4 2.4 והוא מפחד לעשות OC . הוא שואל : 1)איזה נזק גורם ה-OC למחשב ? 2)תוך כמה זמן הנזק בא לידי ביטוי ? כמובן מדובר ב-OC של מעל 400MHz לפחות..וכמה זמן אנשים שעשו עובדים על OC...?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

שלום חברים, יש לי את האוזניות AKG Y45BT ורציתי לדעת האם ישנה קיימות לנזק מוחי. למה אני שואל? ברור שיש נזק מוחי למי שישתמש באוזניות In-Ear. אבל האם זה גם משפיע על מי שמשתמש באוזניות On-Ear? אשמח לתשובה מקצועית בנושא (ואני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה הזאת).

7. כפי שראיתי, לא מעט משתמשים (בכל רחבי הפורום) התנסו בתהליך הזה. איך שזה נראה, מדובר בג'ונגל שלם. אתה מזמין משהו מחוץ לארץ, ואין לך באמת מושג, מה תשלם, איך תשלם, איפה תשלם, איפה תקבל את המוצר, מתי תקבל את המוצר, מי גונב ממך כסף, מי מוותר לך על כסף, מכס, לא מכס. מע"מ, לא מע"מ. אגרה כאן, אגרה שם, אגרות לא חוקיות, אגרות בתהליכי חקיקה, הסדרים וקומבינות בין הדואר, המכס, ואלוהים יודע מה. מהניסיון המועט שיש לי, וממה שקראתי, שאלתי ותחקרתי, זה פשוט עיניין של מזל/גורל/ווטאבר. אני רוצה לפתוח שרשור מסודר, שבו כל אחד יספר בקצרה, מה עבר על המוצר שהוא הזמין דרך האינטרנט. למשל: דרך מי הזמנת? UPS USPS Priority Usps Express FedEx מה הצהירו על החבילה? סכום, סכום כולל משלוח, מתנה/ל…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by vk,

אני רוצה להחליף סוללה לone x ובדרך גם את הנחושת שמודבקת אליו. מצאתי גלילים כמו סילוטייפ רק עם הנחושת באייבי אבל מחיפוש אני לא מוצא בארץ ברוחב המתאים או כאלה שבאים עם דבק. מישהו יודע איפה ניתן לקנות גליל כזה בבאר שבע? ואם אני שם יותר משכבה אחת זה יעזור לפזר את החום יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Kalen,

Emergency Landing Airplane 12-28-2011

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  10. Started by mrbig,

http://www.youtube.com/watch?v=RB-wUgnyGv0 תהנו

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. 1.http://www.youtube.com/watch?v=M_Pfbx3i-wQ 2. מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/511809/snake_eats_mouse/ תגידו מהו זמן התגובה של נחשים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yanushka,

http://www.ebaumsworld.com/snake-kangaroo.html

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by com,

(המטומטם זה חבר שלי ;D )

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by UltraWaveMUSA,

:bash: :bash: יומיים ראשונים היה בן זונה ומלא צחוקים! בלילה הראשון לא ישנו וכל הבסיס היה מחוץ לאוהלים. אמנם העמידו אותנו מלא אבל היה ממש כיף! ביום השלישי קמתי חולה מת לא יכולתי לקום ועוד המפקד עושה לי לקום ולעמוד ב"ח" המזדיינת שלו.. קיצר לא קמתי... אחרי כמה שעות הוא שלח אותי דחוף אל החובשת ובדקו לי שם 39.5 חום, הביאו לי 2 אקמול ושלחו אותי למרפאה ששם אמרו לי להמתין 4 שעות ואז לחזור... עד שעברו 4 שעות חברים שלי כבר אמרו למורים על החום ושלחו אותי הביתה שם בדק אותי רופא ואז ישר לבית חולים אינפוזיות ובלגאנים. עכשיו אני בבית, עדיין עם חום, חולה מת, לא יכול לאכול בגלל פצע קטן מאחורי השיניים, דלקת באוזן וכנראה גם בעיניים. לא יודעים מה זה ואמרו שזה כנראה וראלי גם אני מתקלף כי…

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by RoyShefy,

אני בחדר מחשבים והמורה ביקשה ממני לשים קיצורי דרך של איזה תוכנה מגעילה של גראפים עכשיו זאתי חושבת שאני האקר ושלא נדבר עליה היא חושבת היא באףביאיי והיא ביל גייטס 2 לא מבינה מהחיים שלהההה היא מה זה אוהבת אותי עכשיוווווווווו!! קבלו תתוכנה תשוויצו איתה מול המורים למתמטיקה.... קבלווו זה כמו שוחד לתיכוןןןן

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Link

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by chris_u16,

רמז: אתם בטוח ראיתם את התמונה כבר, אך לפני העריכה הקטנה שעשיתי לה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by icebreak,

ותודה ל R0cKF0rD על התמונה שלי !!

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by NOSTREDAMUS,

אהלן אהלן חברים מה שלומכם ? התגעגעתם ? אולי שכחתם ? טוב בכל מקרה אני לא שכחתי אתכם, אז אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה ופוריה שנת הצלחה ושלום וגמר חתימה טובה. למי שרוצה לדעת אני עושה טירונות 02 במתכונת חירום (מלחמה) בגלל המצב וההתראות ואני אצא בעוד שבוע וחצי לאבט"ש 8 ימים ברובע היהודי בי-ם בינתיים לכולכם חג שמח ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by ExenTex,

חחחחחחחחח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by davidreznic,

http://www.hemda.org.il/template/default.asp?maincat=10&catId=35&pageId=581 הסרטון הראשון ברשימה :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :puke: :puke: :puke: :puke:

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by מוחמד היהודי,

[attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  24. שלום לכל הקוראים! נכנסתי היום לאתר של FutureMark וראיתי שם לינק לאתר YouGamers, ששם בודקים את המחשב ואומרים בסוף אם הוא יכול להריץ את המשחק. הדרישות להרצת הבדיקה לפי האתר הם: דרישות מינימום: מעבד חד ליבה עם תמיכה ב-SSE2, כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 256MB זיכרון, 1024MB RAM, 2GB בדיסק הקשיח, ווינדוס ויסטה. דרישות מומלצות: מעבד כפול ליבה ששווה ל-E6600 ומעלה, או משהו שווה של AMD (האמת, לא נראה לי שיש בינתיים...), כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 512MB זיכרון (אז 8800GTS 320MB לא יעבוד?!??), 2GB RAM, 2GB בדיסק הקשיח, ווינדוס ויסטה. אז לפי זה, יהיו חייבים כרטיס DX10, חייבים ויסטה, ו-8800GTS 320MB לא יעבוד על מקסימום! דרישות קצת גבוהות... מעניין אם יתקינו ויסטה בשבי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. נחשפתי היום לוירוס, גם באזור הפנים. יש לי כמה פצעי בגרות בודדים והשפתיים שלי יבשות, והבנתי שכך עובר הוירוס לגוף. האם אפשר למנוע את ההדבקות? הבנתי שאי אפשר לרפא, אבל אם אני אקח אנטיביוטיקה האם זה יעזור?

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.