כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
1.http://www.youtube.com/watch?v=M_Pfbx3i-wQ 2. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/511809/snake_eats_mouse/ תגידו מהו זמן התגובה של נחשים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
:bash: :bash: יומיים ראשונים היה בן זונה ומלא צחוקים! בלילה הראשון לא ישנו וכל הבסיס היה מחוץ לאוהלים. אמנם העמידו אותנו מלא אבל היה ממש כיף! ביום השלישי קמתי חולה מת לא יכולתי לקום ועוד המפקד עושה לי לקום ולעמוד ב"ח" המזדיינת שלו.. קיצר לא קמתי... אחרי כמה שעות הוא שלח אותי דחוף אל החובשת ובדקו לי שם 39.5 חום, הביאו לי 2 אקמול ושלחו אותי למרפאה ששם אמרו לי להמתין 4 שעות ואז לחזור... עד שעברו 4 שעות חברים שלי כבר אמרו למורים על החום ושלחו אותי הביתה שם בדק אותי רופא ואז ישר לבית חולים אינפוזיות ובלגאנים. עכשיו אני בבית, עדיין עם חום, חולה מת, לא יכול לאכול בגלל פצע קטן מאחורי השיניים, דלקת באוזן וכנראה גם בעיניים. לא יודעים מה זה ואמרו שזה כנראה וראלי גם אני מתקלף כי…
-
- 33 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בחדר מחשבים והמורה ביקשה ממני לשים קיצורי דרך של איזה תוכנה מגעילה של גראפים עכשיו זאתי חושבת שאני האקר ושלא נדבר עליה היא חושבת היא באףביאיי והיא ביל גייטס 2 לא מבינה מהחיים שלהההה היא מה זה אוהבת אותי עכשיוווווווווו!! קבלו תתוכנה תשוויצו איתה מול המורים למתמטיקה.... קבלווו זה כמו שוחד לתיכוןןןן
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
רמז: אתם בטוח ראיתם את התמונה כבר, אך לפני העריכה הקטנה שעשיתי לה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
אהלן אהלן חברים מה שלומכם ? התגעגעתם ? אולי שכחתם ? טוב בכל מקרה אני לא שכחתי אתכם, אז אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה ופוריה שנת הצלחה ושלום וגמר חתימה טובה. למי שרוצה לדעת אני עושה טירונות 02 במתכונת חירום (מלחמה) בגלל המצב וההתראות ואני אצא בעוד שבוע וחצי לאבט"ש 8 ימים ברובע היהודי בי-ם בינתיים לכולכם חג שמח ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
http://www.hemda.org.il/template/default.asp?maincat=10&catId=35&pageId=581 הסרטון הראשון ברשימה :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :puke: :puke: :puke: :puke:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכל הקוראים! נכנסתי היום לאתר של FutureMark וראיתי שם לינק לאתר YouGamers, ששם בודקים את המחשב ואומרים בסוף אם הוא יכול להריץ את המשחק. הדרישות להרצת הבדיקה לפי האתר הם: דרישות מינימום: מעבד חד ליבה עם תמיכה ב-SSE2, כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 256MB זיכרון, 1024MB RAM, 2GB בדיסק הקשיח, ווינדוס ויסטה. דרישות מומלצות: מעבד כפול ליבה ששווה ל-E6600 ומעלה, או משהו שווה של AMD (האמת, לא נראה לי שיש בינתיים...), כרטיס מסך תומך DX10 עם לפחות 512MB זיכרון (אז 8800GTS 320MB לא יעבוד?!??), 2GB RAM, 2GB בדיסק הקשיח, ווינדוס ויסטה. אז לפי זה, יהיו חייבים כרטיס DX10, חייבים ויסטה, ו-8800GTS 320MB לא יעבוד על מקסימום! דרישות קצת גבוהות... מעניין אם יתקינו ויסטה בשבי…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נחשפתי היום לוירוס, גם באזור הפנים. יש לי כמה פצעי בגרות בודדים והשפתיים שלי יבשות, והבנתי שכך עובר הוירוס לגוף. האם אפשר למנוע את ההדבקות? הבנתי שאי אפשר לרפא, אבל אם אני אקח אנטיביוטיקה האם זה יעזור?
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
די ישנים.. עם מגירות סקזי וג'יגות של זכרון וכאלה ואין לי מושג מה לעשות איתם. למישהו יש חומר קריאה על כאלה דברים? הסבר מה זה מה יהיה נחמד..
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עברתי עכשיו דירה ואני רוצה להתחבר לאינטרנט (עד עכשיו הייתי מחובר דרך העבודה, שאותה אני גם עוזב בקרוב). למכרה שלי יש חבילה של נטוויז'ן + הוט במהירות 2.5 מגה (לא יודע מהירות העלאה, היא תברר), בהתחייבות עד חודש יוני הקרוב. היא רוצה להתנתק, אז אמרו שהיא יכולה להעביר את החשבון על שם מישהו אחר. מה דעתכם, משתלם? חוץ מזה, מה דעתכם על נטוויז'ן? עריכה: מסתבר שמדובר בחבילה של 1.5 מגה. לא משתלם. חבל.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהן ההשלכות של זה אם בכלל? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4374440,00.html עריכה: לא רלוונטי יש דיון פעיל בפורום רשתות ואינטרנט מהיר.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם. האם נטוויז'ן חוסמים פורטים? ואתרי HTTP(ראפידשר ודומיהם?) כי לי ראפידשר מוריד על 50KB ויש לי חבילה 1.5MB. זה סביר? כי לחבר שלי יש בבזק, והוא מוריד ב150MB ב5MB. אם אני יעלה את החבילה אז גם ההורדה תעלה? או שזה בעיה בנטוויז'ן? ואותה השאלה גם לתוכנות ושאר האתרים. אריאל
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מזה כמה חודשים המהירות גלישה שלי על הפנים ואני מצלצל לנטוויזן כול יום וכול יום מאשימים תמחשב המיסכן שלי היום צילצלתי צעקתי כולי עצבים עליהם היה לי 25 אחוז איבוד מידע שזה אומר אין אינטרנט ביכלל בעעע ורק עכשיו סידרו לי את זה היתברר שהם שלחו למתב קובץ מעפן!!! רק תיראו איזה מצב האינטרנט במדינה נוסף לכול חסמו תתוכנה לשיחות חינם כן כן גם את זאת חסמו חוצפנים למי אפשר לפנות בנוגע לזה אני רוצה להגיש תביעה יצוגית מזההה הורסים לנו תזכויות שלנוווו של האינטרנט :pissed:
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הם מפרסמים באתרים שונים שאם מתחברים דרכם והוט בחיבור של 1.5 מגה מקבלים את המונדיאל חינם.אין שום כוכביות או תנאים המופיעים באיזשהו מקום. יצר איתי קשר נציג שלהם לאחר שהשארתי את הפרטים שלי והוא אמר לי שמשלמים 119 שקל לחודש על תשתית+ספק ומקבלים את המונדיאל.הכל נראה טוב ויפה אלא ששאלתי אותו כמה היה עולה לי אותו מבצע ללא קשר למונדיאל אז הוא אמר 89 שקל. אז אמרתי לו רגע,אתם בעצם גובים 30 שקל כל חודש לזמן בלתי מוגבל ובכך אני משלם על המונדיאל? אז הוא אמר לי שכן אבל בעצם אני חוסך פה. אבל כבר כמה אני חוסך אם נאמר שהייתי מנוי למבצע הזה במשך שנה ושילמתי 30 שקל כפול 12 שזה יוצא-360 שקל.120 פחות בסך הכל מהמחיר המלא שדורשים כעת בשביל המונדיאל. בקיצור,גנבים שקרנים פה כולם.
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
נטפליקס ישראל לא טומנת ראשה: החברה מתחילה לחסום שירותי VPN למיניהם להתגברות על מגבלות גיאוגרפיות, ומחזירה את המשתמשים לספריית התכנים המקורית שזמינה לכולם לפני פחות מחודש השיקה נטפליקס את הגרסה שלה בישראל. מן הסתם, היו גלים, היו קופצים, אבל יותר מכל היו תהיות על אפשרותה להוות גרסה מלאה למה שזמין בחו"ל, ובעיקר כאלטרנטיבה למוצע בארץ ולשירותים מקוונים פחות חוקייםשמתבססים על קודי. בעוד שאר חבלי הלידה הולכים ונעלמים, עובדה אחת נשארת מוגמרת, בינתיים: ספרית התכנים בארץ קטנה בהרבה מבכל מקום אחר בו זמינה נטפליקס. מטעמי זכויות יוצרים כאלו או אחרים, הספריה הישראלית מציעה כ-581 סדרות וסרטים, זאת מתוך 5,750 סוגי תכנים הזמינים בארה"ב. זהו מתכון לא רע להפיכת השירות ללא רלו…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שירות הזרמת הווידאו בנטפליקס מציע חוויית צפייה חדשה, המאפשרת למשתמשים לשמור ולשתף את הסצנות האהובות עליהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 239 צפיות
- 1 follower
-
-
שירות הסטרימינג מצטרף למתחריו ויאפשר למנויים להוריד חלק מהצרכנים, לצפייה מאוחרת גם ללא חיבור לרשת לכתבה
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היה פה פעם לינק שמישהו מצא עם מעגל שבעזרת זוג מיקרופונים מנטרל רעשים מהסביבה, ובעצם מייצר שקט מלאכותי. אני מחפש אותו כבר 40 דקות בערך ולא מוצא כלום. מישהו יודע איפה זה? אני נוסע באוטובוס מאילת למרכז וחזרה הרבה מאוד והגעתי למסקנה שזה שווה את הכסף (פעם אחרונה, באוטובוס שיוצא מת"א בחצות כמה אנשים לא סתמו את הפה כל הדרך והגעתי לעבודה מת). בקיצור, אם מישהו יודע, שמע, ראה או כל דבר אחר, אני אשמח לתגובה. עריכה: חוק מרפי. ברגע שמוותרים זה מופיע. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=102871.0
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-