כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
שלןם! אני מחפשת חידות מגניבות על מחשבים בכללי אם זה על מערכות הפעלה, חומרה או כל מיני דברים מגניבים עם חרוזים או בלי מי שיוכל לעזור לי אני אשמח מאוד:] תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלומות, יש לי שאלה... מוזרה משהו. אני מתכונן כרגע למבחן במתמטיקה ובמספר רב(מדי) של תרגילים על נושא האליפסה הקנונית, אני רואה שכתוב כדלקמן: "אליפסה שציריה הם צירי השיעורים". מה זה לעזאזל אומר? *הנה שתי דוגמאות: "ישר המקביל לציר ה-x חותך אליפסה שציריה הם צירי השיעורים בשתי נקודות שהמרחק ביניהן הוא 8. מרחקי אחת הנקודות מהמוקדים הם 6 ו-10 בהתאמה. מצא את משוואת האליפסה ואת משוואת הישר הנ"ל." "הנקודה (3,1) נמצאת על אליפסה שציריה הם צירי השיעורים ומרחקה מהמוקד הימני גדול פי 2 ממרחקן מהמוקד השמאלי."
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
ככה, המתג של הדוד שמש שלנו הלך (נשברה חתיכת פלסטיק בפנים). בכל מקרה קנינו חדש. יש לנו מתג שכולל את המתג עצמו ועוד נורה מעליו (לא על המתג, מעליו). החיבור של החשמל ממש מוזר שם, חיברתי את המתג החדש כמו שהקודם היה וזה עובד (מין הסתם), אבל מישהו מוכן להסביר לי... צירפתי תמונה של החיבורים. מגיע מלמעלה (מהדוד שמש אני מניח) שני כבלים, אחד אדום ואחד שחור. מלמטה (אני מניח שזה מהארון חשמל) מגיע 2 חיבורים לבנים ואחד אדום. החיבורים הולכים כמו שזה מופיע בציור (אפור = לבן) השאלה שלי זה למה יש כל כך הרבה חיבורים? לא אמור להיות שניים של מתח ואחד של הארקה? עריכה: אני רק אסביר את הציור, הריבוע הכחול התחתון זה המתג (שלו יש ארבע חיבורים) הריבוע הכחול העליון זאת הנורה (שני חיבורים) [attachment…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יבאדהבדבדו בני השרון נצחה עוד הפעם את מכבי ופעם שנייה בנוקיה :beerchug:
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
בשיטוטים ברשת ראיתי את השם הזה מישהו מכיר ? זה אנימה טובה או סתם גנרית ?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
בחול המועד פסח למבוגר ולילד מתחת לגיל 18 תודה..
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קרובים שלי טסים לארה"ב ואני לא יודע מה לבקש שיביאו לי.. אני לא רוצה איזה משהו בומבסטי אבל אני מוכן להשקיע עד 200 שקלים. אני רוצה דברים שאני לא אזדקק לאחריות שלהם - לא כמו פלאפונים מעבדים וכו'... המפרט של המחשב שלי בצד, יש הצעות לדברים למחשב או כל דבר אחר?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הייי : ) ידידה שלי רוצה לעשות יום הולדת בפלמחים בשעות הלילה ביום שישי. עכשיו שמעתי שמועה שמסתובבים שם בני מיעוטים שונים שעלולים להיות מסוכנים מאוד [ברמה של גניבה, מכות ולעיתים אף רציחות]. האם הדבר הוא מבוסס או שהוא שקר גס? אני בטוח שאין לאנשים פה מקורות בטוחים, אבל עדיף משהו מאשר כלום, יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לא נהגים חדשים אלה נהגים צעירים בני 19ומעלה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רואה שם באיביי דוט קום. מחשבים שלמים P4 וכאלה ב- 20-30 דולר...לא כולל משלוח...זה בטוח?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ותחשבו על זה... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מישהו צופה בסדרה ? יכול לתת ביקורת בלי ספוילרים ?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי רדיוטייפ בבית עם כונן שמסוגל לנגן גם דיסקים רגילים וגם MP3. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות והוא לא קורא את הדיסקים, אני מכניס דיסק והוא ממשיך לנסות לקרוא אותו, אני שומע את הדיסק מסתובב, אבל שום דבר לא קורה. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מישהו יודע איפו יש מלגות לימודים (תואר ראשון) תמורת התנדבות? האם יש מלגות ליד'?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מכיר את האפשרות הראשונה ובחג הזה נתקלתי בנוסח שונה. 1) בליל הסדר רק ראש השולחן מברך על 10 המכות, מטפטף יין לכוס ואז זורקים את הכוס. 2) כל אחד מיושבי השולחן מטפטף מהיין לצלחת שלו .
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הייתה פעם תוכנה כזאת שהיה אפשר להכניס טקסט ותמונות וזה היה מייצר דף שנראה בדיוק כמו השער של ידיעות אחרונות, היא נקראה "רישומון" או "ידיעון" - לא זוכר בדיוק, מישהו זוכר את השם ?
-
- 2 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
http://www.liveleak.com/view?i=4d5_1209073065
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר אני נוסע לחנות טרק-ישראל בגן שמואל לרכוש אופני הרים זנב קשיח. החלטתי ללכת על דגם 4500 או 6000. ההפרש ביניהם עומד על 400 שקלים, שזה ממש לא נורא, אבל אני מתלבט בקשר למפרט. המפרט של 4500: שלדה: ALPHA BLACK, אלומיניום; בולם קדמי: ROCK SHOX DART 2, מתכוונן עם נעילה וכיוון ריבאונד, מהלך 100 מ"מ; 27 הילוכים: SHIMANO DEORE; חישוקים כפולים: BONTRAGER CAMINO; מעצורי חישוק: AVID 3. צבעים: שחור-כסף, ירוק-שחור מחיר: 3,150 ש"ח. המפרט של 6000: שלדה: ALPHA BLACK, אלומיניום; בולם קדמי: ROCK SHOX DART 3, מתכוונן עם נעילה, מהלך 100 מ"מ; 27 הילוכים: SRAM X-5; חישוקים כפולים: BONTRAGER RANGER; מעצורי דיסק מכאנים: AVID BB-5; צבע: שחור, אדום-לבן. מחיר: 3,480 ש"ח. ל-6000 יש בולם יותר טו…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
זה סקריפט לתוסף greasemonkey שמגלה האם הושתלו סקריפטים זדוניים באתר .. ומשום מה זה מתריע פה בHWZONE ,על הזרקה מסוג XSS . הנה הלינק לסקריפט http://userscripts.org/scripts/show/22955 לgreasemonkey .
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם ריקי פן: קשורה בקשר משפחתי או כל קשר אחר ל: אלכסנדר פן? http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9C%D7%9B%D7%A1%D7%A0%D7%93%D7%A8_%D7%A4%D7%9F ועל הדרך : מישהו היה פעם בהופעה שלה?
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אם מישהו קנה שיגיד פה אני ידבר איתו באישי זה בקשר למשלוח בקשה זה חשוב ממש
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן... איך קוראים למוזיקה שיש בטריילר הלא רשמי של HP 6 http://www.torec.net/trailer_info.asp?trailer_id=32 תודה.. אני ממש חייב את זה, היה לי אותו פעם אבל אני לא זוכר איך קוראים לו.[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 14:39:04 לא משנה מצאתי השיר הוא מהסרט Requiem for a dream שהיה אמור להיות גם בשר הטבעות. השיר נקרא: Summer Overture
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני שואל את השאלה בפורום כי יש כאן סטודנטים רבים ואני מקווה שאחד מהם עבר את הסיוט הזה ויכול לעזור לי. במהלך הצבא שיפרתי מספר בגרויות. נרשמתי לעברית ובגיליון נתונים של מועמד הופיעו ציוני הבגרות הישנים, לא המשופרים. יצרתי קשר עם האוניברסיטה והם אומרים שאני חייב לשקלל את ציוני הבגרות כדי שהם יופיעו במחשב של משרד החינוך ורק אז האוניברסיטה תוכל למשוך את הציונים. עכשיו פה מתחילות הבעיות. נתחיל בזה שהפקידה האחראית על הבגרויות בתיכון בו סיימתי ללמוד מטומטמת ומסתכלת עלי כאילו אני מדבר סינית. נמשיך בזה שהספחים שקיבלתי עם הציונים נעלמו. איך אני לא יודע, אבל נעלמו. האם אפשר לפנות ישירות למשרד החינוך בנוגע לשקלול ציוני הבגרות? אפשר לעשות זאת ללא הספח? הציונים צריכים להיות במחשב של מ…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-