כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
-
הי, מאחר ולא ידעתי לאיזה פורום זה שייך החלטתי לפתוח את זה כאן, אשמח אם זה יועבר לפורום המתאים במידת הצורך. מדובר בבעיה שלא נתקלתי בה קודם, מועתק מסתם שיחה במסנג'ר אז סלחו לי. ;D *הפורטים של הUSB *משחקים איתי משחקים *בזמן האחרון *המחשב יכול פשוט להתקע באמצע הדלקה *כי אחד מהUSB כנראה מקצר או משהו.. לא יודע איך זה אפשרי אבל עושה משו לא בסדר *ברגע שאני מזיז ת'USB קצת *או מסדר אותם מחדש במקרה הגרוע *המחשב עולה סבבה *ואז לפעמים אני יכול לשחק בUSB מלא ושומדבר לא קורה *ולפעמים בהדלקה אחרת של המחשב *אני יכול רק לגעת בUSB נניח של העכבר *או של מצלמת האינטרנט *ואו שהם יתנתקו מהמחשב לגמרי ואז חיבורם מחדש יצור בעיות *או שהמחשב יתקע לחלוטין וידרש ריסטרט ידני *._. אשמח …
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, יש שיר ברדיו ששמעתי מספר פעמים והוא הולך משהו '' דולצ'ה וגבנה'' ושרה אותו אישה . תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש המון זמן כבר את סרטון הקדמה של הסרט הזה להורדה למחשב. מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור? תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
לצורך העניין מדובר בספר של יורם אשל מכניקה לתיכון(נושא 4 נפילה חופשית וזריקה אנכית) עמ'92 שאלה 18 כדור נופל בנפילה חופשית ועובר בשניה האחרונה של תנועתו 10M . מאיזה גובה נפל? אשמח מאוד לפירוט של השלבים בחשיבה של הגעה לפיתרון וכמובן את הפתרון עצמו תודה אלכס
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://warnet.ws/news/12029/ תנסו לשמור על המכנסיים למעלה.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
הי , שלום . נסיתי למצוא עם דפדפן כרום את האיקון של פתיחת נושא חדש ולא הצלחתי להבין איפה הוא נמצא ( הוא בכלל לא קיים שם ) לגבי IE - אי אפשר להקליד בצורה מ-ה-י-ר-ה או לשנות גודל כתב -או לסמן משהו או לשים אייקון ( פרצוף כועס וכאלה ) וכו'.. מעצבן פצצות !! :@ אני משתמש ב ווינדוס 8.1 אם יש לזה קשר .. זה די מעיק - יש למישהו פתרון ? ( הלכה לי המקלדת המכאנית בגלל זה עכשיו ) ב ה ק ל ד ה - מאוד איטית וקשה .. ת ו ד ה - ר ב ה !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצטער על אי הרלוונטיות לפורום, פשוט יש לי בעיה שניתן לקרוא עליה בפורום תמיכה טכנית. ולא רציתי לפתוח דיון "שכונה" בפורום כרטיסי מסך.. מי שיש לו את הכרטיס הנ"ל- יכול לבדוק לי בבקשה אם יש לו את הרזולוציה 1280x800 או אחת דומה באיזור? ואם כן.. איזו גרסה של דרייברים יש לכם? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מחפש שיר של בועז שרעבי שיר ממש יפה יש לי כמה מילים עם הם יעזרו לכם הנה המילים: "בעודך נפלו שירי" משהו כזה יש את זה בפרסומת של תנובה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
1. How do I install hebrew onto my windows vista 64-bit? (I want the operating system to stay at English, but I just want to have the option of switching betwen the languages if I will to). 2. Do I need any drivers/Other stuff before I can start playing some games? Or I can just buy and play?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://img2.tapuz.co.il/forums/1_78931098.htm אני עדיין לא מבין כמה שטויות היו יכולים להוציא שם בעצרת הזאת... ממתי רשום בתנ"ך שלנו שמותר לנו לקיים יחסים עם ילד בן 3?????????? מטומטמים האנשים האלו...
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שיא הקיץ קרב ובא והימים הולכים ומתחממים. בשנה האחרונה כבר המצב בירושלים בלתי נסבל וזה לא אפשרי יותר לחיות ללא מזגן, לכן החלטתי להתקין מזגן. הבעיה היא שאין לי מושג למי כדאי לפנות. לא בא לי טכנאי מזגנים דרג ז' או מישהו שיעשה עליי קומבינה. חיפוש בגוגל מניב המון אתרים גנריים למדי של מדרגי טכנאים - לא אמין. לכן תהיתי, האם יש לכם המלצות לטכנאים? ו\או היכן אוכל למצוא מדרג אמין של טכנאי מזגנים?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג פלייבק של Queen-We will rock you אני מתכוון לרק המוזיקה בלי השירה עצמה...
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
אין לי מושג אם זה קשור לפה, אבל זה הכי קשור שיש. אין לי מושג למה הוא קשור, אבל אני צריך לזהות אותו תודה רבה מראש, גיא. (יספיק רק שם של מי שמשתמש בסמל הזה)
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש בנרות כיסוי ספוג לאוזניות כפתור פשוטות בתל אביב. זה די דחוף כי מי שצריכה את זה טסה הערב לארה"ב והיא רוצה את זה לטיסה. אני יודע שהיה אפשר לקנות כאלה בכל מיני חנויות מוזיקה שלצערי נסגרו... תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מערכון ישן... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1023090
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
מתכוון להקים 2 אוהלים, וחשוב שהמקום יהיה מרווח. ועוד שאלה בענין הרחצה. בדף המידע של חוף לבנון כתוב רחהצ בין 6:00 ל- 17:00- למה הם מתכוונים? שאין כניסה למים לאחר 5 אחרצ או שפשוט אין מצילים? אני זקוק לחוף שלא עושה בעיות בכניסה למים בחושך. תודה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שנפלתי מהמיונים במודיעין התגייסתי ככלל צהלי בלי לדעת לאיזה תפקיד אני מיועד. אני אמור לראות קצין מיון בשבוע הקרוב, הבעיה היא שאני לא יודע לאיזה כיוון לפנות.. אני רוצה תפקיד מעניין, מאתגר, שאני אשכרה ארגיש שאני עושה עם עצמי משהו בצבא. אם התפקיד שווה את זה לא אכפת לי לישון בבסיס כל השבוע ולחזור סופש"ים. יש לציין שכרגע אני שואף גם לצאת לקצונה ואני לא פוסל חתימת קבע. אני פונה אליכם כדי לקבל המלצות לתפקידים מעניינים שכדאי לבקש אותם, בבקשה תעלו פה כל תפקיד טוב שעולה לכם לראש, רצוי כמובן גם תפקידים שיוכלו לעזור לי בעתיד ( כאלה שיש להם דרישה גבוהה בצבא או כאלה שיכולים לתרום באזרחות ). תודה
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני כותב עכשיו חיבור ארוך למדי באנגלית (כ-700 מילים) כעבודה לביה"ס. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר או תוכנה שאפשר להכניס בה את החיבור באנגלית ושהאתר\תוכנה יבדוק את השגיאות הדיקדוקיות ושגיאות הכתיב וייתקן אותן אוטומטית או ידווח עליהם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בשורת חיפוש (איתור חברים) ז"א כשכותבים א מופיע השם שחיפשו עשיתי ביומן פעילות-חיפוש-מחק ולא עזר
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , אתמול הורדתי מהאמיול מספר סרטונים. כשאני מנסה לפתוח אותם הוא נותן לי את הדבר הבא : http://img442.imageshack.us/img442/6438/dddd0gv.jpg אחרי שאני מסמן OK , עדיין אי אפשר לראות. מה עושים?! *בבקשה בלי תגובות לא לעיניין.
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-