עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לדעת את השם של השיר שמושמע בפתיח של הסידרה חברים תודה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by jj516,

יודעים למה אני מתכוון? כמו שיש ל EMINEM בשיר שלו WITHOUT ME ממש בהתחלה, אני מחפש כזה אפקט לעוות שיר שיש לי. למישהוא יש? או יודע איפה אפשר להשיג?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  3. שלום. בבית הספר ביקשו מימנו לברר מאיפה בא הרעיון של הטלאי הצהוב יותר נכון למה דווקא הצבע הצהוב מצאתי שגם לפני גרמניה הנאצית נתנו ליהודים את הצבא הצהוב בתור יהודים היו מסמנים את החניות ורכוש בצבע צהוב מישהו יודע למה דווקא הצבע הזה ומה הוא מסמל? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by amisha,

היום בשעה 23:00 ( על פי האתר של הרדיו ) ברדיו תל אביב ( תדר 102 אף אם ) ישודר סט לייב של הצמד פול דייויס ומאט ג'אקסון הידועים יותר בתור ההרכב סירקוליישן ... האזנה נעימה !!!!!!! אם מישהו הקשיב ורואה את הת'רד הזה תחוו דעה !!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

המשחק אני מכור!!! יש קומבינציות עם הקפיצות ויריות.....

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  6. אוקיי, אז ככה, הייתה לי את המקלדת האגדית של Logitech - ה- Elite Limited Edition שכבר לא מיוצרת כיום. יום אחד חזרתי מהים, הורדתי את הנעליים וענן של חול השתחרר, ליד המקלדת. מאז היא לא עובדת. שבוע שעבר הוצאתי את המקלדת המהגירה והחלטתי לבדוק אותה - הכל פועל - כל הכפתורים - גם האלו שהם לא אורדינרים - גם כל הלדים - רק כפתורי השיפט לא עובדים. זה מוזר בהתחשב ש_רק_ השיפט לא עובדים. אז החלטתי לנסות להחזיר אותם ע''י ניקוי - דבר ראשון אני אנקה את המקשים (המאוד מלוכלכים, זה לא יאמן) ע''י אוויר דחוס, אני אני אצטרך גם איזה נוזל. אני לא אשתמש במים, באיזה נוזל כן? [תודה מראש

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  7. אני רוצה לעבור להשתמש ב GMAIL כתור התיבה הראשית, ולהעביר אוטומטית את כל ההודעות שמגיעות לתיבה שלי ב walla.com האם זה אפשרי? או ש walla לא תומכים בזה?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. למה הציונים עדיין לא הגיעו? ואם הגיעו, למה לא מודיעים?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by mostwanted,

http://video.google.com/videoplay?docid=7025771467833725116&q=tiger+fight+lion

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by evman007,

שלום.אני כרגע מחוסר עבודה מסיבות שונות.אני רוצה להתחיל לעבוד במיוחד בתחום הנהיגה,נהג רכב ב.חיפשתי קצת באינטרנט אבל קשה לקבל מידע וטלפונים שם כי הכל כמעט בתשלום ודרך מיילים שלרוב לא עונים לך.אז מה כדאי לי לעשות?

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by R0ck,

http://toronto.etn.fm:8200 Winamp Ctrl + L, להזין ת'כתובת ולהתחבר.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  12. http://www.putfile.com/media.php?n=fights כול אחד יותר אפס מהשני

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by shuy,

לא מזמן מצאתי חתולה פצועה ברחוב, מסתבר שמישהו דרס את הרגל שלה, אחרי טיפול רפואי שבמהלכו היא איבדה את רגלה (ונשארה עם 3 רגליים) מצבה השתפר וכעת היא מחפשת בית חם ואוהב. לציין שהחתולה *חמודה* להפליא בעלת מזג טוב ומגרגרת מכל מגע ותשומת לב. כאמור היא מחפשת בית חם ואוהב, מי שרוצה יצור פרוותי חמוד ומגרגר (או שיודע על מישהו/מישהי שרוצה) בבקשה להתקשר: 052-8780551 פתחו את לבכם כי מיצי מחכה לכם!

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by Snufkin,

לפי דעתי זה הדבר הבא!! מה שקורה זה שפשוט החברה האלה תוקפים את הספאמרים חזרה (והכל בצורה חוקית) ומאלצים אותם עקב הצפת השרת בתלונות להפסיק לשלוח את הספאם לאנשים שנרשמו. דמיינו מה זה קיבלתם אי-מייל, התלוננתם, אם אחרי שהזהירו אותו קיבלתם עוד פעם אי-מייל יציפו לו את השרת כדי שהו יהיה חייב להפסיק (ושוב אני אומר הכל חוקי). שווה לפחות להיף מבט.

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  15. ;D http://www.dumpalink.com/media/1124442863 :lol:

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  16. Started by RayZ,

יש את הפרסומת בערוץ 22, של "העונה החדשה של קשת". מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה שם?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by rk666,

הוקם "אתר הנצחה" לנפטרי MYSPACE ... SPOOKY! Do you really want a LINK?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by GUNZ,

השיר הרגוע שבו היא שרה כזה NUCK NUCK ANY MORE או משהו כזה מישהו יודע אולי?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by approx,

הייתי רוצה לדעת איזה גיטרה הכי טובה לתקציב הזה בעיקר מוזיקת טראש מטאל

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  20. Started by Nahum2,

אני כרגע עוסק בצבא בפיתוח חומרה\תכנה ב VHDL + ALTERA חיפשתי הרבה בגוגל אבל לא מצאתי פורום בו אני יכול לשאול שאלות בנושאים הנוגאים לפיתוח כמו שיש ל שפות תיכנות. מישהו מכיר פורום פעיל כזה?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. כחלק מהמערכה לעשות את הבית שלנו קצת יותר יפה, אני וחברה שלי הולכים להדפיס כמה צילומים שלי ולתלות אותם בבית. עכשיו ההתלבטות היא איזה מהשתיים לתקוע ליד המחשב שלי. איזור המחשב נראה ככה: והתמונות שאנחנו מתלבטים בינהן הן:

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by yamamoto,

כשאני עושה פוסט חדש איך אני יכול להכניס תמונה מהמחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  23. התפרסמו ציוני הבגרות באנגלית ומתמטיקה שלי מצורפים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  24. ישבתי לקרוא את הביקורת הבאה - http://hwzone.co.il/reviews/gigabyte_x1650/10 ביקורת ארוכה ומקצועית (לרמתי הדלה) כאשר בסופה סיכום שטוען כי: 1. היתרון של הכרטיס הוא ביחס מחיר-תמורה. 2. ה-XFX GeForce 7950GT, חזק מהכרטיס של Gigabyte בצורה משמעותית אך גם יקר ממנו בכ-800 ש"ח בממוצע. מה שלא מצאתי זה כמה לעזאזל עולה הכרטיס של Gigabyte?!!! מה המחיר זה לא נתון בסיסי שצריך לכתוב? וביחוד כשמזכירים את נושא המחיר בסיכום!

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=G6rx7nOyAnM מה השם של השיר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.