עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by m4x,

אני מכיר את כל הטענות שתעלו - כל אחד יכול למכור בכמה שבא לו, שוק חופשי, זכותו לפרסם , מדינה דמוקרטית, אבל באמת שזה משהו שמתעלה בגדול - http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/24346/cat/all כאילו, למה רק 2,000 ש"ח ? למה לא 5,000 ? למה לא 10,000 ?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by gshhar,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1091888 מחיר מחירון 650 שקל...

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by rk666,

הוקם "אתר הנצחה" לנפטרי MYSPACE ... SPOOKY! Do you really want a LINK?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  4. היי Guys.. אבא שלי היה בחופשה בחו"ל ונהנה לראשונה מ-GPS ברכב.. הוא התלהב והוא רוצה לקנות אחד שיוכל לקחת לכל הטיולים שלו. מבחינת ניווט הכוונה שהמכשיר יוכל לעבוד ברחבי אירופה וארה"ב.. אני מניח שגם מפות של הארץ יהיה נחמד (אם כי כמה כבר אפשר ללכת כאן לאיבוד). אם יש משהו עם תמיכה בפקודות קוליות גם יהיה מגניב. קלות תפעול היא מאוד חשובה, הוא לא טיפוס טכנולוגי במיוחד. אז אם יש כאן מישהו שמבין בתחום, ויש לו המלצות מה כדאי לחפש, חברה עדיפה שמומלץ להתמקד עליה, אשמח לשמוע ולקבל לינקים לעוד מידע. מחיר לא ממש משנה (אין צורך להגזים כמובן), רק שיהיה טוב. תודה (ושנה טובה לכל כל כל כולם)

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by Crash5,

לפני די הרבה זמן רצה ברשת פרסומת מאוד מושקעת של חברת Honda. בפרסומת רואים שורה של אירועים אשר גוררים האחד את השני. אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא את הפרסומת. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר מקור לשידור המשחק ברשת? תבורכו

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by !_Evil_!,

עכשיו שמעתי אותו ושכחתי מה השם שלו.. הוא חוזר על המשפט הזה הרבה: All Ever I Wanted All ever I Needed Is Here In My Arms תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  8. http://www.nargila.co.il/Products/19/naked-woman.asp מה אתם אומרים שווה קניה?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות מחר מחשב חדש ואני זקוק להמלצה על חנות מחשבים לא יקרנית שמספקת שירות טוב במקרה של תקלות ובעיות שונות.

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by 114508534,

אני ממש לא מכיר את זופלין והייתי רוצה לדעת איז הדיסק ממש טוב שלהם

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by dvirf1,

גוגל התחילה לאפשר את הנ"ל (לינק לוידאו: ).מישהו יודע האם השירות ניתן בחינם, או שמא כל sms שאני מקבל עולה כסף? אאל"ט שירות התזכורות ב sms ב google calendar עולה כמה אגורות על כל sms שמקבלים (תקנו אותי אם אני טועה), ואני לא יודע מה לגבי השירות הזה.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by stone cold,

מישהו מכיר אתר טוב לDB הישן ? אני מתכוון לפרקים יפנים אם תרגום לאנגלית ראיתי כבר יותר מ10 פרקים ואני רוצה להמשיך לצפות בסדרה ההזויה הזות אבל רוב האתרים מפיצים את DBZ וקשה לימצוא פרקים של DB בחבילות של 10

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  13. מחפש פונט עברי באפקט הדפסה של מדפסת סיכה. כלומר, שאני ידפיס יחשבו שזה יצא ממדפסת סיכות !!! תודה מראש !!!

14. Started by shaithebest,

הי מישהו יודע איך פותחים בפייסבוק fan page? תודה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  15. Started by MasterDK,

שאלון ו' 035006 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  16. ידידה שלי מחפשת אתר שבו אתה מקליד את תאריך יום ההולדת שלך, ואז האתר כותב לך איזה אירועים חשובים/ימי הולדת של מפורסמים.... קרו בתאריך הזה. מישהו מכיר אתר כזה?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  17. קאבר שלי לשיר שבת בחלון - הראל מויאל (קאבר)

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by Lethal_Acid,

שלום. ביום ראשון דוד שלי טס לבולגריה. אני מת לקנות את הנוקיה 6600. בארץ 3700 ש"ח למי שלא יודע. http://www.nokiamena.com/english/phones/models/6600/index.htm האם משהו יודע איך המחרים שם לנייד הנ"ל? אפילו אם אתם יכולים להפנת אותי לאתר בבולגרית (מי שיודע את השפה) כדי לראות סדר גודל של המחירים. בכלל מה שווה לקנות שם (לא בהכרך פאלפון) האם זול שם? בבקשה בלי ספאם מיותר רק מי שיודע שיגיב ואל אני לא רוצה להביא משם שתייה וסיגריות. תודה מראש L.A

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  19. היי. בקיצור פרצו לאוטו ודפקו ת'פלאפון. היה לי 3100 פשוט, אבל אהבתי אותו. מסלקום מסלול חיילים (39 אג' לדקה). אז עכשיו אני מחפש פלאפון לא יקר עד בערך 600 שח. לא חובה מצלמה או MP3 . חשוב שיהיה ממשק נוח (כמו לנוקיה) ושאני אוכל לשים בו את הסים של סלקום. (הסים מתאים לכל הפלאפונים לא?! כי אני לא מבין בפלאפונים בכלל.) תודה מקווה שתעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by ariel-ro,

יש לי בבית משחזת זווית שהשתמשתי בה פעם אחת בלבד. בכמה אפשר למכור אותה? הדגם: Bosch gws 6-115. כיום הדגם היותר חדש עולה 470. אני הצעתי 300 שקלים. לכמה לדעתכם שווה לרדת(אם צריך)? ויש גם 4 דיסקים לחיתוך מישהו יודע מחיר של דיסקים כאלה? אריאל

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by Unavoidable Encounter,

http://www.pandora.com האתר אמור לפעול רק בארה"ב, אבל הוא עובד לי איכשהו. גם לכם?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  22. זה היה מן סרטון ארוך כזה בערך 20-30 דקות ממש מדהים זה נראה אמיתי למרות שהוא גילה איך הוא עושה איך הוא עף קצת מעלה האדמה אבל לא גילה איך הוא עושה הרבה מעל האדמה (כמה מטרים) בכל אופן זה היה איזה קוסם אמריקאי מוכר מאוד הוא גם שם אנשים אחרים באוויר בסרטון הזה בכל אופן אם אתם יודעים תשם שלו זה יהיה טוב ואם בכלל יש לכם את הסרטון שעליו דיברתי זה יהיה יותר טוב..!

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by the red dragon,

איך קוראים לשיר הראשון יש שם שתי שרים אז לשיר שבהתחלה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  24. Started by oba3k,

פשוט ע-נ-ק! http://blogs.breezetraining.com.au/mickb/content/binary/award.swf

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by Zeev86,

היי. אני לא מצליח להבין איך פירקו את האינטגרל לשני חלקים (מה שמסומן באדום). אשמח אם תעזרו לי, תודה!

• 3 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים