כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
לא רק שסיימת אותי ידעתי פשוט הכל הכל ,היו שם את השאלות שבדיוק התמקדתי עליהן לא חשבתי שניה ואני על השאלות בלי לעצור (כמובן אחרי שבדקתי שהשאלה מה מה שחשבתי על זה אז אל תתפסו אותי על המילה D:) חחחחחחחחח סימתי!!!!!!!!!! איך הלך לכם?
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
http://s27.yousendit.com/d.aspx?id=3DADLZLGZD2OR1L5ATM2A7JH0K
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אז החופשות מתקרבות (פסח,סוף שנה, קיץ...) והאשכול הזה מחולק ל2 אני גר באזור המרכז, ואני רוצה עבודה שמכניסה יותר מהמינימום, חשבתי בינתיים על מלצרות, ואולי שיעורים פרטיים ללימוד מחשבים לילדים כתוספת. יש לכם רעיון יותר טוב לעבודה? חופש שעבר עבדתי בסקרים, המשכורת טובה אבל העבודה על הפנים, כל סוף יום יצאתי משם מחורפן. בנוסף, חשבתי לעשות פסיכומטרי בקיץ, משום שקיץ הבא לא בטוח שיהיה לי זמן (אני יליד אפריל, אז בטח יגייסו אותי מוקדם) מישהו עשה בגיל כזה? איך עושים? מה המחירים? איך התוצאה? (ביחס לאנשים שעשו לאחר צבא) אני בכלל לא בטוח שאני ארצה עתודה בצבא (רוצה לעשות עוד משהו חוץ מללמוד כל החיים) אז אני לוקח את הרעיון של הפסיכומטרי בערבון מוגבל בינתיי. אפשר בכלל לעבוד בזמן שלומדים לזה?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם שווה לקנות מהם חלקים של מחשב? כי אני רוצה להשקיע 3500 שח על ציוד הקפי .. אז אני צריך חנות אמינה וזולה במרכז... גיבור נראה אחלה לפי מחירים אבל לא יודע אם הם טובים מבחינות אחרות ... בבקשה להגיב רק אלו שקנו משם !!
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן יש הרבה בלוגים משעשעים באינטרנט תביאו... http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=100641&blogcode=1439581 עריכה: מצאתי חיקוי של הערנב http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=65299
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שמעתי לא מזמן על כתיבת ספר...וחשבתי לעצמי איך בדיוק עושים את זה? הולכים לעורך דין? הולכים להוצאה לאור? מפרסמים?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עכשיו פתחתי את העיתון וראיתי LCD של טושיבה באולסייל ב2190. עכשיו המחיר הזה נמוך מאוד לעומת שאר הדגמים של טושיבה. המחיר הגיוני? או שיש פה קאצ רציני?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על שירים טובים בסגנון הזה David Archuleta - Crush Eliot Yamin - Wait for You
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
טוב חברה אני נוסע לאמסטרדם היום בלילה ל5 לילות יום רביעי בלילה אני חוזר... אני הולך גם לקונצרט של טייסטו ועוד איזה מסיבה. כבר הייתי אמור לטוס ב20 ולהיות ב amsterdam dance event אבל קיבלתי שפעת והייתי צריך לבטל...אבל לא נורא ! הכל לטובה כנראה.... גיוס מתקרב ויהיה טוב לסיים אותו עם אמסטרדם אחרי שבוע מטורף באיביזה בתחילת ספטמבר! שמרו על עצמכם, מוש
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
קטע ענק שווה צפייה, http://youtube.com/watch?v=8NdSL2NUoWk
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת כרטיס טלויזיה זול לצרכי מחשב HTPC, עכשיו המערכת תיהיה אך ורק לסרטים ואולי לצורכי טקסט לא יותר מזה, עכשיו אני לא יודע כלום בתחום כרטיסי הטלויזיה לכן אני צריך את עזרתכם במציאת הכרטיס שיתאים לצרכים שלי במחיר שלא יעלה ת300 שקל עם אפשר זול יותר זה יהיה מושלם. המפרט של המחשב. מעבד-P4 630 או E2180 לא יודע בנתיים מה יותר טוב לצרכים האלה לוח אם- GA-G31 S2 זיכרון-2X512MB DDR2 667 קירור רגיל של אינטל מארז-HTPC רגיל ביותר ללא שלט ספק כוח-HUNTKEY 550W ספק לא ג'נרי שמספיק לעסק יש גם 400W ג'נרים שעדיין לא החלטתי מה עדיף המערכת תחובר לטלויזה 32 אינטצ' בסלון, החלקים הנ"ל כבר נימצאים ברשותי ומוכנים להרכבה לכן אני מאוד רוצה שתעזרו לי במציאת כרטיס טוב וזול לצרכים שלי, הק…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות הזמנה של כמה מאווררים וכבלי IDE עגולים מחנות שנמצאת בחו"ל, אבל הבעיה היא שאין לי וויזה. אז אם מישהו עושה גם כן הזמנה מחנות שנמצאת בחו"ל, והוא הולך להשתמש בוויזה אז בבקשה שיצור איתי קשר בפרטי. אני אשתתף בעלויות המשלוח. נערך: לא ממש שיניתי את ההודעה, אני רק הוספתי משהו אליה במקום לפתוח הודעה. בנוגע למה שכתבתי מקודם פה בהודעה, זה עדיין תקף. עכשיו, לענייננו: אני רוצה להזמין מJAB TECH כמה מוצרים. שמתי לב שיש שלוש שיטות משלוח (יש ארבע אבל אחת עולה 54 דולר אז היא לא באה בחשבון): USPS GLOBAL PRIORITY USPS AIRMAIL PARCEL POST USPS AIRMAIL LETTER-POST בבקשה תסבירו לי מה כל אחת מהם אומרת??? וגם עוד משהו: מחיר המשלוח של האתר הזה לישראל מתחיל מ-10 דולר. יש חנות אחרת, שע…
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לא משנה מאיזה סיבה יש מקרר קטן כזה.. שאני חייב לעשות לו קצר ככה שישרף משהו בפנים ויהיה יותר מדי יקר לתקן או לא משנה רק שלא יעבוד לדי הרבה זמן אבל הקטע שאני רוצה שהקצר יגרם עם הזמן (תקופה של כמה ימים) ולא שאני מגיע מכניס איזה סיכה לכבל חשמל ואז מחזיר לחשמל ובום משהו שיראה כאילו נגרם פיתום בלי גורם צד ג'
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
http://www.technospot.net/blogs/15-smart-ads-you-just-cant-miss/
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני חייב לקנות משהו מטימס ירושלים מישהו יודע אם פתוח מחר..?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום כבעל מסך דק אני אשמח לדעת איפה לרכוש את הדבר הזה.הלכתי לקופה חולים כללית וראיתי על המסכים שלהם מאחורה מודבק מעין כבל מנעול בשני חורים והמתקן של החורים היה מודבק למסך בנייר דבק דו צדדי.כמו מנעול לאופניים דק שהיה מושחל במיתקן עם שני חורים שהיה צמוד מאד חזק למסך.... אין לי מושג איך להגדיר אותו.
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני אישית חושב שזה ממש יפה אפילו קצת מרגש,סוף סוף יש קצת הסברה ישראלית לכל המצב ולא רק ת'דברים שנסראללה מסביר.. ח"ח ענקי ליוצר של זה
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
איפה הכי מומלץ היום לפרסם שירות או עסק באינטרנט ? האם זה משתלם או שאפשר להסתפק במודעות רחוב ? מדובר במעבדת תיקונים ומכירה של מוצרי gaming and electronic entertainment.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
למה... ? :'( :'( איזה עונה מעצבנת, כל 4 פרקים הם עושים הפסקה!!!
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אני רוצה להוסיף לחתימה שלי תמונה, רציתי לדעת האם יש הגבלות מבחינת גודל תוכן וכו'. תודה מראש לעונים! ;D
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-