עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iakovl,

!!!!אנשים!!!! במזל טוב ובשעה טובה אני בן 18!!!! לצערכם (או שלא) את יום שישי/שבת בערב אני מתכוון לבלות :alcoholic: אז אתם לא תראו אותי פה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by roadrunner,

אישתי עובדת במלון דיוויד אינטרקונטיננטל וכשביל גייטס היה שם השבוע לפחות 10-15 אנשים התקשרו למלון וביקשו את האימייל שלו כי הם רוצים לשלוח לו קורות חיים .

3. http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=90334 הידיעה הזאת פשוט שפכה אותי. במיוחד אחרי הביטחון של החברה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by manix,

אני לא יודע אם זה המקום לשאול על כך ועל כן אני מתנצל מראש אך אנא עיזרו לי. אז ככה השאלה שלי היא מאוד פשוטה אך מתסכלת אותי. השאלה היא מדוע כאשר אני מעביר את הממיר הדיגטלי ליציאת אנטנה בחדר אחר אני לא מסוגל לראות שידור דיגיטלי על גבי הטלוויזיה אלא רק את האנלוגי (אזי היפרבנד) אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי בנושא ומה עליי לעשות? תודה מראש ושוב מתנצאל אם לא זהו המקום.

5. Started by y191181,

זהו הקישור http://profitfrommails.com/pages/index.php?refid=y191181 לשאלות יש לפנות לICQ259-029-320 ותפסיקו למחוק הודעות שלא פגעות באף אחד!!!!!

6. יום ראשון אני הולך לאורנג' בשביל להוציא מהם כמה מכשירים חדשים (3) בשבילי, ושאר המשפחה שלי יש שני מבצעים די מעניינים האחד הוא 3 מכשירי נוקיה 3100 השני הוא 2 מכשירי מוטורולה E1000 במקרה 1 , לכולנו יהיו מכשירי נוקיה במקרה 2 , לשנים מאיתנו יהיה מוטורולה ולשלישי משהו אחר דעות על הדגמים בבקשה

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by BURTON,

אני כרגע עומד בפני דילמה אני עובר לאורנג' ואני צריך לבחור אחד מהמכשירים האלה: Nokia 6680 ו-Samsung 990 איזה מהם לפי דעתכם כדאי לבחור?

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by MOFRA,

שכל מי שמכיר משפטים מענינים ורוצה לשתף אותנו שיכתוב פה "תיכנות כיום הוא מרוץ בין מהנדסי תוכנה ששואפים לבנות תוכנות חסינות-אידיוטים גדולות וטובות יותר, לבין היקום שמנסה ליצור אידיוטים גדולים וטובים יותר. עד כה, היקום מנצח"

• 107 תגובות
    • 7.4k צפיות
  9. Started by yoav9,

אני לא יודע אם פירסמו את האתר הזה כבר כאן... גם אם כן, לא נורא www.geekim.co.il יש שם כמה חולצות לא רעות בכלל, וגם כמה מוצרים נחמדים אבל הם צריכים עוד הרבה עבודה... תמכו בהם! הם חלק מאיתנו!!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by The Ghost,

קיבלתי זימון לתלפיות וחובלים. האמת לפני זה רציתי עתודה. אז מה עדיף לי? ונגיד ואני לא אתקבל לתלפיות,עדיף חובלים או עתודה?

11. Started by iakovl,

על מנת לא לסתום את התראד מנטוס וקולה לא הולכים יחד ?? החלטתי לפתוח ת'ראד נפרד פרויקט פורום HW מס' 1 - MOACB Mother Of All Cola Bombs המצרכים שאנחנו צריכים קולה והרבה מיכל של מי עדן מנטוס והרבה ומנגנון שיחרור יש מתנדבים? נכון לעכשיו יש לנו צלם Cool_Boy-PP אנחנו זקוקים למטרה ושאהיד

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by american,

קובץ מצורף [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by BoA,

אחרי NFOil.Com הורידו את הכתוביות מאתר לא נשאר לי שום אתר שממנו אני יכול להוריד כתוביות אז חשבתי לעצמי לעבור כבר לראות סרטים עם כתוביות באנגלית לפחות שהיה משו. לכן אני זקוק לאתר טוב של כתוביות באנגלית ואם יש בעברית אז למה לא

14. Started by Gilo2005,

מה דעתכם על תחרות מודינג של HW? או שיש משהו בזמן הקרוב יש הרבה פרויקטים חדשים! תגובות? למה אף אחד לא מגיב?

15. Started by cain_not_abel,

מה אתם אומרים על השירות החדש של גוגל? http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=208752&sid=10 לקח לי קצת זמן לעכל את הכל, אבל לאחר שקראתי כמה פעמים הבנתי עד כמה הרעיון הזה יחולל מהפכה. ברגע שגוגל ישיקו את השירות הם ישנו את גורלן של אלפי חברות בכל רחבי העולם. המשמעויות אדירות.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by Tycoon,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=147979.20 אני בטוח שגם על הת'ראד הזה (שאני מאד מתכנן בקפידה לא לעבור איתו על חוקי הפורום )ימחק או יצונזר חבל שלא ניתנה לי האפשרות להגיב במקום ובמקום זה מצאתי אפס שקורא לי חוצפן לעניין התראד שננעל רבותיי המנהלים ושאר קוראים וחברי קהילה פתחתי את הת'ראד הזה במטרה לעניין את כולם במפגש extreme שבו בכירי האוברקלוקרים בארץ יקחו חלק ואולי הזכרתי במילה אחת את שם החנות (מה לעשות ששם החנות מופיע בכתובתו זה המקום היחיד שנכתב) שגם הלינק לא בא למכור כלום אלה רק להודיע על פתיחה וכתובתה לא באתי למכור כלום חוץ ממפגש של כמה מהאנשים החזקים באוברקלוק הישראלי שאני יודע שזה לשמחתם של רבים מחברי הקהילה עשרות מחברי הקהילה שנפגשים מתרשמים מחלי…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  17. חשבתי שיהיה נחמד לעשות "על הדרך" מפגש פורום בחנות. אז יהיה נחמד לציין מי מגיע ו- + - שעה... מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. אוקיי השאלה שלי היא איפה בדרך כלל אנשי המחשבים האלה משרתים אני בעצמי בכיוון הזה ורציתי רק לדעת איפה בערך אני אשרת. קרוב או רחוק מהבית אני גר בחולון, האם יש בסיסים קרובים לבית כך שאני יוכל לחזור כל יום הביתה או שרוב הבסיסים נמצאים בצפון או בדרום ואני אחזור חמשושים וזהו? שאלה נוספת, האם השירות בתחום המחשבים בצהל מעניין? האם הוא מספק אותכם ( לא מינית לחרמנים שבכם ) ממרם וגם לאלה שלא בממרם? תודה רבה על העזרה זה ממש חשוב לי אשמח לכמה שיותר תגובות וסיפורים של אנשים שעברו או עוברים את זה. נ.ב. אני לומג יג'.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
    • 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מה קורה? טוב אז הכנתי חלק מהעבודה באנגלית ואני צריך להראות למורה מחר נראה לי איך התקדמתי... בקיצור, אני לא בטוח אם ההדגשות וכל החרטא הזה הופכים את החלק של העבודה שהבאתי לכם למצועצע מידי או מציק... מי שיש לו דקה פנויה שבבקשה אם בא לו יציץ בעבודה. *כאן היה קישור :-) עכשיו הוא לא פה .* עריכה : הינה ערכתי את העבודה קצת עכשיו מה שמודגש קשור! http://rapidshare.de/files/6824348/____ae_________-_____.doc.html תודה מראש לעוזרים.

20. Started by uzana2004,

שלום לכולם!!! יש לי חבר שרוצה לעבוד בתחום המחשבים... אני לא מתכוון ללימודי הנדסה או לימודי מהנדס(אין לו בגרות והוא לא סובל מתמטיקה) אלא ללימודים של פחות מחצי שנה...כגון טכנאי מחשבים או מנהל רשתות...(כל מה שתמליצו יהיה סבבה)... אם אפשר בתגובות להמליץ על קורסים שיש להם שוק,ואיפה אפשר ללמוד אותם(איפה המקום הכי טוב...) כמובן שעדיף שהתגובות יהיו מניסיון אישי ואם אפשר לציין מחיר וזמן של קורס הכי טוב... תודה רבה לכולם...

• 66 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by Shasoosh,

שלום לחבריי HWzone ברצוני ליידע אתכם על פתיחת אתר מחשבים חדש - OnTopic.co.il. האתר מצטרף לחברה טובה של מספר קהילות מחשבים בתקווה שנוכל לתרום לתחום המחשבים בארץ, לפחות כמו האתרים הקיימים. האתר כרגע בשלבי פיתוח, ופועל במתכונת מצומצמת של מערכת פורומים, וחדשות. כמובן שהתוכניות לעתיד גדולות בהרבה. אנו מקווים ליצור אתר שוקק חיים וגדוש מידע, ובעל קהילה גדולה ומגובשת. בינתיים אנחנו מחפשים משתמשים שמעוניינים להיות חלק מהקהילה, לעזור ולהיעזר, ואולי אף להשתלב בצוות האתר. נשמח אם תבקרו באתר ותקחו בו חלק, אם כמבקרים מזדמנים ואם כחברי קהילה קבועים, כמובן שנשמח לקבל כל פידבק, חיובי או שלילי. שיהיה לכולם ערב טוב, jogogold צוות OnTopic

22. Started by The_overclocker,

מה עושים במכון ווינגייט בכיתה י"ב כשלוקחים אותכם לשם ? הבנתי שלא תהיה פעילות ספורטיבית, אלא סדנאות או איזה קקה אחר. מישהו שהיה שם יכול להגיד מה עושים שם ? אני פשוט רוצה לדעת לקראת מה אני הולך מחר.. חוץ מלהכיר את הדיונות של יום סיירות

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  23. בבית מרקחת לא רוצים למכור לי בקבוקון אלכוהול מרוכז (85%-100%) כי אני עוד לא בן 18. אני רוצה לנקות את המעבד מהמשחה הישנה. הם אומרים שאסור להם למכור לי אלכוהול בריכוז כל כך גבוה אפילו שאין מצב שאני אשתה את זה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by moonjib,

בלי לינקים בלי אתרים רק רשימה מלאה של כל התוכנות שהיו קיימות ואלה שקיימות עכשיו. כמובן שאתם מוזמנים להוסיף ואני כבר אערוך להודעה הראשית. ואז תהיה לנו את הרשימה האולטימטיבית. : 1. imesh 2. kazaa 3. kazaa lite 4. emule (אל תכתבו מודים למשל ליונטוורק וכולי) 5. BitTorrent 6. sababadc 7. dc++ 8. נאפסטר (napstar) של פעם

• 10 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים