כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 327 צפיות
- 1 follower
-
-
מאד ומתמיד חשבתי על ללכת ללמוד הנדסת תוכנה בתיכון... אבל מסתבר שאצלנו בבי"ס זה פתוח רק למגמת טכ"ם. והיה יכול להיות מגניב להיות בטכם, רק חבל שיש שם את כל הגיקים המעצבנים. קיצר, זה ללמוד 42 שעות בשבוע עם האנשים הכי גרועים בעולם. וזה פיכסה. ככה שכנראה מבחינתי אין הנדסת תוכנה... אז חשבתי על לקחת קורס ללימוד שפת C/C++/JAVA, רצוי בעיקר שפות לא-מיקרוסופט כיוון שאני מכיר את הבסיס של DOT NET וללמוד את השפות הללו אני יכול עם ספר... האם אתם מכירים קורס כלשהו שמוציא אותי עם בגרות בהנדסת תוכנה? יש לי ניסיון עם VB (אני יודע שזה לא עוזר) ופעם ניסיתי ללמוד C ו-JAVA אבל לא הלך לי... (זו הסיבה שאני מחפש קורס) אין לי בעיה עם המתמטיקה, וכפי שאמרתי יש לי נסיון בתכנות ככה שיש לי קצת אלגוריתמט…
-
- 11 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני לא מחפש תוכנה ! אלא אתר אינטרנט לחיפוש תמונות הכי מקצועי שיש...יותר טוב מהחיפוש תמונות של גוגל. ( לא מצאתי פורום יותר מתאים לדיון הזה לכן העליתי אותו בתוכנה ) וכן ידוע לי שאני יכול לבצע חיפוש בגוגל ולחפש אתרים כאלה ובטח יש הרבה אבל אני מעדיף המלצה לאתר מקצועי ממישהו שמכיר כבר.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
לדעתי הוא הפרק הכי טוב שהיה בעונה השניה עד עכשיוו...! פשוט סידרה אדירההה... מישהו עוד ראה? אדם
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא ידעתי כל כך איפה לרשום את זה אז שיהיה פה. בכל מקרה, הצטרפתי לקבוצה ב- Facebook לפני כמה ימים. עכשיו ניסיתי לרשום משהו ב- Wall של הקבוצה אבל גיליתי שאני לא יכול. בנוסף שמתי לב לכפתור Join בראש הקבוצה, אבל אני כבר הצטרפתי. כשלחצתי על הכפתור זה רשם לי You are already connected (כמובן שאני יודע את זה). אני גם רשום בחברים של הקבוצה. ככה יוצא שאני חבר אבל לא יכול לרשום כלום ב- Wall. אני גם לא יכול גם לעזוב ולחזור כי יש לי רק את הכפתור Join (שוב, למרות שאני רשום). מישהו יודע מה אני יכול לעשות במצב כזה? במקרה הזה זה באמת חשוב לי לרשום ב- Wall של הקבוצה הזאת.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי! אני משתמש חומרה מתחיל ואני רוצה להבין יותר בקטע של החומרה ובתקווה להגיע לרמה שלכם. אז דבר ראשון הייתי רוצה שתביאו לי אתרי חדשות של חומרה (באנגלית או עברית) או כל אתר טוב אחר שאתם גולשים בו כדי שיהיה לי בסיס טוב להתחיל בו. דבר שני אני רוצה לדעת על כל האוברקלוק ושאר הירקות ובכלל אולי יש לכם עצות בשבילי תודה!
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
רגע לפני השקת "Lunar Lake" בקומפיוטקס טיוואן, המעבד החדש ביותר של אינטל בתחום ה-AI PC, אינטל חושפת פרטים ראשונים אודות המעבד. זהו לא סתם עוד שדרוג, אלא מוצר חדש לחלוטין שנבנה מחדש מהיסוד עם מגוון רחב של טכנולוגיות חדשות ומשופרות. אינטל מציינת כי כל רכיב בארכיטקטורה החדשה ב-"Lunar Lake" עבר רענון משמעותי.לכתבה
-
- 0 תגובות
- 354 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש שיר ראפ שבערך הולך ככה : Ba li li ba li li (בא לילי בא לילי) זה נשמע אולי מפגר אבל זה העיקר ,תודה .
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=1329362959167995041&q=tripod
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
פרודייה על "נרנייה", "ווילי וונקה ומפעל השוקולד", "סנאייק און פליין" ועוד מלא דברים, בסגנון של scary movie, אבל (לפי דעתי) טוב יותר
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום חברות וחברים האם מישהו יכול להמליץ לי על דרך כלשהי להבין קצת בנושאי אינטרנט?.... אולי עדיפה הקדמה קלה: עד לפני כ 7 שנים לא היה לי מחשב, ולא ידעתי אפילו איך מפעילים ואיך סוגרים. היתה לי קצת פוביה ממחשבים, והצלחתי אפילו לסיים תואר בכלכלה בלי לנגוע פיזית במחשב. נכון להיום, בעזרת חברים והפורום הזה, אני מבין מעט במחשבים, ואפילו עוזר פה ושם לאחרים, גם כאן, בפורום הזה. אבל בנושא אחד נשארתי בור גמור....אינטרנט. וזה מפריע לי. אני לא יודע מה זה DNS, או מודל tcp/ip, או מודל שבע השכבות, וכל מיני מושגים כאלו. אין לי כוונה להפוך למהנדס רשתות, אבל הייתי רוצה להבין את המינימום, כלומר לדעת בערך מה שיודע נציג תמיכה זוטר של ספק אינטרנט. איפה אני יכול ללמוד את הנושא, ממש מה…
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
קירור אוויר למעבד במעל ל-600 שקלים? לא הדבר הכי נפוץ, אבל מוצר כזה קיים. לקחנו את ספינת הדגל החדשה של Noctua האוסטרית לבדיקה על מעבד מפלצתי לבדיקות ביצועיםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
- 3 followers
-
-
יש מישהו שמעוניין למכור 2 כרטיסים? הודעה פרטית בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שבוע טוב, ברשותי כרטיס מסך 9800GTX+ של XFX שנקנה לפני כשנה וחצי מהחנות FOX-PC. ככל הנראה, ישנה בעיה בכרטיס ואני מעוניין לממש את האחריות. אני לא יודע אם האחריות עדיין בתוקף, וכשרציתי לברר את העיניין - ראיתי שהאתר של החנות לא עובד. לאחר חיפוש קטן בפורום הופתעתי לגלות שהחנות כנראה נסגרה. אני לא יודע מה לעשות ואשמח לקבל עזרה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
שלום רב, קוראים לי חגי אבישר ואני מתכנת ומאבטח אתרים ואפיליקציות. אני מקווה שהרוב כאן מכירים אותי. בעת בעיה אתם מוזמנים לפנות אלי,אני גם מבין המון במחשבים.
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תקוע בחלק האחרון של התרגיל האחרון של היום :\ השאלה היא כזו: ציוני בחינות בביסת הספר מתפלגים נורמלית. הציון הממוצע הוא 75 וסטיית התקן 15. שאלה ראשונה (שעליה עניתי נכון): מהו הציון שרבע מהציונים גדולים ממנו - והתשובה היא 85.05. והשאלה השניה (שעליה לא הצלחתי לענות) היא: מה ההסתברות שתלמיד שנבחר באקראי ציונו גבוה מהממוצע ביותר מסטיית תקן אחת. תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סרטים מצחיקים! המרתי ל 3GP כדי שכולם יוכלו להנות! http://www.upfree.net/2710632 http://www.upfree.net/7311095 http://www.upfree.net/5251172 תהנו ;D
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה שמן הסתם כבר טחנו אותה...אבל אני צריך לקנות מחשב חדש בקרוב ואני רוצה לדעת איפה הכי כדאי לי לבדוק ברצינות. לפני שנתיים קניתי מחשב נייד אצל ksp ולמרות שהמחשב עצמו מצויין נתקלתי שם בכמה דברים שממש עצבנו אותי: 1.היחס של המוכר היה כאילו הוא עושה לי טובה שהוא מסכים למכור לי. 2.הם לא גמישים בגרוש!המחירים באתר שלהם הם רק בתשלום מזומן(מחשב ב8400 ש"ח בתשלום אחד במזומן?!),אין מערכת התקנה,מחשב אינו כולל שום דבר שבמקומות אחרים נחשבים לדברים בסיסיים(כמו מערכת הפעלה,כרטיס רשת וכו'). 3.שמעתי שלא משתלם לקנות אצלהם מחשב שלם. אז איפה אתם ממליצים לקנות?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לחנות באזור ת"א/רמ"ג, שתוכל להקים את המפרט המומלץ גיימינג-בינוני, תוך החלפת מספר חלקים גם במחשב הביתי שלי (זיכרון/מעבד/כ.מסך) ניסיתי בעבר את זיג זג, אבל הם רחוקים מידי וגם לא הייתי 100% מרוצה מהמחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, מעניין אותי לדעת אם יש עבודות "בתחום" לנערים כמוני, מעבדות מחשבים,סלולר, משהו שקשור לזה. לא מצפה לשכר גבוה, המינימום הקבוע בחוק לנוער (איזה 18 שקל לשעה כמדומני) אם לא, מה האופציות שעומדות בפני נער לפני צבא שמחפש לעשות קצת כסף ליציאות ולתדלוק תחביב החומרה היקר הזה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל פורום HWZONE. כבר הרבה זמן שברצוני לפנק את עצמי במשקפיי רייבן חדשות. הדגם האהוב עליי ביותר הוא ה3025 עם מסגרת ועדשה מכסף. תמונה : מצאתי מישהו שמוכר אותן חדשות ומקוריות ב250 ש"ח(מחיר בחנות: 650~), אבל אח שלי אמר שהוא ישיג לי אותם במחיר יותר טוב. רציתי לדעת מה אתם אומרים ?
-
- 43 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
הי, אני שוקל להזמין את ה- Razer Black Mamba 2012 מ- Amazon ב- 120$ כולל משלוח. - http://www.amazon.com/Mamba-Elite-Ergonomic-Wireless-Gaming/dp/B0054JGGGY/ref=lh_ni_t אני יודע שאני אצטרך לשלם מע"מ ולפי החישובים שלי בסופו של דבר אני אמור לשלם 520 שקל. בארץ המקום הכי זול שבוא אני יודע שאפשר להשיג אותו זה אצל KSP ב-600 שקל. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736892 השאלה היא אם אולי אני מפספס משהו ואולי בגלל השידור של העכבר יעצרו לי אותו במכס (למרות שמוכרים אותו בחנויות בארץ, נראה לי שכבר היו מקרים מעולם). למישהו היה כבר ניסיון עם הזמנה של דבר כזה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-