כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
נתקל בטענות שהססמא לא תואמת לשם המשתמש (או להיפך)?...
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני בוחר כיוון לחיים ואחת מהאפשרויות זה ללמוד הנדסת אלקטרוניקה. מה שמעניין אותי זה מה אפשרויות התעסוקה אחרי סיום התואר? הכוונה למה עושה בפועל מהנדס אלקטרוניקה(חוץ ממחקר ופיתוח)?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה הקטע של mozilla שהם עולים ככה בגירסאות בצורה לא מבוקרת ?? רק לפני כמה חודשים אני זוכר שהתקנתי פיירפוקס 4 שהוא בדיוק יצא, ועכשיו אני רואה עדכון רישמי לגירסא 7.0.1 הגירסא הקודמת הייתה 6.0 6.0.1 6.0.2 ואז הגיע ה 7 .. הם ניראה לי השתגעו או משהו
-
- 41 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
נאמר ואני מעוניין להזמין מוצר כלשהו מחו"ל , אני רוצה לדעת כמה אני אמור לשלם ומה יהיה התעריף , עכשיו שלא יהיו כאלו שירשמו לי "גוגל" וכדומה כי עשיתי חיפוש וכמובן שלא מצאתי משהו שיכול לעזור לי אלא אם מדובר על אזרח ששב מחו"ל ואז יש מה שנקרא הצהרה על המוצר במכס שבשדה התעופה תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4950 Gigaybyte :lol: :lol: חחחחחחחחח
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחנות ווירטואלית משחה טרמית ודיסקים לצריבה ועוד כמה דברים ואני מחפש איזה שותף לקניה כי למשל המשחה מספיקה ל10 פעמים ואני לא צריך יותר מ5...וגם המשלוח עולה 40 ש"ח אז אולי יש מישהו שגם רוצה להזמין דברים (אחרים) ונשתתף במשלוח אז אם מישהו מאזור פ"ת רוצה להשתתף איתי נא לפנות לפרטי
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז מאחר ויש פה אנשים שעברו את השלב הזה, חשבתי שאוכל להעזר בניסיון שהיה להם עם התקופת מעבר הזאת של הצבא לאזרחות... התוכנית שלי בעיקרון זה שיחרור, ויש לחפש עבודה איפשהו בתחום היי-טק (לא ממש משנה לי איפה), חודש אחרי זה התחלה של לימודי מנהל רשת. מעניין אותי לשמוע מאנשים אחרים אשר עברו את השלב הזה, ככה שאוכל לגשת לאזרחות עם כמה שיותר ידע...
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בוקר טוב חבר'ה האתר האהוב וויקיפדיה בסכנת סגירה על פי "The marker". עפ"י יור העמותה שמפעילה את וויקיפדיה דרושים 5 מיליון דולר לתפעול האתר, אך עד עכשיו גוייס רק מיליון דולר אחד. כנכתב בעיתון: "כרגע יש לוויקיפדיה משאבים כדי להפעיל את שרתיה רק במשך 4-3 חודשים נוספים". כידוע וויקיפדיה מתקיימת מתרומות בלבד ובחרה שלא להציג פרסומות באתר, אך זה עשוי להשתנות.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ס!! תחרות החיוכים של אורביט מתקרבת לסיומה, ואני מנסה לעלות לגמר שלהם, כאשר היום זה יום ההצבעה האחרון! פתאום שמתי לב שכן אישרו את התמונה שלי והיא משתתפת!! כל מי שמוכן ורוצה לעזור מוזמן לבוא ולהצביע לי בלינק הבא: http://orbit.msn.co.il/vote.asp?UserID=NDA4MDI1NjM אם אני זוכה במכונית אני מבטיח לכולם סיבוב.. חחחח עד כמה שיכנסו במיני!! תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור! :-* אגב הם מגרילים פרסים גם בין המצביעים..
-
- 69 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 347 צפיות
- 1 follower
-
-
מאד ומתמיד חשבתי על ללכת ללמוד הנדסת תוכנה בתיכון... אבל מסתבר שאצלנו בבי"ס זה פתוח רק למגמת טכ"ם. והיה יכול להיות מגניב להיות בטכם, רק חבל שיש שם את כל הגיקים המעצבנים. קיצר, זה ללמוד 42 שעות בשבוע עם האנשים הכי גרועים בעולם. וזה פיכסה. ככה שכנראה מבחינתי אין הנדסת תוכנה... אז חשבתי על לקחת קורס ללימוד שפת C/C++/JAVA, רצוי בעיקר שפות לא-מיקרוסופט כיוון שאני מכיר את הבסיס של DOT NET וללמוד את השפות הללו אני יכול עם ספר... האם אתם מכירים קורס כלשהו שמוציא אותי עם בגרות בהנדסת תוכנה? יש לי ניסיון עם VB (אני יודע שזה לא עוזר) ופעם ניסיתי ללמוד C ו-JAVA אבל לא הלך לי... (זו הסיבה שאני מחפש קורס) אין לי בעיה עם המתמטיקה, וכפי שאמרתי יש לי נסיון בתכנות ככה שיש לי קצת אלגוריתמט…
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני לא מחפש תוכנה ! אלא אתר אינטרנט לחיפוש תמונות הכי מקצועי שיש...יותר טוב מהחיפוש תמונות של גוגל. ( לא מצאתי פורום יותר מתאים לדיון הזה לכן העליתי אותו בתוכנה ) וכן ידוע לי שאני יכול לבצע חיפוש בגוגל ולחפש אתרים כאלה ובטח יש הרבה אבל אני מעדיף המלצה לאתר מקצועי ממישהו שמכיר כבר.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לדעתי הוא הפרק הכי טוב שהיה בעונה השניה עד עכשיוו...! פשוט סידרה אדירההה... מישהו עוד ראה? אדם
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לא ידעתי כל כך איפה לרשום את זה אז שיהיה פה. בכל מקרה, הצטרפתי לקבוצה ב- Facebook לפני כמה ימים. עכשיו ניסיתי לרשום משהו ב- Wall של הקבוצה אבל גיליתי שאני לא יכול. בנוסף שמתי לב לכפתור Join בראש הקבוצה, אבל אני כבר הצטרפתי. כשלחצתי על הכפתור זה רשם לי You are already connected (כמובן שאני יודע את זה). אני גם רשום בחברים של הקבוצה. ככה יוצא שאני חבר אבל לא יכול לרשום כלום ב- Wall. אני גם לא יכול גם לעזוב ולחזור כי יש לי רק את הכפתור Join (שוב, למרות שאני רשום). מישהו יודע מה אני יכול לעשות במצב כזה? במקרה הזה זה באמת חשוב לי לרשום ב- Wall של הקבוצה הזאת.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
היי! אני משתמש חומרה מתחיל ואני רוצה להבין יותר בקטע של החומרה ובתקווה להגיע לרמה שלכם. אז דבר ראשון הייתי רוצה שתביאו לי אתרי חדשות של חומרה (באנגלית או עברית) או כל אתר טוב אחר שאתם גולשים בו כדי שיהיה לי בסיס טוב להתחיל בו. דבר שני אני רוצה לדעת על כל האוברקלוק ושאר הירקות ובכלל אולי יש לכם עצות בשבילי תודה!
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
רגע לפני השקת "Lunar Lake" בקומפיוטקס טיוואן, המעבד החדש ביותר של אינטל בתחום ה-AI PC, אינטל חושפת פרטים ראשונים אודות המעבד. זהו לא סתם עוד שדרוג, אלא מוצר חדש לחלוטין שנבנה מחדש מהיסוד עם מגוון רחב של טכנולוגיות חדשות ומשופרות. אינטל מציינת כי כל רכיב בארכיטקטורה החדשה ב-"Lunar Lake" עבר רענון משמעותי.לכתבה
-
- 0 תגובות
- 381 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש שיר ראפ שבערך הולך ככה : Ba li li ba li li (בא לילי בא לילי) זה נשמע אולי מפגר אבל זה העיקר ,תודה .
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=1329362959167995041&q=tripod
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
פרודייה על "נרנייה", "ווילי וונקה ומפעל השוקולד", "סנאייק און פליין" ועוד מלא דברים, בסגנון של scary movie, אבל (לפי דעתי) טוב יותר
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום חברות וחברים האם מישהו יכול להמליץ לי על דרך כלשהי להבין קצת בנושאי אינטרנט?.... אולי עדיפה הקדמה קלה: עד לפני כ 7 שנים לא היה לי מחשב, ולא ידעתי אפילו איך מפעילים ואיך סוגרים. היתה לי קצת פוביה ממחשבים, והצלחתי אפילו לסיים תואר בכלכלה בלי לנגוע פיזית במחשב. נכון להיום, בעזרת חברים והפורום הזה, אני מבין מעט במחשבים, ואפילו עוזר פה ושם לאחרים, גם כאן, בפורום הזה. אבל בנושא אחד נשארתי בור גמור....אינטרנט. וזה מפריע לי. אני לא יודע מה זה DNS, או מודל tcp/ip, או מודל שבע השכבות, וכל מיני מושגים כאלו. אין לי כוונה להפוך למהנדס רשתות, אבל הייתי רוצה להבין את המינימום, כלומר לדעת בערך מה שיודע נציג תמיכה זוטר של ספק אינטרנט. איפה אני יכול ללמוד את הנושא, ממש מה…
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קירור אוויר למעבד במעל ל-600 שקלים? לא הדבר הכי נפוץ, אבל מוצר כזה קיים. לקחנו את ספינת הדגל החדשה של Noctua האוסטרית לבדיקה על מעבד מפלצתי לבדיקות ביצועיםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
- 3 followers
-