כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
:-\
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
השאלה שלי אליו (כינויו בפורום הוא TRANQUILTY): "קראתי שאתה עומד לסיים, יום ראשון אני עומד להתחיל את הקורס לוגיסטיקה בבה"ד 6 בדרך להיות קצין לוגיסטיקה, מה אתה אומר ? כדאי לפרוש ? עד עכשיו הראש שלי אומר ככה: יתרונות: קצין אפשרות לצאת יומיות ולשרת קרוב לבית חסרונות: הרבה קורסים לוקח 13 חודשים קבע" תשובתו: "אח יקר אני שמח שהתיעצת יש יתרונות רבים להיכנס לצבא בתור קצין... (אני לא מחשיב את הקורס קצינים (קק"צ)) א. קורס קצינים הוא דבר בונה ומלמד... אתה יכול להפיק ממנו דברים רבים... ויכול לצאת לך לפגוש הרבה אנשים איכותים... ב.ההתיחסות של צה"ל בתור מערכת לחייל סדיר שהוא קצין טובה פי אלף מאשר לחייל רגיל טוראי\רבט\סמל ... יש יותר אמון... והרבה יותר חופש פעולה... אני מב…
-
- 2 תגובות
- 16.1k צפיות
-
-
-
אני צריך חומר על שני סיפורים: 1. חצוצרה בואדי 2. התפסן בשדה השיפון תקציר של הסיפורים(לא קראתי אותם), סיכומים עליהם ודברים אחרים שיכולים לעזור תודה.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני לומד בבית ספר אקסטרני וב 16 יש לי בגרות אנגלית,ואני חייב ליפתוח תיק אקסטרני,עם לא אני לא יוכל לעשות בגרות. אקיצר אני יודע שזה בבאר שבע אבל לא יודע איזה,אתם יכולים להביא לי כתובת או מפה או משהו? תודה רבה.
-
http://www.youtube.com/watch_fullscreen?video_id=cPdD0rEFmyA&l=116&fs=1&title=Shrek...%20the%20ISRAELI%20way
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
אשמח לקבל את תוכנית הלימודים בפיזיקה בהיקף של 5 יח"ל לימוד, תודה.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בבקשה עזרה מה צריך לעשות כידי להוסיף תמונות לתרדים ?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
של אתרי מחשבים כמובן של חנויות גדולות שעושות משלוחים בכל ארה"ב ושיש להם חנויות בכל המדינה(רצוי) שיהיו אמינות וזולות
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
השגתי כתוביות והבנתי שכדי שאני יוכל לראות את זה בדיוידי עם כתוביות אני חייב לחבר אותן לסרט. למשהו יש מדריך ?? ואם אפשר כמה שיותר פשוט ! תודה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לקנות את הלוח אם הכי חדש של asus p5wd2-e premium 975x ועל פי מה שאני יודע אין אותו בארץ...שמעתי שהחנות ksp היא אחת מהיבואניות אבל הם אמור לי היום שזה מגיע אליהם רק חודש ושמעתי שיש עוד חנויות שמיבאות ואולי זה כבר הגיע אליהם... אז אודה לכם אם תתנו לי לינקים שלהם..או מספר טלפון או רק את שם החנות בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכם ... זאת ההודעה הראשונה שלי כאן אני חושב . יש לי שאלה איפה אני יכול לשאול שאלות על הטורנטים, שאלות על הרטיו וכל זה ? ואם זה בכלל מותר לשאול ... אני אשמח אם מישהו שמבין בזה יכתוב כאן את המסנג'ר /איי סי קיו ויוכל לעזור לי בזה כי ממש לפני חצי שעה רק נירשמתי לאתר טורנטים כלשהו ובינתיים אני לא מבין הרבה בקטע של הרטיו וכו' אז TNx לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ב16 לחודש יש גלובוס הזהב..מישהו יודע באיזה שעה ובאיזה ערוץ ישדרו את זה?
-
- 2 תגובות
- 451 צפיות
-
-
התחברתי לספקית 012 והתחייבתי ל6 חודשים. כאשר הסתיימה לי תקופת ההתחיבות החלטתי שאני עובר לברק התנתקתי מ012 ב 9/10/05. כמובן הם המשיכו לשלוח לי חשבוניות ולחייב אותי הרי למה לא?! עכשיו סיימתי שיחת טלפון על חשבוני שאורכה כ50 דקות. במהלך השיחה המוקדנית אמרה שבאמת התנתקתי ב9.10 אבל הם המשיכו לחייב אותי עד הראשון למה?! ככה. הם טוענים שאני גלשתי באותם ימים אבל זה לא נכון כי אני בכלל התחברתי לברק באותו יום שהתנתקתי. וחוץ מזה זה שהם ממשיכים להשאיר את הקו פתוח עד סוך החודש זה בעיה שלהם. זה לא בעיה שלי. במהלך הצעקות שניהלתי עם המוקדנית אמרתי לה שהתנקתי בגלל שהכל היה חראף והוספתי להגיד שעובדה גם עכשיו הכל חרא שם, עובדה הם לא רוצים להודות שהם עשו טעות ולא מוכנים לזכות אותי בחודש שהם חי…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי לא מעט שירים בפלייליסט ובמחשב בכלל..(אלפים, משהו כמו 10 ג'יגה) שמתי כבר הרבה שירים בנגן אבל אני מתלבט לגבי מספר לא קטן, בגלל שהם משתנים ויש קפיצות בקצב וזה לא טוב (ויש חלק שגיליתי שאיטיים מדי) ויש לי רק חצי ג'יגה בנגן שלי. איזה שירים אתם מציעים? תתנו בבקשה שמות מלאים אני צריך שירים קצביים אבל לא מהירים בצורה מטורפת כי אני רץ קל-בינוני. גם רמיקסים לשירים מקוריים זה טוב נ.ב. אני לא אוהב כל כך HIP HOP אז דגש יותר על שאר הז'אנרים, לא משנה מאיזו תקופה (כולל ישראלי...) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אם תשימו לב למשהו אתם תתפקעו מצחוק כנסו ללינק הבא ואז תלחצו קונטרול איי ואז תראו מה רשום שם בכתב לבן שאם לא מסמנים אז לא רואים... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=863
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לשדר דרך האינטרנט שירים? אמרו לי שצריך שרת רדיו שעולה כסף אפשר גם בלי? או יש בחינם? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אחרי שבצורה מיסתורית קניתי כבר מnewegg אפילו שרשום במפורש שאי אפשר (אל תשאלו אותיא איך זה קרה אבל הכל הגיע ושולם כרגיל...) אני אברר מראש לגבי dell, האתר שלהם בנוי ממש עקום ולא הצלחתי לברר את העניין אז מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
אני די חדשה לכל העניין של המחשבים ואין לי שמץ של מושג איך להעלות קובץ זיפ ככה שיהיה אפשר להביא לינק שלו וההורדה תתחיל. ובגלל שאני חדשה לכל עניין המחשבים אני אפילו לא בטוחה שזה המקום לפנות אליו... אבל אם מישהו יודע במקרה, אני ממש צריכה עזרה בעניין ואני מוכנה גם לצאת בריקוד אם מישהו יענה לי על זה : אז...אמ...בבקשה בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
חחחחחחחחחח קצת מצחיק אבל שלום לכולם ...לפני איזה שנה וחצי ככה היה מין סרטון פרסומת שמצולם באנגליה או באוסטרליה של כמה חברה שנוסעים במכונית אחד מהם לא חגור ואז עושים תאונה וזה שהיה לא חגור עף שם והורג שניים ופוצע אחת ...עכשיו היה שם שיר יפה שנראה לי עשו לו חידוש לשיר של דיוויד בואי אני חושב מישהו אולי יכול לעזור מי הלהקה או המבצע נראה לי קוראים לשיר body to body תודה לכל התותחים והעוזרים למינייהם......
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני עומד בפני רכישת סלולרי חדש וחשבתי על ה מוטורולה E398 מה דעתכם עליו? הרמקולים הסטראופונים עובדים טוב או סתם גימיק? תודה מראש י.פ
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שם של כל החנויות ספרים בת''א ? ואם אפשר גם עם מספרי טלפון .. תודה. מישהו ??
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-