כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד. מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ. מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום" או " אפ לי קציה ", אלא ה?ח?ל?ה. ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, "ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף, ולא פילינג. יש לומר ת??ח?פ??יף, ולא שמפו . יש לומר ג??ל?ג??ש??ת, ולא סקייטבורד . יש לומר א?ל-ר?יח?, ולא דאודורנט. וכן יש לומר צ?י?מ?נו?ת, ולא אנורקסיה (ויש להדגיש …
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כולם יודעים שאינטל כבר הרבה זמן רחוקה מהמעמד שהיתה בו בימי הזוהר שלה. והנה, "ככה פמאום" המגמה מתהפכת. Bizportalהשבוע של אינטל - זינקה ב-20%, ותזנק גם היום; מה דחף אותה...הממשל האמריקאי עשוי לרכוש אחזקה באינטל כהבעת תמיכה בפעילות הייצור המתרחבת בארה"ב; והכל התחיל מדרישה של טראמפ לפטר את ליפ בו טאן, בהמשך פגישה ואחריה "חיבוקים ונשיקות"
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסה, ואני לא רוצה שייכאב לי הישבן, אני רוצה גם להישען עם הראש. תודה☺
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום נתקלתי ברשומת הבלוג הבאה (דרך "שיתוף" בפייסבוק): http://adhdshop.blogspot.co.il/2014/11/20-adhd_10.html עברתי על זה ואני מוצא את כל העניין מגוחך לחלוטין. הרי כל הדברים שיש ברשימה הזו אלו הם דברים שכמעט כל בן אדם שקיים יכול להגיד על עצמו. אני רואה את זה כאילו אנשים שכן נמצאים בגבולות הנורמה - סוג של מנסים לקחת כל מני תכונות כלליות, שלא ניתן גם לאבחן או להגדיר בצורה מדוייקת ("חשיבה מחוץ לקופסה") - להפוך אותן ל"הפרעה", ולתרץ באמצעותן את העצלנות ואת הטמבליות שלהם. בואו נקח לדוגמה את כל עניין ה"הקלות" שיש לאנשים בלימודים. הרי זה לא הגיוני ש"הפרעה" זה משהו שקיים אצל מעבר לאחוזים בודדים באוכלוסיה. הרי שאם כך, זוהי לא "הפרעה" בהגדרה, אלא הנורמה. והנורמה היא, הרי, לא נקודה …
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אצלנו בקיבוץ יש מנהג שכל 1 באפריל החבה"נ(חברת נעורים ט-י'ב) עושים משהו בשנים קודמות היו לוקחים את כל העגלות\אפניים ושים בחדר אוכל הולכים בקיבוץ עם קולנועית ושים שירים וצועקים במגרופון וכו' וכו' השנה יותר נכון אתמול בלילה רצינו לעשות הרבה רעש לקחנו את המערכת של המועדון 4 רמקולים של מסיבה 2 מגירופונים דיסק של נירוונה והתחלנו לעשות הרבה רעש ואז התחילו להגיע כל התושבים(שהם לא חברי קיבוץ (חבר קבוץ=תושב וותיק\קבע) המסריחים קודם כל הגיעה הלסבית הראשונה ככה בעצבים בלה בלה בלה מדברצת איתנו לא שמים עלייה הולכת ומתחיל לשבור לנו את כל התקעים ,יש עוד לא אכפת לנו וומשיכים ... אח"כ באה החברה הלסבית השניהי מוציאה את כבל מרמקול אחד (כמו כל אחד אחר שבא לשם בעצבים ) ואומרת "אני אטלפ…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://www.candystand.com/play.do?id=18047
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז אחרי שכולם התלהבו מהמחירים הנמוכים שאקספון מציעה ואחרי שכולם הכפילו את מהירות ההורדה כאשר עברו לאקספון. האם אקספון עדיין נשארה כ"כ כדאית ? או שהם גם התחילו להגביל תעבורה ברשת ? ואם אנחנו כבר דנים על הספק , אז למה שלא נדון קצת לגבי התשתית ? מה דעתכם על המבצע החדש של בזק של 99 שקל לחודש לתשתית + קו טלפון עם 500 דקות ?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
נרשמתי לחדר הכושר בירקון (ת"א) לחצי שנה אמרו לי שאני יכול להיכנס עם הכרטיס גם למכון של דיזינגוף סנטר זה נכון ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
תישמעו היום כיביתי תפאלפון בישביל ליבדוק עד מתי האחריות על הסוללה, הדלקתי שמתי תאריך שעה והוא לא מראה לי את השעה לא משנה מה ניסיתי לעשות,אה וזה לא מראה לי את ה ORANGE IL שאמור להיות כתוב באמצע המסך...
-
מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא חנות באיזור הקריות לקנות קטודות של SunBeam ? כי אני לא מוצא גם באינטרנט לא מצאתי התקשרתי לזיגזאג נגמר להם אלה עם המתאם ל2 הלכתי למחסן של פיסיקול הם לא מוכרים ליחידים בKSP וגם בפנדה אין את הקטודות של החברה הזאת או לפחות להמליץ לי על קטודה טובה וחזקה של חברה אחרת ... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
נפצעתי במפעל שאני עובד בו וקיבלתי 3ימי מחלה,אני עובד בסה"כ שבוע,האם ביטוח לאומי יחסה לי על הימים האלו בשכר ?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לפני מס' דקות ערכתי את חתימתי, והדגשתי בפונט קטן את הטקסט שלי. ובסיכום, בואו תראו מה ראיתי: אני חמור שכותב בפונט קטן את הטקסט הבא: Always win, and always winner, AMD ?!?! אם זה באג, זה הבאג המוזר ביותר שראיתי בחיי.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב אז אני בן 23.. אני משחק משחקים מאז שאני זוכר את עצמי... מהמחשבים שהיו בהם את הלחצן של הטורבו.. ואז היה אפשר לשחק את קין יותר טוב אבל כל השנים האלה.. כל אלפי המשחקים שיצאו עד עכשיו.. לא ראיתי לנכון לקנות אותם... להוציא עליהם סכום מסויים של כסף.. לא בישביל קוד באינטרנט ולא כלום. אפילו את הקוד של ה Counter Strike שלי שבתקופתי היפה בCS1.0 עד CS1.5 הישגתי את הסיסמא שלי במירמה.. הייתי אז בשם FresH-MeaT והיום אחרי כל כך המון שנים החלטתי שהגיע הזמן... ולקנות משחק כי לדעתי זה משחק שבאמת מגיע לו ההשקעה.. ההתרגשות שבשלבים מסויימים והמולטיפלייר שמחייב קוד מקורי לכן החלטתי לקנות את Modern Warfare 2..
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
ראיתי פה מספר משתמשים בפורום ששינו צבע והדגישו את הכתב שרשמו את המפרט שלהם בפרופיל איך עושים את זה יש מדריך ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בחודש מרץ אני צריך להתחיל עבודה בתעשייה וניהול וחשבתי לעצמי שהכי טוב שאני אעשה את העבודה על אינטל, אז חבר'ה זה מה שאני צריך: 1.הטלפון של אינטל בפארק אזורים פתח תקוה 2.אם יש איש קשר שאתם מכירים שעובד שם או יכול לתת לי אישור כניסה לשם אז יותר טוב...(הוא צריך לדבר עם המורה שלי לתיאום...) אני כרגע בכיתה י"א אני צריך לסיים את העבודה בערך באמצע י"ב תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
Loving you... la la la la la la la la la la la la la la la la la la la הוא היה באיזו פרסומת אני לא זוכר בדיוק איזו וגם באיזה סרטון פלאש כרטיס ברכה כזה באינטרנט טנק אינ אדוונס.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לא אכפת לי גם בתשלום, אני רוצה לעלות לשם את הסרטים, להשים את ה player באתר.
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי חברים, סגרתי טיול לשבוע ברודוס לאחר החג. אשמח לשמוע על המלצות מכל מי שהיה שם בשנים האחרונות. אוכל/טיולים/חופים כל דבר שעולה לכם על הדעת... תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בואו נגיד שהייתי גולש כאן וקורא רק את המאמרים ואת הביקורות שכאן..אז אני נחשב חדש רק בפורום. באתי עמוס בשאלות בכל הנושאים אז אני מקווה שיענו לי לכל דברי. שלא תבינו שאין לי מושג במחשבים.. אבל הרמה שיש בפורום הזה היא גבוהה מאוד ובכך אין לי מושג מה זה מה. בקיצור אני מקווה להשתלב פה רק שאלה בקשר לחוקים: "3. הקפצת ת'רדים:" - ת'רדים? מזה לעזאזל?!
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183994&sid=10 מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
aoccdrnig to a rscheearch at an Elingsh uinervtisy, it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny iprmoetnt tihng is taht frist and lsat ltteer is at the rghit pclae. The rset can be a toatl mses and you can sitll raed it wouthit porbelm. Tihs is bcuseae we do not raed ervey lteter by it slef but the wrod as a wlohe
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום, איני מחפש ספק דואר אלקטרוני מאובטח שעובד עם תוכנת windows live mail ומאפשר שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מוצפן דרך התוכנה תודה
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מדובר בגג אסבסט. בגלל שהוא בצורה גלילית הציפורים יכולות להיכנס ולעשות חיים. התקרה של המגורים הופכת להיות הריצפה שלהן, ושומעים את כל הריצות וההליכה. אם מישהו לא הבין אז אני אצלם אם תבקשו. האם הפתרון הוא לשים רשת מסביב לגג? אם כן - איך מדביקים? כי אני חשבתי עם סיליקון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא קראתי את חוקי הפורום ולכן ההודעה שלי נמחקה וננעלה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-