עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נכתב בכתבה לגבי הפד: AQUA3 שהוא גדול אך לא צויין כמה גדול...בעקבות הכתבה הזמנתי אותו באושר ולהפתעתי ראיתי שהוא בגודל פי 4 !!! מכל פד שאני מכיר והוא תופס חצי שולחן. חבל שלא ציינו בכתבה כמה הוא גדול אחרת לא הייתי מזמין אותו . חבל. :-[

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by pixilated,

האם למישהו יש אתר טוב שאני יכול להוריד ממנו דברים ל-bitlord? ורק למי שלא יודע גם אתרי ביטורנט טובים בשבילי אני ממש אשמח אם תתנו לי כמה שיותר אתרים.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. Started by iakovl,

שוקל לקנות את דגם הKSO שלהם ורוצה לשמוע חוות דעת מאנשים

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by amisha,

לטמעי בין הדיסיקים היפים והמוצלחים של הבחור הישראלי שעונה לשם המלא - יהל שרמן פשוט מגיע לו ב אני פשוט נהנה לשמוע את הדיסק עוד פעם ועוד פעם !! הטראקים שעשו לי את זה מהדיסק : Kamasutra ו Automatic ...... פשוט כיף לנהוג איתם באיילון עושה את הנהיגה לחוויות על ! וגם סתם לשמוע אותם ככה ........ שוה ... במילה אחת

5. Started by MrAlex,

/

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  6. שלום לכולם..הייתה לנו עבודה מעצבנת בקבוצות לפסח.. והמורה ביקשה פידבאק/רפקלציה,אני מתלבט אם לרשום בכותרת feedback או reflection(עם אות גדולה כמובן.) ובנוסף,אשמח אם תוכל לקרוא את הקטע ולהגיד אם ישנן טעויות מבחינת חוקי כתיבה וכו',ואם אתם חושבים שישנו ניסוח טוב יותר: Dear XXX(MY TEACHER) I liked the project. It was pretty fun and easy,the model project,was hard at first. But,after we bought all the things we needed up for,we just had to paste it all together and then we finished. I had no problems with my teammates ,and everyone worked great.

• 5 תגובות
    • 11.3k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

אני רוצה קצת לשפר את הכושר שלי, אז תציעו לי איזה מכון כושר בפתח תקוה... ואגב, כמה זה עולה לחודש? והאם זה שווה?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  8. http://www.youtube.com/profile?user=tippexperience&annotation_id=annotation_820885&feature=iv fuck tickles play eats מה עוד מצאתם? ;D

9. Started by shuy,

מצאתי לפני שבועיים גורת חתולים בת חודשיים מייללת, עקבתי אחריה במשך יומיים וראיתי שאין אמא בסביבה, אז החלטתי לקחת אותה ולאמץ אותה, לשלום אפילו הצלחתי לשכנע את הכלב שלי לא לנבוח עליה ואפילו לשחק איתה, פשוט חומד של גורה... היום ראיתי אותה מתה, דרוסה על הכביש, עצוב לי עכשיו, למרות שיש לי אותה רק שבועיים נקשרתי אליה (ולדעתי הכלב שלי גם מחפש אותה). אני לא יודע מי דרס אותה, ואני לא בטוח שאני יכול להאשים אותו (היא היתה קטנה כ"כ), רק בקשה קטנה, כשאתם נוהגים, שימו לב לחתולים קטנים שנמצאים על הכביש, קצת תשומת לב תוכל להציל הרבה חתולים ממוות.

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  10. אני רוצה לבנות מארז, חשבתי לבנותו מפרספקס אבל פרספקס הוא -> פלסטיק - > ופלסטיק -> חשמל סטטי וחשמל סטטי = אין מחשב P: אז הסתכלתי שוב, וראיתי שכל המארזים השקופים הללו עשויים מחומר אקרילי. מהו החומר הזה ומדוע עושים איתו את המארזים במקום פרספקס שאני מנחש זול יותר. והאם זה באמת מסוכן לעשות מארז מפרספקס ??

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  11. קיבלתי עם הפאלפון שלי (סמסונג 824 של אורנג') 2 בטריות, אחת עבה ואחת דקה. אני תמיד השתמשתי בעבה והרבה זמן כבר לא נגעתי בדקה. אתמול הטענתי את הבטריה הדקה במשך כל הלילה. היום בבוקר הדלקתי את הפאלאפון ואופס ... אני מקבל הודעה - ** סוללה חלשה **, איך זה הגיוני? סוג הסוללה היא 3.7V li-ion תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by Holy,

חיפשתי כבר emap וכל החברים המקום חדש מידי ולכן הרחוב "האשל" לא מופיע עד לכניסה לקיסריה מכביש 2 (חיפה-תא) אני יודע יורדים בכניסה של חדרה-קיסריה ומה עושים משם?

13. Started by shloosh,

אתמול כאמור הייתה לי בחינת בגרות בתנך. הגעתי לבית הספר כמעט חצי שעה קודם לפני הבחינה. בדקתי באיזה כיתה ואיפה החדר נמצא ועליתי לכיתה. ישבתי מחוץ לכיתה כאשר בדקתי שוב שהשם שלי נמצא ברשימת התלמידים המודבקת על הדלת. אחרי שראיתי שהכל בסדר פשוט חיכיתי שהאחראים יורו להיכנס לכיתה-דבר זה קורה בסהכ 2-3 דקות לפני שהבחינה מתילה. עמדתי בטור ושאמרתי את שמי הוא לא הופיע ברשימה של האחראית!! היא אמרה לי לרוץ לאחריות הבחינות בתנך שנמצאת במזכירות קומה 1 ירדתי מהקומה ה-3 לקומה ראשונה בריצה וכמובן שהאחרית לא הייתה שם,עליתי למעלה ואמרו לי לגשת לסגנית מנהל.ירדתי עוד פעם אל הסגנית. הגעתי מתנשם עייף ומזיע ובין הנשימות הצלחתי להגיד לה מה הבעיה והיא אמרה שהיא תדאג לזה. אבל מה זה תדאג לזה?? עליתי לכ…

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  14. Started by MilkMan,

התערבתי עם חבר שיש לרכב הזה מעל 100 כוח סוס, הוא אומר יש לה 90, מי צודק? אני מדבר על הבורה TDI שנת 2000.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by QQQ,

התגייסתי לפני קצת יותר מחודשיים ויש לי פלטפוס קשה. כנראה שלצה"ל יש בעיות עם לתת הפנייה לאורטופד, כי אני הודעתי על הבעיה שלי פחות או יותר כשהתגייסתי. אולי לא לחצתי מספיק על הצבא, אבל זה לא הנושא. הבעיה שיש לי כרגע ברגליים היא דיי מוזרה. מצד אחד כשאני בלי משקל עליי אין לי בעיה לרוץ. מצד שני כשאני עם משקל עליי (אפוד) הרגליים מתחילות לשרוף כבר אחרי 200 מטר בערך של ריצה קלה. מעבר לזה לעלות מדרגות/ללכת בעליות גם מאוד מרגיש כבד. חוץ מכל זה יש לי עייפות מסויימת ברגליים (לא מאוד חזקה, אבל קיימת) שהיא כרונית. בכל מקרה, כרגע אני ברגילה ורציתי לדעת אם זה אפשרי לראות אורטופד (צריך אורטופד צבאי?) עד שאני חוזר מהרגילה ולהוציא מדרסים אישיים? ואם לא מה אני צריך לעשות כדי להוציא מדרסים כמה…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. לפי שבועיים בערך רשמתי על זה שרכשתי מסך של Dell מהם ולפי ההמלצות עליהם אסור לקנות מהם. אז בהתחלה חשבתי ככה וכל השבועיים כל יומיים התקשרתי ושיגעתי אותם מתי זה נשלח וכדומה,ואמרו תוך מספר ימים. לאחר שבוע הם נתנו לי תירוץ שזה נשלח בחזרה למחסן בגלל פגם והם צריכים שוב לקבל את זה כבר התחלתי לחשוד וכבר תכננתי לבטל, אבל הנה היום פחות מ14 יום הגיע לי המסך בריא ושלם עם שליח UPS אז אצלי הם הוכיחו את עצמם במה שהם אמרו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בן דוד שלי יהיה בשיקגו עוד שבועיים ואני בטוח מביא משם משהו... הקטע שאני לא מוצא אפילו בגוגל חנויות חשמל ומחשבים שם.... אפילו פה בתל אביב אני מוצא יותר חנויות עם אתרים באינטרנט. מישהו מכיר? ,שמע? היה? ראה? תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  18. http://www.cnn.com/2005/TECH/internet/06/30/file.swapping.crackdown.reut/index.html מצאו להם מקום,נקווה שיש להם מספיק מקום בבתי הכלא כי כל המדינה שלנו תהיה בכלא גם כמה קבוצות warez ביניהם boozers שמשחררים DVDR's נתפסו אבל זה לא בארץ. http://www.timesleader.com/mld/timesleader/business/technology/12023610.htm

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. השאלה בכותרת- באיזור המרכז- וובבקשה לא להציע רולדין או מקס ברנר. וד"א יש סוג מסויים של שוקולד שמחזיק יותר מעמד? (ז"א לא שוקולד פרה אלא שוקולד כמו שוקולד מריר תוצרת יד או משהו כזה ומחזיק מעמד אני מתכוון לאריכות ימים )

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אני לא מצליח לשלוח/לפרסם תגובות לכתבות הנמצאות בעמוד הראשי של האתר. כאשר אני לוחץ על כפתור "הגב" אני מקבל אנימציה של "חשיבה" בצד ימין למעלה בעמוד הדפדפן וזהו. ניסיתי להגיב במספר דפדפנים, chrome - ללא שום תוספות התקנה נקיה, firefox - עם וללא תוספים וגם עם edge. מע' ההפעלה שלי חלונות 10 עם anniversary update. האם צריך להתקין תוסף מסוים כגון java או משהו אחר ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. של יום הקבלה? או של שער הדולר ביום המשלוח? תודה מראש.

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by Moty_p,

אני חושב שהגיע לגולשים במערכת הפורומים פורום יותר משוכלל שבנוי בעץ אם אתם צריכים עזרה אני יכול לעזור (עד כמה שאני יודע ב PHP (ב ASP אני בסדר)) הנה דוגמה למה שבניתי: http://www.melonportal.co.il/Forums/Forum.asp?ForumsList_id=1 הפורום הזה מת אז אין מי שיראה את ההודעות שאתם תשלחו שם, גם לא גוגל אז תרגישו חופשי לבדוק את המערכת מקסימום אני ימחוק הודעות לא רצויות ואם לא אז לפחות תעשו במקום תמונה של תיקיות לתמונה של הפורום לדוגמה בתמונה:[br]פורסם בתאריך: 28.10.2010 בשעה 16:33:09 למי שלא מכיר פורום בעץ זה פורום שלוחצים על נושא ההודעה או התגובה ואז רואים את התוכן שזה יותר מהר וככה זה נראה:[attachment deleted by admin]

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by HoT-DoG,

הייי סורי על הת'ארד המפגר אבל זה ממש חשוב. היום בבוקר ככה בשיעור השלישי יצאתי מביצפר לשעתיים כי היה איזה משו משעמם אז היציאה מביצפר כרורה בתיפוס על גדרות וכל מני. אז קיצר קיבלתי חתך די עמוק בכף היד (לא מאוד...) הוא לא ממש דימם ולא כאב בהתחלה אבל עכשיו הוא כואב והתאמנתי בשעתיים האלה על דשא עכשיו הבעיה היא שמחר אני נוסע לחו"ל אז רציתי לשאול יש מצב שיהיה לי איזה זיהום משהו רציני? חיטיתי את הפצע רק כמה שעות טובות אחרי 5 6 משהו כזה ועכשיו זה קצת שורף. קיצר גם עם יש מצב לזיהום אז זה יכול לגרום למשהו חמור שיפריע לי בחו"ל? בתודה רבה רבה גיא

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני מחפס פאב במרכז(חולון\ראשון\ת"א)..אפשר גם קצת יותר רחוק... מחפס פאב אם מסך גדול(כמה שיותר גדול יותר טוב... ) וסאונד חזק וטוב!!... בבקשה אשמח להמלצות לגבי פאבים......(יש גמר אלופות ברביעי!!!!!!)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים