כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
אני לומד מגמת הייטק בבית הספר ורציתי לדעת אם אני יקבל בונוסים... אז ככה, אני לומד: פיסיקה 3 יחידות סיב"מ יחידה 1 תיב"מ יחידה אחת שירטוט יחידה אחת בקרה 2\3 יחידות (לא זוכר...) מקבלים נקודות על מקצועות שהם לא 5 יחידות ויותר? תודה רבה חבר'ה!!!
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות את המקלדת הנ''ל מאייבי http://cgi.ebay.com/Logitech-UltraX-Premium-Keyboard-UK-English-920-000189-/270580855962?pt=UK_Computing_ComputerComponents_KeyboardsMice&hash=item3effe0349a עכשיו השאלה שלי האם אפשר לבטוח במוכר הזה ומה אני יעשה אם המוצר תקול למי אני פונה??? כי הכי זול שמצאתי בארץ(רק במקום אחד ) החולירא מוכר מקלדת של 100 שקל ב250 שקל אז לא ממש ניראה לי ואם מישהו יכול למצוא או להפנות אותי בארץ למוכר הגיוני של המוצר הנ''ל אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכם, בתור בשלן חובב, (חובב מאד יש לציין) מכוון למתכונים פשוטים יחסית, (לא, לא חביתה) נניח עד שעה+- עבודה. מכוון שכרגע חג השבועות בפתח, אני מחפש מתכונים מומלצים, ניסתי בגוגל וזה פשוט מביא אלפים. זו לא אינדקציה לשום דבר. אשמח אם תרשמו כאן מתכונים ברוח החג, אשר כוללים מצרכים ביתים. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
היי, כמו הרבה אנשים, אני אוהב לסדר את השרוכים שלי בצורה כזו שלא תידרוש שריכה\קשירה שלהם כל פעם, אלא בצורה כזו בה רואים רק את השרוכים, בלי קשר. אני עושה את זה כמובן בנעליים בסגנון "סקייטרים" או איך שקוראים לזה. עד היום פשוט תמיד הוצאתי את הספידה, דחפתי את השרוכים בצורה מסודרת מתחתה והחזרתי אותה.ככה השרוכים לא הפריעו לו ולא נראה. היום קניתי נעליים שבהם הספידה דבוקה לנעל. השאלה שלי היא- איזה דרך טובה אתה מכירים לסדר בה את השרוכים כך שהם גם לא יראו וגם לא יציקו? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ידוע שהוא עבד על אטארי וזהו בערך... אשמח לעזרה אם תצליחו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום אני כרגע אם טלוויזיה של 21אינץ' בסלון והחלטנו להשתדרג ל29 אינץ', כי 21 זה ממש קטן.... :-\ אני צריך טלוויזיה טובה איכותית עם שם טוב של עד 1500 שקל (לא לעבור!) 29אינץ' כמובן שגם העיצוב צריך להיות טוב כי היא לסלון.. גם בבקשה מקומות לקנות אותה (עדיפות לאיזור השרון ועוד יותר לכפר סבא .) תודה לכלום ...
-
- 53 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה קניתי דומיין מגודדי ולא ידעתי שהחידוש מוגדר על אוטומטי. אני כבר לא משתמש בדומיין הזה. היום קיבלתי אימייל מפייפל שחוייבתי ע"י גודדי. האימייל שמוגדר בפייפל הוא אימייל שאני כמעט ולא נכנס אליו ולכן לא ראיתי את ההתראות שלהם על חידוש הדומיין. יש דרך לבטל החיוב והדומיין האלו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לברר משהו עד מתי חל ביטוח השיניים שיש לילדים מהבית ספר (לפי הזיכרון שלי הוא כלול שם)
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז אתם בטוחים שלא חסרה משבצת לאות נוספת ב-7?...
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שמעתי שקוראים לזה, תותח קונפטי, אני מחפש חנות בנתניה שמוכרת את זה.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
נראה לי מאז שהפייסבוק ניהיה פופולארי , הפעילות בפורומים השונים ירדה פלאים . אני היחיד ששם לב לזה ?
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
אני פשוט לא מצליח לגלח אותו!! ועוד יש לי את ה philips arcitec שאמורה לעשות את זה יותר קל! לא נראה לי שעשיתי גילוח שאוי של הצואר מאז שהתחלתי להתגלח! יש למישהו רעיון איך לגלח את הצואר עם מכונה (ולהשאיר אותו במקום ומחובר לכל שאר הגוף תוך כדי)?
-
- 58 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
where in israel i can find multimedia card(mmc) prefferd from ipq form size 256mb to 512mb 10x and not FROM GENERIC THAT COST ALOT 10x
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
נכנסתי לזיגזג חיפשתי ערכה לחלון נכנבתי לפרטים שלזה ושיחקתי עם העכבר כמו שנראה לי הרבה מכם עושים פשוט סתם בוחרים הכל איתו (מסמנים את הכל בכחול) וראיתי את הדבר הבא: כשמה שנמצא בין שני בקווים היה כאילו בצבבע לבן ולא רואם את זה עד שמדגישים את זה איזה יופי!!! תבדקו בכתובת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=861 הערה : הודעה זו לא באה לפירסום האתר בהחלט
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
רק עכשיו גיליתי שהוא מת אחד החזקים "If there's anything I can do..." "What are you gonna go? a resurrection?" "You know, I lost my father" "Uhh, he'll turn up" מישהו מכיר עוד כאלה חוץ מזה על דת ואוננות? (יש מצב שהדת = עשר הדברות, או שזה 2 דברים נפרדים ואז ראיתי את שתיהם) היו עוד כמה שראיתי ואני לא זוכר
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
If you are honest this tells the truth -- it's pretty good. Write your answers on a piece of paper, and NO cheating!! The answers are at the bottom. 1. Which is your favorite color: red, black, blue, green, or yellow? 2. Your first initial? 3. Your month of birth? 4. Which color do you like more, black or white? 5. Name of a person of the same sex as you. 6. Your favorite number? 7. Do you like California or Florida more? 8. Do you like a lake or the ocean more? 9. Write down a wish (a realistic one). When you're done, scroll down. (Don't cheat)....... :+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+: Answers: 1. If you chose: Red - You are alert and your life i…
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
טוב, כבר גמרנו עם הנושא הקודם. בסוף הסוף טוב הכל טוב. אבא שלי יקנה לי את המחשב (כמובן, בעזרת רוב הכסף שהרווחתי) ב5 באוגוסט, עכשיו אני מחפש איזה משחק יהיה משחק הכבוד שיורץ ראשון על המחשב שלי? האם זה יהיה Lost Planet? או שזה יהיה Super Mario Bros? כאן אני צריך את עזרתכם. בתודה רבה, אור כהן
-
- 74 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
100 הודעות!! אני כל כך מתרגש!.... :elkgrin: אני רוצה להודות לכולם בפורום שעזרו לי להגיע להישג זה... אני רוצה להודות כמובן להוריי שבלעדיהם לא הייתי פה... אני רוצה להודות לכל מי שתמך בי (מפורום תמיכה....) , וכן לצוות האתר ולמנהלי הפורום , על כל הנושאים שנעלו לי...(צוחק) :coolman: אני רוצה להודות לכל האנשים שהציעו לי מפרטים, גם אם חלקם פחות טובים, וחלקם בכלל גרועים.... :biggthumpup: thank u!! :ylsuper:
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
קבלו תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי משחק עכשיו הוא בא ב4 חלקים פתחתי אותו והוא נפתח לחלק אחד מקובץ שאי אפשר להיכנס אליו רק דרך הדיימון טולס אפשר ....בנוסף ל4 חלקים הגיע עוד קובץ קטןן SFV איך אני צריך לצרוב את זה.... ובאיזה תוכנה משתמשים כדי לצרוב.... תודה רבה לעוזרים... עוד שאלה קטנה הקובץ הוא בגודל של 470 מגהביט העם אני יכול לצרוב את זה בדיסק רגיל וזה יעבוד בפלייסטיישן2?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-