כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
רציתי לברר משהו עד מתי חל ביטוח השיניים שיש לילדים מהבית ספר (לפי הזיכרון שלי הוא כלול שם)
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז אתם בטוחים שלא חסרה משבצת לאות נוספת ב-7?...
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שמעתי שקוראים לזה, תותח קונפטי, אני מחפש חנות בנתניה שמוכרת את זה.. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
נראה לי מאז שהפייסבוק ניהיה פופולארי , הפעילות בפורומים השונים ירדה פלאים . אני היחיד ששם לב לזה ?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
אני פשוט לא מצליח לגלח אותו!! ועוד יש לי את ה philips arcitec שאמורה לעשות את זה יותר קל! לא נראה לי שעשיתי גילוח שאוי של הצואר מאז שהתחלתי להתגלח! יש למישהו רעיון איך לגלח את הצואר עם מכונה (ולהשאיר אותו במקום ומחובר לכל שאר הגוף תוך כדי)?
-
- 58 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
where in israel i can find multimedia card(mmc) prefferd from ipq form size 256mb to 512mb 10x and not FROM GENERIC THAT COST ALOT 10x
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
נכנסתי לזיגזג חיפשתי ערכה לחלון נכנבתי לפרטים שלזה ושיחקתי עם העכבר כמו שנראה לי הרבה מכם עושים פשוט סתם בוחרים הכל איתו (מסמנים את הכל בכחול) וראיתי את הדבר הבא: כשמה שנמצא בין שני בקווים היה כאילו בצבבע לבן ולא רואם את זה עד שמדגישים את זה איזה יופי!!! תבדקו בכתובת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=861 הערה : הודעה זו לא באה לפירסום האתר בהחלט
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
רק עכשיו גיליתי שהוא מת אחד החזקים "If there's anything I can do..." "What are you gonna go? a resurrection?" "You know, I lost my father" "Uhh, he'll turn up" מישהו מכיר עוד כאלה חוץ מזה על דת ואוננות? (יש מצב שהדת = עשר הדברות, או שזה 2 דברים נפרדים ואז ראיתי את שתיהם) היו עוד כמה שראיתי ואני לא זוכר
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
If you are honest this tells the truth -- it's pretty good. Write your answers on a piece of paper, and NO cheating!! The answers are at the bottom. 1. Which is your favorite color: red, black, blue, green, or yellow? 2. Your first initial? 3. Your month of birth? 4. Which color do you like more, black or white? 5. Name of a person of the same sex as you. 6. Your favorite number? 7. Do you like California or Florida more? 8. Do you like a lake or the ocean more? 9. Write down a wish (a realistic one). When you're done, scroll down. (Don't cheat)....... :+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+: Answers: 1. If you chose: Red - You are alert and your life i…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
טוב, כבר גמרנו עם הנושא הקודם. בסוף הסוף טוב הכל טוב. אבא שלי יקנה לי את המחשב (כמובן, בעזרת רוב הכסף שהרווחתי) ב5 באוגוסט, עכשיו אני מחפש איזה משחק יהיה משחק הכבוד שיורץ ראשון על המחשב שלי? האם זה יהיה Lost Planet? או שזה יהיה Super Mario Bros? כאן אני צריך את עזרתכם. בתודה רבה, אור כהן
-
- 74 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
100 הודעות!! אני כל כך מתרגש!.... :elkgrin: אני רוצה להודות לכולם בפורום שעזרו לי להגיע להישג זה... אני רוצה להודות כמובן להוריי שבלעדיהם לא הייתי פה... אני רוצה להודות לכל מי שתמך בי (מפורום תמיכה....) , וכן לצוות האתר ולמנהלי הפורום , על כל הנושאים שנעלו לי...(צוחק) :coolman: אני רוצה להודות לכל האנשים שהציעו לי מפרטים, גם אם חלקם פחות טובים, וחלקם בכלל גרועים.... :biggthumpup: thank u!! :ylsuper:
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קבלו תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי משחק עכשיו הוא בא ב4 חלקים פתחתי אותו והוא נפתח לחלק אחד מקובץ שאי אפשר להיכנס אליו רק דרך הדיימון טולס אפשר ....בנוסף ל4 חלקים הגיע עוד קובץ קטןן SFV איך אני צריך לצרוב את זה.... ובאיזה תוכנה משתמשים כדי לצרוב.... תודה רבה לעוזרים... עוד שאלה קטנה הקובץ הוא בגודל של 470 מגהביט העם אני יכול לצרוב את זה בדיסק רגיל וזה יעבוד בפלייסטיישן2?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
חשובה לי רק הרזולוציה, אתרים כמו שהיה WebShots בזמנו.. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז שלום לכם. אני ממש מבקש מהאנשים שבאמת מבינים להגיב... אם אין לכם ידע בגיטרות יש למעלה בצד ימין כפתור אדום חמוד כזה עם איקס..... טוב עכשיו לעיניין. אני לומד גיטרה ברמה מקצועית כבר 7 שנים עם ADMIRA MARIA... התמזל מזלי וקיבלתי גיטרה מחתתיכת עץ טובה כך שהצליל שלה לא אטום כמו לשאר המריות. לפני כמה ימים קיבלתי מלגה על סך 800 אירו. ברצוני לקנות גיטרה קלאסית עבודת יד מלאה (רצוי של מאסטר). הייתי בכלי זמר ולא ממש אהבתי את האלגמברות שלהם... כשנסעתי למרום נידלקתי על הגיטה של JOSE RAMIREZ R1 ...... האם זאת גיטרה טובה והאם יש בארץ בוני גיטרות מיומנים??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני צריך לדעת כמה שיותר מהר איזה רכב מייצרים בנצרת עילית..צבאי פרטי לא משנה מה... תודה!
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מנסה לימצא אתר שמשווה מחיר סליקה לאתרי אינטרנט משהוא מכיר או יכל להמליץ על חברה מסוימת? חיפוש ב google מצאתי רק כמה כמו isracard אבל מימה שאני מבין המחיר שלהם לא זול (יכל להיות שאני טועה ) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברצוני לשתף וגם לשעול ביום שישי האחרון אני ועוד חבר הינו בים ישבנו לנו בסבבה עים נרגילה אני הבאתי שני בקבוקי בירה (מזכוכית), שום דבר חריג בה זה נכון?? אחרי כמה דקות שפתחתו את הבקבוקים עברו פקחים של החוף ראו שאנו עים בקבוקי זכוכית אמרו לנו שזה עסור וזה כנס בגובה 500 שח או משהוא כזה כול החיים שאני בים עים בירה זה פעם ה1 ששמעתי על העיסור הזה!! מה זה הדבר המפגר הזה ? ממתי עסור לי לשבת בים עים בקבוק מזכוכית?
-
- 20 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
בואו נשתף אחד את השני: אני הצבעתי לא, מהסיבה הפשוטה שאני לא מרכיב.
-
- 62 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת יום ראשון אני טס והחלטתי לקנות את המשחק אחרי הרבה זמן שאני משחק בו עכשיו השאלה שלי איפה אני יכול לקנות אותו במחירים לא כמו בארץ אם יש סיכוי למצוא או בברצלונה\ספרד או בדיוטי פריי לא ב200 ש"ח ?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-