עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MandariNa,

זה שיר קצבי כזה.. סוג של דאנס/האוס (לא יודע תהבדל) שבשיר בחורה (אני חושב) שרה.. והפזמון הולך משהו עם finaly na na na na na.. oh yeah גם בקשר לזה לא בטוח.. זה פשוט מתנגן לי בראש ואני לא מצליח למצוא תשם שלו

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  2. לצוות הפורום שלום עוד חודש חבר שלי מתגייס לצה"ל ואני וחברים שלי רוצים שיטעם קצת את הנאות החיים - שזה אומר סקס עם בחורה אם יש פה חברה שמכירים מכון בריאות ברמה שלא עולה הרבה כסף באזור המרכז אשמח לקבל פרטים אני צריך כתובת ושם .

3. Started by satlan1,

מישהו יודע מי מופיע בבמות בחיפה ביום העצמאות?(פירסמו איפשהו אבל לא מוצא)... תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  4. מישו יודע איפה ניתן להכסן כדי לעלות אותו לחתימה שלי? ואיך עושים את זה?

5. Started by shloosh,

סתם מעניין אותי אם יש איזה אתר של מערכות סאונד לרכב אבל לא רגילות אלא הממש ממש מפציצות האלה שיש בתערוכות מכוניות. אני מדבר על סאבים עצבניים ומגברים רצחניים. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by SupeRnovA,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=183994&sid=10 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  7. כתבה מ 1997, בטאון רכבת ישראל. החלק הראשון : החלק השני : קידמת הגליון : גב הגליון : קריאה מהנה, פשוט יופי של כתבה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  8. שלום לי ולחבר שלי יוצא 1 והתשובה בספר היא שלושה רבעים... בבקשה תפתרו לי את זה אנחנו נואשים כבר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  9. מי שיש לו לינק שירשום פה..

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by love-its-my-name,

אני לא יודע מה לבחור... פיסיקה או ביולוגיה? אני בוחר באשכול א' אחד מאלו ובאשכול ב' אני בוחר כימיה. לא למדתי השנה לא פיסיקה ולא כימיה ז"א שאצטרך להשלים אותם אם אעשה 5 יחידות בהם וגם לא בטוח שאני אעשה את שניהם [שאני האשכולים] אלא אולי רק אחד שבו אני אבחר מבין השניים... אם אני עושה שני אשכולים, במה לבחור? ואם אני עושה אשכול אחד, במה לבחור מבין השניים שהצעתם? בתודה מראש, GSD.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. השאלה במראות כדוריות: 1.נתונה מראה כדורית המשמשת לאיפור (מראה מגדילה). א.שרטט דוגמא של מהלך קרניים שבוא המראה משמשת לגילוח. ב.לרשותך מראה כזאת שרדיוסה 30 ס"מ באיזה מרחק מהמראה יש לעמוד כדי שהדמות תהייה ישרה ומוגדלת פי 2? קודם כל מראה מגדילה זה מראה קמורה או קעורה? ובשאלה א' למה הכוונה?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. אהלן. אני כיום מנוי באסקייפ, ויש לי חשבונות ממש מנופחים (מאוד) לאורנג' למספר מסוים שאני מתקשר אליו ממש המון, והחלטתי לעשות משהו ולקנות שני מכשירים שיהיו במסלול משפחה עם מינימום הוצאות. המכשירים האלה יהיה אך ורק(!!) לשיחות ביניהם, ללא יוצא מן הכלל. זאת אומרת שאני מחפש מסלול משפחה/יעדים נבחרים איכותי ביותר שיהיה לי איזה 0 אג' או משהו כזה. האם אתם מכירים מבצע/מסלול/משהו שיהיה איכותי לזה? (ולא אני לא מתכוון ללכת עם ווקי טוקי של מאבטחים סטייל לבנת בטון).. תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  13. I heard on the radio remix of the whistle from kill bill, if it helps so there is spanish singer also but almost the whole song is whistle. Please help me find it ! Thnx ! 8)

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by MishaK,

אני מניח שזה ישן , אבל תהנו בכול זאת

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  15. אין לי מה להוסיף ^^^ תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

Before all great storms, an eerie calm overtakes the land. All things take pause from their normal course to reflect on the terror to come, because no matter how strong you are, you cannot stop the storm. The Calm is an all-new EP from the masters of the underground rap scene, Insane Clown Posse. The Calm is 100% written and produced by ICP themselves, drawing on their 13+ years of music knowledge and experience to make a modern masterpiece. The first EP from ICP in nearly a decade, The Calm promises to live up to the reputation of other classic ICP EP's such as Tunnel of Love and Terror Wheel, and is sure to be an instant classic. With the close of the epic Jokers Card s…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  17. אורח ברק דהן

מישהו מכיר את האתר הזה שתירגם ומתרגם תוכנות לעברית? אני כבר לא מוצא אותו... חיפשתי פעם בגוגל ומצאתי, עכשיו אני לא מוצא... please anyone?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

I know the artist name - ROXETTE (The biggest ! ) but i dont know the name of the song.. it goes like this... "I dont know who you are but you are seems very nice..." I think the name of the song is "Everything ***" I dont really know ! Please help me.. thnx !

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  19. אמממ...השאלה שלי היא כמה עולה חופשי חודשי של סופרבוס? אני גר ברמלה ואני צריך להגיע ללה גרדיה כל בוקר, מה יותר שווה לי לקנות? כרטיסיות או חופשי חודשי ולמה? והאם מגיע לי הנחה מהעיריה בקשר לנסיעות? תודה!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by Shadowman,

http://www.storewars.org/flash/index.html

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

תשמעו חברה כל אחד חושב על העתיד שלו. כל אחד רוצה את הטוב ביותר וכמובן שיהיה מהר ברוב המקרים... אז ככה אני כרגע עובד באילת כאילו עכשיו חזרתי לכמה ימים חופש ואחרי זה חוזר שוב לאילת לעבוד עד סוף החודש וחוזר חזרה כי אי אפשר זה פשוט קשה 1500 ש"ח על שכר דירה כל חודש פלוס עוד 300 ש"ח על אוכל ונסיעות... על פלאפון ועוד שטויות ולא נשאר לי כלום מהמשכורת כולה 1200 ש"ח פלוס מינוס... אז חשבתי לחזור לבית לעבוד פה ועוד כמה זמן חצי שנה עד שנה לאסוף הכל ולקנות כרטיס טיסה לאוקראינה או ארה"ב שגם שם וגם שם יש לי מה לעשות. חברים גם ושם וגם שם שיעזרו לי בכל דבר ורק לאחרונה אחד החברים שלי חזר לארה"ב אחרי שיגיע לארץ לקנות בית וגר בו קצת נמאס לו והוא טס חזרה לשם. מה דעתכם? כי תראו בארץ אני מת…

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  22. פשוט אני מחפש דגם מסוים שלהם,ואני רוצה לדעת את מכירו

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  23. ככל הנראה שעד אמצע המאה הנוכחית, ניהיה מסוגלים "לגבות" נתונים ממוחינו אל מחשבי-על. הזוי... http://computers.walla.co.il/?w=/4/720535

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  24. http://elitetorrents.org/ מפחיד, אני מנחש שזה קרה בגלל שהם התגאו כל כך שלהם היה את StarWars החדש לפני כולם

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by 1immortal,

איך מישהו עיוור צבעים יכול להבדיל בין גוונים שונים של אותו הצבע ?

• 2 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.