כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
http://www.mtv.com/onair/andy_milonakis/video.jhtml יש עוד מישהו שרואה את התוכנית ההזויה הזו חוץ ממני ?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
The starting multiplier of the Athlon XP is fixed. We recognized that Athlon XP's FID multiplier was Locked after about 39 weeks in 2003. In these CPUs, it is proved that processing of L3 bridge is invalid. Furthermore, the multiplier changing function of a motherboard is not useful, either. But the cause is not clear. It is very glad that the multiplier of the Mobile Athlon XP-M is not locked. Although the Multiplier is unchangeable in the approach from hardware, it is possible to change it by software after startup. The software equipped with the function is as follows. The maximum multiplier which can be changed by such software is the following. Athlon XP which closed…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המכשירים הבאים: sony ericsson s700 sony ericsson s700i ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי תקול, ואני חושש שצריך לקחת אותו לתיקון. מישהו מכיר מעבדת מחשבים טובה באיזור רמת גן?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חבר שלי המעפן מבקש ממני למצוא שם של שיר ישראלי שחלק מהפזמון שלו(כנראה) זה : "אני יודע...אני זז וזה פוגע....בלב שלי יש חור ... שאי אפשר לסגור..." כמו כן הוא אומר שיש לשיר קצב מגניב(WTF)כזה. נשמע מוזר אבל שאלו את הDICKHEAD הזה חחח. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני לפני רכישת לאפטופ. רציתי לקבל חוות דעת בנושא אמינות ושירות של www.skak.co.il
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הנדס"ק לדאו גונס ? מישהו יודע ?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
זה הופך להיות אחד החיפושים היותר מתישים אחרי קובץ ! בכול מקרה אני מחפש את השיר הנ"ל בגירסה (לא משנה איזה) שילדים שרים אותה. You Are My Sunshine My only sunshine. You make me happy When skies are grey. You'll never know, dear, How much I love you. Please don't take my sunshine away
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בעקבות הביקוש הרב והבלבול בימים האחרונים, החלטתי להקליד מדריך בנושא "עשיקת קברים". תחילה יש לעסוק במקוריותיה של הביטוי עושק-קברים. מקור המילה עושק-קברים הינו דווקא "שודד-קברים", שזהו הוא כינוי שלו זכו סוחרי המחשבים המקצועיים בתחילת המאבק שאני הכרזתי עליו למעלה משנה. המאבק שאני הכרזתי עליו לא היה כנגד החנויות שקוברות אנשים מדי שבוע עם מחשבי-קבר שלא שווים חמישית מהמחיר שהם עושקות עליהם, אלא כנגד כל אותם סוחרים פרטיים שהם הרבה יותר גרועים מהחנויות האלה כי הם עשו הכל בצורה שחורה ועל גבם של ילדים תמימים. הסיבה שהמונח "שודד-קברים" הוחלף ב"עושק קברים" הוא מהסיבה הפשוטה שהמינוח האחרון היה יותר קולע למטרה, כי האדם לא שודד בכח את המחשב מהילד, אלא עושק אותו ממנו, שכן המשמעות של "עשי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.tarantino.info/2013/10/05/quentin-tarantinos-top-10-films-2013-far/ 1. Afternoon Delight (Jill Soloway) 2. Before Midnight (Richard Linklater) 3. Blue Jasmine (Woody Allen) 4. The Conjuring (James Wan) 5. Drinking Buddies (Joe Swanberg) 6. Frances Ha (Noah Baumbach) 7. Gravity (Alfonso Cuarón) 8. Kick Ass 2 (Jeff Wadlow) 9. The Lone Ranger (Gore Verbinski) 10. This Is The End (Seth Rogen, Evan Goldberg)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שהכותר אומרת מחש סרטונים כמו Mad Mod Mike ו..Luna Demo (NVIDIA)... מכירים?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
בשעה(9 בערב) האחרונה גוגל אפילו בקושי זז. עוד מישהו מרגיש ככה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצטער שאני כל יום שואל פה שאלות.. אבל יש לי עוד כמה שאלות סדרות: כדור נזרק לעבר מטרה בשנייה הראשונה הוא עובר חמישה מטרים ובכל שנייה לאחר מכן עשרה מטרים יותר יותר מאשר בשנייה שלפניה. הכדור הגיע למטרה N שניות לאחר זריקתו. בN-4 השניות האחרונות לזריקתו עבר הכדור 100 מטר יותר מאשר בN-2 השניות הראשונות לזריקתו. צריך למצוא את N. אפשר להבין שD שווה ל10 A1 שווה לחמש. השוויתי את הסכום של N-4 לסכום של N-2 ועוד 100 אבל זה לא הצליח לי משום מה מה הבעיה פה? שאלה בהסתברות: בעיר מסויימת חלק מהתושבים, צעירים ומבוגרים, תומכים בבניית גורדי שחקים, והשאר מתנגדים לבנייתם. אם בוחרים באקראי תושב מהעיר, ההסתברות שהוא מתנגד לבנייה היא 0.6. 20% מבין התומכים בבנייה הם צעירים. ההסתברות לבחור תומך בניי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שאני זוכר את עצמי, בימים לחים כשאני עובר בין שני עצים, תמיד אני מרגיש כאילו נדבק לי כור עכביש לפנים או לאוזן. פעם אמרו לי שזה חשמל סטטי, אבל אתמול אמרו לי שזה פשוט כורי עכביש, לדעתי זה לא הגיוני שבכל מקום שתילך ביום לח ידבקו לך כורי עכביש לפנים. שמישהו יסביר לי את התופעה הזאת, ולמה היא באה רק בימים לחים.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
Terminator 2 : 3D Battle Across Time Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=QBZa12eZSxM&mode=related&search= Terminator 2 : 3D Battle Across Time Part 2 http://www.youtube.com/watch?v=uI7-5pw3P9M&mode=related&search= תהנו
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני מעוניין להדפיס על מדבקה ולהדביק אותה על פלסטיקה של מחשב נייד. האם קיים סוג נייר-מדבקה שלא שיידבק ולא ירד? האם ניתן להדפיס עם מדפסת הזרקת דיו או שחובה לייזר? לצורך העניין, לא משנה לי להכין בצורה ביתית או לתת תמונה לבית עסק שידפיס לי אותה, ואני אגזור לפי איך שאני מעוניין להדביק. הפלסטיקה של המחשב היא לבנה-מט, הנייר צריך להיות שקוף ובגלל אופי הפלסטיק לדעתי גם צריך להיות מט. אם זה עוזר, אני מירושלים למי שמכיר בית עסק שיוכל לעשות זאת בסביבה. כמובן שדרכים ביתיות גם מתקבלות.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגיע לידי הארד דיסק מאח שלי, לא פועל, כניראה שיש עליו אחריות עדיין.. בעיה אחת שאני לא יודע אם הוא של היטאצי או של אייביאם כאילו כתוב עליו בגדול אייביאם אבל כתוב בקטן גם היטאצי והאתר זה האתר של היטאצי, אז אני מניח של היטאצי, בכל מקרה, אפשר קצת מידע על היבואן שלהם בארץ כדי ליצור איתו קשר?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם אני צריך אתר עם עיצובים חינם של קלאנים לקונטאר סטררייק פעם אני זוכר מצאתי משהו אתר בשם gametempleas אבל אני לא מוצא אותו עזרה ?
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אני רשום ב-TL (טורנט לייץ') והוא לא עולה לי.. (לא ניתן להתיג דף זה..) לעוד מישהו זה שורה או שזה רק אצלי? דניאל
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שעון דופק לריצות שלי אבל יש כל כך הרבה עם כל מיני תכונות שאני לא יודע אם הם חשובות או לא, בנוסף ההבדל במחירים הוא עצום ואין לי מושג אם זה שווה את ההשקעה אז רציתי לדעת אם מישהו מבין קצת בשעוני דופק ויודע על אחד מומלץ או איזה תכונות אני צריך לחפש יותר יש לציין שכרגע הריצות הם רק בחדר כושר, אולי בעתיד הריצות יצאו החוצה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
אהלן חברה יש לי רסיבר שעושה לי בעיות יש לכם מושג איפה אני לקבל קצת עזרה?
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-