כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אח שלי נמצא כרגע באילת ועמד לקנות לי רסיבר + רמקולים. כאשר הגיע רגע התשלום הסתבר שהמוכרים בחנות לא יודעים אם בוטלה ההנחה או לא. המצב דומה גם בשאר החנויות בעיר, כאשר חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא... מה האמת? אשמח לתשובה מהירה מאחר ואחי עוזב את העיר ביום חמישי מוקדם בבוקר וחבל מאוד לבזבז הזדמנות לחיסכון כספי כזה גדול.
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
רציתי לשאול את זה ולא ידעתי איפה לשים את השאלה באיזו קטגוריה השאלה היא כזאת רווח על חלק בין כמה אמור לנוע בין 15 אחוז ל 30 ? נגיד טכנאי א' קונה חלק ב 200 ש"ח המחיר שאותו טכנאי אמור לגבות מהלקוח אמור להיות תוספת של כמה אחוזים רווח ? תודה ושוב מצטער אם השאלה ממוקמת בנישה הלא נכונה ..
-
- 84 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
התמונה שוקלת 782 קילו ברזולוציה 3008 על 2000 ומוצגת בה ג'ינג'ית כשרה למהדרין. מהנסיון שלכם: א. כמה זה יעלה לי בערך? ב. האם האיכות של התמונה מספיקה כדי להדפיס בפוסטר
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אנשים! קניתי איי-פוד נאנו וזה סוס!!!!!! הדבר הכי תותך שיש!!!!! הבעיות סריטה זה שטויות כבר נפל לי 50 פעמים על הרצפה וכלום!!! עובד כמו סוס!!! פשוט דבר חייה! זה פשוט דבר בן-**** (סליחה לה התעפקתי) בקיצור אנשים אני ממש ממליץ למראת שזה באסה שזה בה מקסימום בגודל של 4 ג'יגה (אני קניתי של 2) וקניתי שחור! שזה בהרבה יותר יפה מהלבן!! קיצור אנשים אני ממש ממליץ!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה נכון שהחוק הזה בוטל כאילו כמה אנשים סיפרו לי שכבר לא שמים לב לחוק הזה והחוק הזה כבר לא קיים ואחד שאל שוטר שאמר שאין יותר את החוק הזה אבל לעומת זאת יש את אלה שאומרים שהחוק תקף עדיים..... גם פול אנשים סיפרו לי שעצרו אותם שוטרים כאשר הם נוהגים עם יותר משני אנשים והמשטרה פשוט התעלמה מזה ולא עשתה כלום, אפילו לא הזהירה אותם לגבי זה אז מישהו פה יודע את התשובה? :jump: תודה
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אם מישהו יודע זה יעזור לי כל כך שאתם לא יכולים לתאר לעצמכם. תודה.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מישהו מכיר פורום טוב (בישראל) בנושאי בישול, טיגון, אפייה, וכדומה...?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
התוסף מזון קריאטין נחשב לתמריץ?? זה פוגע בשינה? חשוב לי לדעת את זה! תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ארגון התלמידים הוא ארגון התנדבותי ללא מטרת רווח. הארגון פועל בשני מישורים: חברתי שיפור פני החברה ע"י מעורבות הנוער בקהילה, שיפור החינוך במדינת ישראל. ארגון התלמידים מחפש אחר מתכנת אתרים. העבודה כרגע היא בהתנדבות מלאה, במקרה והעבודה תהיה טובה והארגון יקבל את המימון המתבקש המתכנת יקבל שכר עבודה גבוהה ובמקביל המשך תפעולי של האתר. כל שאלה, תגובה, ביקורת לפורום פניות לפרטי. תודה מראש, ים בלום, יו"ר ארגון התלמידים.
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התחרות היתה מדהימה..300 שחקנים מרחבי העולם. אחלה של תחרות! זכיתי מקום ראשון,הנה הפרס ואני: מה אתם אומרים?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שימו לב לא עוד איזה חרא שנותנים זאת דרך אמתית להרוויח כסף באיטרנט הפתיע הרבה אנשיים בארץ אפילו היה כתוב על האתר הזה ב YNET אפשר לקרוא עוד פה: http://planet.nana.co.il/periii/money2/money2.htm
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
-
כמו שאולי שמתם לב, הדיון Show your desktops הישן ננעל, ובמקומו נפתח דיון חדש במטרה לרענן את הדיון ולאפשר עיון יותר קל ונעים בת'רד. אז גם כאן הוחלט לנעול את הדיון הקודם ולפתוח אחד חדש. אז קדימה, פרסמו תמונות של המחשב/סביבת העבודה שלכם
-
- 1.6k תגובות
- 189.4k צפיות
-
-
מארז מצופה זהב 24קראט http://www.engadget.com/entry/1234000210065894 תמונה גדולה - http://resource.voodoopc.com/ruffus/omen24k.jpg
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ב"אוטו" פרסמו מבחן שנעשה ל350Z ופרסמו 5 סרטונים קצרים 2MB כל אחד שבה מראים את אלי אבוחצירא (או הדוקטור, מה שבא לכם) נוהג בה כמו שצריך. סרטון ראשון סרטון שני סרטון שלישי סרטון רביעי סרטון חמישי מומלץ בחום! ולסיום, תמונה של ה350Z בעת פעולה: (שימו לב לזוית הגלגלים ולזוית הרכב ביחס לכביש) מקור - אוטו
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
לא יודע אם זה בדיוק שיר, אבל מתי שהיא באה לבחינות ועולה לבמה יש מן שיר כזה שמתחיל במשהו עם D-block ... מישהו יודע איך קוראים לשיר?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
http://media.putfile.com/god-has-rejected-the-western-world
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
Go to www.google.com 2 - Type in "Failure" 3 - Instead of hitting "Search" hit "I'm feeling Lucky" 4 - See what comes up! 5 - Tell your friends before the people at Google fix it[] לקוח מפיסיספוטצוחק עכשיו אתם יודעים מהו כישלון על פי גוגל :silly:
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סרט די טוב האמת, אבל אין ספק שה PUNCH LINE שם פשוט טוב ונכון: http://www.imdb.com/title/tt0372588/quotes כאשר האנלוגיה פה היא dicks = americans pussies = the self-righteous american actors which bitch and cry about everything wrong assholes = terrorists אאא, כן, וה UNCUT פשוט שרוט....
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כן ,אני יודע שזה נישמע מצוץ מהאצבע ,אבל אם תקראו עד הסוף אתם תבינו שזה לא אחד מאותם סיפורי אלף לילה ולילה ושישום של טכניקה פשוטה , שלא עולה גרוש , יכולה במיקרים מסויימים להציל לכם את לוח האם. וזה סיפור המעשה: לפני כמה שבועות הפסיק slot ה-agp לתפקד (וידאתי שזה אכן מקור הבעייה על-ידי הרצת כרטיס מסך אחר במחשב וגם הרצת כרטיס המסך המקורי במחשב אחר של חבר ) ניסיתי מספר שיטות להחזיר את החריץ הסורר (לחרמנים , בהחלט לא מה שאתם חושבים ...............) לתיפקוד באמצעות תרסיס לחץ אוויר דחוס ( אותו מיכל קטן שנימכר ב-25 שח בחנויות האלקטרוניקה) אולם זה לא עזר ,ואז ניסיתי גם באמצעות תרסיס לניקוי טיונרים אולם גם זה לא עזר בסך הכול השקעתי 50 שח בתרסיסים שעזרו כמו כוסות רו…
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה הDVD שקניתם שהכי היה שווה את זה (גם DVDמוזיקה אם יש)? הסרט הכי טוב שיושב אצלי על המדף הוא ללא ספק "שיקאגו", חווית אודיו מעולה, לאוהבי הג'אז במיוחד. *רכישה- מהפועל ר.כ.ש- בכוונה של רכוש - מהסוג של לא גנוב.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אמאזון השיקו באופן נסיוני, שירות חדש ומעניין. המטרה שלו היא לבנות מאגר של אנשים שמוכנים לעשות מטלות שלמחשב עדיין קשה לעשות באופן אוטומתי, ולהציג בפניהם כל מני מטלות בנושאים שונים (כמו זיהוי תמונות למאגר ה A9 YELLOW PAGES שלהם, חיפוש מידע באינטרנט על רכבים למאגר המכירות שלהם וכו'). על כל ביצוע של מטלה מסויימת, יש מחיר נקוב (כרגע לפי מה שראיתי די נמוך, פחות מדולר למטלה, למרות שרובם כרגע די מהירות). ברגע שמזמין המטלה מאשר את הביצוע שלה, אתה מקבל את הכסף לחשבון שלך באמאזון (שאתה גם יכול למשוך החוצה, לא בדקית את התנאים במפורט). מדובר בקונספט די מעניין, שנמצא כעת בשלבי ניסיון, ולא ראיתי שיושם עד כה ע"י חברה כו כגדולה באופן כלכך רחב, מעניין לראות מה יצא מזה. אם אתם משתתפים בז…
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני ביודק הצטרפתי ורציתי לשאול אותכם משהו KSP אומרים: הנרשם למועדון החברים יקבל: א. הנחה על מוצר\פריט אחד לפי בחירת החבר (לא כולל חבילות מחשב\ ניידים) בקניתו הראשונה. עכשיו מגיע לי פה הנחה בקנייה הראשונה מישהו אולי יודע כמה ההנחה???? אני חייב לדעת את זה בבקשה תעזרו לי פה תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-