כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, לפני כעשרה חודשים קניתי צורב דרך החנות pc2go למי שמכיר. הצורב התחיל לעשות בעיות ואני רוצה לממש את האחריות. הבעיה שבטלפון הם תמיד לא זמינים כי הם עסוקים בפניות קודמות ומבקשים להשאיר טלפון. נסיתי והם לא חזרו אלי כעבור 24 שעות כפי שהם אמורים. נסיתי גם לשלוח מייל וזה לא עזר. למישהו יש מושג איך צריך לפעול? חשבתי לשלוח מייל שבו אני אומר להם שאני מתכנן לפעול באמצאים יותר תקיפים וגם לשלוח דואר רשום בכדי להבהיר להם שאני רציני וגם שתהיה לי הוכחה שפניתי אליהם.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור להשתמש ב GMAIL כתור התיבה הראשית, ולהעביר אוטומטית את כל ההודעות שמגיעות לתיבה שלי ב walla.com האם זה אפשרי? או ש walla לא תומכים בזה?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
תרגומים כידוע חוקיים אז אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה הזו. נשארו עוד אתרים עם תרגומים בעברית ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
סרט/ סרטון פלאש או סתם משהו מדליק או מצחיק... בואו תכתבו ב... http://www.dex.co.il/view.php?u=1049
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
רצוי (מאוד) שיהיה חינם
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
רק שבמקום שישיר אותו מישהו מאייפל 65, שרה אותו איזה מישהי, והמילים טיפה שונות.. מישהו יודע על מה אני מדבר? move your body and your soul משהו כזה, וזה שיר דאנס כזה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי כמו שהכותרת אומרת אני מחפש סיכום\חיבור על המיקלדת לצורך הגשה לבצפר, אבל לא מוצא (חיפשתי בגוגל) אני צריך על המיקלדת בכלליות ואם אפשר גם על כל מיני טכ' חדשות שיש במיקדלת... תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ניגשתי לבגרות בתנ"ך, ורציתי לדעת, אם התפרסמו כבר התשובות לבגרות. מי שיודע משהו על הדבר הזה, שיגיב בבקשה תודה רבה. עריכה- אני מדבר על הבגרות, שמס' השאלון הוא: 002213
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני חייב להודות שחיפשתי קצת, אבל מכיוון שגוגל מסרב לעלות לי כרגע והאינטרנט שלי בכלל מתנהג כמו חילזון על איזה וודקה לא הצלחתי למצוא בגרויות של שנים קודמות באזרחות עוד שבוע (ב17) יש לי את הבגרות ואני מעוניין להתכונן קצת על הבגרויות הקודמות ולפתור שאלות משם, אז אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שיש בו את הבגרויות של השנים הקודמות אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מוסיקה אוטנטית, ימי הביניים, כלים מסורתיים יותר ולא כלים אלקטרוניים ומתקדמים למיניהם בצירוף של שירה ברקע. אני שמעתי כמה דיסקים בעבר אך שכחתי לשאול את שם המבצעים בכדי לרכוש את הדיסקים. מישהו מכיר במקרה? Anatoli.
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
פעם היה לי אתר משהו חבל על הזמן אבל אני לא זוכר תשם אז כל מי שיודע אתר טוב בבקשה לפרסם (גוגל לא ממש עוזר)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום טוב, רצוי באיזור גוש דן והשרון, עם מבחר טוב של ספרי מחשבים (פלאש ליתר דיוק) בעברית ואנגלית. תודה .
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מאיפה להוריד את הסדרה הזאת מה-MTV, אם זה לא חוקי אז תנעלו אבל אני ממש רוצה להוריד את התוכנית הזאת אבל אני לא מוצא מאיפה... תודה לעוזרים, דודי הסטלן.
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
קודם שמרתי את האבאטאר והכל על נענע, אבל הוא התחיל לשים לי תמונה שלו במקום את התמונות ששמתי שם. אז איזה עוד אתרים יש שאני יכול לשים בהם תמונות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תגידו לי מזל טוב.... החנות היא פויינט בכפר סבא... תבואו לבקר...עם יש לכם שאלות תשאלו בפרטי או פה... (רצוי בפרטי) אבל אני שם רב הרבה עם המוכרת שניה . אני אחראי שם על משחקים ונגני MP3
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ואם כן כמה הוא עולה בערך?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, אם משהו מכיר פורום בנושא טאבים או תווים, באנגלית או עברית לא משנה, אשמח מאוד לקבל קישור זקוק לזה דחוף תודה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
לחובבי הז'אנר, אחד מהדברים היותר מסעירים שראיתי בשנים האחרונות... בעוד רבים בסרט לא יכלו יותר ופשוט יצאו (ככל הנראה להשתין), אני נשארתי מרותק. צפיה רגועה!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך אתרים שלומדים בהם אנגלית ברמה של 5 יחידות, או לפחות אתרים שיש בהם דברים מעניינים לקרוא! חשבתי על ביקורות של חלקי מחשב, נראה לכם זה יעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי NOKIA 3100. שיניתי את הקוד אבטחה שבחירת המחדל הייתה 12345, ואז בחרתי שיהיה קוד PIN מופעל. הוא עדיין לא שאל אותי איזה קוד PIN חדש אני רוצה, למעשה אני לא ממש זוכר, אבל הוא שאל אותי קוד מסויים כתבתי 12345 ואז הוא כתב "כרטיס SIM חסום", מאז הוא שואל אותי אפילו כשאני מדליק את הפלאפון מהוא קוד ה-PUK, שאין לי מושג בכלל מה זה הקוד הזה, אם אני כותב סתם מספר בעל 8 ספרות הוא מעביר אותי ל: "קוד PIN חדש", אני כותב את הקוד שאני רוצה, ואז הוא כותב לי "קוד שגוי". עכשיו נדפקתי, אין לי מושג מה לעשות מכאן. שלחתי לORANGE אימייל אבל כרגיל לא עונים. יש לכם מושג מה צריך לעשות? אפילו בחוברת הדרכה לא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני אניח שאתם יודעים מה זה הדואר של גוגל Gmail, הדואר שנותן לכם 1000MB של אחסון (1GB) עם היעילות של גוגל. אני מתשתמש בזה, וזה כדאי! מי שרוצה, שירשום כאן את הדוא"ל שלו, או שישר ישלח לי הודעה שהוא רוצה אל koosalagoopagoop@gmail.com זה חוקי לגמרי - לא לדאוג. גוגל מאפשרים למשתמשי Gmail השונים להזמין אנשים שונים לנסות את GmailBeta. כרגע יש ארבעה חשבונות שאוכל לחלק.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
באיזה ערים יש בתי קולנוע של סינימה סיטי פשוט קיבלתי כרטיס זוגי לסרט שאני יבחר ואני לא יודע איפה יש את הבית קולנוע הכי קרוב אלי מרשת סינימה סיטי
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-