עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני אישית לא קונה את זה יותר.

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. ^ כותרת תודה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by or0126,

אני רוצה להתחיל במודינג (לא כמו ילד בן 10) אבל אין לי את הזמן לקרוא את המאמרים או את הכסף להוציא על חלקים למודינג אז עם יש מישהו שיוכל ללמד אותי או שלא יזיק לו עוזר שישלח לי תגובה בפרטי או באשכול ד"א אני גר ביהוד ואני בן 16 אז עם יש מישהו קרוב זה יהיה נחמד

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by nadaviz,

משהו מכיר חנות טובה בת"א שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by Joli,

רק לי זה מזכיר סיטואציה מהעבר?

• 87 תגובות
    • 13.2k צפיות
  6. Started by miim17,

מקווה שזה הפרום המתאים (אחרי הכל, 30 אחוז מההצלחה בקניה זה גם מאיפה אתה קונה..) אז.. מישהוא גילה מה הקצ' של החנות הזו ? המחירים שלה זולים באופן חשוד. לוחאם באזור ה 500 זולים ב 50 ש"ח מהמתחרים, מעבדים גם באותו שיעור. מוכר של חנות אחרת טוען שהם לפעמים מוכרים יותר בזול מהמחיר לחנויות של היבואן הרשמי. בחיפוש בגוגל ובפורום כאן ראיתי שאין הרבה יותר מידי "ליכלוכים" על החנות הזו (יש קצת, אבל לא מתקרב למה שיש על KSP ואיבורי למשל) בכל אופן, מה דעתכם ?

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  7. מזל דוב לרנוש שלנו (a.k.a Biodome), החוגג היום את יום הולדתו ה23. אני מאחל לך שתסתפר סוף סוף, ושתיתן לי את המערכת שלך מתנה! ;D מזל דוב אח! אופס, כמעט שכחתי: מזל דוב גם לאליאור (a.k.a The Byter) החוגג היום יום הולדת 26 (you are old!!) עריכה של bio: מה יהיה איתך עקרב? 23!

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. משום מה כל התמונות שהועלו לIMAGESHACK לא עובדות אני רק רואה תמונה שרשום בה "hotlinkin has been disabled for this domain" לעוד מישהו יש בעיות עם התמונות של IMAGESHACK, או שזה רק המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by digitalseeker,

אני יודע שאלה קצת לא במקום. אבל אני מת מת לדעת איפה או יותר נכון מה לקנות ! יש ל012 עסקי מוזיקת המתנה שפשוט מטריפה אותי - שאלתי מספר תומכים שלהם מי היוצר או שם השיר ונעניתי שהם לא יודעים. אותו דבר עם השירות לקוחות. המספר שלהם לצורך העניין הוא 0722001000 באמת שחשוב לי לדעת , שאלתי גם את הנציגות שירות אם יש גורם לפנות אליו שיוכל לעזור לי בנסיוני לדעת מי האומן ונעניתי בשלילה. אשמח לעזרה !

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מי שפה עובד שחנות מחשבים או שיש לו אחת אז בבקשה להוסיף אותי לאי סי קיו:227655462. יש לי כמה שאלות דחופות בנוגע למחירי חלקים בחומרה. אני לא מעוניין בקניית חלקים רק בשאלות לגביי מחירים.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Axel Foley,

מישהו מכיר מקור לשידור המשחק ברשת? תבורכו

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by Vova34,

טוב תקשיבו אני לא יודע איפה בידיוק לפתוח את זה אז פתחתי כאן.קראתי שמתי שאני מחליף ספק כרטיס מסך זכרונות וכו' זה יכול להירס מחשמל סטטי ושצריך להשתמש במין צמיד כזה. עכשיו השאלה שלי הצמיד הזה הרכחי? כאילו יש כל כך הרבה סיכוים לחשמל סטטי או שזה ממש נדיר(יש לי שטיח בחדר אז תתחשבו הזה גם) ובכלל יש כלשהו תחליף לצמיד הזה כאילו משהו שיש בכל בית כי ממש לא באלי ללכת לחפש את הצמיד הזה עכשיו

• 16 תגובות
    • 6.2k צפיות
  13. היי, אני בלונדון בתקופה של המוקדמות לגביע העולם ומה שיוצא שם זה משחק ידידות בין ברזיל לרוסיה בסטמפורד ברידג'. מישהו היה פעם במשהו דומה? למשחק ידידות בכלל שווה ללכת? תודה!

14. רקע: אני מנוי לחברת פלאפון, בחודש האחרון התקשרתי אליהם 3 פעמים בערך כדי לברר על שדרוג המכשיר, לא סגרתי כלום עדיין. לפני 5 דקות בשעה 9:55 הפלאפון צלצל והמספר היה חסום, עד עכשיו שום דבר לא חשוד. אני מרים את הפומית, אני מזהה קול של אישה צעירה, אומרת שהיא מחברת פלאפון, ת'אמת נשמעה לי כמו אחת שעובדת בשרות לקוחות. היא פונה בשמי הפרטי: "שלום אוהד, אני מחברת פלאפון" היא שואלת אותי אם ההורים שלי ניתקו לי את השיחות יוצאות, אני שואל אותה : "למה את שואלת?" היא אומרת שהיא רואה משהו מוזר, כי בצג מחשב רשום שהשיחות יוצאות חסומות ומצד שני אני מקיים שיחות בלי בעיה, אני אומר לה שההורים לא ניתקו שום דבר, אז היא אומרת לי לבדוק את העניין בשעה הקרובה. עוד לא הספקתי לדבר היא כבר אמרה לי "בכל זא…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Zeev86,

כל פרק נמשך כעשר דקות. בינתיים יש 5 פרקים, היום כנראה יוצא המשך. סדרה מאוד מושקעת ומצחיקה, ממליץ לכולם לצפות

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  16. אז מעי ותר מה יר לכמם את השניצ לאו הפירה? יש לי מיכרו של בוש...

17. Started by demonshlomo,

אני מחפש רתכות לקנות ואני לא מתמצא בעניין, אני צראיך מתכת בעלת מתח גבוה יחסית שניתן לעבוד איתה הרבה זמן רצוף ושתהיה אמינה. מי שמתמצא בעניין אשמח לעזרה והפניה לאתרים בנושא תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  18. את NIGHTWISH הכרתי רק לפני בערך חצי שנה, אחרי שחבר שלי השמיע להם איזה 2 שירים שלהם. את הזמרת הישנה דווקא לא כל כך אהבתי, ואת האלבום האחרון שלהם אני אוהב מאוד. כמעט את כל השירים שם אני אוהב, אבל אחד הטובים שם ואולי הטוב ביותר זה Meadows of Heaven. זה פשוט... יפה! כששומעים אותי (לפחות כשאני שומע...) שומעים את כל הקולות והצלילים שיש בו, וזה יוצר מנגינה כזת שמתאימה לסיום של סרטים.. אני יכול לשבת ולשמוע את זה עם אוזניות א על פול ווליום בחדר, וכל פעם אני נהנה מחדש... אחד השירים הכי טובים ששמעתי. מה אתם חושבים עליו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

חבר שלי צילם את זה: :o

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. http://www.facebook.com/IntelIsrael?v=wall#!/video/video.php?v=184947714870925&oid=131422793581121&comments הוא משתתף בתחרות הסרטונים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הגיע הזמן להחליף את הכרטסי אפטרכרט (חיילים) אחרי שסיימתי את הצבא לא? נרשמתי לאוניברסיטה ויש לי אישורים ככה שאין לי בעיה להוציא את הכרטיס.. השאלה שלי היא מה ההבדל בכרטיסים בין הבנקים? האם יש בנקים שנותנים יותר לעומת אחרים? בקיצור אני לא מבין בזה כלום אז אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלאגן.. https://www.bankhapoalim.co.il/wps/portal/PoalimPrivate/students?WCM_GLOBAL_CONTEXT=Poalim%20-%20Content/poalimsite/sitearea_maintabs/sitearea_students/kartiseyashray/kampuscart/kartisashraicampuscard&contentIDR=586afe004715a79eacf3bffdc3194e6e&useDefaultDesc=0&useDefaultText=0&proceed=1 https://www.mizrahi-tefahot.co.il/cgi-bin/bvisapi.dll/Mizrahi/navigate/product.jsp?cid=…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

עריכה: באקספלורר פשוט מריצים במנוע החיפוש הרצוי את המליה TEST ואז מעתיקים את הכתובת, נותנים שם למנו חיפוש ומוסיפים, בפיירפוקס יש מלא מדריכים וסיבוכים, יש איזה "דרך קיצור" כדי לפתוח מנוע חיפוש בלי לקרוא את כל המדריכים האלה? תודה.

23. חוץ מהטכניון והבנתי שבאת"א זה חרא תודה לעונים

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by huber,

אני מעוניין לרכוש קטנוע שישמש אותי לנסיעה של כ 70 ק"מ כל יום (כשעה נסיעה בערך). ההתלבטות שלי כרגע היא בין הג'וירייד 200 לבין הגרנד דינק 200. שמתי לב שהג'וירייד יקר בכ 2000 ש"ח ולא ממש מצאתי לכך הצדקה. יש סיבה לכך? מהי ההמלצה שלכם ולה? האם יש קטנוע טוב או משלם יותר עד כ 18000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  25. ברצוני למחוק סאונד מסרטון לא רשום (רק מי שיש לו את הקישור יכול לצפות) שהעליתי לאחרונה ליוטיוב, באמצעות עורך הסירטונים של יוטיוב (Youtube Video Editor), מאחר ופס הקול שלו, מכיל רעשים שאינני רוצה שיהיו בסרטון. אינני יודע מה אני צריך לעשות. אם אין אפשרות, אז האם יש אפשרות לבצע זאת באמצעות Avidemux ואז להעלות מחדש ליוטיוב?

• 1 תגובה
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים