כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
-
בעקבות הת'רד של דימה החלטתי להזמין לעצמי אחד וקיבלתי אותו היום, בגלל שזו היתה ההזמנה הראשונה שלי מebay אז קצת התלהבתי... הזמנתי oem ושילמתי קצת יותר בשביל ביטוח כדי שלא יהיו לי בעיות. העניין הוא שכשיצאתי החוצה לראות לאיזה מרחק הוא מגיע הוא עבר את ה3.5 וחצי קילומטר! הוא הגיע ל3.5 קילומטר וראו אותו בצורה טובה מאד, אחר כך החלטתי לעשות משהו אחר וניסיתי מרחק הרבה יותר גדול - ראו אותו בצורה מעומעמת, אבל ראו. למי שמכיר את חדרה אז 50 מטר ממד"א עד לתחנת כח. ידעתי שהוא לא אמור להגיע לכזה מרחק, אבל לא היה לי אכפת. כשהגעתי הביתה הסתכלתי שוב פעם במדבקה שעליו ופתאום אני שם לב שרשום עליה: "Power Output<20mw" ;D ניסיתי לצלם, אבל לא הצלחתי לקלוט את הקו וקשה היה לי להחזיק את הלייזר בצור…
-
- 30 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי מלא מחברות עם חומר משנת הלימודים שעברה, וחשבתי שאולי מישו יצטרך את זה וחבל לזרוק. יש לי מחברות בהיסטוריה (מעולה), מתמטיקה 3 יח"ל (חומר ככה ככה), מיתוג ומערכות סיפרתיות (מעולה), ואולי גם חשמל - תלוי אם נתצטרך את זה בשנה הבאה. היסטוריה יש לי של י"א (אולי גם י', אני צריך לבדוק) במחברות וגם במחשב, מתמטיקה של כיתה י"א וקצת י', מיתוג של י' אבל זה חומר של שנתיים שגמרנו בשנה, חשמל של י"א. אני מאיזור ירושלים אבל אני יכול לשלוח למי שרוצה ויבקש ראשון ללא תמורה. כמובן שאת החומר שעל המחשב כל מי שירצה יקבל. מי שמעוניין שיצור איתי קשר דרך האתר או האייסי...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש למישהו מפת הגעה לביתן 1 גני תערוכה ליד מה זה נמצא בתל אביב ? ההופעה בעמידה אני רוצה לעמוד ליד הבמה הכי קרוב שאפשר באיזה שעה אני צריך להגיע ?מאיזה שעה אנשים כבר מחכים שם? ( ההופעה מתחילה ב8 וחצי) הכרטיסים אפשר לקבל מ7 ורבע
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם יש קורסים שמלמידם לבנות מחשב? אם כן איפה? קראתי הרבה חומרים תאורטים וכמה מדריכים באינטרנט על בניית מחשב ועדיין אני חושש לבנות בעצמי איזה יש סיכון בלבנות מחשב בעצמי?
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, יש לי דילמה. יש לי תקציב של $100 מחו"ל ואני רוצה לשפר את היכולות שלי במשחקי FPS. אני רוצה לקנות או אוזניות איכותיות או עכבר טוב. הרוב אמרו שאוזניות איכותיות זה עדיף אז רציתי לקנות Audio Technica ATH-AD700 אבל אז הבנתי שהסאונד לא ממש משתפר אם יש לך כרטיס קול מובנה ובתקציב של $100 אני לא יכול לקנות גם כרטיס קול וגם אוזניות. אז מה לעשות? להתפשר על עכבר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באב"ג תואר ראשון [הנדסת חומרים ופיסיקה, יש פה עוד מישהו ששותף לזה אולי? ] אניווי, החלטתי שבגלל שאני כבר לא זוכר כלום, אני אנסה להזכר טיפה במתמטיקה 5 יחידות, כדאי למזער את הכאפה המפורסמת בתחילת התואר, אבל הבעייה היא שאני פשוט לא מצליח להזכר בכלום. יש איזשהם אתרים באינטרנט [עדיפות גדולה בעברית], עם הסברים על כל החומר?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אנשים החלטתי שאני מעוניין לראות כמה סרטי דרמה טובים! תמיד פותחים תראד קומדיות , מדע בדיוני , אקשן . אבל דרמה לא זכור לי אז יש המלצות כאילו מצידי שזה יהיה כל סוג מלחמה ,עבר,עתיד, לא יודע... כל תקופה אבל שיהיה מרגש וטוב אף פעם לא חבבתי סרטי דרמה אבל אחרי שראיתי הסרט הכי טוב שראתי השנה Changeling The Curious Case of Benjamin Button Gran Torino פשוט התאהבתי בג'אנר אז יש המלצות אם אפשר לא כמו Million Dollar Baby זה כבר עצוב מידי
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש משמעות לכוכבים שמופיעים לך ליד השם בפורום? חוץ מזה שהוא מציין את התמצאותך פה? כאילו אפשר לעשות עם זה משהו ? זה פותח לך אפשרויות או משהו?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אהלן הכלבה שלי מאד חולה ואני רוצים להרדים אותה כמה עולה העניין? , איפה קוברים את הגופה שלה אחרי זה ? רק וטרינר רשאי לעשות את זה נכון ? תודה
-
- 24 תגובות
- 18.6k צפיות
-
-
אוקי, מי שיודע ומי שלא המורדים חוזרים!! כן, הסדרה הכי איכותית בטלוויזיה, מושא הערצתם של אלפי נערים ונערות אינטלגנטיות חוזרת ובגדול לעונה השנייה בערוץ פוקס קידס. אני יודע שאתם כבר כוססים ציפורנים מרוב המתח מה יקרה עם מריצה מיה פבליטו ומנואל עוד מחופש הגדול, אני יודע שאתם הפגנתם בהמוניכם כדי להביא את העונה השנייה של המורדים לארץ וכמובן שלכל אחד ממכם יש פוסטר ענק תלוי בחדר עם כל חברי להקת ארווי(וכמובן הדיסקים שלהם). זו באמת לא בושה. תשאלו אפילו את הבנות שלמדתי איתם בבית ספר. ***הערה1***למרות שזה לא נראה לכך יש לת'רד הזה תכלית- ליידע את כל מעריצי המורדים הלא מעודכנים על תחילת העונה החדשה.(לידיעת המנהלים עם האצבע החמה על עכבר.) בבקשה לא לפרסם מכתבי הערצה לחברי הלהקה במסגרת הת'…
-
- 36 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
מה העניינים? תגידו.. מאיפה אני משיג חוברת ללימוד תיאוריה? יש חנות שמוכרת? אמרו לי דרך מורי נהיגה ובסניפי מ.מ.ס.י זה נכון? איך אני משיג דרך מורי נהיגה איך מחלקים יעני בחינם?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן, מאחר והצבא הנחמד שלנו החליט לדחות לי את הגיוס למרץ, ויש לי כמה חודשים טובים עד לגיוס, החלטתי לנסות להוציא ציון נורמלי בפסיכומטרי לבד, בתקווה שאולי זה יוריד קצת כאב ראש אחרי צבא אשמח לטיפים למי שיש, בעיקר איך ללמוד, כמה ללמוד, איך אני אמור לעשות לעצמי סימולציות ולהעריך את הציון שלי, ומאיפה כדאי לי לקנות ספרים? באופן כללי אני חושב שבקטע של האנגלית אין לי הרבה מה לעשות חוץ מתלרגל כמה שיותר, מרפרוף בספרי פסיכומטרי ישנים של אחותי זה לא נראה נורא כל כך.. בחשיבה הכמותית יש דברים קשים יותר וקשים פחות, אבל גם שם אני מאמין שאני אסתדר. הפחד העיקרי שלי זה החשיבה המילולית, כל המילים הקשות האלה בעברית, החיבור הזה שהוסיפו לאחרונה, איך אני אמור ללמוד את כל זה??זה נראה די מטורף תודה…
-
- 25 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
היי , יש לי מתכונת מחר (5 יחידות כיתה י') , אשמח אם תוכלו לתת לפתור/לעזור לפתור את התרגיל: לפי מה שאני שעשיתי AOB דומה לDOC , לכן השטח של AOB הוא 9S , כי יחס הדימיון בין המשולשים הוא 1:3 , אבל אני לא מצליח למצוא את שטח של המשולשים ADC וDBC. תודה!
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
http://www.orenzarif.co.il/pics.htm תסכלו איזה בולשיט מוכרים לאנשים... שימו לב ל "משנה את תמונת המחשב בכח המחשבה" תראו איך משתנה התמונה וגם המשקפיים שלו נעלמות... שלא נדבר על זה שהתמונה היא של הבוט סקרין... ותראו גם את ה"קריאת ספרים סגורים במחשבה וירטואלית" וה "תוספי תזונה מחוזקים בכוחות על טבעיים" איזה בול שיט.... אנשים לא מתביישים...
-
-
שלום לכולם קניתי לפני שבועיים גולף שנת 2000 2000 סמ"ק רציתי לדעת אם ישנו אתר שמספק מידע אודות כוח סוס הספק וכו נכון לדגם של שנת 2000 בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני דיי חדש פה בפורום אני בעיקר פעיל בפורום חומרה כאן,אבל הדבר שאני בעיקר מתעסק בוא זה יצירת מוסיקה,כבר 5 שנים. (וכן אני עשיתי את השיר הדבילי הזה לא נורמלי מלי מלי מלי בשביל הצחוק חחחח..) הייתי שמח אם תשמעו דוגמית ממה שאני עושה ותתנו את דעתכם http://www.mytempdir.com/1360514
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
תודה לעונים... אלפא היא הזווית בין שיפע המשטח לאופק [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
17.7- קורס טיס, סטי"לים, מודיעין 24.7 (יום א')- אין גיוס, צום י"ז בתמוז 25.7 (יום ב')- גולני 26.7 (יום ג')- חי"ר יעודי 27.7 (יום ד')- גבעתי 28.7 (יום ה')- צנחנים, נח"ל 31.7 (יום א')- שריון 1.8 (יום ב')- הנדסה, ש' 13 2.8 (יום ג')- מוד"ש, מג"ב 3.8 (יום ד')- השלמות 4.8 (יום ה')- נ"מ 7.8 (יום א')- תותחנים, קשר"גים 9.8 (יום ג')- חילוץ והצלה פיקוד העורף 10.8 (יום ד')- משטרה צבאית 11.8 (יום ה')- מדריכות ספורט 15.8- קרקל 19.9- קורס חובלים 27.9- סטי"לים נלקח בפורום פר'ש אני יעדכן אם יהיו עוד תאריכים בכל זאת מי הולך לאן?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-