כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
שלום, בפסח אבא שלי מתכנן לקחת אותי לצרפת לעשות סקי והוא נתן בידי להחליט בין סקי לבין גלישה בסנובורד. אז ישר חשבתי לבוא אליכם ולהתיעץ בנוגע לזה, אשמח לשמוע חויות גם מסקי וגם מסנובורד. תודה רבה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי מארז טרנפורמר אני יושב מול המחשב ופתאום אני מריח ריח שרוף המחשב נכבה אני מדליק אותו הוא נידלק בלי בעייה הכול תקין חוץ מהמנורה בחזית שלו הגיוני שקתודה קרה תישרף ככה סתם ללא סיבה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי שהדומיין הבא "פנוי"-לפחות זה נראה כך....מעניין אותי לדעת כמה יעלה לי לקנות אותו.... אני גם אשמח לדעת אם הוא פנוי באמת או לא.... http://www.eytan.net/ תודה רבה איתן
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היום קראתי עיתון כמו בכול אחד מימיי השבוע..(יום ראשון ושלישי ימים אהובים עלי ראשון>>מדור מחשבים, שלישי>>מכוניות מה צריך יותר מזה..) וקראתי עיתון מעריב..(יש מנוי לשתייהם..) והיה שם כתבה על AMD וההצלחה שלהם וכו.. והוזכר שם השם של הפורום והמנהל שלו וכוכו ותארתי לעצמי שיהיה איזה תרד בפורום על זה או משהו אבל או שפיספסתי אותו או שהוא פשוט לא קיים..(ואני פתחתי אותו..)... מישהו קרא/ראה/עיין/הביט..?? ובכללי לאנשים פה..(ובמיוחד המנהלים/אחראים..)שאלה/ות שמענינית/ות אותי יש לכם עוד שיתוף במדור הזה של העיתון או שזה היה "תיזכורת" חד פעמי..(אני מדבר על לכתוב/לערוך/סיוע בכתבות שהיו/יהיו).. ועוד שאלה/רעיון שאולי עלה במוחכם ואתם לא ממש רוצים לדון עליה או משהו.... למה אתם לא הו…
-
טוב זה הולך ככה המחשב ממש על סף המוות ואני חייב לפרמט אותו... זה הולך ככה יש כמה דברים שאני לא יכול לצרוב מפאת הגודל שלהם ואני רוצה לגבות אותם על כונן קשיח.. לי יש במחשב כונן קיים של 120 GB SATA שהולך לעבור פירמוט ואני רוצה לקחת ממנו כמה דברים חשובים ולהעביר לכונן שיש לי מיותר של 10 GB ATA מה אני צריך לעשות מבחינת איך לחבר אותו ואיך להגדיר בביוס אם אתם יכולים ממש לפרט אני ישמח כי אני מוגבל אם תוכלו לבוא אלי עוד יותר טוב!! מישהו מאשדוד מתנדב חחח?
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-5864097001633806354
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
ובגלל שזה פורום שרובו בנים. אני סולחת לכם על זה ששחכתם.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכל אוהבי הפינק פלויד! לא יכולתי שלא לתת את הלינק לטפטים הבאים תהנו http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.clapton.addr.com/PinkFloyd/DavidGilmour/floydwall1.jpg&imgrefurl=http://www.clapton.addr.com/PinkFloyd/DavidGilmour/DGWallpaper.htm&h=768&w=1024&sz=82&tbnid=l9OCENQGy_cJ:&tbnh=112&tbnw=150&hl=iw&start=3&prev=/images%3Fq%3Dwallpaper%2Bpink%2Bfloyd%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DN
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
טוב לא ידעתי איפה לפרסם את זה אבל כיוון שאין עדיין פורום בסימן על טבעי בHW אז שייכתי את זה לכללי. אז ככה, אתמול (24.11) היה עוד יום רגיל כאשר קמתי לבית הספר לעוד יום שגרתי. כך הזמן עבר ובין בדיחה אחת לשנייה ויום משעשע למדי, הגיע שיעור אנליזה. ישבתי ליד חבר טוב שלי ובאמצע השיעור פתאום קיבלתי שיחה מחבר ב', שהודיע לי ללא כל הכנה מוקדמת, שאביו של חבר ג' נפטר לפני כשעה בבית החולים כתוצאה מסרטן הריאות. המאורע עצמו כמובן שזיעזע אותי , במחשבה על החבר שכעת לא מעכל את הבשורה, אך לא הפתיע כיוון היה זהו רק עניין של זמן שכן אביו סבל במשך השנה האחרונה במחלות שונות הקשורות לכמות העשן שצרך ובילה יותר זמן בבית החולים מאשר בבית. באותה שיחה, חבר ב' ביקש ממני לצאת לשער בית הספר ולהביא איתי א…
-
- 55 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אוקיי נכון יש את הכפתור SET לשלט בשביל לכוון את השלט שיפעל על הטלוויזיה עצמה ולא על הממיר? אז איך אני יודע מה הקוד? (מישהו לחץ בטעות על SET וזה נדפק..) תודה
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
מה ההשלכות של קניית מפרט מחשב מחו"ל (לדוגמא מ- NEWGG) העניין של המשלוח עלויות אשמח אם מישהו יוכל לעזור בנושא.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן חברה.. אני מחפש שם של סרט....אני לקחתי לפני כמה שנים בבלוקבסטר סרט "נמר-דרקון" ובפרסומות לפני הסרט ראיתי אותו...משהו שאני זוכר זה שהייתה קבוצת אנשים על אלפים או משהו, ואז שניים מהם היו חייבים לברוח, ואז הם רצו וקפצו מצוק אחד לשני ובעת הקפיצה הם תקעו יתעדים(הגרזנים הקטנים האלו) כדי שיחזיקו אותם. סרט של הוליווד. לפני כ 3 שנים.. בבקשה עזרו לי מצוא אותו :'(
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מה עדיף מהשניים : שניהם במצב מצוין חדשים (היו בשימוש אני קונה מאנשים..המכשיר שלי דפוק) נוקיה 3650 ב 500 ש"ח או Motoroala E1000 חדש באריזה עם כל הציוד שלו,לא היה בשימוש ב 850 ש"ח ??
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אוקי נזכרתי באיזה סרט יפה אבל שכחתי את השם שלו סרט בריטי על איזה ילד שקוראים לו ג'ימי הוא שיחק במנצסטר סיטי בנוער..איזה זקנה אחת הביאה לו נעליים ואז הוא התחיל לנצח איתם.. מישו יכול להגיד לי איך קוראים לסרט הזה?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקיצור יום חמישי הזה נסעתי לתל אביב בשביל למכור 2 כונני COOL DRIVE 6 שיש לי (נשאר 1 אם מישהו מעוניין) בקיצור, נפגשנו בעזריאלי בטיילת חיפה (מרכז ריכוזי הפורומים של ישראל) קונה אחד, בא, קנה, הכל הלך סבבה הקונה השני בא , קנה, וליוויתי אותו ליציאה. חברים של הקונה הזה (מעתה ל' ) היו אמורים לאסוף אותו במכונית לבנה. אמרו לו להיות ליד הגשר (אם אתם מכירים את המקום) אז ליוויתי אותו. עכשיו למען ההמשך אתם צריכים להבין, הוא קטן ממני בגודל, או כמו שהוא תיאר אותי " גדול ולא מגולח " LOL אז בקיצור, ירדנו במדרגות בצד המנוגד לעזריאלי, וראינו מכונית לבנה חונה כמובן של' מאחר ולא ראה טוב, הניח שזאת המכונית שבא לאסוף אותו אז... הוא הלך וניסה להיכנס ונאבק לשווא בדלת הנעולה, הנהג... עד…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיפורים קצרים של עד 10 שורות...אתם יכולים לשתף אותנו במה שאתם כתבתם! אני אשתף אתכם במה שכתבתי. היה ילד ושמו ניב.ניב היה גיימר וגולש מכור של HWZONE. ניב בן 14 והלך אתמול לדייט עם החברה. ניב: שאני רואה אותך אני...אני... החברה:נו.... ניב:אני מרגיש שהזין שלי חם כמו מעבד אינטל בשיא הקיץ עם מאורר ג'נרי. החברה:?! --החברה נתנה סטירה לניב וניב נשאר עם טראומה לכל החיים-- כעבור 15 שנה... לניב כבר יש אישה ו2 ילדים חמודים בני 5 שעוד חצי שנה עולים לכיתה א'. ניב:את לא טובה במיטה כמו שהיית פעם... אישתו:טוב נו מה לעשות? אנחנו מזקנים... ניב:אני יעשה לך OC!!! אישתו?! --ניב נזכר בטראומה שהייתה לו לפני 15 והיתגרש מאישתו (והספיק לשים לה ביג טייפון על התחת).--
-
- 28 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3175652,00.html
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיר דאנס. השיר הוא על סאנן פרנסיסקו, בקליפ יש בחורות חצי ערומות (דאנס ....) בבגדים של היפים באוטובוס של היפים שנוסע לSF כאילו. אני חושב שהשיר הוא של GLOBAL DJ או משהוא כזה. הוא הולך כך: IN THE CITY....IN THE CITY משהו כזה בבקשה, יש לו אחלה קצב ובאס מעולה.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
גם אודה אם תשלחו לי בפרטי שמות עסקים מורשים שעושים התקנות
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
נשמע דבר פשוט ? לא כל כך , רציתי לדעת אם יש עוד אנשים במצב שלי, לא שהוא קריטי במיוחד אבל עדיין מציק. מאז שהתגייסתי לפני שנתיים וחודשיים רמת הפעילות הגופנית שלי ירדה ל 0 (חוץ מחודש וחצי טירונות) . בגלל שהשירות שלי הוא בתפקיד ניהולי אני קם בשעה יחסית מוקדמת וחוזר כל יום בשעה מסויימת אפשר לומר עייף מאוד - וככה אחרי תקופה של שגרה רצינית פלוס בלוי כמה שעות טובות על המחשב ביום וחיבה עזה לאוכל מהיר, המשקל עולה והכושר הגופני יורד בצורה מדהימה. התגייסתי 65 ק"ג ועכשיו אני 75~77 ק"ג על 1.72 מטר והופה התחילה לצוץ לה כרס קטנה אך מעצבנת בטירוף . עכשיו הרבה פעמים ניסיתי לעשות הליכה/ריצה בערב אבל להתמיד זה קשה בגלל כל מה שהזכרתי למעלה.. יש מישהו שיכול לתת עצות או טיפים? או שהיה במצב …
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
זה מוריד לי לאט ואני צריך איזה מדריך שיסדר לי את זה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי שאלה שמסקרנת אותי נורא: איך אתרים (לדוגמא: www.livegames.co.il) מציגים באתר שלהם תוצאות חיות ממשחקי ספורט בארץ ובעולם? האם יש איזה חברה שמספקת את השירותים האלה לאתרים הללו? האם הם פשוט יושבים מול הטלויזיה ומעדכנים תוצאות באתר? האם יש דרך אחרת? אני מאוד אודה לכל מי שיתן לי מידע על השאלה הזאת...
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום כולם כמו שכולכם יודעים, מחשב אצל טכנאי אסור להזמין. ידחוף לכם את החלקים הזולים ביותר ושאר ירקות....... הסיפור שלי הוא כזה: ידידה שלי רצתה להזמין מחשב למשחקים, וההורים שלה התעקשו שההזמנה תיעשה אצל הטכנאי שהוא "חבר שלהם". דיברתי עם הטכנאי, והזמנתי מפרט כזה: מעבד AMD 3000+ vc סוקט 939 לוח ג'יגבייט K8NF-9 זיכרון 512 מגה RAM סאמסונג סטנדרטי כרטיס מסך 6600GT או X800GT אם נכנס בתקציב מארז Raidmax Scorpio 868 צורב DVD NEC 3550A הארדיסק Seagate 80gb NCQ SATA עכשיו מה המניאק (סליחה, אבל זה דורש!) דפק להם? מעבד אינטל פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ לוח עלוב Asus p5GL-MX זיכרון 512 מגה סאמסונג עכשיו הדובדבן שבקצפת- אין כרטיס מסך!!! הוא נתן להם לוח עם כרטיס עלוב און בורד של אינטל!!!! מארז- …
-
- 85 תגובות
- 6.1k צפיות
-