עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש אתר שמוכ מאוורירים תאורות גרילים וכו, ששולחים לארץ! מישהו מכיר? מישהו הזמין? ???

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. http://www.youtube.com/watch?v=GYlj4gvWJD0&annotation_id=annotation_442390&feature=iv http://www.youtube.com/watch?v=okdHWnj86ss סוליה בוי עשה זות ,הוא היתעלה על עצמו ,הצליח לעשות שיר מפגר יותר ממה שהוא עשה לפניי :-X

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by snowboy,

משחק מטורף! - www.break.com/articles/turkeyshot.html כרגע השיא שלי 8900 ועכשיו הוא 10450!!!!!!!!! השיא של NICO -8200 השיא של Nitrous90 10200- !!!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.archive.org/details/night_of_the_living_dead לפי המה שאני רואה זה פסדר לא ווארז תראו גירסת ה-MPEG2 תופסת 4.1 גיגה סאמק!! הוכחה קטנה: Note: Because director Romero has forgotten to put a copyright notice on the end titles of the movie's initial prints, Night of the Living Dead has lapsed into the public domain over the years. (Okay, the legalities are a bit more complicated than that, but the film's public domain status is a fait accompli.) Therefore anyone can - and probably has - released a copy of the movie for sale

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  5. Started by dbx22,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות שרשרת כמו של דיימבג דארל הגיטריסט של פנטרה? אתרים או חנויות או כל הצעה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  6. שמתי לב מאתמול שלא שומעים את הצפצוף הזה כשאני נועל את האוטו, היום בדקתי לבדוק בכלל אם האזעקה עובדת, וראיתי שאכן היא נכנסת לפעולה בזמן המתאים, האורות מהבהבים רק שלא שומעים כלום, רק שמקרבים את הראש ליד הצופר של העזאקה שומעים את הצלצול ממש ממש חלש. מכאן אני מסיק שזה או הצופר הלך או סוללת הגיבוי. איך אפשר לבדוק זאת? וכמה עולה כל אחד מהחלקים הנ"ל? אני פשוט שונא מוסכניקים כי יש להם נטייה להגזים ולגנוב כסף, לכן אני רוצה לדעת בעצמי כמה שיותר ואז ללכת.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  7. אני רוצה לפתוח חשבון בנק עכשיו מה שיש זה או לאומי או פועלים מה אתה ממליצים? ועם יש דברים שאני צריך לדעת בקשר לחשבון צעיר וכל זה אז תזרמו

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  8. משהו שקשור לכדורסל וכו' (לא חייב מהארץ..אבל אם מהארץ אז מכבי תל אביב) שיהיה משהו בשחור לבן (לא חייב) תמונה לדוגמא: http://www.tattoosales.com/TattooFullView.aspx?productID=4440

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by JUNGLE,

http://www.505.co.il/classics/class052.htm

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  10. אני רוצה לקנות כמה אלבומים של אביב גפן, אבל בחנויות שיש פה בעיר לא מצאתי שום אלבום שלו ואין לי כוח לסוע עד תל-אביב או עיר אחרת קרובה רק כדי לקנות אלבומים של אביב גפן, אז רציתי לדעת אם יש אתרים אונליין, כמו לגביי מוצרי המחשב, שמוכרים אלבומים של זמרים ישראלים וכו'?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by Djx,

אני ארשום מילה ומי שיגיב רושם את המילה הראשונה שקופצת לו לראש עם קריאת המילה בתגובה לפניו. לדוגמא אם ארשום "כלב" התגובה שעולה לי בראש אחריה היא "רע" אבל רשמו רק מילה אחת ולא יותר למשל: לא לירשום "כלב רע" פשוט להמשיך עם זה רק עם מילה אחת ואתם כבר תראו לאן זה ממשיך וככה בקיצור.... אני יתחיל ישראל

• 12 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by shloosh,

מה דעתכם השנה יהיה שווה ללכת??? אני מסתכל על התערוכות בח'ול ובא לי לבכות.... :-X

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  13. רצוי (מאוד) שיהיה חינם

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by SpeciAL,

הייתי ברמת גן אמרתי לעצמי אם אני כבר פה אני אלך לראות את החנות שכולם התלוננו עלייה.. אני יושב ומדבר עם אלכס הזה פתאום בא מישהו אומר לו בלי בושה ליידי "איך התגובות שפירסמתי ב-ZAP ? " ראיתי את דרך התנהלות שלו פשוט רציתי ללכת כמה שיותר מהחנות הזאת אנשים מתקשרים והבן אדם שם עליהם זין עושה טובה שהוא מדבר איתם בכלל...

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום אתמול (שישי) גנבו לי את הפלאפון (נוקיה 6280 ) אז הלכתי הביתה וחסמתי את הסים אמרו לי שאני יכול לקבל את אותו פלאפון ב400 שקל בגלל שיש לי ביטוח עכשיו יש לי שתי שאלות 1. אם אני לא רוצה את אותו המכשיר שהיה לי אני יכול לקבל מכשיר אחר בלי לשלם את המחיר המלא שלו ? 2. אני יכול לבקש שיעשו לי את אותו המספר שהיה לי ? 3. יש אפשרות שאורנג ישחזרו לי את אנשי הקשר שהיה לי בסים הקודם ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  16. אני מחפש טלפון של איזה שהוא טכנאי מחשבים אמין באיזור ירושלים שאני אוכל לדבר איתו בטלפון, שנרכיב מפרט ביחד, שהוא יהיה אחראי על השוואת מחירים ואחראויות ובעיקרון יסדר לי מחשב איכותי ואמין. נמאס לי לחזור למיליון פורומים שכל אחד ממליץ שם על משהו אחר, אני מעדיף אדם אחד אמין שאני יכול לדבר איתו ולסמוך עליו. אני מירושלים, אז טבעית אני מעדיף מישהו ירושלמי, יש לכם המלצות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by neogod,

האם מישהו יודע את שם השיר (הראשון) או מי מבצע בקטע הבא : http://www.youtube.com/watch?v=Q450mXF7yrM&feature=related

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by picachu,

היי! מקווה שזה המקום הנכון...: ריבוע נמצא על מערכת צירים - הפינה השמאלית התחתונה ב)0,0) הפינה הימנית העליונה ב )m,m( בוחרים בצורה ראנדומאלית שווה איקס ווואי. מה הסיכוי שאיקס שנבחר יהיה קטן מוואי? **בשאלה זה לא רשום אבל אני מניח שהכוונה היא רק למספרים טבעיים אחרת אין מרחב דגימה.. בתשובות רשום 0.5 אבל לא טורחים להסביר למה... תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by shuy,

. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  20. נתקל בטענות שהססמא לא תואמת לשם המשתמש (או להיפך)?...

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  21. יש אפשרות להביא לי כרטיס מסך\מעבד. האם כדאי? זול שם? פריז ומינכן. מישהו מכיר חנות טובה שם? מומלצת? עזרה!

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by genia,

.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by tombcatz,

There is no BOONE שיעמם לי [גשם בחוץ],אז עשיתי את זה בפוטושופ :-X להפיץ וליידע על ההברקה המדהימה שלי זכויות מלאות לי

24. Started by eranmor,

לאחרונה גיליתי שהרשיון שיש לי לאופנוע (עד 500 סמ"ק) יקוצץ ל"עד 33 כ"ס"!!! :-[ :-X :-\ :'( אני בדיוק עכשיו חוסך לאופנוע 500 סמ"ק, כנראה ER-5 כאופנוע ראשון, והיום גיליתי שלא משנה כמה אני אעבוד, עד גיל 21 לא תהיה באפשרותי לרכב על אחד כזה עד שאני אהיה בן 21... עוד קצת יותר משנה וחצי :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.