כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
האם יש כאן מישהו שקרא "נסיכה אפריקנית" שם רם אורן? בבקשה הגיבו כאן... זה חשוב אני צריך לדעת איך קוראים לדמויות המפתח... יש לי סיכום להגיש על זה ואני לא זוכר את השמות \: ולא, אין לי את הספר עכשיו
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מקווה שאני נמצא בפורום הנכון אם בכלל. אבל אני מחפש את המשתמש העונה לשם הזה. זה משתמש אקטיבי באתר כבר למעלה משנתיים. אני יודע שזה לא שם המשתמש שלו, אלא רק הכינוי שלו, לכן אין לי מושג איך לאתר אותו. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מישהו מכיר hobby shop כלשהי בארה"ב עם מבחר ומחירים סבירים ששולחים לארץ? אני מכיר את החנות של הסיני, וגם של "הסיני החדש", אז מבחינת המזרח אני מכוסה. אבל בנוסף לזה, מישהו מכיר חנות דומה של טיסנים, מסוקים, מכוניות, חלקי חילוף וכו' ששולחים לארץ מארה"ב? עדיף אם יש אחת שמחזיקה מלאי של קיושו/הירובו בנוסף לכל החברות הסיניות. ואם למישהו יש נסיון עם אחת, יהיה בכלל מצוין אם הוא יוכל לחלוק
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
www.dorimani.up.co.il אני ממליץ לכל אחד שמעוניין לצחוק... ;D אני נקרע שם כל פעם מחדש. ליוצר של האתר קוראים אמיר דורימני, יש גם יצירות של יוצרים אחרים באתר , אבל הרב שלו, הטובים שלו, מומלץ ללכת ל אנימציות>אמיר דורימני
-
שלום. אבא שלי קיבל היום בדואר רשום דו"ח על חניה במקום אסור. יש רק בעיה אחת, אנחנו גרים בעפולה, והדו"ח הוא על חניה בבאר שבע (זו לא טעות דפוס, כי המכתב הגיע מבאר שבע...) אבא שלי היה פעם אחת בחיים שלו בבאר שבע, וזה היה לפני כמה שנים טובות. לי אישית אין רשיון, ומה גם אין לי מה לחפש בבאר שבע.. יש את כרטיס העבודה של אבא שלי בשביל להוכיח שהוא היה בעפולה בשעה 6 בבוקר. הדוח רשום על 9 ורבע.. למישהו יש מושג מה אנחנו יכולים לעשות? תודה...
-
- 13 תגובות
- 745 צפיות
-
-
נניח ורכשתי משהו מבן אדם שהוא יחסית מופשט ( משחק PSN דרך חשבון שייר בPS3 למי שמבין) והבן אדם לא קיים את החלק שלו בעסקה, האם יש דרך בה אוכל להחזיר את הכסף? ניסיתי לפתוח RESOLUTION CENTER אבל רשום שאי אפשר בגלל שכנראה פשוט שלחתי את הכסף
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היום הזמנתי לי את הtvBgone. שזה ללא ספק אחד מהגאדג'טים היותר מגניבים שראיתי. בעקרון זה שלט שמכבה/מדליק את כל הטלוויזיות! נכון שזה נשמע דיי מיותר, אבל באמת, אפשר סתם לעצבן אנשים עם זה, או (לדעתי) השימוש הכי איכותי במכשיר הוא ללכת לחנות שמוכרת טלווזיות (ושמה טלווזיות שפועלות בתצוגה, ואז ללחוץ על הכפתור הקטן, ולראות איך כל הטלווזיות נכבות אחת-אחר-השניה, כמו איזה סרט מתח/אימה. הגירסא האירופאית של המכשיר (שעובדת על הטלוויזיות בישראל) עולה 35$ כולל משלוח, ולדעתי זה פשוט שווה את זה, אתם יכולים לחשוב אחרת, אבל אז אני יבוא ויכבה לכם את הטלוויזיה :2gunsfiring: tvbgone.com
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן מקווה שזה הפורום הנכון כי לא מצאתי אחר שיענה על השאלה הזאת יש לי מחשב שאני רוצה למכור ואני לא יודע בכמה לתמחר אותו המפרט: Asus P5NE-SLI CPU 2180 2GH dual core 4GB RAM ATI 4670 521MB 320GB HD SONY DVD-RW ספק כח 500W מארז חמוד עם דלת שקופה בכמה אני יכול להציע את המחשב הזה מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=859736
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום חברים איפה נמצאת האופציה שאני מוסיף לפרופיל שלי כדי להראות את מפרט המחשב שלי?? חיפשתי חיפשתי לא מצאתי
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
באתי מרקע של מחשבים ופיסיקה ולא מאלקטרוניקה אבל אני מניח שהמעבר לא יהיה לי קשה מדי. אם מישהו מכיר פקולטות טובות שכדאי להסתובב שם ולהתרשם או אפילו אתר של פקולטה איכותית, אשמח לקבל פרטים. יש כיום יותר מדי מקומות ללמוד את זה בארץ - אני לא מוכן להתפשר על מכללה סוג ג... בתודה מראש ושבוע טוב, שי ביטון.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קיץ בין יא'-יב' מהו משך הקורס לפסיכומטרי בקיץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ביצוע שלי, אשמח לחוות דעת הוגנת מצדכם! הראל יפת בביצוע לשיר "נולדת בשבילי" של אייל גולן תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
mailto:http://www.youtube.com/watch?v=Ggzl8z9Csho&feature=player_embedded#at=16 ah,what??
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
או קיי זה יכול להחשב כספאם, אולי , אבל הבנתי שספירת ההודעות לא נכללת כאן אז מותר לי. נכון כאשר אתם רעבים אתם אוכלים (DUH), או גם אם לא רעבים.... אז נוסעים להרצליה פיתוח לאווזי, או לנמל תל אביב למסעדת האווזים, או לראשון לציפורה, או לשמש ברמת גן..... ואוכלים.......ואוכלים. ומגיע הרגע שאתם שבעים, אך ניתן לאכול עוד. כי אתם יודעים שאם לא במהרה תהיו רעבים ותצטערו שלא אכלתם את ה 2-3 ביסים האלו שנשארו....או הכמה צ'יפסים.... אז אתם ממשיכים לאכול. ואתם מרגישים מפוצצים!!!! אתם לא יכולים לזוז, פשוט רוצים להרים את החולצה, לא להוריד, להרים, לפתוח כפתור וריצ'רץ.... ולשבת בצורת שכיבה כזו, לא יודע איך להסביר, ולהרגע...... ואז אתם נזכרים שאי אפשר אתם לא יכולים, כי זה פומבי, ואתם עוד…
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
דודים של הגיעו מחו"ל והם ביקשו המלצה למלון זול בירושלים לשבוע, לזוג, עם תנאים מינימלים אך סבירים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
איזה יופיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!! בחיים לא ראיתי דבר כזה!!!!!! כל הקטע בזה שיש לזה את כל הסוגים של התלת מימד מדהים!! כמה חבל שאין לי משקפים מאיפה אפשר לקנות ואיזה כדי? עדכון על תראו את הסרטון דרך האתר אלה כנסו עליו שיופיע לכם האופציות של התלת מימד
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני בינתיים על 673 MPH, אני אעדכן אם יהיה יותר. איך שכחתי את הלינק?! http://www.snelspelen.nl/Billen%20slaan.php
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
צהריים טובים X: שאלה לי אליכם, טובי המוחות של HW באלקטרוניקה, מעגל משולב- R1= 10 R2 = 20 R3=20 Rt = ? I = ? i1=? i2=? U1=? U2,3 = ? תודה לעונים D:
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום אבל חברים בבקשה אני חיייבבבבבבבב
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
נראה לי שביקרתי פה לפני זמן די רב יחסית... בכל מקרה, הסיבה שנכנסתי היא כדי לשאול מה קורה עם ה-OC DATABASE ? ניסיתי לפרסם שם היום כמה פרוייקטים חדשים וזה נתקע בהלעאת תמונות... מוזר ??? בכל מקרה, בזמן שחיפשתי קצת תשובות לזה, קראתי כמה תרדים פה ושם בפורום הזה... מסתבר שאתם (אנחנו) הישראלים לא כל-כך מפגרים מבחינת חומרה עד כמה שחשבתי... אפילו להיפך, אנחנו הרבה יותר יצירתיים מבחינת מודינג אל תשימו לב, זה יעבור לי. פשוט ב-3 השנים האחרונות הפורום -היחידי- שבו "הסתובבתי" היה Futuremark, והפורום הזה נראה כל-כך שונה... וזה גם כ"כ מוזר לכתוב בעברית... בכל מקרה, היי לכולם :-[ ;D
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
זה סרט כל כך מצחיק, אני פשוט רואה אותו שוב ושוב וכל פעם פשוט בוכה מצחוק. http://home.tiscali.nl/multicom/DaSchop/endofworld.swf תהנו!
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מישהו מכיר מחירוני רכב ברשת? חוץ מ http://www.discovery-israel.co.il/pc.cgi
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-