כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
השאלה היא בכותרת. בעיקרון היתי רוצה לדעת תשובות ממי שעבר או מכיר מי שעבר תפקיד נהג בצבא. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם... נתקלתי בלינק הבא: מישהו מזהה את השיר? תודה Install
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
ואז השיר נקטע לרגע, וממשיך עם ווינדוס 7 ULTIMATE . קורה לכם?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ברצוני לעשות רישיון לאופנוע עד 125 (זה מה אני יכול לפי הגיל...), עכשיו רציתי לברר: 1. כמה זה עולה בערך (כולל תאוריה וטסט) 2.כמה זה מינימום שיעורים. 3.האם למעט נפח מנוע ישנה איזה שהיא הגבלה נוספת, כגון כוח סוס וכו'. 4. לכמה זמן תקפה התאוריה מהרגע שעשיתי אותה? (אני רוצה שהיא תחשב לי גם למכונית שאני אעשה בעוד שנתיים כנראה) תודה!
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אתם לא מאמינים איזה צירוף מקרים מבאס יכול לקרות. קניתי היום ב8 בערב משפקי שמש בEROCA של ג'ולבו ב350 ש"ח, משקפיים שנראות פצצה ואיכותיות. שעה אחרי זה אחותי באה עם מתנה, הביאה לי משקפיים של OKALEY שנראות עוד יותר טוב, וגם כמו שאתם בטח מבינים הם ברמה הרבה יותר גבוהה ועולים כמעט פי 2 מהמשקפיים שקניתי (מדובר במשקפי שמש). האם אני יכול לדרוש מEROCA לקבל החזר כספי, או יותר נכון פשוט לבטל את העסקה בישרכארט? עדיין לא לבשתי את המשקפיים, הם אצלי רק 5 שעות, ופשוט חבל לי על הכסף...
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יצא אלבום חדש אחרי המתנה של 4 שנים בשם The Oracle! מידע על הלהקה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%D7%95%D7%93%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A7 (האלבום החדש לא נמצא בדיסקוגרפיה כי התרגום לעברית עדיין לא עודכן) אתר רשמי: http://www.godsmack.com/
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
-
אהלן, איזה מקרר נותן יחס עלות:תועלת הכי גבוה? לא מחפש טכנולוגיה ושטויות - שיקרר כמו שצריך ויהיה נוח, גדול, אמין ושקט. יש דגם מומלץ? תודה רבה! מבחינת מחיר - לא מחפש להתפרע אבל גם לא לחסוך כל שקל. פשוט bang for the buck הכי טוב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הצלחתי תגידו מה דעתכם hock עיצב לי אותה, תודה רבה אחי!!!
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד כמה ימים קבצים מ megaupload מוריד לי על 5 קיי..? לכולם זה ככה ?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אולי זה לא קשור לפה . אז בבקשה להעביר . נורא מרגיז להגיע הביתה ולגלות שהחוטים של הספק כוח קצרים ( לא מגיע ל 4 פינים ול 24 פינים ) והפין של הקירור יש לו פאק בייצור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489983.0 עכשיו צריך לנסוע מאשקלון לראשון שוב בגלל חוזר חוסר מקצועיות מצד החנות . ( פאק של פלסטיק בייצור לא אשמתם ) אבל אתם חנות גדולה לא פעם ראשונה שמרכיבים מחשב . והחלקים האלה סטנדרטיים . מארז וספק כוח
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
ההארדיסק שלי התקלקל והוא עדיין באחריות... אבל אני לא יכול לממש אותה בלי קבלה שקניתי אותו.... למישהו יש קבלה אונליין (כמו שמקבלים אחרי רכישה בנט) , שאני אוכל להשתמש בה לשם זיכוי ?... אני מוכן אפילו לשלם עליה 20 ש"ח <צונזר> עריכת המנהל: אזכור לשם החנות צונזר.
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2667374,00.html בלי קשר לנטיות הפולטיות שלי, אותי אישית הדבר הזה מחליא. כל אדם שמשתמש בתורה או באלוהים בשביל האינטרסים האישיים/פוליטיים שלו הוא מושחת ודוחה.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מישהו כבר הזמין מהם? ויש להם חנות שאפשר לבוא עליהם או חייבים דרך האינטרנט? תודה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
נהרס לי הצ'יפ CMOS של המחשב הנייד. קראתי את המדריך שעוסק בעידכון הביוס, ובסוף המדריך היה כתוב שאפשר גם להזמין צ'יפ חדש דרך האתר www.badflash.com, וככה עשיתי... אחרי שבוע שהמשלוח לא הגיע שלחתי E-Mail לאתר והם אמרו לי שזמן המשלוח הוא בין 3-5 ימים (לפי מה שאומרת חברת הדואר האמריקאית), אבל המשלוח יכול להתעכב עד 3 שבועות, ואם לא קיבלתי את הצי'יפ אחרי 3 שבועות - הם ישלחו לי אחד נוסף. בעוד יומיים יעברו ה 3 שבועות, והצ'יפ עוד לא הגיע - משהו פה נראה לי מסריח... :pissed: למישהו יש ניסיון עם האתר הזה? מה אפשר לעשות אם אני מגלה שרימו אותי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שני קורסים: 1.חשמאלי מוסמך - שמונה חודש - מקבל תעודה של חשמלאי מוסמך. 2.עובד יצור אלקטרוניקה כולל SMT - ארבעה חודש - אין תעודה כללית אלא רק אל תחום היצור. השאלה היא אל מה אתם חושבים שכדאי ללמוד? אותי מעניין יותר עבודה מעשית, ותחום האלקטרוניקה מאשר תחום החשמל. ויצא לי ללמוד את שני התחומים בתיכון. אשמח לשמוע הצעות.
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
חבר שלי שלח לי את זה לא מזמן.. הוא אמר שהוא לא הצליח וגם אני לא אחרי מספר רב של פעמי התייאשתי.. http://www.gizmodo.com/?refId=231891 מישהו שמע על זה? או הצליח להשיג באמת הזמנה?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, "סתם" שאלה שעלתה לי לראש, אם יש לי אתר מותר לי לפרסם בו כתבות מאתרים אחרים באופן קבוע (כמובן עם קרדיט וקישור לאתר המקורי) ? או שצריך אישור כלשהו מהאתר ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
סרט הקומיקס החצוף זוכה להכנסות מפתיעות ביומו הראשון בבתי הקולנוע, בדרך לשבירה של שלל שיאים הוליוודיים לפעמים זה יכול להיות משתלם מאוד ללכת נגד הזרם:Deadpool, סרט הקומיקס האלים והייחודי ביותר שנוצר בשנים האחרונות, נהנה מפתיחה שמכה את כל התחזיות ועשוי להפוך, כך מראה, לאחר מהלהיטים הבולטים והמפתיעים ביותר לשנת 2016. לפי המידע העדכני שהופץ, הסרט בכיכובו של ראיין ריינולדס, אשר קיבל לבסוף את סיווג ה-R שלו (כל הצופים מתחת לגיל 17 נדרשים בליווי של מבוגר, לפי כללי ארגון ה-MPAA האמריקאי), נהנה מהכנסות של כ-47.5 מיליון דולר ביום הראשון להקרנות בארה"ב בלבד, עם 12.5 מיליון שמגיעים מהקרנות מקדימות בחמישי ועוד כ-35 מיליון דולר מהקרנות יום שישי – נתון אשר גבוה בעשרות אחוז…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי צו גיוס ראשון לתאריך 2/11, רציתי שתתנו לי טיפים על איך להיות מוכן למבחן הפסיכוטכני, אז בבקשה תתנו לי טיפים! לאלו שעשו את המבחן אתם בטח מבינים מה צריך אז תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-