כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
זיהוי פרצופים, תנסו את זה ! http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0〈=EN אני יצאתי דומה למאט גראונינג, יוצר הסימפסונז.. וגם ל....סופיה לורן ??! נסו בעצמכם, זה שווה קרדיט : http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=16288&s=3eb14d490b6db9cc77cdb80c1d680a54
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי פתחתי את הת'רד הזה על מנת לקבל המלצות לתחנות ה-Streaming Radio האהובות עליכם, מכיוון שהמגוון עצום והניסיון שלי בנושא אפסי.. אני מעוניין בתחנות מכל ז'אנר שהוא, אבל כמובן רק במומלצים שאתם אוהבים. התחנות צריכות להיות קבועות. כלומר, לא חובה שזאת תהיה תחנה עם וותק של שנתיים, אבל הכוונה היא שהכתובת תשאר קבועה. אני מחפש תחנות שפעילות באופן קבוע, לא משהו של "תפתח מהר את תחנה 38.264.26.8, יש שם קטע שולט!!" כאשר שעה אחרי זה האייפי הזה כבר ימות לנצח.. מטרת הת'רד הזה, אגב, היא לא ממש המלצות אישיות בשבילי, אלא יותר משהו בשבילכם, שתדעו עליו בהמשך.. אז קדימה, speak up!
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני תמיד מתעורר כל בוקר באותה שעה. זה מאד חשוב ומשמעותי. לא דקה אחרי השעה חמש עשרים ושבע בבוקר. המוצץ שלי אף פעם לא נמצא איפה שהשארתי אותו אתמול בלילה, כלומר בפה שלי. גם הרזרבי שתמיד נמצא בפינה של המיטה נעלם. בבית הזה אי אפשר לסמוך על כלום. את זה הבנתי בגיל מאד צעיר. אין ברירה. שוב אני צריך להקים מהומה. אני מתחיל בקטן, מאמן את מיתרי הקול לקראת היום. מהמיטה של הגבוהים אני שומע רק נחירות. אני מוסיף עוד חצי ליטר לטיטול שלי ומתחיל לצרוח. יאללה בלאגן. לוקח לי קצת זמן אני מודה אבל בסופו של דבר אני מצליח להקים את ארוחת הבוקר שלי. שמתי לב שבבוקר המקרר הנייד שלי פותחת רק עין אחת. קמצנית. היא מחליפה לי טיטול, מרימה את החולצה ואני מתנפל על הציצי שלה וגם ממזמז את השני כדי שלא יעלב לי…
-
- 12 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
תרשמו ואולי תזכו http://www.magefa.gadgetim.co.il/index.php?id=compman1121134688443
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אתם אולי יודעים באיזה מכשירים יש MSN MESSANGER? חוץ מכל ה PALM והמחשבי כף יד + פלאפון תודה
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אם אני הייתי קובע את הסדר של החיים, הייתי עושה הכל הפוך!!! הכל!!! אתה לומד ולומד כל השנים הטובות שלך, ואז מתחיל לעבוד, עד שאתה מגיע לפנסיה... ואחרי כללללללל העבודה הקשה, מה מחכה לך? מוות!!! במקום זה, הייתי מתחיל את החיים במוות, כי אז אתה חוזר לחיים... מבלה כמה שנים טובות בלעשות כלום ולתהות על החיים, חוזר לעבודה ועל היום הראשון מקבל מענק גדול ושעון זהב - מה רע? (: אחרי עוד כמה שנים טובות, אישתך חוזרת לחיים, אתם בקשר טוב ויש עליות ומורדות אבל הקשר רק נהיה יותר טוב עד שאתם מתחתנים... ואז יש יותר ויותר סקס!!! אז אתה חוזר לשנות ה-20 שלך, לומד באוניברסיטה, שותה, מכייף, מזיין וחי טוב... אז אתה חוזר לתיכון, לומד עוד כמה דברים - ואיזה יופי, הלימודים רק נהיים קלים וקלים יותר (: אז …
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בביקורו האחרון בארה"ב, פרץ ואשתו התאכסנו במלון מפואר. בסביבות 17:00 , פרץ ניגש לטלפון ומחייג שרות חדרים, ואומר: TU TI TU TU TU TU מנהלת שרות החדרים (שאליה הועברה השיחה), לא הצליחה להבין את כוונתו של מר פרץ וכוון שסברה שמדובר בהודאה מוצפנת, פנתה בדחיפות ל- FBI. ב"אפס זמן" התייצבו שני סוכנים מה-FBI . ולאחר שעות של ניתוח ולימוד לא הצליחו לפענח את ההודאה ולכן החליטו להזעיק את ה-CIA. שרותי הביון שולחים עוד שני סוכנים למלון ש"יורדים על ההודעה", מנסים את כל כישרונם וניסיונם לפענוח אבל ללא הצלחה.. פרץ מצידו, כבר ללא סבלנות, חוזר ומתקשר לשרות החדרים - עכשיו הקו מצותת ע"י 4 הסוכנים ששומעים: TU TI TU TU TU TU במריטת שערות, הסוכנים פונים ל"מתרגם הראשי של השפה העברית" בבית …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
תישמעו המסך של הנוקיה שלי שבור,אבל שולחים תמיד הודעות,יש מצב אני מצליח ליראות את זה מאיזה מקום אחר? זה מאוד חשוב לי,תודה!
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לתחנת רדיו -אונליין - דרושים שדרים. תחנה מטאל לכל סוגיו Thrash metal Death metal Classic meta Havey metal Black Metal Doom metal Progressive metal Gothic metal כולל PUNK ורוק כבד לכל סוגיו ותכונותיו. יש לך PLAYLIST ניכבד? רוצה לשדר? סתם משעמם לך? ספר לעולם Where words fail, music speaks תגובות, שאלות, רוצים לשדר - פה, בפרטי או למייל ktbnus@yahoo.com (הזמנות לאתרי טורנט יתקבלו בברכה)
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://video.google.com/videosearch?q=hot+girls+making+out
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.dumpalink.com/media/1134041030/Scare_Tactics_Bio_ פשוט אדיר!
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
^^^^ האם יש איזה אתר שמציג את כל האירועים שיש בגני התערוכה ואירועים שיהיו?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
מחפש תוכנה או אתר שמראה איך להגיע לכול רחוב האם קיים דבר כזה ואם כן בבקשה לינק אני צריך של העיר באר שבע תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תקטע שהם יוצאים משדי התעופה, במעילי פוך האלה שלהם.. תודה
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
טוב אז החלטתי להזמין משם כמה לדים ונגדים בשביל הפרויקט שלי. הבנתי שהם עושים משלוחים לארץ אבל אני לא יודע איזה משלוח אני צריך לבחור שם? אם מישו יכול לעזור לי בזה אני ישמח מאוד תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שאול מופז ביקר היום בצפון חברה שלי הצטלמה איתו בטלוויזיה ולא ראיתי את המהדורה ( גם של 5 וגם של 8 ) הוא ביקר בצפון קיצר לא עשה משהו מיוחד הוא רק היה בבסיסים בצפון אבל איפה אני יכול לראות את המהדורה המלאה ? של התאריך 13 לדצמבר 2005 !! כלומר אתמול כי עכשיו אחרי 12 בלילה ... בבקשה בבקשה תעזרו לי לא מצאתי .. וממה שמצאתי לא מצאתי את הכתבה על שאול מופז...
-
- 4 תגובות
- 453 צפיות
-
-
לדעתי, ענק, פשוט ענק, קרע אותי מצחוק.. כתיבה גאונית :alien: במיוחד תגובות הגולשים http://e.walla.co.il/?w=/1000/824248 דא"ג אני לא ממש אוהב Mature זה לא זה... במיוחד איזה אחת בת 100 ששולחים לי אותה כל הזמן המייל : עם שיער לבן והכל.. אבל כולנו נגיע יום אחד לגיל הזה ???
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה קרה מישהו יודע?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי נזכרתי בפרסומת של BSA התופסת ומענישה עסקים המשתמשים בתוכנות לא חוקיות. חשבתי על זה שכל האנשים שאני מכיר יש בבית מותקנת על המחשב שלהם מערכת הפעלה שהיא נחשבת לא חוקית כי הם הורידו אותה מהאינטרנט או שטכנאי מחשבים פרטי התקין להם אותה תמורת סכום של 200 שקל. אני חושב שהם לוקחים סיכון מסוים.. אז עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי כתבות על הנושא שכולם התייחסו לעסקים אבל חלק גם לטכנאי מחשבים פרטיים שכן נענשו בחומרה, זאת משום ששיתפו פעולה עם חנויות. השאלה היא מה הסיכון שטכנאי מחשבים פרטיים לוקחים, האם הוא גדול? בתאכלס מי שיודע להתקין וינדוס זה לא בעיה, וגם ילדים עושים את זה לפעמים, השאלה מה הסיכון ומה יכול לקרות? החלטתי אפילו לעשות סקר, התקשרנו לכל הטכנאים מהמודעות בעיתון באיזור. שאלתי …
-
- 27 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
טוב אני עושה איזה עבודה ואני צריך את זה בקיצור חיפשתי ולא מצאתי אז בבבקשה זה דחוף עם מישהו יימצא לי איזשהוא אחד שמסתתר שם מישהו זכר אז שייביא לי לא משנהה קל או קשה!.! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-