כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
היי, עם כל ההתפתחות הטכנולוגית בימינו הייתי בטוח שמגיגול קצר אני אמצע כל ערוץ אפשרי בארץ ובחול לצפיה ישירה 24 שעות, מסתבר שטעיתי ולא כל כך מצאתי, האם יש איזו שהיא דרך כיום לצפות בשידור חי 24 שעות בערוצים ישראלים ובין לאומיים במקום מרוכז, ללא 1000 פרסומות, כל מני זמני המתנה ועשרות לאגים? אני מתכוון גם לערוצים "מיוחדים" כמו ערוצי הספורט הישראלים, אגו, ערוצי הנשיונל ג'אוגרפיק, ערוץ 8, דיסקברי וכו'. תודה!
-
- 7 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
-
האם הבעיה אצלי או אצל אחרים ? https://www.google.com/url?q=http://thepiratebay.sx/&sa=U&ei=FRKoUqjOI8eThQeSqYGwAQ&ved=0CAUQFjAA&client=internal-uds-cse&usg=AFQjCNFkLSzgATSe25vsOSt7cQr4V7Mrqw
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, טוב, הרבה זמן שלא פתחתי שירשור באוף של הזון... אז הגיע הזמן. קצת רקע: בעבר היו לי מס' עיקולים על חשבון הבנק. הם היו שם כמס' שנים (כ-3 שנים) עקב היותי חייל בצבא שהרוויח משכורת מבישה של 350 ש"ח לחודש. המשכורת הזאת לא איפשרה לי לסגור את העיקולים בגלל מצב כלכלי לא הכי טוב וכל מיני סיפורים כאלה ואחרים... (לא נכנס אליהם בכל אופן). רק כשיצאתי מהצבא נפרדתי בכאב ובצער מהמענק האישי לטובת חיסול החובות. נכון ליום זה אין לי עיקולים למעט הלוואה קטנה שיש לי בבנק ואני לא מסיים אותה כי כרגע אני עוזר להורים לסגור חובות אחרונים למשכנתא (נשאר פחות מ-5K לסיום המשכנתא!!). ולשורה התחתונה: העיקול האחרון נסגר לפני 4-5 חודשים, אך ישנן התראות במערכת של הבנק. אני כרגע מעוניין …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני לומד עכשיו ביד' במגמת הנדסת תוכנה. בעוד כחצי שנה אני מתגייס. השאלה שלי היא לאילו מקומות אני יכול להתגייס ? (תאריך גיוס 12/6/14). תודה לעוזרים ! חג שמח אני התמיינתי לבסמ"ח ובסופו של דבר לא התקבלתי (ביג'). לאחר מכן התקבלתי למסלול פרויקטנטים בחיל המודיעין (+סיווג), וברגע האחרון לא היה תקן.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? לאחרונה רכשתי קמין עצים הביתה. רציתי להתייעץ עם מי שיש לו ניסיון עם קמינים בכמה עניינים. קודם כל, עניין חלון הזכוכית בדלת. היא נהיית אטומה ושחורה אחרי יומיים בערך של שימוש ואז צריך לנקות את הזכוכית וזה פשוט סיוט. הפיח נדבק כל כך חזק עד שצריך לגרד את זה עם סכין. יש פיתרון? אפילו שיטה יעילה יותר לניקוי... דבר נוסף, איך אמורים לשמור עליו? הבנתי שצריך לנקות אותו מבחוץ עם סבון מיוחד כל כמה זמן. זה נכון? אם איזה חומרים כדי להשתמש? אשמח לעוד טיפים וטריקים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני משתחרר בעוד כשלושה חודשים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדיי זמן ולהתעסק בכל העבודות המזדמנות שיש בחוץ. הידע שלי במחשבים מסתכם בעיקר בחומרה. שהייתי בתיכון עשינו קורס של CCNA,אם לאמר את האמת ידע ממש לא צברתי,אני זוכר כמה דברים במסורבל אבל לא ממש למדנו בא נקרא לזה ככה. הכיוון שלי בעתיד זה לעסוק בתחום המחשבים,אך אני עוד לא יודע במה,מה ללמוד ומאיפה להתחיל. אני לא הבן אדם הכי חכם בארץ בכל מה שקשור למתמתיקה/פיזיקה ככה שאני קצת חושש מלימודים באוניברסיטא,למרות שאני כן מוכן לנסות. אני לא ממש מבין עוד בתכנות,או מה זה בודק תוכנה,או הלפ-דסק,QA וכו'.. מה אתם מיעצים לעשות?,אולי ללכת לכל מיני יום פתוח ולראות על מה מדובר?,אולי לעשות קורס כל שהוא ולהתחיל לאט לאט בחברות של בזק/הוט/012 וכ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם - אני בעל שגרת חיים די מעייפת , ולאחרונה אני מחפש משהו שיעזור לי ל"הטעין מצברים " מחדש . ברור שאני כרגע לוקח לעצמי פסק זמן ומתחיל להוריד ממני משימות , ואולי אפילו נתכנן איזה טיול קל לאנשהו . עם זאת , בשיטוטיי הרבים ברשת נתקלתי בג'ינסנג . יש הטוענים כי הוא עוזר ויש הטוענים כי הוא למעשה רעל לגוף . הראשונים מתבססים על כל מיני מחקרים ובראשם זה (הישן מעט), ואילו המתנגדים טוענים שמה שגורם לשילוב שלו עם קפה יכול להיות קטלני (ומתבסס על תרחישים שקרו) . יש כמובן איסור לצרוך אותו באם אתה חולה סכרת וברור שהוא יכול להוות סכנת חיים של ממש במינונים מסוימים . דעות ? מישהו כאן משתמש בו ? קישורים : http://he.wikipedia.org/wiki/ג'ינסנג https://www.google.co.il/search?q=ג'ינסנג&…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום רב, בעת ניסיון פריצה לדירתו של בני פרקו הפורצים את פס המתכת שבתחתית הדלת וכנראה זרקו אתו. האם ניתן ללא הזמנת מומחה להשיג את הפס שחסר ולהתקין אותו? בתודה ראש אברהם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי משהו מתאים אחר לשאלותיי. אני מנסה להבין כמה דברים לגבי האינסטגרם, ולא מצאתי על כך מידע מסודר ברשת, אלא רק תגובות סותרות. 1. כמה חשבונות אינסטגרם אפשר לפתוח בכלל? וכמה אפשר לפתוח פר מכשיר סלולרי )אייפון(? 2. הרבה פעמים כשמפרסמים תגובה היא מיד נמחקת אחרי רענון הדף ונותרות רק תגובות אחרות שנכתבו לאחר מכן. למה? 3. רואים לפעמים תגובות ספאם שמציפות פרופילים שונים דוגמת "עקבו אחרי x". דווקא אלה אינן נמחקות. הכיצד? ואיך בנאדם יכול להפציץ בכל כך הרבה תגובות במקביל בכל כך הרבה פרופילים ובכל רגע נתון? אשמח לתשובות מאחד שיודע
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאמין כי כבר כולם יודעים מה זה פסטיבל Tomorrowland שמתקיים בבלגיה כל שנה (ומשנה שעברה גם בארה"ב). תכננו ללכת בשנה שעברה (בלגיה) אבל לא הצלחנו להשיג כרטיסים, השנה אנחנו נתאמץ יותר. מישהו כאן היה שם ? אשמח לקבל מידע על חבילות/טיסות/לינה/תחבורה/עלויות.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום שלום, אז אחרי מעל לעשור של חברות "סמויה" בפורום, הגיע הזמן לשתף קצת. רציתי להכיר לכם מיזם חברתי שאני שותף לו, ועשוי לעניין לא מעט אנשים כאן בפורום. בשורה אחת - אנחנו מהווים בית ליזמים וסטארט-אפיסטים, מספקים את כל הכלים הדרושים לצורך הקמת עסק, ואפילו מעבר. מעבר לכך, אנחנו מקיימים אירועים חברתיים שונים אשר פונים לכלל הקהילה וכולכם מוזמנים להשתתף - בין היתר, הרצאות פתוחות מידי שבוע! פרטים נוספים עלינו, תוכלו למצוא בעלון המצורף כאן בתחתית השרשור. אציין שהמתחם קיים כחודשיים, וכבר נמצאים בו מעל ל-25 יזמים אשר מנהלים ומפתחים את העסקים שלהם (חלקם אף בעלי משקיעים ולקוחות משלמים!) על בסיס יומי היישר מהמתחם שלנו. כמו כן, המיזם כולו מתבצע בהתנדבות מלאה וללא מטרות רווח, על…
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
האם אפשרי להעביר מפייפאל לחשבון בנק או כרטיס אשראי לא על שמי? לגבי חשבונות בנק לא ברור לי איך פייפאל מוודאת שהחשבון על שמי, הרי הוא לא מופיע באנגלית בבנק ואת פרטי החשבון צריך להקליד באנגלית. לגבי כרטיס אשראי השאלה אם אפשר להעביר לכרטיס אשראי של חבר שהוא לא על שמי.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישהו מתמש או מכיר שירות של גיבוי אונליין? אני לא מחפש גישה של 24/7 או לאחסן את כל הקבצים שלי שם רק שיהיה לי גיבוי כלשהו שאני יכול לזרוק את כל הקבצים שלי (בלי הגבלת נפח) למקרה מצער שהדיסק חיצוני מתפגר או שיו טיוב מחליט להעלים לי את הסרטונים שלי וכולי כPLAN B. בכל מקרה שמעתי על כל מיני שירותים וממה שראיתי השם החם זה CrashPlan, מישהו מכיר או השתמש? קראתי גם שהרבה אתרים מציעים תוכנית גיבוי למחשב אחד או תוכנית גיבוי ממספר מחשבים, מעניין אותי איך הם יודעים? האם מדובר בתוכנה שפשוט משכפלת קבצים מתיקיות על המחשב או שזה כמו Google Drive שאני יכול לזרוק לשם קבצים בלי בעיה? בכלל אני אישית מעדיף אם יש גישה לFTP זה מקל על העבודה או שיהיה לשירות תוכנה ייעודית כלשהי שאני לא אהיה תלוי בד…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד לפני חודש חודשיים כל יום שהייתי נכנס לאתר הייתי נתקל בכתבות חדשות על כל מיני טכנולוגיות. ג'דטים, משחקים. אפילו אם חלק מהכתבות היו מתורגמת זה היה כייף לקרוא. היום כמעט ואין כתבות חדשות... ולא חסר חדשות. זה רק אני או שיש בעיה באתר מבחינת תוכן? לא חסרים מגזיני טכנולוגיה וחומרה בעולם. אבל בשבילי HW תמיד היה הטוב והמעניין והמקצועי בישראל. לדעתי זה חבל שהוא לא מתעדכן מספיק.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אינ מחפש שירות דואר אלקטרוני web-י חינמי פשוט, שעובד בלי ajax ובכללי לא משתתף בכל הכיעור הזה שנקרא web 2.0 פשוט דואר אלקטרוני בדיוק מהסוג ש Microsoft/Yahoo/Gmail היו מספקות לפניי 8 שנים אם ממשק משתמש מבוסס forms המלצות ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השתחררתי מצה"ל באוגוסט, התפקיד שלי היה בודק במעברים באיו"ש, זה התקפיד שהכי לא רציתי אבל למדתי לאהוב אותו ולהכיר אנשים נהדרים שעד עכשיו אני בקשר טוב איתם. רציתי לעסוק בתחום המחשבים בצבא, אם זה תיכנות או כל דבר אחר. בבית הספר עשיתי מגמת טכ"מ - פיסיקה ומתמטיקה 5 יח"ל ו10 יח"ל מחשבים. מחשבים תמיד עניינו אותי מגיל צעיר וצברתי ידע רב בתחום. אני אוהב להתעסק בחומרה, להרכיב ולפרק, להתקין תוכנות ומערכות הפעלה, להקים רשתות ביתיות מורכבות ולעזור לאחרים לפתור בעיות הקשורות למחשב. עכשיו כשסיימתי את חובותיי, הגיע הזמן לבחור מה אני רוצה לעשות בחיים. אני נורא מבולבל ולא יודע באיזה כיוון ללכת ואשמח אם תשתפו ותעזרו לי לגבש דעה. כרגע סיימתי קורס פסיכומטרי בהייקיו ואני מחכה לציון. הסיבה שעשי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
טראק חדש שהכנתי והצאתי אותו אתמול איך יצא לי? תהנו http://www.youtube.com/watch?v=9zxURFUsZj4
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
עכשיו חזרתי מכיוון צפון בכביש 6 לפני מחלף ניצני עוז, Waze מתריע על תאונת דרכים עם שוטר אוטומטית אני מוריד מהירות בקרוז קונטרול. צריך להזהר, מי יודע מה קורה. האיזור שטח עבודות להרחבת מסלול נוסף ופתאום אני רואה כמה מכוניות חונות באמצע עם שוטרים לבושים בבגדים זוהרים ואז אני רואה שבכלל לא מדובר על תאונה אלא על מלכודת מתוחכמת. הרדאר כנראה מתחבא כקילומטר לפני והשוטרים עסוקים בתפיסת "הלקוחות" רואה בראי את השוטרים יוצאים ועוצרים מכונית מאחורי. מפחיד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם החיסיון עליו מחויב פסיכולוג / מטפל כזה או אחר "מנצח" סיווג ביטחוני שיש למטופל? כלומר, האם למטופל מותר להעביר מידע מסווג מסוים למטפל, לצורך הטיפול? או שמידע מסווג - מסווג, בלי קשר לחיסיון המטפל?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בשירות הגרוע של פדקס ישראל ובנסיון שלהם לסחוט עמלות סתם מלקוחות שלא מבינים. אבל עכשיו אני מגלה שגם את השירות הבסיסי של להעביר חבילות הם לא ממש מצליחים לבצע. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4471751,00.html
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://www.intelgamingpromo.com/intel14a/elements/notice
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום רב, נתנה לי היום חידת (חפשו חידת אינשטיין בגוגל). אחד מהנתונים אמר כך: "הבית הירוק משמאל לבית הלבן" כעת עצרו וחשבו, רק לאחר מכן סתכלו איך אני הבנתי: איך אתם מבינים את משפט זה? אני הסקתי כי הבית הירוק חייב להיות משמאל לבית לבן אך לא בהכרח בסמוך אליו. למשל בשורה יכול להיות רצף כזה צהוב-לבן-אדם-ירוק.
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים ואן-דאם הראה את יכולותיו..... http://youtu.be/M7FIvfx5J10 אבל מה זה לצאק נוריס ? קטן עליו, אז הוא עונה, עם קריצה לחג מולד. http://youtu.be/T-D1KVIuvjA
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-