עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני בחיפוש של חברת נעליים צרפתית עכשיו מה שידוע לי שזינאדין זידאן השחקן כדורגל לבש אותן אני לא יודע אם זה בפירסומת או בחיים הפרטיים אבל מה שכן גיליתי שהלוגו של החברה הוא תרגול או משהו דמוי תרנגול והיא חברה צרפתית\ארופאית וכמובן שהשחקן לבש אותם. אני עוד כמה ימים בפראג והייתי מעוניין לרכוש אותם שם.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Delux,

מחר לומדים :-[ :'(

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. היי, יש לי את הטלפון החדש של LG ה8120, הוא מצויין אבל יש לו חיסרון אחד - אין לו בלוטוט, אז חשבתי אולי יש מתאם כזה שמצד אחד מתחבר למכשיר וגורם לו לתמוך ואז אני רק צריך לקנות אוזניה. מישהוא מכיר משהוא כזה, או לחילופין, מישהוא מכיר פיתרון אחר לבעיית אוזנית הבלוטוט? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  4. למישהוא מכם יש דרמל (גם דרמלים לא מקורים, של ולףוכאלה) האם אתם יכולים להלוות לי כדי לעשות מודינג וחורים במארז כאילו, תבואו אלי הביתה ונעשה מודינג ביחד באיזור חיפה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by StrikeEagle,

http://www.heretical.com/holofun/houswitz.html נתקלתי בזה ולא כל כך הצלחתי להבין את המסר שזה בא להעביר.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. הדרכון שלה ישן וצריך לחדש אותו. אבל האם הופך אותי אוטומטית לזכאי לדרכון בריטי? ניסיתי להתקשר לשגרירות הבריטית אבל הם סגורים היום. ובאתר שלהם לא היה כתוב שום דבר על מקרה כזה. יש פה מישהו שמכיר את החוקים\יש לו ניסיון בזה ויכול לענות לי? או להפנות אותי לאתר עם מידע? אם אני באמת יכול להוציא דרכון בריטי - זה משנה לי את הטיול באוסטרליה :-) כי אני אוכל להוציא ויזת-עבודה תודה לעונים\ות, אוהד

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by mrraz,

אני צריך להגיע לשם עם רכב מישהו יכול להסביר איך להגיע ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by the2,

אתמולף פיספסתי חדשות המדע, וראיתי רק חלק קטן מאוד מהסוף, וטל ברמן דיבר עם עוד משהו, שאמר משהו על כריות, ועל הצוואר, ושכחתי מה זה היה (לא ממש שמתי לב....). מישהו יכול להגיד לי? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. או.קיי....הסיפור הוא כזה... בפסח ניתנה עבודה בתנ"ך לפרש 3 פרקים מספר בראשית (ט"ו, ט"ז, כ"א) ולענות על 50 שאלות מהספר... כמובן שאף אחד לא ציפה לזה שהמורה יבדוק שעשינו משהו (סתם מורה מעופף)... אז אף אחד לא עשה...מסתבר שטעינו... אומנם הוא לא בודק את העבודה...אבל הוא מסתכל מי עשה... יש לי יומיים לעשות את זה... :'( אולי מישהו מכיר אתרים שמהם ניתן להשיג פירוש לפרקים הנ"ל? אין לי פשוט זמן ועצבים לשבת עם קסוטו ביד ולהקליד את הכל...במיוחד שיש לי על הראש גם 50 שאלות... : בבקשה....

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Idanp,

מי היבואן הרישמי של מעבדי AMD בארץ?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by WarMachine,

הנה 10 עובדות על החיים שלנו, מי שמכיר מכיר ומי שלא שייהנה.......(לא היה לא כוח לתרגם אנשים) 1. During an hours swimming at a municipal pool you will ingest 1/12 litre of urine. 2. In an average day your hands will have come into indirect contact with 15 penises (touching door handles etc.) 3. An average persons yearly fast food intake will contain 12 pubic hairs. 4. In a year you will have swallowed 14 insects - while you slept! 5. Annually you will shake hands with 11 women who have recently >>masturbated and failed to wash their hands. 6. Annually you will shake hands with 6 men who have recently masturbated >>and failed to wash their hands. 7. In a lif…

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  12. היי, יש דרך לרדת ממעקב על נושא בלי לשלוח הודעה נוספת ולבטל בה את המעקב תחת "אפשרויות נוספות" ? לא רוצה להספים.

13. Started by dot com,

היום יום רביעי דודה שלי תלד בשעות אחה"צ בערך. היא תלד בניתוח קיסרי כך שזה בטוח היום. אני מאושר מאוד ואני מתרגש. יכול להיות שכבר היום אני אסע לראות אותה ;D ;D ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by dorj,

עונים על סקרים ומרוויחים כסף!!! כנסו לאתר תירשמו תענו על סקרים וכך תרוויחו כסף!!! http://www.ipanel.co.il/default.php?page=join1&referrer_id=X

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  15. כל יום שני אנחנו רואים כאן ביקורות שליליות(ובצדק), זה נראה לי רק הוגן שכאשר קיבלתי שירות כמו שצריך, זה ראוי לפרסום. רכשתי את המסך Samsung 2333T דרך אתר P-1000(ספק: גולדמיינד שופ = האתר P1000 עצמו). האתר הבטיח משלוח אקספרס עד הבית ביום למחרת אישור האשראי וכן אחריות לשלוש שנים על ידי חיון. סה"כ שילמתי 760 ש"ח(מחיר מצויין למסך הזה) ואכן הגיע שליח יום למחרת בשעות הערב והשאיר אצלי את המסך. לצערי לאחר כמה שעות עבודה שמתי לב לכמה נקודות שרופות ושריטות על הפאנל. ניסיתי לנגב עם המטלית שהגיעה עם המסך - לא עזר. פיקסלים שרופים - 100%. שלחתי מייל בנושא לחיון דרך האתר שלהם, אך לאחר שלושה ימים לא קיבלתי תשובה. אז פניתי במייל לאתר P-1000 שחזרו אליי יום למחרת. הנציגה אמרה לי ליצור קשר ע…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by nadav2k7,

אז ככה אחי רוצה לקנות מהם אבל שמעתי מכל מני אנשים שהם נותנים שירות על הפנים ואפילו חלקים משופצים אכפת לו רק מהמחיר אז אני פותח תתראד הזה כדי לשמוע איך הלך לכם אם איבורי,ואולי גם אחר כך אני יביא לו לינק לתראד שיקרא ואולי ישנה את דעתו

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. דגמי Zbox קופקטיים עדכניים וגם דגמים ראשונים ממשפחה חדשה לחלוטין שמבטיחה ביצועים גדולים ואפשרות לשדרוג עצמי בנפח מצומצם לכתבה

18. כבר כמה שנים יש בעיה באתר הזה כשאתה רוצה להגיב למאמר. אתה לוחץ על התחבר, מכניס את הפרטים ועושה לוג אין. ואז הוא לוקח אותך לדף של הפורומים, אתה לוחץ שוב על המאמר ושוב אתה לא מחובר בשביל להגיב במאמר. זה באג שקיים כבר כמה שנים לדעתי.

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by djelectric,

מה אתם חושבים על הבדיחה שלהם היום? עכשיו בשידור ב7800 שקל מחשב שעולה 2000 שקל... מעבד כפול הליבה המתקדם! E2160 וואו כן כן, 1024KB קאש... תאמינו או לא!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by אישי555,

אם העליתי סרטון שזוכה למליוני צפיות-האם מקבלים תמלוגים? אם כן-כמה ואיך החישוב מתבצע? נ.ב יש לי בעיה עם בממשק החדש. בעבר הגדרתי שכל הודעה שאני פותח או מגיב אני מקבל מייל כנוספת תגובה. עכשיו משום מה אני צריך להגדיר בכל פעם מחדש. יש לזה פתרון או שככה זה יישאר לתמיד?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by neil4,

האם אתם כל היום מול המחשב וזהו החבר הטוב ביותר שלכם ובלי אינטרנט אין לכם מה לחפש??? אתם חננות!! ענו כן או לא

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by dbx22,

אני צריך את האימייל של ישפאר לפניות/תקלות חיפשתי באתרם ובמנועי חיפוש ואני לא מוצא תעזרו לי בבקשה תודה!

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by JHONLEV,

אההה אמא שלי רוצה מאד את הדיסק מוזיקה בשם מלחמת הכוכבים אני חושב (לא של הסרט) ואני רוצה לקנות לה אותו ליום הולדת ,,, משהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  24. פעם היה לי ונאבד :

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by amir.o,

http://www.4boredom.com/movies/saddamplaysgames.swf

• 2 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.