עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Judas Iscariot,

הי, אני מחפש לרכוש עיטורים צבאיים(לאו דווקא מקוריים, אלא משהו שנראה כמו אות מערכה פשוט). מישהו יודע איפה אפשר/איך אפשר להכין? כמו כן, אם מישהו מכיר איפה אפשר לרכוש(אפשר גם בebay) קצת WW2 ממורביליה לא יקרה(לאו דווקא אותנטי) בלי משלוחים של 50 דולר לסיכה שעולה 2 דולר, אני גם אשמח תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by redead,

בזמן שאני מבקש להקליט תוכנית מסויימת מה קורה בפועל ? האם מה שקורה זה שנשלחת בעצם בקשה לשרתים של YES להוריד תוכן מסוים ונעשת תקשורת דו כיוונית או שמדובר בפעולה של הקלטה על הרדיסק שנמצא בתוך הממיר ובמקרה הזה גם לא נעשת שום תקשורת ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. זה נושא מאוד מסובך לחלק מאיתנו יש רעיונות שהם מאמינים וחושבים שהם צריכים להציג אותם למרות שהזולת הקרובה דוחה אותם על הסף עם חיוך מצחיק וזה בטח מה שעושה כמעט כל קורא כרגע. עכשיו זה כבר פשוט מפריע לי ! כמו כאב שיניים ואני חייב למצוא לזה תשובה . איך אני יוצר קשר (לעזאזאל) עם היצרניות ? סמסונג מוטורולה מרצדס מי שלא יהיה ... כי הרי אין איזשהו כתובת מייל באתר שלהם עם בחור שפותח את המיילים ועונה לאנשים וגם אין ולא יהיה לי ולכל מי שאני מכיר כסף ויכולת אופרציה ופיתוח כמו שיש לסמסונג או מרצדס אז מה עושים בהנחה שיש לי משהו בשבילהם שיגרום להם להשתלט על העולם בתחום ?? שווה לי הרבה ולהם יותר ... אז מה אני אמור לעשות ? למצוא חברת סטראפ ולהציג לה את הרעיון לרשום פטנט ולהשטלט על העולם …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יצא לי להבין שהכי כדאי למכור בארץ, כי אז אקבל הכי הרבה כסף. אבל אני לא מכיר אתר שהוא קל לשימוש כמו eBay, בארץ. האם יש מקום כזה, שאפשר לשלם דרך Paypal ולא צריך להיפגש בבית קפה כדי למכור מעבד? וכן, אני יודע שיש דבר כזה באתר, אבל כמעט ואין שם אנשים - או לפחות לי לא יצא למכור משהו.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by ראדון,

GTS450 E6600 RAM 4 WIN 7

6. Started by KF,

אהלן.. מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני מקבל זיכוי ממוכר באייביי רציתי לדעת איך התהליך מתבצע דרך פייפאל.. אני אמור להיכנס למקום כלשהו דרך המייל שישלח אליי ? או שזה פשוט תהליך אוטומטי ? We are refunding you for your order. Once it is processed you will get an email confirmation. Due to your package being misplaced we will not be able to take anymore orders from you. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, כמו שהכותרת אומרת - אני מחפש נגר טוב אמין וזול שיספק לי לוחות חתוכים לפי מידה אני גר בפתח תקווה אבל אין לי בעיה להתנייד מחוץ לה. נא המליצו מנסיון בלבד תודה, גבריאל

• 2 תגובות
    • 9.4k צפיות
  8. Started by RoNeR,

שלום..!! אני סוף סוף אזרח סיימתי צבא והגיע הזמן להתחיל את החיים.. והחלטתי לפתוח עסק זעיר לתיקון ומכירת מחשבים.. לעבוד בנתיים מהבית וללמוד במקביל.. ורציתי לשאול.. מה הקריטריונים לפתיחת חשבון דילר אצל ספקים כמו CDLOG או מור לוי...?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by MatanFrenkel,

אני מגיע מצפון הארץ עם רכב פרטי, השאלה שלי זה האם יש חניות (גם בתשלום, הכוונה אם יש מקום לשים את האוטו בכלל) ליד גני התערוכה, מישהו יכול לעזור לי? אני לא רוצה להגיע כל הדרך מצפון ולגלות שאין מקום, במיוחד לא אחרי ששילמתי על כרטיס.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by nat64x,

In the wake of the shut down of the Megaupload file sharing web site several weeks ago, some other sites have shut down their operations, including BTJunkie. Now there's word that one of the biggest file sharing sites, RapidShare, is throttling down on download speeds for people who use the free portion of its service. According to a post on Torrentfreak, the organizers of RapidShare have confirmed they have made a decision to cut download speeds for free users. In a statement the company said: "RapidShare has been faced with a severe increase in free user traffic and unfortunately also in the amount of abuse of our service ever since, suggesting that quite a few copyri…

• 2 תגובות
    • 999 צפיות
  11. אז ככה, דבר ראשון תכנסו דרך הקישור כי זה יתחיל קצת לפני הקטע שעליו אני מדבר http://www.youtube.com/watch?v=PAYm0Jwpfw4#t=637s קצת קשה להסביר, אבל כמו שאפשר לראות, בקטע הקצר הזה, הביטלס מתפצלים, כל אחד הולך בין 2 שיחים אחרים, אבל קורה, למשל, שהבחור עם הכלי נשיפה ממתכת שהולך מסביב לגוף שלו הולך לפינה הימנית העליונה, ואז יוצא מהפינה השמאלית העליונה, ואחרי זה כולם יחד יוצאים מהפינה הימנית התחתונה... אני חושב שראיתי משהו דומה עם דלתות - אנשים נכנסים מדלת אחת ויוצאים מדלת שניה, ואז נכנסים לדלת שלישית ויוצאים מדלת רביעית... כמובן שכל הרעיון זה שהדלתות מובילות למקום אחר, ולאו דווקא למה שבצד השני של הקיר יש לפני זה עוד קטע כזה נראה לי, עם ה sea of holes אבל יש איזה שם שמתאר את הקט…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מישהו יודע מהי מדיניות המל"ג על חזרה על קורסים שהושג בהם ציון עובר? לא הצלחתי למצוא משהו באתר שלהם, אז אם למישהו יש מושג + מקור, אני אשמח. תודה! נקודה ששחכתי - הקורס "השמין" בנק"ז אחד מאז שעשיתי אותו.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by dj_horse,

שלום, אני סרקתי מסמך לקובץ PDF ואני מעוניין לערוך אותו. רציתי לשאול אם ניתן לערוך בדרך הזאת,ואם לא איך כן?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. http://abercrombie.china-direct-buy.com/ ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש באתר הזה קופונים מאד מפתים ורציתי לבדוק אם מישהו מכאן התנסה איתו. לכאורה הוא נראה אמין ושהרבה אנשים קונים ממנו, ורציתי לשמוע דעה אמיתית עליו. קצת מעצבן אותי שהם רושמים למשל- "חולצות ראלף לורן אותנטיות", למה לא לרשום "מקוריות"? אותנטי זה 100% מקורי? הנה קישור לאתר: http://www.croco-deal.co.il/products/RalphLaurenButtons/?affCode=0009d3630007&utm_source=getitall&utm_mediu

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אני גולש בכרום וכל הזמן משמאל לצלמיות של הוידאו יש עוד 3 צלמיות שעולות על הכותרות הרגילות. בפיירפוקס זנ לא קורה. הבעיה בדפדפן או באתר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ronik56,

היי, קניתי זוג ספרי מחשבים, האחד על לינוקס והשני הוא המדריך לטכנאי PC מהדורה 5 מאת דורון סיוון, ואני לא כל כך מבין איך אפשר ללמוד מזה הרבה, והנה נתון להוחכה- בן אדם ממוצע קורא 120 מילים בדקה, וזוכר 10% ממה שקרא! קחו דוג' (סתם דוג', להמחיש כמה שזה קריטי)- למדתי בספר על: 1. להתקין ולהוציא מעבד. 2. להתקין ולהוציא ראם. 3. להתקין ולהוציא כרטיס מסך. 4. להתקין ולהוציא לוח אם. 5. להתקין ולהוציא מאווררים למעבד. 6. להתקין ולהוציא הארד דיסק. 7. להתקין ולהוציא כונן דיסקים. 8. להתקין ולהגדיר רשת ביתית. 9. להתקין FIRE WIRE. 10. התקנת מסך ומערכות סאונד. זכרתי מזה רק איך להתקין ולהוציא מעבד, בתכל'ס אני לא יודע כלום על להרכיב ולפרק מחשב... אז יש אולי דרך אחרת ללמוד ספרי מחשבים, מאשר לקרו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים! אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים בשנת הלימודים הקרובה באוניברסיטה העברית. כבר נרשמתי לאוניברסיטה. כרגע יש בעייה אחת, אני נמצא במצב "המתנה" במרחק של 10 נקודות בפסיכומטרי (בשקלול עם הבגרות) מקבלה ישירה. אני נורא מבולבל וחייב את עצתכם בנושא. האם לגשת שוב לפסיכומטרי? האם לחכות ל"רגע האחרון" דבר שאני אעדיף שלא לעשות-ולגשת לוועדת ערעורים? אני מעוניין להתחיל ללמוד השנה. מה אתם מציעים? חג שמח!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ome,

אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון (אם לא אנא כוונו אותי): נתקלתי בבעיה בחשבון הפייסבוק שלי: אני רוצה שהוא יציג מידע מסויים מתחת לשם שלי (כאשר מריצים עליי חיפוש) והוא כל פעם מציג לי מידע אחר. לדוגמא, אני רוצה שהאוניברסיטה בה למדתי תופיע מתחת לשמי, אבל בעצם מה שמופיע זו עיר מגוריי. למישהו יש רעיון מה עושים? תודה רבה מראש, אורן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי לכם, על לוח האם שלי יושב מעבד של AMD (Ryzen7 3700X מ-2020) בעל תושבת AM4. המאוורר של גוף הקירור שלו (שסופק עם המעבד) רועש מאוד, ואני רוצה להחליף אותו. האם ניתן להחליף רק את המאוורר ולא את כל גוף הקירור? על איזה מאוורר/גוף קירור שקט במיוחד תמליצו? תודה מראש!

21. עדכון בפרופילים הנתמכים במסגרת טכנולוגיית ה-XMP 3.0 חושפת לנו ביצועים מרשימים במיוחד שטרם אומתו עם השקות מצד ספקיות הזכרונות עצמןלכתבה

22. Started by amirx19,

בשנים האחרונות ישנה מגמה לשים תמונות ענק בדפי אתרים. כשאני נכנס לאתר כמו זה אני מעוניין לקבל מידע ולא תמונות ענק. האיזון אבד איפה שהוא. תמונה גורמת לי לא לרצות להכנס לאתר מכיוון שאני לא מצליח להתרכז ולקרוא את המידע. יש עוד מישהו שמרגיש כמוני או שזו הפרעה שלי בלבד ? תודה

23. קניתי מחשב ומפחד שיום אחד ייקבל נזק מהחשמל.. שמעתי שמומלץ לקנות מגן ברקים ולחבר את המחשב אליו. עכשיו הבעיה היא... שאין מגן ברקים עם כבל ארוך יותר מ - מטר בישראל והמחשב רחוק מהשקע ( 4 מטר ). חשבתי לקנות מפצל רגיל איכותי מ ksp של 4 מטר ופשוט לחבר עליו את המגן ברקים יחיד ולחבר על המגן ברקים את המחשב... רציתי לדעת אם זה הגיוני והאם זה לא מסוכן והכל טוב. אגב כן אני מודע לוואט מקסימלי שאני יכול לחבר למפצל וגם אי אפשר להזיז את השולחן קרוב יותר לשקע כי אין מקום בחדר אז להזיז את הכל לא רלוונטי. תודה למי שיוכל לעזור לי :)

24. Started by A-10,

https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/hytdczlta אפילו כאן באתר לא חסרים גולשים שראו את הנולד ...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.