כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
אני אתן לסרטון לדבר בעד עצמו : אני חוזר ומדגיש : חומר בעל תוכן אלים , לא מומלץ לצפייה לחבר'ס מתחת לגיל 16 לפחות . http://www.prissy.com/doki66/hell.WMV בצורה מוזרה .... זה נראה לי דיי גאוני . קצת יותר מדי הזוי , אבל גאוני .
-
- 42 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
נתונה הפונקציה y=a/x-4a/x+b A ו-B פרמטרים חיוביים לישר y=k אין אף נקודה משותפת עם גרף הפונקציה בתחום 11>קיי>3 חשב את A ו-B[br]פורסם בתאריך: 27.01.2008 בשעה 13:10:30 מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
http://www.condom.co.il/links.asp?id=288l תגידו לי כמה קיבלתם.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
תודה, עדיפות לעברית
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
-
שנה 1-> 289 ש"ח שנה 2-> 297 ש"ח זה כולל טלפון 3 ממרים של הוט עם 70 ערוצים אינטרנט 2.5 מגה עם upload של 250KBS וראווטר+ התקנה 99 יש אולי אפשרות לקנות ראווטר ולהתקין לבד וזה יצא יותר משתלם? בגדול כל ההצעה הזאת זה מחיר נורמלי או מוגזם? נראה לכם שאני יכול לסחוט מהם איזה ממיר Megic או HD?או אוליי מהירות אינטרנט יותר גבוהה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהבתי את התוספת לאתר [אני מניח שפייסבוק יזם אותה] בכל דף יש בתחתית כזאת אופציה לעשות לייק על העמוד, מה שמוסיף רשומה בחשבון פייסבוק שלכם אני מניח שגם לאתר זה לא רע בכלל ..
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
נניח והיו נותנים לך לקחת אוטו "בהשאלה" לכמה ימים... והיו אומרים לך שאתה צריך לבחור רק אחת מבין כל המכוניות האלו.. מה היית בוחר? אני אישית הייתי בוחר בפורד פיאסטה אחלה אוטו..מחזיק שנים ולא נהרס חחח אבל הייתי רוצה באמת Nissan Skyline או Porsche 911 אבל...............בחירה שלכם
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אכלתי אצל חבר! זה שולט!!@#!@#! למישהו יש מתכון? :<
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
שלום, כעיקרון השאלה היא בכותרת, איך להתכונן ולהיות ערוך ומוכן הכי שאפשר למתמטיקה, כי המקצוע הזה לא חזק אצלי... אני בכיתה י"א, 3 יחידות במתמטיקה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש טראקים בסגנון של Lord Of The Dance ודומיו. אין לי מושג אם הסגנון הוא באמת "מוזיקה סקוטית" זה פשוט הדבר הראשון שעולה לי בראש שאני שומע את זה. צרפתי דגימה מתוך טראק כדי להקל על זיהוי הזאנר http://rapidshare.de/files/21351748/sampling_1.mp3.html בתודה, Holography.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
אז ככה פינגוין הוא עוף...(ויש לו כנפיים...לא פעילות אבל כנפיים) מה האיסורים על אכילת עופות..??.. אז האם לפי זה פינגוין כשר?? שעות של ויכוחים היה על זה בארוחה עם כל המשפחה...אני אומר לכם..כמעט מכות היה שם..!!.. תודה לרב שעונה..!!
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
זה שיר דיי ישן ומפורסם...הוא הולך ככה... זאת השורה הראשונה: The moment i saw you... ואז בפזמון זה ככה: forever, forever... ועוד כמה מילים
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
עוד שאלה של ניובי איך רושמים את מפרט המחשב שיופיע מתחת לתמונת הפרופיל כקישור, שכשלוחצים עליו נפתח חלון עם המפרט? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הינה תיראו באתר האטרקטיבי הזה >> למשל: http://secure.newegg.com הרכבתי מערכת מחשב עם AMD 4200 כפול / זיכרונות GSKILL 2G /לוח אסוס M2N-E / סיגייט HD 320 / מארז אנטק עם ספק וכו' .... http://secure.newegg.com/Newversion/Shopping/shoppingcart.asp?submit=view סה"כ 530$ = 2170 ש"ח בשער הדולר כיום אם הייתי הולך על מעבד הכי חזק של AMD ( ה 6000+ ) היה יוצא לי עוד 130$ = 530 ש"ח יותר ( עולם אחר) ובIQPC = החנות המשתלמת והאטרקטיבית ביותר בישראל ( עובדה) >> זה עולה 35% יותר!!! מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ¤595 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤542 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 R…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, לפני כמה ימים אבא שלי "מינה" אותי לתפקד כדיג'יי במסיבה שהוא עורך בסטודיו שלו (מרחב גדול וממש טוב)... בקיצור, היום הוא חזר הביתה עם משהו כמו אלכוהול בשווי 300 שקל וכל מיני שטויות כדי להכין פונצ'ים ואלוהים יודע מה. רק כשראיתי אותו מגיע עם הקרטונים של האלכוהול הבנתי.... וואי, פאק, אני צריך להתחיל לחזור, ומהר, לשנות ה-70, 80, 90, 60 ולהוציא משם כל שיר שאנשים בני 50+ בימינו אוהבים לרקוד, וכן, הם רוקדים, ושותים... ולשם שינוי לא מזדיינים בשירותים, אבל ניחא. אז בקיצור, אמנים איכותיים שמצאתי כרגע הם: Eric Clapton, Joe Cocker, Abba, Queen. אנא מכם המליצו לי על שירים בודדים ולא על אמנים/להקות, אם אני אוהב את השיר סביר שאני אשיג כבר את כל האלבום... זה באמת באמת חשוב לי, תזכרו…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש סרט משהו קלאסי בסגנון הסנדק או אפילו משהו בסגנון הסרט "היט" או "קזינו". אני אוהב סרטים רצינים שכוללים הימורים, סגירת חשבונות, מאפיות, פריצות לבנקים (כמו הסרט "הפריצה" עם רוברט דינרו שהיה נחמד-). עכשיו שהבנתם אותי, תוכלו להמליץ לי בבקשה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
החלטתי עם אבא שלי שכדאי לשים מחשב בסלון לכמה צרכים: מארז גדול ויפה של Chieftec כרטיס טלויזיה בכדי לחבר את הממיר למחשב כונן קשיח גדול לשם הקלטה של תוכניות חיבור המחשב למערכת רמקולים 5.1 ואולי במקום הטלויזיה מסך 21" או 22" מפני שאין צורך בטלויזיה אם יש כ.טלויזיה ורואים הרבה יותר טוב. וכמובן עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוג'יטק כך אנו מרוויחים: וידיאו, מערכת לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, DVD, אינטרנט בסלון ועוד. מה אתם חושבים על הרעיון ?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
התחלתי לצייר מכוניצ אבל זה דיי קשה, אז חשבתי לראות קצת ציורים. בקיצור אני מחפש אתרים/תמונות של מכוניות [רצוי יפות] אבל ממש ציורים בעיפרון לא עם צבע
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
תנו לי בבקשה המלצות לטראנסים ודאנסים מלודיים
-
- 10 תגובות
- 836 צפיות
-