כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
סדרה ממש חמודה, שרצה ב-YES. קומדיה די מקורית. מישהו ראה? ושאלה יותר חשובה, זה רק אני, או שה-Preview שמראים בסוף כל פרק (כלומר "בפרק הבא..."), לא תואם בכלל את המציאות? כי עוד לא יצא לי לראות משהו מה-Preview שראיתי אח"כ בפרקים מאוחרים יותר.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לא בטוח שבשנת 2022 יש מקום לאתר פורנו שמהווה אכסנייה לסחר בנשים, לניצול קטינים, להתעללות, לאונס ולהפצת תכנים מיניים ללא אישור המצולמים. התפטרותם של מנכ"ל וסמנכ"ל פורנהאב היא רק העדות האחרונה לקרע שהולך ונפער במזרן המטונף הזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 418 צפיות
-
-
רואה - נשיא אקדח - אגן ברך - אני אלוהים - ? רגל - שלג אדון - עשר חייב למצוא פתרון. זה הורג אותי (: אשמח לקבל עזרה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
-
איך אפשר לתרגם מאמר באינטרנט משהו כמו המתרגם הזה של גוגל... רק מעברית לאנגלית...?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לא רק למתחילים, אבל בעיקר להם, הנה סרטון שיעשה סדר בין שתי אלטרנטיבות מובילות בשוק. https://www.youtube.com/watch?v=ztHDq8QKDzI כמובן שיש הרבה תוכנות אחרות וחלקן גם חינמיות. כל אחד והצרכים שלו ומה שמתאים לו.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אז ככה. חשבתי מה אני רוצה להיות כשאני אהייה גדול. מכיוון שאני גיימר בדם אני רוצה ליצור משחקים. האם נראה לכם שזה חלום טיפשי או שזה יכול להצליח? אני כרגע מחפש על 3D Game Maker ואולי זה יוכל לעזור לי. אני לא יודע איך לעשות משחק אבל אני רוצה ליצוק וללמוד. האם ישראלי יכול לעשות זאת?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לנו כבלים בבית אבל אנחנו מחוברים דרך האנטנה של HOT (הטכנאי שלהם עשה את זה כי הוא ביטל את האנטנה הרגילה בשביל האינטרנט) כתוצאה מכך אנחנו קולטים עוד כמה ערוצים כמו הופ, ערוץ הודי וכו'. השאלה שלי היא האם במידה ואני ארכוש ממיר DDT אני אוכל להמשיך לקלוט את הערוצים האלו, או שהממירים שנמכרים בארץ נתמכים לקלוט רק את הערוצים החינמיים (2,10,1 וכו') וחסומים לערוצים אחרים. ולגבי ממיר ספציפי - KONKA KSDT-980 כתוב שהוא בעל יציאת HDMI ותומך בH.264 אבל מצד שני כתוב שהוא לא תומך בHD, מה קורה?
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
http://ibuzz.co.uk/ What will they think of next ? ;D
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 328 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם דוד שלי בניו יורק ואני רוצה שיקנה לי פאנק הבאתי לו תשם וכסף אבל איפה העוא יקנה את זה ? מישהו מכיר חנות בניו יורק אמיתית לא באינטרנט שהוא ילך אליה ויקנה אני ישמח לקבל כתובת של החנות ! תודה לעונים @!
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, גוגל משיקה את הבאז כדי להתחרות בפייסבוק וטוויטר. גוגל נכנסת לשוק הסלולר. מיקרוסופט עכשיו נכנסת לשוק הסלולר. עוד מעט גוגל תיכנס גם לתחום הביגוד... בימינו סנדלר הוא לא רק סנדלר, הוא ייגיד לך שהוא גם טייס, נגר, עו"ד, רופא ומה לא... תחרות זה דבר בריא, עדיף שלא יהיה חברה מונופוליסטית, אבל זה מתחיל לאבד את היופי שבו. גם לכם זה נמאס לראות כל פעם חברה אחרת נכנסת לתחום שלא קשור אלייה?
-
- 40 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
עושים לי סרטים בצהל ורוצים לדחות לי את הגיוס לעוד שלושה חודשים [אין מצבבבבב] בקיצור, ייתכן ובסופו של דבר אכנס להיות בדובר צהל ומשם יעזרו לי להגיע לתפקידים טובים בתחום האמור [לדוגמה - פיקוד צפון]. הציעו לי להיות במעבדה כימית במודיעין אבל לחכות שלושה חודשים בגלל המיונים - בנוסף הוסיפו ואמרו שבגלל שמודיעין זה קדם צבאי, לאחר הגיוס לא תהיה אפשרות לבקשר מעבר לתפקיד מודיעיני. רציתי להתיעץ אתכם מה לעשות - מצד אחד אם לא מגייסים אותי יום חמישי, אני כנראה ואחליט בסוף לא להתגייס - תבינו, אני עד היום חשבתי שאני מתגייס פתאום היום מודיעים לי שלא [בגלל שלא עברתי מיונים.. טעות שלהם שלא ביקשו] וכל זאת לאחר שכל מי שמכיר אותי יודע שאני מתגייס, התכוננתי נפשית לגיוס וביטלתי את כל החיים שהיו לי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Enjoy חשוב לציין שהסרט אמיתי והניסוי הזה התרחש במציאות באיזור שנות ה40.
-
בגינה הקדמית יש קליטה מצויינת, בצד האחורי אין קליטה כלל. בכל רחבי הבית אין קליטה, החדר שלי נמצא בערך 10-15 מטר (סתם הערכה, לא באמת מדדתי), מהקיר הקדמי של הבית. לשים אנטנה על הגג בדיוק מעלי לא נראה לי רעיון מוצלח כי רוב הסיכויים שלמרות שזאת נקודה גבוהה יותר היא פחות חשופה ביחס לצד הקדמי של הבית. אני מאמין שאם אני אמקם אנטנה על הגג בחלק הקדמי של הבית ואזרוק כבל על הגג עד החדר שלי זה יהיה בסדר, השאלה אם בכלל כל האורך הזה לא ייצור התנגדות גבוהה מידי שתוביל בסופו של דבר לקליטה נמוכה יותר מאשר עם האנטנה הקטנה המסכנה שקיבלתי עם הדונגל USB של APEX, שאיתו אגב השידורים מצויינים בגינה הקדמית... בקיצור, מה הדרך הכי פשוטה וזולה לקבל את השידור אלי לחדר? אני לא מחובר ל-YES/HOT אבל יש לי…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי ציפייה ארוכה, נטפליקס שחררה הצצה אמיתית לעונה האחרונה של סדרת הלהיט. כל הפרטים וגם - מהם הספוילרים שדלפו לרשת?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אבא שלי צריך לקבל מהעבודה שלו רכב חדש ויש לו בחירה בין שני דגמים, SUZUKI LIANA GLS אוטומט או אקסנט פמילי GL 1.5 גיר אוטומטי 4 דלתות מודל 2005 תודה מראש על התגובות !
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך טרנספומטור מהתקע הזה לשקע ישראלי תקני... אנא עיזרו לי! אם אתם יודעים איפה ניתן להשיג (בדקתי בקניון מלחה {ירושלמי}, אין בליאור, הום סנטר ואופיס דיפו) - פנו אלי באיציק (120246873) או במייל mraxe@walla.co.il בתודה, אקס, יו"ר מועדון הבכיינים...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי בשעה טובה נרשמתי לחדר כושר - צריך המלצה לנעלי ספורט טובות . תודה
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני רציני, לא שאני מתכוון לנסות אבל מעניין אותי איך עושים את זה ! למישהו יש מידע או ידע בנושא ?
-
- 3 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי פה. אז קבלו משהו שמצאתי. http://www.reut.co.il/heb/12v-7v/win.php
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המשחק ה"מקורי" שקידני סטון (אאל"ט) הביא לפני כמה שבועות\ חודשים: http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ עכשו, יצא לו עידכון- http://www.candystand.com/play.do?id=17995 הבעייה: אני לא רואה את המשחק\ לא יכול לשחק! איך אני פותר את זה?
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-