כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
יש איזה שיר ששמעתי לא מזמן והוא היה ממש מוזר. איזה בחור עם קול יבש כזה, איטי, שיר שהוא כמעט כמו דיבור. נדמה לי שהוא היה שיר אהבה כזה או אחר, לא ממש בטוח. והקטע העיקרי הוא שאני די משוכנע שהיה איזה דימוי לא סטנדרטי עם אוכל - משהו עם בצל ושום, או גבינה ושום, או בצל וכרוב או משהו מוזר אחר אני לא מצליח בשום צורה להזכר במלים או בשם של השיר או הזמר, אבל זה פשוט לא יוצא לי מהראש - יש סיכוי שלמישהו כאן יש מושג על מה אני מדבר...?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דיון על מוזיקה מכל הסוגים ומכל המינים. זה המקום לשתף שירים ולהקות שאתם אוהבים. לדבר על אלבומים חדשים שיוצאים הופעות וכ'ו... אני רוצה להתחיל ולהמליץ על שיר מתוך משחק דווקא. Assassin's Creed 2 בנוסף לכך להקת BON JOVI מגיע בקרוב להופעה אחת בלבד לארץ מי שאוהב מומלץ בחום. http://www.mouse.co.il/CM.shows_item_show,408,208,25374,.aspx
-
- 1.2k תגובות
- 1m צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים, מצטער על הכותרת העליגת אבל היה לי קשה לנסח את זה. אז המקרה הוא שעקב סכסכוך (מיותר להכנס לפרטים) עם מספר חברים, הם חשבו שיהיה מצחיק לזרוק ענפי דקל על האוטו שלי, קיצר טמטום מוחלט. כשהורדתי את הענפים, ואני מדבר על הענפים הארוכים האלה של מטר וחצי משהו כזה, ראיתי סדק בשמשת האוטו. עכשיו, החברים טוענים שהם לא ידעו על הסדק ולא התכוונו לגרום לכזה דבר, נגיד שאני יאמין לזה. ההסתברות שדבר כזה יקרה באותו יום היא ממש נמוכה, וצאו מנקודת הנחה שאין לי אינטרס לשקר פה, כי בסך הכל אני רוצה את טובתי, ולא ראיתי את הסדק הזה לפני זה, או במילים אחרות הוא לא היה! עכשיו לשאלה שלי, חשבתי על כל העניין, והמסקנה שהסקתי שכל מה שאני מקבל זה ז-י-ן אחד גדול לפנים, כי אין לי אף דרך להוכיח שזה קר…
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
אני מאוד אוהב את הרעיון. יצא לי לתרום כמה וכמה פעמים סכומים קטנים אבל בכל זאת.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מניות או להשקיעה בבורסה מישהו יודע איך עושים את זה? האם יש אתרי אינטרנט שבהם אפשר לקנות מניות? מה סכום המינימום? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצגת ממש יפה על האינטרנט וכמויות המידע, שווה לראות! http://www.d-say.com/projects/bezeqint/mancal/presentation_information_04.html
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
נשלח אליי מוצר דרך USPS - FIRST CLASS MAIL בשני לאפריל השאלה שלי אם אני יכול לקצר את הזמן עד שיודיעו לי שהגיע הפריט עבורי , כלומר ללכת למכס או לדואר ישראל ולשחרר בעצמי את הפריט ? ועוד שאלה אני יכול לברר דרך דואר ישראל או המכס היכן נמצאת החבילה שלי ? יש לי מין מספר מעקב שבאתר של USPS יש עדכון על המשלוח אך באתר של דואר ישראל אין מידע . יש לציין שזה פריט פלוס משלוח מתחת ל 50 דולר . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
בשנה וחצי האחרונה אני משתמש בנעלי Saucony - Grid® Omni Walker שקניתי במשביר לצרכן. הן די נוחות האמת, וזה נורא חשוב לי כי אני עובד בבית החולים והרבה משמרות נשארים על הרגליים ופשוט הולכים מחדר לחדר בלי מנוחה. המחיר באמזון למידה שלי, כולל משלוח לארץ דרך buy2usa, הוא כ-305 ש"ח (כבר יודע מה המידה והרוחב, אז אין בעיה להזמין אונליין). רק כמה נקודות: *הן נורא נוחות, אבל גם נורא מכוערות! *אני כבר לא מוצא את הדגם בארץ (לצורך השוואת מחיר). לא שזה קריטי במיוחד, אבל יש סיבה לזה? החליפו לדגם חדש ונוח יותר אולי? *הן נורא מכורעות! אני אזמין את הדגם הלבן, קצת יותר מפרגן, אבל עדיין... לפני שאני מבצע את ההזמנה, יש למישהו המלצה בכל זאת על נעלי הליכה עם אותה נוחות ומעלה? התקציב לא ממש …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה הנושא היחיד שמעניין אותי.. אבל אמרו לי שזה לא שווה כי אין עבודה בזה מישהו ניסה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחלתי יא' ויש לי בעיה שאני משתגע ממנה כבר. שנה שעברה למדתי בטכם מגמה שמאוד אהבתי היו שני מקצועות C# ויסודות מדעי המחשב (פרוייקט בניית אתר). ב-C# ממש לא הצלחתי בגלל שהייתה לי בעיה של תפיסה של החומר וכשכבר לקחתי מורה פרטית וכן יש מורה פרטית לזה זה כבר היה מאוחר כמה שבועות לפני המגן כשכל הכיתה מתקדמת בקצב מטורף ובסופו של דבר נכשלתי. ביסודות מדעי המחשב קיבלתי ציון סופי של 91. החלטתי לעבור מגמה כי הבנתי שאני לא אצליח כבר בטכ"ם ואין לי סיכוי להצליח ב-יא' כשהחומר יותר קשה כשנכשלתי ב-י'. החלטתי לעבור למגמת פסיכולוגיה-כלכלה מגמה עיונית. הכיתה עצמה קלה אנחנו לומדים מעט מאוד שעות הרבה פחות יחידות מאשר היה לי בטכ"ם. ובקיצור אני מרגיש לא מתאים אהבתי מאוד מחשבים ותמיד חשבתי על זה כעיס…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצורך הקמת מוזיאון למחשבים עתיקים וישנים (כמו שקיים בארה"ב) נדרשים מחשבים ומשחקי טלויזיה עתיקים וישנים כגון ספקטרום, קומודור, אטארי, אפל וכל מה שפעם שירת אותנו והיום משמש כמשקולת מעלת אבק בבוידעם. על המחשבים שיוצגו במוזיאון יוצבו תגיות עם שמות התורמים.אנא הציעו את המחשבים שבידיכם בכל מצב - זה יכול לסייע גם בחלקים. אנא פנו אל yariv.inbar@gmail.com
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי חברה אני מבקש סיוע בשני דברים : 1.היכן אפשר למצא את ריכוז חוקים ותקנות התעבורה השלם חפשתי כמובן בגוגל כמו כן במשרד התחבורה (המקסימום שמצאתי שם חלקים בודדים אשר בהם מצוי מידע חלקי לבעיות ספציפיות) ומשרד המשפטים גם בדקתי באתרים מקצועים לנהיגה כגון : חברות משאיות , מורים לנהיגה גם בעמותות לא מצאתי מצאתי אחד באתר של עורך דין אבל הוא למנויים בלבד . 2.אני מחפש את הספר כדי לבדוק את תקנה א/3350 סמל סעיף 6181 ,חבר קבל דו"ח בסך 250 שח' מפני שהוא התקין על האגזוז של הרכב שלו מנורת לד ( הטענה של השוטר הייתה שזה מסנוור ) מיותר לציין שזה מאיר את האגזוז בלבד ולא נעשה שינוי במבנה הרכב . אשמח לשמוע את דעתכם ולעזרתכם תודה באתר משטרת ישראל לא מצאתי דבר ( אגף תנועה )
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המוזיקה שבניש מנגן בטייפ בסוף הפרק עם פצצת האטום: Arturo, Bennish & the Bomb (8/8) כבר שנים אני רוצה למצוא את זה... sound hound לא מזהה (אצלי לפחות) וב-IMDB לא מצאתי מידע. מישהו מכיר במקרה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי אני בן 18 מסיים לימודים,רוצה להתחיל לעבוד כי יש לי הרבה זמן עד הצבא אבל אין לי מושג איפה להתחיל לחפש - באינטרנט אין שום דבר מתאים יש למישהו הצעות איפה לחפש? אני נואש לעבודה ולא משנה איזה
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לא יודע איך בדיוק קוראים לזה בעברית או באנגלית ואשמח אם מישהו יודע איך לפתור או מה לחפש בגוגל שכותבים קוד בשפת C לדוגמה printf("hello hwzone\n"); ה \n או \t או למעשה כל דבר תחת " " ב- printf באותו הצבע גם שכותבים %d וכו.... איך אני עודה שה \n יהיה בצע שונה? ככה לדוגמה: printf("hello hwzone\n"); תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני חושב שהנושא מדבר בעד עצמו. האם מישהו יודע מה קורה פה? כל פעם שאני מנסה להכנס אני מקבל דף ריק. תנסו להכנס ועדכנו. תודה יאיר ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום תפס אותי שוטר לא עוצר בתמרור עצור (תמרור שבאמת ובתמים לא ראיתי אותו! הייתי בשוק..פעם ראשונה שדבר כזה קורה לי...) נתן לי 300 ש"ח קנס ו4 נקודות, זה מוגזם או לא? (לכאורה שאלה מטומטמת אבל מה לעשות אני פעם ראשונה בעסקי הקנסות\נקודות) הוא גם טען שאי עצירה בתמרור עצור יכולה לתת הזמנה לבית משפט..זה נכון? הכי אני לחוץ מהנקודות האלה..מה המינימום שצריך להגיע כדי לשלול\לזמן לקורס? יש טבלה של כל מיני ספים של נקודות? אפשר להפטר מהנקודות האלה איכשהו? אחרי זמן מסוים או משהו? או שזה קבוע לכל החיים? לפי מה שהבנתי הנקודות מתאפסות לאחר איזשהי תקופה..השאלה ממתי מתחילים לספור את התקופה? מהנקודות הראשונות? הרכב שנהגתי בו זה רכב ליסינג של אמא שלי מהעבודה. חברת הליסינג תדע מזה? (השוטר…
-
- 64 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אחרי שעזרתי לכם בהתקנת הפורום, גיליתי להפתעתי שפשוט העתקתם מילה במילה את דף פרסום באתר שעמלתי עליו זמן רב כל-כך... מילא... דיברתי עם עידן ב-ICQ, ואיכשהו הסכמתי להעתקה התמוהה הזאת. עכשיו, להפתעתי הרבה, אני פתאום מגלה דבר נוסף... ההודעה הראשונה העמוד הזה: הזכירה לי באופן מחריד את ההודעה הבאה, שלי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=8;action=display;threadid=2225;start=0 הורדתי את התוכנה שלהם, בתקווה שאני לא אראה את HWzone Panel שעבדתי עליו זמן רב כל-כך, עם השם של SignUp והקרדיט שלהם.. למזלי, זה לא היה המצב, אם כי התוכנה הזכירה לי באופן מדהים את ה-HWzone Panel שלי... נכון, לא 100 אחוז גניבה.. בסה"כ "לקיחת רעיונות והשראה על מראה התוכנה" (במשפט של אפל נג…
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שמעו, חבר שלי קנה לי ליומולדת אקדח BBGUN כזה קטן חמוד כמו שיש לכולם.. הבעיה היא שאם אני רוצה לירות במטרה הוא לא מדייק ! ממרחק של 2 מטר להישתמש בכוונת כבר ניהיה חסר טעם והולך כל הכיף.. עכשיו לפי הידע שיש לי בנוגע לרובים (שהוא לא מי יודע מה..) ככל שהקנה ארוך יותר הרובה מדייק יותר, זאת אומרת שאם אני יאריך את הקנה הרובה יותר ידייק נכון ? אז חשבתי שרוול מתכת בקוטר המתאים ולשים אותו בתוך הקנה ככה שהכדור יעבור דרכו, זה יעזור ? יש לכם אולי עוד רעיונות איך לשפר אותו ? (ד"א לכל אלא שנגד זה שתדעו שאני לא אף פעם לא יירה על שום יצור חי, חוץ מאולי בעצמי...)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, לא מזמן ראיתי סרט אימה והוא היה ממש טוב, ואני רוצה להראות אותו לחברים שלי העלילה בסרט היא : כתבת ספרדית הצטרפה לצוות כבאים לכל הלילה, ובאמצע הסיור הזעיקו את הכבאים לדירה אחת לפרוץ דלת. הכתבת הצטרפה אליהם כאשר הם פרצו את הדלת הם מצאו אישה שנראית חיוורת, כאשר השוטר בא אליה היא נשכה אותו. אחרי כמה זמן הם גם גילו שהממשלה החליטה לנעול אותם שם כי יש חשד שיש שם איזה חיידק או משהו. ואז הם מגלים שהילדה של אחת מהדיירות בבניין היא המקור למחלה/חיידק. אשמח עם מישהו יכול להיזכר בשם של הסרט, בתודה מראש Mystery .
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://img31.imageshack.us/img31/4396/security2cz.jpg מצחיק.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-