עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by kinggil,

http://files.goyk.com/files0729/flash/imagination.swf

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by klayton,

X Factor Philippines 2012 - Osang

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Ran B,

אוקי יש סיפור ארוך מאחורי לזה אין לי כוח לרשום.. בכל זאת אופיס דיפו צרכים לפצות אותי על כסא של אופני טראק מסוג 4300 מישהו יכול להביא לי קישור לאתר ההישראלי שמוכר אופני טראק..ושם אני יכול להשיג כסא מקורי שבא עם האופניים..?? אני אשמח מאוד!, זה די דחוף אני צריך ליידע אותם!, תודה, רן! :

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by BENNY66,

ביררתי בנוגע לצורב דיוידי של פיוניר דגם 06 ואצלהם זה זול בהפרש 180 שקל אבל זה בא בלי כלום רק הכונן השאלה שלי הגיוני שבלי קופסא זה יהיה הפרש כזה זה חדש חדש או שעשו שם קומבינות ולמה הם מביאים את האחריות ולא היבואן

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  5. Started by Jonnyboy,

מה קרה לחיפוש בפורום? למה החליפו אותו? אני תמיד שנאתי אתרים עם החיפוש הזה של גוגל, עדיף מנוע חיפוש של האתר עצמו. ובנוסף לכך, האתר, פשוט נהיה מכוער אני מצטער לומר. פעם, עוד לפני שאני הייתי פה, עוד רק שאח שלי הצטרף, זה היה אתר איכותי, בלי כל כך הרבה פרסומות ולכלוכים. אפילו על החיפוש מרוויחים כאן כסף. צריך כמה הכנסות, בכזה אתר גדול. אבל זה התחיל בפרסומת אחת, אחרי זה 2, 3. שזה בסדר, אבל אז התחילו גם לשים לנו GOOGLE ADS כל כמה תגובות בדיונים. והוסיפו עוד פרסומת. ואז פרסומת נוספת, ואז הוסיפו עוד GOOGLE ADS בעמוד הראשי. שכל אלו כבר ממש פגעו בהגיינת האתר. והיום אני מסתכל על האתר. ולא כיף להסתכל עליו, הוא נראה מלוכלך. לא איכותי ולא הגייני. אז אני רק רציתי להביא את דעת משתמש רגיל,…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לא הצלחתי להתאפק - תמונה מתוך סרט דל תקציב בו נפגשת חבורת טרוריסטים בכפר ושמו...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. לחמאס יש X אנשים ו-X רכוש. למה לא פשוט מפגיזים את ***כל*** הרכוש שלהם מכל סוג (ואם זה בבניינים עם מה שמכונה "חפים מפשע" להגיד להם להתפנות לפני, ושיבקשו פיצויים מהחמאס) ו***כל*** פעיל שלהם מכל דרג מחסלים מהאויר וסלמאת. אפשר תוך מספר שבועות לגמור את כל הסיפור הזה.

8. פירצה ברמה של גן ילדים אפשרה דליפת מידע חמורה. https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3762637,00.html מעניין מה קורה עם המאגר הביומטרי .....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ראו כותרת.. אממ, הדיסק הוא "בעטיפה של ממתק", ופשוט כמעט שאף פעם לא ניגנתי אותו מאז כיתה ה' (חוץ מלפני כמה דקות)... בקיצור, רציתי לדעת אם לדיסק יש ערך אספני כלשהו, והאם ניתן להשיג אותו כיום בחנויות.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by TALEL,

אני זוכר קצת מהפזמון זה שיר מוכר רצח אבל אני לא זוכר איך קוראים לו "הולכים ליפן הלילה...הולכים ליפן...וזה מרגיש כל כך טוב" (באנגלית כמובן) מישהו יודע איך קוראים לשיר

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by DeaglinG,

יש לי דיסק און קי ג'נרי שהפסיק לעבוד פתאם ויש לי עליו הרבה מידע. לא קרה לו כלום,בבוקר הוא עבד ובערב כבר לא. מה לעשות? איך אפשר לשחזר את המידע שיש עליו??!! יש איזה חנות או מעבדה שמתמחה בשיחזור? מחכה לתשובה בהקדם לירון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Decktor,

יצאה תוכנה להרצת משחקי SCUMM ישנים שזה בעצם כל הקווסטים של Lucasarts התוכנה בגרסת בטא אבל כבר סיימתי את Day of the tentacle ובדקתי את Monkey Island 1 CD , Monkey Island 2 , Indiana Jones and the fate of Atlantis ,Sam & Max הכל עובד בלי בעיות תיכנסו ל www.scummvm.org דרך אגב התוכנה היא קוד פתוח חופשית להורדה אבל את המשחקים תצתרכו להשיג לבד

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

אני מחפש איזה עבודה כעצמאי מהבית... יש לי ידע נרחב אך אין לי ניסיון ואין הרבה זמן(חייל).. אני מחפש קצת כסף מהצד כבניית תוכנות/אתרים/WHATEVER אבל אין לי מושג איפה לחפש. כל מקום שהסתכלתי, מחפשים עובדים עם ניסיון/במקום עבודה(לא מהבית), ודברים כאלה. יש לכם איזה רעיון איפה/איך אני יכול לחפש?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BONO,

בסדר בטעות פירסמתי ב 2 מקומות שחכתי אז אתה נועל אחד ומחק תשני?!?!?!?!? מה חכם בזה?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by Pika007,

עד לא מזמן בויקיפדיה הופיעו רשימות של כל חיל, איזה כלים יש לו, וכמות מוערכת. משום מה, עכשיו שחיפשתי- גיליתי שזה נעלם. למישהו יש איזשהו אתר או רשימה עם הערכה מסוימת? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

שלום ידידה שלי עושה ביוטופ ושברתי לה בטעות את המד טמפ' (ניראה לי כוהל או כספית) איפה אני יכול להשיג חדש?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by wow,

מה המספר השישי בסדרה ? 1, 2, 6, 42, 1806, ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by dornr,

שלום לכולם, נתקלתי לפני שבועיים באתר מצוין לקניית משחקים דרך הרשת (מקבלים קוד להורדת המשחק באופן חוקי דרך origin,steam, וכו'...) ורציתי להמליץ עליו פה! מן הסתם המחירים זולים בהרבה מאשר לקנות עותק פיזי ומקבלים את הקוד תוך דקה מרגע התשלום! לאתר קוראים G2A https://www.g2a.com/r/discounts_month בנוסף יש אופצייה להירשם שם ל "G2A gold mine" ששם יש את שיטת הפירמידה - על כל בן אדם שבא דרך הלינק שלך וקנה משהו (כולל אתה) אתם מקבלים 0.5-4€ (תלוי בסכום המשחק) נקי לחשבונכם!!!!! אני רשום לאתר שבועיים וכבר עם 12.25€ בחשבון כל מה שצריך לעשות זה לשתף את האתר וקובץ cookie ישמר אצל המשתמש שנכנס מהלינק וכעת כל קנייה שלו או של מי שהוא גם הביא דרך הלינק שלו, תזכה אתכ…

19. לא ממש ידעתי לאן לשייך . אבל אודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה, אני מוריד עכשיו כמה סרטי קומדיית נעורים, וחסר לי סרט אחד מאריקן פאי... יש לי את הראשון, השני, מחנה התזמורת, והמירוץ בעירום, עכשיו רשום שהמירוץ בעירום הוא החמישי ויש לי רק 4 מישו יודע איך נקרא הסרט שחסר לי?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by Iv0ry,

למה הוא קרס? http://cms.education.gov.il/educationcms/units/exams

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  22. Started by Yossarian22,

הגיעה לידי הביוגרפיה של טולקין בתרגום החדש שלה המחבר הקדיש אותה "לזכר המתח"ב" ניסיתי לחפש ללא הצלחה מה הפירוש.. מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. מה זה?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  24. אני רוצה להזמין מחשב נייד. ביררתי עם NEWEGG והם לא עושים משלוחים לארץ.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.