עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי לכולם לא פעם, כאן באתר, מדגישים את חשיבות ביצוע גיבוי לחומר היקר שלנו. זה לא המקום להיכנס לצורות הגיבוי , חסרונות ויתרונות של כל שיטה וכו' וכו'. הפואנטה היא - העיקר שיהיה גיבוי. בידיעה הבאה שבקישור למטה, חברת המדיה Universal לא ממש הקפידה בעניין, והתוצאה - לא פחות מעצובה, אפילו מאוד. https://m.ynet.co.il/Articles/5523957

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. עד לשינוי הפורמט, הפורומים היו פעילים מאד ונכתבו בהם מלא הודעות מועילות. היכן אפשר למצוא את ההודעות האלה? האם אפשר לחפש בתאריכים האלה? היכן כל ההודעות *שלי* שנעלמו לי? תודה

3. אני מתכוון לפציעות קלות עד בינוניות (לא שברים, ארוע מוחי, נוירולוגיה וכו'). אני מתכוון לפצעים וחתכים בעור. יש לי חתך קטן בעקב כבר למעלה מחודש. בכל מקום אחר בגוף תוך שבועיים לא היה לו זכר ואילו כאן אני לא רואה שזה עומד להתאחות

4. שלום לכולם. הנה, לאט אבל בטוח, מסתם כסת"ח וקישוט בגירסאותיו המוקדמות, מתברג ה - Windows Defender למקום הראשון ביחד עם עוד שלושה אנטיוירוסים במבחן שערכה חברת av -test. אז האם נגמרו החיפושים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הרצתי בדיקה ב UserBenchmark, אני משתמש בעיקר במחשב לגיימינג. אם זה היה מחשב שלכם, מה הייתם משדרגים? UserBenchmarks: Game 49%, Desk 57%, Work 32% CPU: Intel Core i5-4460 - 54% GPU: Nvidia GTX 1060-6GB - 57.2% SSD: Crucial MX500 250GB - 56.6% HDD: Hitachi HDT725040VLA380 400GB - 36% HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB - 81.4% RAM: Unknown DDR3 1600 1315 BLS4G3D169DS3.16FE 8GB - 46.7% MBD: MSI H81M-E34 (MS-7817)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by זוהר פריזה,

שלום , אני רוצה לקנות מכונת קפה עם פולי קפה , השאלה שלי האם יותר טוב לקנות מכונת קפה שמשבלת גם קפסולות או לקנות רק מכונה לקפה עם הפולים , להתחשב בעבדה שיש לי מכונה עם קפסלה היא נחמדה השאלה שלי האם יותר טוב לקנות מכונה שיש בה את כל האופציות או לקנות מכונה קר לפולי קפה ? האם מכונה שיש מה את כל האופציות היא שווה למכונה שייכת רק לפולי קפה ?

7. שלום לכולם, אני גר בבניין קומות ישן בתל אביב. בשתי חשבוניות המים האחרונות, שמתי לב ש"הפרשי הצריכה" - מדידת צריכת המים בברז הראשי של הבניין פחות סך הצריכה של כל הלקוחות - מאוד גבוהים. מדובר ביותר מ 100 קוב מים (אין גינה בבניין ויש שטיפה של הרצפה פעם בשבועיים, אין שום סיכוי שבעולם שזה מגיע למצב הזה). ולא רק שזה מתחלק בין כולם, אלא גם שזה עולה לי יותר מהכמות שאני משתמש בה, בגלל שכל הצריכה עוברת את הסף של התעריף הרגיל ואז משלמים תעריף גבוה יותר. ועד הבית הזמין אינסטלטור שבדק ואמר שהוא לא מצא נזילה בשום מקום. אז או שהמד בברז מקולקל או ששכנים מסוימים התחברו פיראטית \ לא רשומים מאיזשהי סיבה. לא ברור למה. ועד הבית מסרב להמשיך ולחקור את זה. מה כדא…

8. Started by shanny123,

היי, האם כל אחד יכול לפתוח עסק על איזה שם שהוא רוצה? גם אם השם עסק קיים?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by PeteRoy,

10. Started by טוליפ מאק,

אהלן, מישהו כאן עבד עם shotcut ויכול לספר על זה קצת? בנוסף האם ההורדה של התוכנה החינמית הזאת בטוחה?

11. Started by napoleon45,

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001358010

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  12. תודה

13. Started by Denisonix,

היי לכולם אז ככה אני קניתי כרטיס מסך חדש בKSP התקנתי את הכרטיס המחשב עבד לכמה שניות ונכבה לא משנה מה עשיתי המחשב לא מוכן להידלק חשבתי שהבעיה אולי בחלקים האחרים שלי מכיוון שהם ישנים אולי משהו מת אז הלכתי וקניתי לוח אם חדש מעבד חדש וספק כוח חדש לאחר שהתקנתי הכל בדקתי שוב והמחשב עדיין לא נדלק אחרי כמה בדיקות נוספות הבנתי שהמחשב שלי נדלק ללא כרטיס מסך או אם הכרטיס מסך הקודם שלי כך הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אני רוצה גם לציין שהמוכר בחנות אמר לי שאם נגרם נזק שהוא לא פיזי אליי לחזור לחנות אם המוצר אני רוצה לדעת אם אני אוכל לקבל החזר כספי או שיחליפו לי את המוצר באחד שעובד ???

14. Started by huber,

כפיש כתוב בכותרת - פתחתי מדעה בטרייזון, רוצה לעדכן משהו - איך?

15. https://www.geektime.co.il/samsung-admits-having-its-systems-hacked-and-source-code-stolen/ https://www.bleepingcomputer.com/news/security/hackers-leak-190gb-of-alleged-samsung-data-source-code/ מה יהיה ?

16. Started by maoros,

שלום, אני מעוניין לקנות אייפד 2 עם 3G מאיידיגטל.. אך אני לא מצליח להבין איך בעצם אני קונה את שניהם מהחברה.. אפשר לקנות אייפד 2, אבל איך אחר-כך אני נרשם לאינטרנט? תודה.

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  17. Started by DannyGG,

מידי פעם אני אוהב לשים פה דברים שאני עובד עליהם אז הנה משהו חדש http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-caving-in http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-samply-fun תגובות יתקבלו בברכה *הטראק יעבור עוד ליטושים בעיקר בסאונד, אבל בגדול זה הקטע הסופי **עודכן

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by Moty_p,

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  19. שלום. לאחרונה (אפשר להגיד שאתמול ) סיימתי סופית את לימודי התואר הראשון שלי. סיימתי תואר בהנדסת תעשיה וניהול בשנקר. הממוצע שלי הוא 83. כרגע עדיין אינני עובד "בתחום". התחלתי לחפש עבודה בתחום לפני כחודש (אולי מעט יותר) ולצערי עדיין לא מצאתי. נכון לכרגע אני עדיין ממלצר, כלומר לא ממש עושה משהו "יעיל" עם עצמי. לאחרונה התחלתי לחשוב על תואר שני. אני חושב על זה הן בגלל עניין (אהבתי להיות סטודנט וסביר שארצה לחזור לזה בעתיד) והן בגלל שאני רואה שההתקדמות המקצועית שלי בעתיד תוגבל על ידי התואר שלי. השאיפה שלי היא ללמוד תואר שני באוניברסיטה. הייתי רוצה אוניברסיטה בחו"ל (ארה"ב, קנדה או גרמניה), אך לצערי זה יהיה תלוי במצבי הכספי בעתיד ובגורמים נוספים. תואר שני במדינות דוברות אנגלית הוא…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. חברה שלי עובדת ב H&O כמוכרת, לעבודה הגיעה אחראית משמרת חדשה שבכלל לא מכירה את חברה שלי והיא אמרה לה שהיא ביטלה 4 משמרות בשבוע הקרוב בגלל שהיא "אגרסיבית מידי" ו"אני לא רוצה להיות איתך באותה משמרת", אין לי מושג מאיפה היא הביאה את זה כי היא הילדה הכי טובה בעולם. בקיצור, האם יש עילה לתביעה או משהו כזה (הרעה בתנאי העבודה\משמרות)? אמרתי לחברה שלי שתקליט אותה ואז תגיד לה שיש לה הקלטה ותבקש שתחזיר לה את המשמרות. האם זה חוקי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Moty_p,

הטראק לקוח מהתוכנית רמזור עונה 3 פרק 4 השמח מאוד אם תעזרו לי ותגידו לי מה השם של השיר תודה רבה לעוזרים! עזרה בזיהוי טראק

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  22. Started by redead,

בארץ עולה 400 דולר באתר האמריקאי עולה 34 דולר אבל אם תוספת משלוח של 28 דולר זה יוצא 62 דולר עדיין חצי מחיר מבארץ ושווה לי את ההזמנה הקטע שזכור לי חוק שיש תשלום של מס מסוים על חבילות מעל 50 דולר אני יודע שקיים סיכוי שזה יעבור בלי בעיה וסיכוי שלא במידה וזה לא עובר , מה התוספת שאני צריך לשלם בארץ ובמה זה כרוך ? תודה.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by shaharzz0,

חדש פה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by xtract1,

אז ככה, חשקה נפשי בדגם הנ"ל ומחיפוש קצר באיביי ובאמאזון ראיתי שהשעון עולה בערך 110-120 דולר ברוב המקרים (לשעון חדש כמובן, לא משומש). בארץ המחיר הוא 1600-1700 ש"ח ממה שראיתי. אומנם אני לא חדש בכל הנושא של האיביי וגם לא חדש לי הנושא שבארץ עושקים אותנו (אם זה המחירים בחנויות ואם זה המדינה שגובה המון מיסים מהיבואנים וכו') אבל נראה לכם הגיוני הפרש המחירים הזה? אני לא מאמין שהשעון מאמאזון מזוייף וגם בטח שלא השעונים באיביי שנמכרים מ-TRSים למניהם...סתם, מוזר קצת. מדובר על מחיר הגבוה פי 4. בכל אופן למישהו יש התנסות עם שעונים שכביכול "הפוכים" ומיועדים לשמאליים? אני מפחד שהכתר שם יפריע לי ליד ולצערי אין לי שום חנות בסביבה שמחזיקה שעון כזה כדי שאוכל למדוד. אשמח אם מישהו מכיר.

• 3 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.