עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by rjjb7,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד מסוג AMD Athlon . ברצוני לנסות ולשנות את ההגדרה המובנית של מצב המתנה אוטומטי כאשר אני סוגר את המחשב נייד. בפירוט, כאשר אני סוגר את המחשב, העיינית מזהה זאת אוטומטית, והמחשב נכנס למצב המתנה מיד ובכך תוכניות כמו ווינאמפ אייסיקיו ועוד הופכות להיות גם כן במצב המתנה. אולם, אני רוצה שגם כאשר המחשב סגור (פיזית), כל התוכניות ימשיכו להיות פועלות והמחשב יישאר כפי שהיה כאשר ה"פומית" של הנייד סגורה! כל מי שיודע איך לשנות את ההגדרה הזו, או בכלל יודע לאן יש לגשת בכדי לשחק בהגדרות של הנייד, אשמח לקבל עזרה. רועי.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by LOL,

את הראשון לא הצלחתי בשום דרך שניסיתי של אינטגרציה בחלקים את השני פשוט לא הצלחתי

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  3. היי מי שמבין בנעלי הרים חייב לעזור לי ! יש לי אפשרות לבחור בין שני דגמים של נעליים מחברת ASOLO הראשון Asolo Highland GTX והשני Asolo Power matic אני מציין ששניהם עם gortex (בד חדשני שמאפשר לרגל לנשום מצד אחד ומצד שני ללא חדירת מים) מי שמבין בבקשה שיעזור לי להחליט זה דחוף. שניהם נוחות לי אגב. תודהההה

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by spektor666,

שלום לכולם. מבקש המלצה למזגן חסכוני בחשמל לחדר בגודל 12 מ"ר. בחנות המליצו על שני דגמים : TORNADO PLASMA GOLD 16 או TORNADO Top 16 תודה.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by MasterDK,

סתם סרטון נחמד שרציתי לשתף איתכם

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום מחר אני צריך לקבל את המשכורת שלי ורציתי להיות בטוח שאני מחשב נכון... אני בן 18(כבר 19) אז המינימום המעודכן בשבילי הוא 20.70 נכון? עוד שני דברים תוספת לשעות נוספות המעסיק חייב לשלם? ואחרון שמעתי מחבר שלי שצריך לקבל החזרי נסיעות גם אם לא נסעתה(200 שקל בחודש משהו כזה) זה נכון? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  7. אז ככה הבאתי היום אקווריום עם משאבה וגוף חימום וקניתי לי 2 טורפים (אלה שדומים מאוד לפירנות) אני מתכנן מחר על דג מנקה (לא הרגיל, זה שנדבק עם כל הגוף) וחתול מתהפך נכון אולי לרובכם זה נשמע כמו שפה זרה אבל לאלה מכם שכן יודעים על מה אני מדבר אז רציתי לדעת האם הם יסתדרו ויחיו בהרמוניה וגם מה מומלץ אוכל טיפול וזה וזה אני יודע שהמים צריכם להיות ב 27 מעלות והאכלה פעם ביומיים.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  8. איך אתם מזמינים מוצרים מהאינטרנט? הייתי רוצה לשמוע גם טיעונים נגד ובעד השיטות...!

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  9. דודה שלי טסה לקנדה טורונטו ;D ואני צריך חנויות מחשבים בעיר לבדוק מחירים אם שווה להזמין משהו.. ומה שער הדולר הקנדי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  10. מיש הו יכוללהמליץ לי על אחד שכזה? משהו שיתרגם לי אנגלית לעברית דרך האינטרנט(אפשר גם תכנה) ויהיה חינמי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  11. Started by matanyaniv,

http://www.modernhumorist.com/mh/0205/free/

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by Omerole,

איפה מוכרים ג'ינסים רחבים באילת? או אפילו ג'ינסים נורמאליים בגרסה רחבה. (לא כמו x boy אלא בגדים לראפרים או חנויות נורמאליות לא כמו diesel)

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  13. שלום, כרגע אחד מקרובי משפחתי נמצא בוושינגטון. רציתי לדעת על חנויות מחשבים טובות או רשתות גדולות, עם מחירים נורמליים. שמות ואתרי אינטרנט יתקבלו בברכה. תודה!

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  14. http://www.youtube.com/watch?v=JNEgr6ua6VQ

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  15. אני שואל כי אני נטלתי אלספה וחשוב לי לדעת אם מישהו חווה תופעות כלשהן?

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  16. מי שיכול לעזור לי תודה רבה

17. מצאתי בפורום את הת'רד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151642.0 שהביאו בו מדריכים וכאלה.. עכשיו לבעיה שלי.. האנגלית שלי דיי גרועה ככה שהמדריכים בת'רד הנ"ל לא כל כך עוזרים לי. בעיקרון אני יודע לעבוד באלקטרוניקה וממש אין לי בעיה עם הלחמות וכו'.. אז אם יש פה חבר'ה שיש להם קצת סבלנות לשבת ולהסביר לי קצת מה ההבדל בין המגברים במדריכים השונים ואחרי שנחליט על איזה יותר מתאים לי אז גם לעזור לי להבין איך אני צריך לבנות אותו ומה המרכיבים אני אודה להם מאוד. תודה מראש חבר'ה

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by White Raven,

נכנסתי לזיגזג חיפשתי ערכה לחלון נכנבתי לפרטים שלזה ושיחקתי עם העכבר כמו שנראה לי הרבה מכם עושים פשוט סתם בוחרים הכל איתו (מסמנים את הכל בכחול) וראיתי את הדבר הבא: כשמה שנמצא בין שני בקווים היה כאילו בצבבע לבן ולא רואם את זה עד שמדגישים את זה איזה יופי!!! תבדקו בכתובת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=861 הערה : הודעה זו לא באה לפירסום האתר בהחלט

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by Shadowman,

יש לי כמה מלים ממנו... ממ תפתחי את הרגליים..... משהוא עם ערבים... בקיצור שיר נחמד שאין לי מוג מי שר אותו ומה השם שלו.... אז עם משהו יודע... תודה!! ;D

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

21. Started by Danix60,

תגידו, איך הדרך הכי יעילה לנקות אבק במחשב, נמאס לי כל שבועיים לצאת איתו לקומפרסור. ועוד משהו, בחדר שלי יש מלא אבק מדי יום, אפשר לעשות עם זה משהו ?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  22. שלום ב - 19 תערך הטיסה הגורלית לסין. רציתי לקבל מכם המלצות למקומות שכדאי לבקר במהלך הטיול, חנויות זולות לביגוד ואלקטרוניקה (בניתי על קניית תיק, כפכפים, ג'ינס, וטלוויזיה 21 דקה). כל המלצה תתקבל בברכה, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by MiniMizer,

התוצאה: 28 הרוגים, 14 פצועים. 1 אריה שבע. http://www.newturfers.com/mwf/attach/38/355838/BBCNEWSWorldLionMutilates42MidgetsinCambodianRing-Fight.htm

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by eGore,

תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  25. Started by waizman,

איזו אחת ביקשה ממני לזהות לה קליפ: זה מה שהיא אמרה... אמרה גם שזה בסגנון של ג'ניפר לופז... למישהו יש מושג מה שם השיר? ??? תודה

• 6 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים