כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היום מצאתי בביתי מספר רב של צעצועים נדירים שהייתי בטוח שאמי השליכה לפח והם אבדו מזמן: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1279.jpg הם כפפת ספיידרמן 2 מקורית עם ספריי חוטים מלא, מיכל לריסוס מיים ומיכל ליריות מ2 סוגים, נמצאו גם בובות אקשן עם חיבורים הניתנים להזזה של דרגון בול GT, קלפי יו-גי-הו מקוריים בעברית (מהדורה נדירה): http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1280.jpg כדור פוקימון אלקטרוני שאחותי קנתה לי ליומהולדת שהייתי קטנטן: http://i3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/DSCN1281.jpg ואקדח בייבליייד אלקטרוני עם צג LCD ומשחק אלקטרוני (שחכתי לקחת תמונה). כמה אני יכול למכור את הדברים הנדירים האלה? מצאתי את כדור הפוקימון בAMAZON ב…
-
- 10 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
חנות באירופה שניתן להזמין את הIMP-350 הם עושים מישלוחים בינלאומיים, כרגע שלחתי להם EMAIL שבו שאלתי עם ישראל נמצאת על המפה שלהם...
-
- 25 תגובות
- 3k צפיות
-
-
While not being really frustrated about it (more 'worried' if you like), I feel I just needed to get this out of my head, as I'm very sure there will be loads of others thinking along the same lines. The trance scene nowadays... What is it all about exactly? Seems like everyone's a producer, and almost every producer needs to have his own radioshow - I'm feeling lonely about this lol - to promote his own tracks (and perhaps some of their best friends). While this might seem normal, I just wonder if this is really necessary and just overflows the scene. Partly because of this, alot of forums have lost their real sense of 'community'. I'm also finding myself a very hard tim…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה יש למישהו מושג מה עכשיו מצב הים? אפשר להתרחץ?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
כמובן אחרי המון זמן שהרבה מדברים על המצב הביטחוני והמצב הגרוע במשק קל מאוד להאשים את הטרור בגרימה לנזק לכלכלה ולעוני הרב שקיים. דבר זה לא נכון , ההסטוריה מלמדת אותנו על מדינות אשר עברו יותר מטרור ונשארו והצליחו, קחו לדוגמא את אנגליה במלחמת העולם השניה , אחרי הפצצות אין ספור וטילים ומצב מלחמה, הצליח צרציל להעניק לעמו כוח להלחם בנאצים, וחף הנזק וההרס עמדו כנגד הכול. אז למה לא אנחנו, עם שסבל כלכך המון ??? תשובה פשוטה, אנחנו אשמים, ואי אפשר להאשים מישהו אחר, נכון זמנים השתנו אבל יש דברים שלא משתנים לעולם. בעיות אבטלה, כספי מדינה שנעלמים, צרות עין של אנשים, והכי הרבה מדינה אוכלת יושביה ישראלי לישראלי זאב, מלחמות סתם, אשכזים וספרדים , הכול שטויות שנוגסות בנו מבפנים. כבר אף אחד…
-
- 93 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
בעודי משוטט בכתבות ה-YNET נתקלתי בכתבה הזו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3476427,00.html ופשוט הייתי מזועזע מהמצב הקשה אליו נקלענו ברמה הלימודית בבתי הספר בכלל, וברמת המתמטיקה בפרט בארץ. איכשהו הגענו למצב בו הממוצע הארצי בבחינת המיצ"ב במתמטיקה לכיתות ה (אני לא סגור אפילו אם ראוי לקרוא לזה מתמטיקה בשלבים האלו, אולי חשבון יתאים יותר כאן) הוא 56.9. מה שעצוב עוד יותר שהרמה לא משתקפת באופן מדויק בתוצאה הזו, שכן נהוג לתת יום "חופש" לתלמידים חלשים ביום הבחינה, מורים זונחים לרוב את תכנית הלימודים לטובת הכנה לבחינה חודשים לפני קיומה, ואף נוטים לעזור לתלמידים בפתרונה בדרכים יצירתיות (או שלא...) כאשר ההבנה הכמותית לא קיימת כבר בשלבים כל כך מוקדמים, איך מצפים שתלמידים יתמו…
-
- 44 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
תושבי באר שבע שמעוניינים לדעת מה מצב התשתית ע"ג המפה: https://unlimited.net.il/page/news_190815_2 איך לא חיברו את פארק הייטק החדש ואת האוניברסיטה עדיין?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשתף וגם לשעול ביום שישי האחרון אני ועוד חבר הינו בים ישבנו לנו בסבבה עים נרגילה אני הבאתי שני בקבוקי בירה (מזכוכית), שום דבר חריג בה זה נכון?? אחרי כמה דקות שפתחתו את הבקבוקים עברו פקחים של החוף ראו שאנו עים בקבוקי זכוכית אמרו לנו שזה עסור וזה כנס בגובה 500 שח או משהוא כזה כול החיים שאני בים עים בירה זה פעם ה1 ששמעתי על העיסור הזה!! מה זה הדבר המפגר הזה ? ממתי עסור לי לשבת בים עים בקבוק מזכוכית?
-
- 20 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
טוב....אני במצב רוח הרסני היום...ובמקרה יש לי את האופציה לכתוב בפורום... (וההשלכות הרסניות גם הן...המבין יבין ) אז לכל חסרי הקואורדינציה, לכשרוניים במיוחד, לגברים שביניינו.... הינה קטע מ- "ספר הבישול לגברים".... * קודם כל - שטוף ידיים. * לא, אי אפשר לוותר על זה - שטוף ידיים! * אני לא אוותר לך - תשטוף את הידיים!!! * אוקיי, עכשיו גש למקרר ותוציא 5 ביצים. * קח את ארבעת הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר, ושבור אותן לתוך קערה. * תרים את הקערה מהרצפה ותנקה את הביצים שנשפכו. להבא, שים לב שאתה לא תפיל עם היד כלום. * תוציא עוד 5 ביצים, ואת הארבע שנשארו תשבור לתוך קערה. תזכור - בזהירות. * תוציא מהארון כוס קמח וחצי כוס סוכר. * תסגור את ארון כלי הניקוי, ותפתח את ארון …
-
- 259 תגובות
- 22.5k צפיות
-
-
-
אהלן הבקשה בכותרת, לקראת הלימודים מישהו אולי מכיר אתר או חומר בעברית לרענן את הראש בנושאים הללו?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך להכין הרצאה קצרה אודות WIFI, האם מישהו מכיר או נתקל במצגות\סרטונים על WIFI בין אם זה הסבר טכני פשוט או פרסומת מצחיקה שממחישה את השימוש ב WIFI, עשיתי חיפוש בגוגל ויו טיוב אבל אם מישהו נתקל במשהו נוסף זה תמיד יכול לעזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מאיתנו לא שמע בשנה האחרונה על מצוקת הדיור, והיצע הדירות בארץ. מצד אחד המצב הכלכלי בארץ טוב, אז אנשים רצים לקנות דירה. מצד שני כל הזמן בונים עוד ועוד דירות, עוד ועוד שטחים ירוקים הופכים למגדלים. אז למה יש מחסור בדיור? מי שמאיתנו זוכר לפני פחות מעשור מנתה הארץ 6 מיליון נפשות. והיום מונה הארץ כ7.5 מיליון אזרחים. יותר מאשר בפינלנד, נורבגיה, דנמרק, ומתקרבים לאוסטריה, שוויץ, שבדיה.. אפשר לגזול עוד ועוד שטחים ירוקים, ולבנות עד אינסוף עד שכל ישראל תהפוך לעיר אחת גדולה. או שאפשר לבחור בדרך הקשה והכואבת שסין בחרה ללכת בה: הגבלת ילודה- ע"פ הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה לכל אם יהודיה יש 2.4 ילדים ולכל אם ערביה יש 3.4 ילדים. הנתון הזה הוא נתון שקרי. כיוון שהוא כולל גם אמהות צעירות בתחיל…
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://www.tvz.co.il/?id=xYJoRg חה חה חה...
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שוב מתנצל!!! אני חדש פה(מאתמול) ורציתי לדעת איך אני מוסיף תמונה/חתימה או מפרט מחשב... אינני מוצא איפה יש את האפשרות הזאת באתר בתודה מראש ושוב סליחה!
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אוקי אני מתכווןן ליקנות את הX23 וחיפשתי מחיר זול המחיר הכי זול שמצאתי הוא 700 ש"ח ופתיאום הגעתי לחנות הבאה http://www.wll.co.il/ProductDetails.aspx?pid=559 המחיר מטורףף וכול שהאר הדברים בחנות מחיר רגיל רק זה מחיר פנטסטי השאלה שלי עם אתה חושבים שהחנות בטוחה או חוות דעת ממישהו שקנה ממנה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מפתחת מבחני הביצועים המפורסמת ביותר עומדת להרחיב את המגוון שלה עם Cyan Room לכתבה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
- 1 follower
-
-
אני במצב נואש שכחתי איך למצוא אורך של קו כל שהוא. נניח שהקו שלי הוא קו סופי עם קצוות x1, y1 x2, y1 איך אני מוצא את האורך של הקו הזה? יש לציין x1 != x2 וגם y1 != y2 תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי לכולם מישהו מכיר אתר שמראה בצורה מסודרת את כל האקודים לפסנתר(בצורת סימון נקודות על הקלידים),ושיהיה אפשר להדפיס את זה משם??? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מישהו מכיר אתר יעודי לתכנאות מחשבים, הסברים בסיסים, תקלות נפוצות, מושגי יסוד ודברים כאלה. תודה
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
??? שלום אני מחפש כבר הרבה זמן דפי נתונים לגוק micrel y22758c כדי לתקן של או לשכפל .. אני ישמח אם משהו יעזור לי אפילו אם יש גוק דומה לו או שהוציאו משהו חדש תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-