עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ex_,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6031070369 זה של piratebay

• 8 תגובות
    • 563 צפיות
  2. טוב אז בעיקרון אני רואה די הרבה אתרים שמציעים כסף בתמורה לפרסומות,אבל הסכומים שהאתרים האלו מציעים הם פשוט לא הגיוניים וגבוהים במידה מאוד חשודה. מה העוקץ שם? שאנשים רואים פרסומות ובסוף האתר לא משלם? ואני יודע שהרי כן יש דבר כזה להרוויח על הצפיה,אז איך אפשר להפריד בין הכשר לטפל במקרה הזה? מישהו אולי יכול להמליץ לי על אתרים אמינים שהוא מכיר שמביאים רווח בתמורה לפעולות כלשהן שאני עושה(כגון הקלקה,לענות על שאלון, וכו')? תודה!

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  3. היום ניקיתי תמגירה שאני שם בא תדריברים והתוכנות שלי וראיתי הרבה זבל שאני בחים לא ישתמש יותר דריברים של עכברים ישנים תוכנות ישנות וכו ומענין אותי לדעת מה אתם עושים איתם סך הכל יום אחד הארד דיסק ימות וצריך לפחות תדיסק התקנה של מערכת ההפעלה

• 9 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by iakovl,

קיצר תקעו אותי בנתיים בתפקיד הקטן של אחראי הסברה שבועית (קצת מידע מקדים, אני משרת בבה"ד 13, וכרגע בקורס מצ"ח פלילי) המליצו לי לחשוב על רעיונות בשביל ההסברה השבועית (שאני צריך לבצע בסוף השבוע) על האקטואליה שהייתה באותו שבוע יש לכם רעיונות?

• 3 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. אני עומד לסיים יג' ולהתחיל את השירות שלי היום קיבלתי את השאלון הזה ואלה הן האופציות שלי: 1. חיל האוויר 2. חיל הים 3. חיל התקשוב 4. חיל מודיעין ( שלפי מה שהבנתי צריך בשבילו יד' ) 5. חיל חימוש הבקשה שלי היא אם תוכלו להסביר לי מה יותר טוב, איפה התנאים יותר טובים ( לפי התנאי שירות של חיל האוויר זה נראה גן עדן שם ), מה יותר יתן לי בחיים, איזה חיל יותר מעניין? תגובות שלכם נורא חשובות לי, אשמח לקבל כמה שיותר תגובות על מנת שאני יותר שקט עם עצמי והבחירה שאני עושה תודה

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by Advance,

איפה אפשר לקנות את המשחק Final Fantasy VII לPS1? אני ממש חייב את המשחק הזה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. למשל עבדתי 144.87 שעות, איך הנוסחה עובדת והאם יש converters שיכולים לעשות את זה בפשטות? ומצאתי פה תשובה בחיפוש לגבי חישוב שעות עבודה באקסל אבל דיי פשטנית, כמישהו שלא עובד עם אקסל וצריך להסביר למישהו אחר שלא עבד אף פעם עם אקסל, איך זה עובד בדיוק (יום - שעת הגעה - שעת סיום - ושאקסל יחשב את השעות+דקות..אם אפשר, step by step). תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

how to raise money,when you dont have any. :lol:

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by J0HNiE,

בטעות נכנסתי לאתר של הספקית שלי (iServ) בשביל לבדוק מה הpop3 והsmtp למייל ואז אני נכנס לsupport ואני רואה שהספקית שלי מאפשרת לכל הלקוחות איכסון :cool2: :cool2: :smile1: :smile1: אני הולך לחגוג עם ה"שירות" הזה קיצר קשה לי להאמין איזה שירות, לא להאמין.... הנה ה"אתר" שלי www.iserv.net/~ashdod בנתיים יש שם רק קובץ אחד מוצפן מ25 מגה שעשיתי נ.ב מצטער על הדבאל-טופיק, לא יודע מה קרה אבל הטופיק השני לא מציג את התוכן :\

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by aldema,

מצטער על הכותרת הכללית.. רציתי לדעת איזה יחידות בצבא של מחשבים יש שלא צריך שום ידע מוקדם ושהיחידה עצמה תעזור מאוד באזרחות.. יחידה כמו שתיארתי זה ממר"ם לדוגמא נכון?? מלמדים אותך הכל שם לפי מיטב הבנתי .. אם יש לי פרופיל קרבי אז אני עדיין יכול ללכת לממ"רם או ליחידות מחשבים אחרות?? מי שהולך לקד"צ של ממר"ם זה רק אנשים עם ידע מוקדם?? אשמח גם אם תפרטו על יחידות 8200 ,שחקים ול"א.. תודה וסליחה על חוסר הידע.

11. Started by overload,

BUY A MAC USER FRIENDLY

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אחרי שבצורה מיסתורית קניתי כבר מnewegg אפילו שרשום במפורש שאי אפשר (אל תשאלו אותיא איך זה קרה אבל הכל הגיע ושולם כרגיל...) אני אברר מראש לגבי dell, האתר שלהם בנוי ממש עקום ולא הצלחתי לברר את העניין אז מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  13. זה חדש? סופסוף תרגום האתרים של נזגול עובד: www.nazgol.co.il אולי תרגום קצת עילג בגלל הסלנג, אבל זה עושה את זה ממש בצורה מצויינת.. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  14. Started by jeyjey,

יש למישהו?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. שלום לכולם בימים האחרונים אני מקבל מבול של שיחות טלפון מחברות סקרים שונות ומשונות - למרות שאני מסרב לענות אני מקבל מדי יום לפחות 2 שיחות. דיברתי עם הטלפן והוא אמר לי שאם אני רוצה להסיר את עצמי מהרשימה אני צריך לפנות לכל חברה בנפרד במקרה למשל - גיאוקרטוגרפיה. לא ממש מצאתי מס' טלפון מייל או משו כזה.. האם זה בכלל חוקי ויש מה לעשות לגבי זה? הם מממש מעצבנים רעיונות ואפשרויות יתקבלו בברכה .

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום. טוב, אין יותר מידי מה לפרט מעבר לכותרת... אני שובר את הראש בלמצוא שיר שיהיה בעצם הפס קול בסרט ליום הולדת 18 של חבר. הסרט הוא בעצם מקבץ של תמונות וקטעי וידאו מהילדות. ז'אנר השיר צריך להיות או משהו עצוב-מלודי או משהו יותר שמח-קצבי. כדאי שלמילות השיר תהיינה משמעות אך אין הדבר הכרחי אם המוזיקה מספיק טובה. עדיף שהשיר יהיה באנגלית או בעברית כדי שמילות השיר יובנו. תודה!

• 12 תגובות
    • 11.2k צפיות
  17. כן כן הרגע לו כולנו חיכינו וציפינו לו מגיע. ג'ק באוור, אלוהים, חוזר להציל את העולם פעם נוספת. ג'וני, חסר לך שאתה נותן פה ספויילרים לפני שאנחנו מספיקים להוריד את הפרק ;D

• 53 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by T-Flash,

סתם רציתי לדעת... למה הסדר הוא מבולגן? מיילא הוא היה מבולגן בשפה אחת, אבל זה בכל השפות!! אני מתכוון שהאות ד לדוגמא לא במקום של האות D...

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by payback,

איך מתבצע כל התהליך אצלו? ומתי רואים אותו? לפני או אחרי הכניסה לאוטובוסים בגיוס? הוא מביא את כל התפקידים שהינך רשאי לשרת בהם..אתה בוחר אחד ואתה שם? הוא נותן לך יותר תפקידים מאשר מה שמצוין במנילה? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 9.7k צפיות
  20. יש לי הרבה פרסומות של לייקוס באתר שלי איך אפשר לבטל אותם?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  21. איך היחידה? היא טובה? איזה קורסים נלמדים שם? אני הולך ליחידה הזאת והייתי רוצה לדעת מה מצפה לי שם? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by icebreak,

http://video.google.com/videoplay?docid=-1867155040270429847 וגם סתם כל מני דברים פופלרים ב GOOGLE VIDEO: http://homepage.mac.com/pockyrevolution/Personal25.html

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by anatoli,

שלום לכולם, מישהו ביקש ממני לברר איפה אפשר לרשום פטנטים ואת הפרוצדורה. למישהו יש ידע בנושא? איפה עושים את זה? כמה זה עולה? עוד פרטים רלוונטיים לנושא? תודה מראש, Anatoli.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Mr.Heat,

Full House הוא מגזין רשת שהתחיל להיות פעיל החל מדצמבר, למרות שהוא היה קיים כבר מתחילת אוקטובר (ראה "אודות" באתר). למרות שהמגזין רק התחיל את דרכו, הוא כבר הספיק להופיע במעריב לנוער ולקבל מעט גולשים יחסית לזמן שהוא קיים. המוטו הוא "על הכל, כלום וכל דבר"- ידיעות על כל מיני דברים מעניינים מהארץ ומהעולם, סרטונים מעניינים, תמונות וחדשות על הגאדג'טים הלוהטים,ב Full House כל גולש ימצא משהו שיעניין אותו, הבטחה. http://Full-House.co.il אני אשמח לשמוע ביקורת בונה, A.H

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. קיבלתי היום מנילה ואיתה חוברת המסבירה על כול התפקידים שהוצעו לי. יש כמה תפקידים שמעניינים אותי אבל כפי שכבר הבנתי הצבא אוהב להציג דברים בצורה הנוחה לו ולפעמים מה שנראה טוב ומעניין הוא בעצם שיעמום גמור. יש לי שאלות על 2 אפשרויות: 1. חיל הים-ספינות טילים..., האם למישהו יש ניסיון או שמע ממישהו על התפקיד? האם התפקיד באמת מעניין כמו שהוא נראה? 2. לוחם איסוף- התפקיד נשמע די מעניין גם קרבי וגם איסוף מודיעין האם זה באמת טוב ומעניין כמו שזה מתואר?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים