כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
-
-
זה גיוס קרבי. לאיזו יחידה אתם הולכים, אתם כבר יודעים? ??? ( אני חריג - כלל צה"לי, פרופיל 72, בן יחיד )
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני עומד בפני רכישת סלולרי חדש וחשבתי על ה מוטורולה E398 מה דעתכם עליו? הרמקולים הסטראופונים עובדים טוב או סתם גימיק? תודה מראש י.פ
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
גלשתי ל Jab-Tech.com כדי להזמין מוצרי מודינג . אבל אין שם למדינת ישראל כאשר אני מנסה להתרשם , רק יש ארצות הברית וקאנאדא והממלכה המאוחדת (לונדון) :s05: מה לעשות Sabotage או כל אחד שיודע להשיב ? תודה על הקריאה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
יש לי קול מעצבן ואני רוצה לשנות אותו אם זה אפשרי.. אני לא מדבר על קול שיהיה יפה לשיר איתו פשוט יש לי קול דפוק. כשאני מדבר אני שומע את עצמי בסדר כזה, אבל כשאני מקליט את עצמי יש לי קול מעצבן ואני שונא את זה. ואמרו לי שאני נשמע בדיוק כמו בהקלטה. ככה שאני שומע את עצמי שונה ואני רוצה לשנות את זה זה אפשרי?
-
- 14 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
http://www.thesuperficial.com/archives/2004/12/03/adriana_lima_ni.html אני מקווה שאני לא עובר עלשום חוק, חיפשתי חוק שעוסק בתמונות חושפניות אך לא מצאתי. אם כן, נא למחוק את הת'ארד באופן מידי.
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3206200,00.html פרטים מלאים בפנים. כמה חבל שיש כולירות כאלה בכל מקום.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://pricer.nana.co.il/publicarea/default.aspx סוף סוף מתחרה לwww.zap.co.il
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חברים שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה אחרת לפרופיל שלי לא מאלו שיש שם לבחירה רשומה לי שם מין כתובת של אתר נכנסתי לאתר העלתי תמונה אבל אני לא יודע לאן הוא העלה לי את התמונה אם אפשר איזה הסבר מדויק אני אשמח תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מתגייס בקרוב ואני רוצה לדעת איך אפשר לעלות את הפרופיל שלי. לצורך העיניין יש לי 72. ויש לי רק סעיף ראיה. אני ממש רוצה 82. בבקשה תעזרו לי?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אז ככה הבאתי הישר לHWZONE שלא ישעמם לכם : תמונות ריגול של ** מהיר ועצבני 3 ** הסרט שחצי עולם מחכה לו (אולי קצת הגזמתי) : מגיע בקרוב לקרנים אז הינה תפננו לכם... נדיר* :o פורסם היום . http://www.evolicious.com/spypics תגובות אנשים....
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי תכרטיס הזה מסלקום וכמובן שחייבים לנצל.. אף פעם לא הייתי משכיר סרטים ככה שזה דיי חדש בשבילי..אבל זה נחמד כל יום שלישי 2 סרטים חינם מבלוקבסטר. בכל אופן אני צריך המלצות לסרטים טובים..לא איכפת לי איזה סגנון סרטים בסגנון של "ג'רולד וקומר הולכים לטירה הלבנה"[או משו כזה]...זה אחלה סרט וממש מצחיק ככה שסרטים בסגנון יתקבלו בברכה) עדיף סרטים שאפשר לראות עם חברים... תודה, תנצלו תמבצע!
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
-
-
תראו בד"כ אני לא אוהב את הז'אנר שהסרט משתייך אליו - שילוב פעולה ומדע בדיוני. התחלתי לראות את הסרט בבאסה כי כמו שאמרתי אני לא אוהב תסוג שלו וגם עוד לפני שצפיתי בו הבנתי שהוא בשחור לבן. בדיעבד, כל שניה מהסרט הייתה שווה - הסרט הוא לא רק שחור לבן רגיל כמו של סרטים ישנים הוא משלב הרבה גוונים של שחור לבן ואפור ומבליט עצמים כלשהם בצבעים לדוגמא דם הוא בצבע אדום או עיניים של דמות כלשהי בצבע האמיתי שלה ולא בשחור לבן. מדובר על עיר שקוראים לה אם זכרוני לא מטעה אותי BESIN CITY שיש בה את הצד השפל העיר שבה יש מקרי זוועה ורציחות. מסופר על כמה מקרים שם - 3 מקרי זוועה שנפתרים או לא נפתרים אבל לבסוף כל שלושתם מתקשרים אחד לשני בצורה כלשהי. תקציר: לי יש את הגרסא המורחבת - 2 חלקים של …
-
- 10 תגובות
- 695 צפיות
-
-
נגיד אתם רואים סדרה Lost וכל העונה ה1 של הסדרה במחשב...אחרי שסיימתם לראות את כל העונה, אתם צורבים או מוחקים? סתם שאלה תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר של אסוס לא מצאתי.. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
אני לא בטוח שזה התרגום הנכון בעברית אבל באנגלית זה המחזה.. בקיצור אני צריך סיכום כלשהו בעברית או באנגלית על המחזה תודה רבה בן.
-
- 4 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
ההורים שלי, בצעד מפתיע, החליטו לקנות לי טלוויזיה לחדר. המחיר לא צריך לעלות על 1500, על LCD או פלסמה אני אפילו לא שואל. אשמח אם תמליצו לי על משהו, ואם אפשר, אז גם על חנות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מישהו יודע איך או איפה אפשר להשיג עבודה לנער בן 16.5 בעל רישון לטרקטור (לא חייב להיות קשור..) ? ? ? כל מקום אפשרי ולא משנה איזה עבודה.. תודה.
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה נחשב ליותר שווה ? לקבל 100 במתמטיקה או אנגלית 3 יחידות או לקבל ציון של 55 ב4 יח"ל ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-