עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shtrodel,

"פלסטיני כבן 20 עלה למונית שירות בציר ז'בוטינסקי בפתח-תקווה. כשזו הגיעה לצומת אסם, שלף סכין והחל לדקור נוסעים. אחת מהם מתה בבית-החולים. נוסע נוסף נפגע באורח קשה וארבעה נפצעו קל עד בינוני. עוברי אורח השתלטו עליו, חבטו בו בקרש והמתינו לשוטר, שכפת אותו באזיקים. המשטרה מעריכה: המחבל - עצמאי ש"התעורר והחליט בין-רגע לדקור" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3211146,00.html הכי מעצבן אותי שאחד בא אליו עם קרש ובמקום לדפוק בו בראש נתן לו ברגליים שיפול... או שרצו להרביץ לו.. ולא נתנו... נמאס מהמדינה הזאת!!! כואב לי.. שאנחנו לא עושים כלום.... מחר זה יכול להיות לנו.. לקרובים שלנו.. ואנחנו יושנים.

2. אני גר בחולון ומחפש בנרות קורס שילמד אותי איך להפעיל ביעילות את המחשב שלי. הצעות רציניות, בבקשה.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  3. Started by shloosh,

אהלן לכולם... אני ממש בכמה ימנים הקרובים מזמין מחשב חדש ב-7000 שקל. קניית המחשב תלויה במכירת המחשב הישן שלי. X2 3800 7800GT 2GB RAM חשבתי לעצמי לשניה אם המחשב הנוכחי מספיק בשביל אינטרנט וכל זה.. ובעצם ההבדל הגדול הוא במשחקים. למה לא לקנות קונסולה חזקה כמו ה-360? במחיר נמוך יותר?? 1.יש בכלל באיזה מקום בארץ למכירה את ה-360? 2.מה לגבי צ'יפ כרגע? (אני בטוח שיהיה אבל השאלה מתי איך איפה וכמה יעלה) 3. אין לי טלוויזיה מי יודע מה...מה לגבי הקטע הזה? אשמח לשמוע עדו הצעות ותגובות! תודה

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by tombcatz,

אחת מההערות צד הכי מוצלחות שראיתי בידיעה מVGAMES: [סוף הידיעה] "בימים האחרונים פיטרה EA כחמישה אחוזים מכוח העבודה שלה, שהם כ-350 עובדים מ-7000 מועסקיה. הפיטורים, לפי EA, הם חלק מצעדי האופטימיזציה שלה לקראת תקופת המעבר שבין הדור הנוכחי להבא. הם לא היו קשורים למשחק או אולפן מסויים. הבהרתו של נציג EA מקסימה בניסוחה, ותספק שעשוע רב לחובבים מושבעים של קפיטליזם אמריקאי: "במהלך תקופות מעבר אנחנו תמיד מחפשים איך לארגן מחדש את משאבינו, ויהיו אלה אנשים, טכנולוגיה או השקעות. זהו זמן להתמקד בדברים שבעדיפות העליונה מבחינתנו". למי שמתקשה בתרגום, הוא מתכוון לכסף. "

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by aldema,

אני מחפש את עזרתכם בקשר לקניית טרקטורון (לא יד ראשונה) למתחילים.. אני אשמח אם תציעו דגמים לא חזקים מדי ולא חלשים מדי.. מה אתם אומרים על הרפטור של ימאהה?? בנוסף אני לא מעוניין בסוג הדגמים כמו ספורטסמן של פולאריס או מגנום או כל טרקטורון אחר כזה מרובע מקדימה.. תודה.

• 22 תגובות
    • 7k צפיות
  6. Started by amilo,

מה זה הדבר הזה? ראיתי את זה פעם ב XS נראה לי... מוכר גם כ D^2 OL (מחיפוש בגוגל)

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by Ninja,

http://img145.imageshack.us/my.php?image=wallpaperxplinuxportxiru150co3.jpg אממ צד שמאל למעלה זאת תמונה שמצאתי של הכ.מסך שלי,צד ימין למעלה זאת תמונה של המחשב שלי מבפנוכו,ואם תשימו לב,יש את אותה תמונה של המחשב פרושה על כל הרקע בשקוף כזה. איך יצא? (רקע ראשון שלי)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by mega1234,

אתר עם ביקורות על החטיפים בארץ : http://www.taquitos.net/snacks.php?category_code=84 Shoosh Snack Taste: These are kind of deceptive at first, but most people ended up liking them. They're similar in shape to cheese puffs, and when you first bite in, you get kind of a styrofoam-like texture and not much taste. But then the Shoosh Snack starts to dissolve in your mouth, and it kind of turns into peanut butter, both in consistency and taste. If you like peanut butter (the real peanutty kinds, like Skippy, not those awful kinds like Peter Pan that are loaded up with sugar) then you'll like these . Bissli Falafel Flavoured Snack Taste: These are short, cru…

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  9. Started by Bartleby,

מתי? למה? כמה? איך? איפה? למי?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  10. אני צריך שתביאו לי אתרים של כתוביות סרטים הכי טובים שאתם מכירים שלא יהיו מעפנים תודה .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אם כן ספרו לי מה כמה ומתי

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  12. אני הייתי מעוניין לקבל מספר אחד של 6 או 7 ספרות עם ססמא לפרטי. אני פשוט מעדיף אחד קליט אין לי שום מספר עכשיו. לא האקינג לא כלום רק עם למישהו יש. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by cat2010,

אני זקוק להקלטה (רצוי קובץ MP3) של מואזין ערבי לתרגיל בימוי אויב של כמה שעות. אין לי מושג מה אני אמור לכתוב באימיול או איך זה יכול להיקרא אחרת. הקובץ צריך להיות כמה שיותר ארוך, אבל אם זה אוטנטי, אז הוא יכול להיות גם די קצר,ואני פשוט אשכפל את הקטע כמה פעמים. תודה לכם. נ.ב - אם מישהו יכול להקליט מסגד היכנשהו אודה לכם מאוד.

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by SpiderMan11,

אני מקבל אי מייל ממישהו רוצה להעביר הלאה...משמע FORWORDING אני לוחץ על FORWORDING עכשיו איך אני מעביר לאנשים שברשימת CONTACT LIST שלי ??? יש אפשרות רק לכתוב ידנית ? ???

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by nadaw,

כולם לקרוא את הכתבה על החווה הסינית בידיעות אחרונות!! יורם בן יהודה.. זה אבא שלי ;D ובלי קשר בכלל.. כתבה מעניינת ביותר!

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  16. שלום לכולם. התכנון הוא כזה: ארגז קטן עם חור שדרכו יוצא רמקול. בתוך הארגז יש מגבר ממערכת רמקולי מחשב ישנה שעובד על 12 V ובטרייה של 14.4 V למגבר מחובר חוט, ליין אין שכזה, שיתחבר לכל נגן עם חיבור של אזניות... אני צריך קצת עזרה פה מאלה המבינים קצת באלקטרוניקה ויוכלו להגיד לי באיזה נגדים אני צריך להשתמש (צבעים) ובאיזה סדר לחבר אותם, אם זה משנה בכלל.. ,ואיפה, בקיצור כל עזרה שיכולה לעזור אני אשמח לקבל תודה. עוד שאלה: למגבר הזה יש חיבור לחשמל ל220V , ומעין שנאי שמוריד את המתח ל12V. התכנון שלי הוא לעקוף את השנאי ולחבר את הבטייה עם הנגדים וכל השיט... השאלה שלי היא אם אני יחבר את הבטרייה לפני השנאי הקיים, השנאי יוריד לי את המתח ל12V או יותר??

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  17. אני כבר כמעט חודש עם כאבי ראש מטורפים..חשש למיגרנות..והחר"פ האלו פשוט נאצים! לא רוצים לתת לי גימלים ועוד רופא שהיתי אצלו היום משקר לי בפנים ואומר לי שאין לו סמכות לתת לי גימלים...אני בנתיים גמור ולא עושה כלום בבסיס (קורס מכ'ים בביסלח 314), ועוד עכשיו יש לי שבוע פרט...אני נואש כבר, חושב על לדפוק נפקדות כדי שיוציאו אותי משם וזהו.. יש לכם איזו הצעה מה לעשות?.. :-\

• 131 תגובות
    • 15.9k צפיות
  18. לאבא שלי נרטב הפלא 6230..... והוא לא יודע איך להוציא את הפנאל (כדי להוציא את הבטריה) אז תעזרו לי מזה דחוף! יש לי 5 דקות להיות כל 5 דקות עולה 10 שקל ! אז תעזרו לי בלי שטויות מהר אני בה עוד 5 דקות לראות מה צריך לעשות כדי לפרק את הפנאל ! עזרה מהר!

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. 1. לא עשו לי ראיון אישי, אמרו לי שהיום לא עושים. זה אומר שיזמנו אותי שוב? 2. בסוף הפסיכוטכניים היה מין שאלון, ששאלו אותי בין היתר אם הייתי רוצה להיות בחיל טכני (אוויר, חימוש, קשר) כטכנאי, ואם אני אתנגד\אהיה מרוצה במקרה ששבצו אותי שם. האם השאלון הזה זהה לכל אחד שמסיים את המבחנים הפסיכוטכניים, או שהוא משתנה לפי מספר התשובות הנכונות שלי (המערכת יודעת לבדוק מיד הרי)? 3. מה אומר, בכללי, פרופיל 82 (תת משקל)? 4. איך אני יכול לדעת כמה קיבלתי בפסיכוטכני? 5. מה קורה עכשיו? ובלי קשר, אם אני מעוניין במקומות כמו 8200, גמא או משהו אחר דומה, אני צריך לפנות לאנשהו או למישהו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  20. Started by tal_levi1000,

אני מחפש שיר מסוים passengers-in reverse הלהקה זה PASSENGER והשיר זה IN REVERSE אני לא בטוח אולי זה הפוך :-\ למי שיש אותו שיצור איתי קשר בפרטי שיגיד לי מאיפה לקנות אותו ;D

21. Started by the_big,

ראיתי הרבה נושאים ומודעות עם המילים האלו מישהו יכול להסביר לי מה זה

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום מזמן היה לי שיר ואח שלי רוצה אותו ואין לי מושג איך קוראים לו או של איזה להקה ואשמח אם תעזרו לי בתחילת השיר שומעים ילדים ובערך באמצע השיר או שר ליטל סוזי שי ווס אונלי 12 חחחחחח נקווה שתעזרו לי

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  23. 1. אפשרות יצירת אלבומים 2. לא מגביל גודל תמונה (הגבלה של 3 מגה היא סבירה כמובן) 3. כמה שיותר מקום עדיפות לעברית אך גם אנגלית תתקבל

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  24. אמצע שנות התשעים, ההרכב הכ"כ פופולרי - 2 עכים בקומה הרביעית, או באנגלית רהוטה Two Broz On The 4th Floor עם "Come Take My Hand". הסגנון הוא כאמור "Rave", מהדברים שהיו מרימים במועדונים תמימים באופן שנקרא "Happy Hour" בשביל להקפיץ קצת ת'חבר'ה, התנגן לא מעט ב M.T.V (בימים שהיה שם שיט איכותי, כמובן, עוד לפני עידן להקות הבנות/בנים). אליהם כמובן הצטרפו הרכבים נכחדים ואיכותיים כמו Jam & Spoon, Scooter וכו'... (מי מכם לא אהב את הקורקינטים, Ehi?) עאאאאאאאחחחחחח, אני זוכר איך שזימזמתי את זה בלונה-פארק בגלגל הענק (בימים שבהם גלגלי הענק יכלו לשאת את המשקל העצום!!!11 שלי)... איכות לשמה. יאללה, קבלו אותה בדגימה - http://s28.yousendit.com/d.aspx?id=2ZNGJGFSDIHE2TEA10XLFRASDF41KA300R…

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by RnG,

אני מחפש כסא מחשב נורמאלי, נוח ועמיד בתקציב של כ-350 ש"ח יש למישהו המלצות למשהו ספציפי?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים