כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,647 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו יודע אם יש אתר או תוכנה שדרכה ניתן למצוא שם של בן אדם דרך מספר טלפון?, כמו שפעם היה את האתר הזה של 441 שהיה נותן את השירות הזה (יענו הפוך מ144)
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כנסו לגוגל ?הכניסו את הערך : ?כשלון חרוץ ולחצו על הכפתור : ?יותר מזל משכל ...
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
-
ראיתי שהסירו את האשכול שהיה בנעוץ. אשמח מאוד לעזרה, אני מחפש את השם של השיר הזה: [הוקלט מהרדיו] http://www.f2h.co.il/1763146989979 תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אנשים אני מחפש חנות בחיפה או בכל אזור אחר בארץ (שעושה משלוחים) בה יש היצע בירות רחב. רוצה לשם שינוי לנסות בירות חדשות כאשר יציאה לפאב לא באה בחשבון (גם שונא את המחירים, גם מעדיף לשתות את הבירות שלי עם סרט טוב) רצוי גם שמחירי החנות לא יהיו בשמיים. כזכור לי בטיב טעם היה מבחר בירות נאה אבל אני כמעט ולא מגיע לאזור.. יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני טס היום לתורכיה. רציתי לדעת אם יש בדיוטי פריי או באיזה חנות בטרמינל חנות עם חלקי מחשב (אני צריך כרטיס קול) אז יש או אין?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ישנה בעיה מסויימת להכניס קישורים לת'רדים במיוחד אם הם קישורים שיש בהם ",". כאשר מכניסים קישור בצורת copy & paste מבלי להשתמש בכפתור היאאב פשוט חותך אותו אחרי ה-"," (או כל סימן מוזר אחר) ולא מציג אותו כראוי כך שבמקום לראות את זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html אנו רואים רק קישור חלקי כמו זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html. אנא הקפידו לרשום קישורים כראוי בכדי לחסוך את המאמץ לפענח אותם אח"כ. אלו היו 60 מילים על: "איך מכניסים קישור לת'רד".
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
לא ידעתי איזה כותרת לתת. אני באורנג' עם פלאפון מנותק מכל הכיוונים. היה לי בעבר איתם בעיה שהלכתי איתם ראש בראש ולא שילמתי להם בכוונה. עכשיו התיק עבר לטיפול עו"ד עוד לפני שנכנס החוק של ח"כ כחלון... רציתי לדעת האם אני יכול לצאת מהם ולשלם את שאר החודשים שנותרו עם 8% מכל חשבונית בהנחה והתיק נמצא אצל עו"ד עוד לפני שנכנס החוק.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש מידע על המצאת הטלפון הסלולרי אם אפשר מידע על זה? ושיהיה באנגלית זה לפרויקט באנגלית בבקשה תעזור לי למצוא לא מצאתי כלום בגוגל
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מפרט מוכן למחשב, ואשמח להמלצות לחנות באזור הצפון (אזור חיפה ועמק יזרעאל). אשמח לשמוע על נסיון לקוחות עם RSM עפולה. כרגע זו החנות שיש לי על הכוונת. תודה, אביטל
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי כמה זמן קיבלתם את המענק שיחרור..? באתר להכוונת חיילים משוחררים כתוב שזה בין 20 ל 60 יום. זה נכון........? רבאק אני צריך את הכסף הזה כבר..
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הקטע החדש של ההצעה מקסימלית נראה ממש מפתה, אבל מצד שני אני מפחד שבמוצרים היקרים יותר הם פשוט שמים שתול שלהם שזוכה ע"י תיכנות או משהו. אפשרי או שאני סתם מדבר שטויות?
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
אם זה אמיתי זה מדהים כלב שהציל תינוק ולקח אותו למקום ישוב אחרי שהאמא השליכה את התינוק שמעתי שזה הגיע מירדן הסיפור אם מישהו יכול לתת קישור אני אשמח תודה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, היה אצלי היום טכנאי ולפני שהוא הלך הוא כיוון לי את השלט הכחול של הוט שישלוט גם על ה-TV. הוא עשה משהו מוזר והצמיד את שתי העייניות של השלטים אחד לשנים וכיוון הכל חוץ מדבר אחד ה-Mute. אני רוצה לדעת האם אוכל לכייל את זה לבד באותה דרך... איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
G.Skill הצטיידה במיטב השבבים בשוק - וגרפה לעצמה 13 שיאי מהירות חדשים במסגרת Computex 2018 לכתבה
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
- 2 followers
-
-
לכו לשם ונסו לזהות מה לא בסדר עם התמונה, אבל תתרכזו טוב טוב כי בהתחלה לא קולטים. http://www.star1021fm.com/images/morningshow/whatswrong.htm
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זוכרים את הדיון הדי גדול שהיה מזמן על זה, קיצר לא מצאתי אותו ואני מחפש את האדם שאז הביא חשבונות..(יכול להיות שמחקו את הטרד?)
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איפה הכי מומלץ היום לפרסם שירות או עסק באינטרנט ? האם זה משתלם או שאפשר להסתפק במודעות רחוב ? מדובר במעבדת תיקונים ומכירה של מוצרי gaming and electronic entertainment.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ולא מצאתי תמונה של איגלו (בית מקרח בו חיים האסקימוסים). אל תחשבו שהתחרפנתי ;D, פשוט אני צריך את זה לעבודה שאני מגיש מחר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות חשבון ב real-debrid.com אבל ישנה בעייה שהשרות היחידי שם זה פלימוס לא תומך ב pp ולאחר ההרשמה לשם הוא מפנה לקנייה דרך כרטיס אשראי ואני חרשתי את גוגל ולא מצאתי תשובה איך אפשר לקנות חשבון דרך pp ומה שראיתי שיש כמה אנשים שלא מצליחים לקנות מפילמוס אשמח לעזרה ועצות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הפיזמון נשמע כך " I want to feel connectted i want to be affected - my heart is beckonig .. beckoning for u .." לא מצליח למצוא דרך גוגל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה זה בעצם? ממה שאני מבין זה מוצרים שקונים מחו"ל וMUSTOP דואגים שזה יגיע אלי. כמו CHECKPOINT
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-