עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by desert,

1. 2 PAC - Ballad of a dead soulja (4:15) 2. 2 Pac - Only God Can Judge Me (4:58) 3. 2 PAC - F.....friendz (5:19) 4. 2 Pac - Just Like Daddt (5:10) 5. 03 Lil'homies.mp3 6. 03. Me And My Girlfriend.mp3 7. 04. Against All Odds.mp3 8. 05 Good life.mp3 9. 05. Tradin War Stories.mp3 10. 06 Letter 2 my unborn.mp3 11. 06. Skandalouz.mp3 12. 07. Of Amerkaz Most Wanted.mp3 13. 08. To live And Die In L.A..mp3 14. 09. California Love.mp3 15. 10. Pour Out A Little Liquor.mp3 16. 11. Life Of An Outlaw.mp3 17. 12. All Eyez On Me.mp3 18. 13. Wanted Dead Or Alive.mp3 19. 14. Staring Through My Rear Veiw.mp3 20. 2Pac (Makaveli) - 02 - Hail Mary.mp3 21. 2Pac (Makaveli) - 03 - Toss It Up.mp…

• 40 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by liverpoolfc,

through a storm hold your head up high And don't be afraid of the dark. At the end of a storm is a golden sky And the sweet silver song of a lark. Walk on through the wind, Walk on through the rain, Tho' your dreams be tossed and blown. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone. Walk on, walk on with hope in your heart And you'll never walk alone, You'll never, ever walk alone.

• 12 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by michaelsko,

אני מחפש אתר בכלליות, אבל כרגע אני צריך כתוביות ברוסית לסרט Behind Enemy Lines אם יש למישהו בבקשה שלחו לי : michaelsko@bezeqint.net תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. אם אפשר לצרף קשור ,תודה מראש. למה אני שואל כי שמעתי שיש מילונים שאוצר המילים שלהם חלש ...

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by IG,

כמה יעלה לי משלוח (וכמה זמן יקח לו להגיע) מארה"ב (קליפורניה) לארץ? תודה לעוזרים.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום הרבה זמן לא עשיתי על האש והנה הגיע החג ואין זמן יותר טוב מזה לעשות על האש.. אז הבעיה שלי היא בהדלקת הפחמים.. נניח שמתי תפחמים במנגל(איך בדיוק לפזר אותם,לאמצע?) ואז שמתי כמה לבנים בינהם והדלקתי אותם...מעכשיו הבעיה העיקרית שלי. אני שם קצת חומר מדליק על הפחמים ואז איך בדיוק הפחמים ידלקו?צריך אש כדי שהחומר המדליק יהיה אפקטיבי..איך אני גורם להיווצרות אש בתוך הפחמים לפני שאני שם תמדליק.. תודה וחג שמח

• 67 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. אני צריך את העניין די בדחיפות.. חיפוש בגוגל לא מצא כלום וכרגע אין לי חברים שיכולים לעזור לי במרפאות בצבא. יש דרך אחרת שאתם מכירים? או אולי אתם יודעים מניסיון אישי? הסעיפים: 21741 38611 26652 48612 נאמר לי גם שהספרה הלפני אחרונה קובעת את חומרת המצב,זה נכון?

• 4 תגובות
    • 20.8k צפיות
  8. Started by vacuuuum,

אני רואה מלא שכותבים 1+ ואני לא יודע מה זה אומר. מישהו????? :silly: :silly: :silly:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by R0ck,

http://toronto.etn.fm:8200 Ctrl + L ולהזין ת'כתובת. סט מדהיםםםם!!!

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הגיטרה בלינק(כן היא שמאלית- מ EBAY.זוהי פנדר טלקסטר http://item.express.ebay.com/Fender-Standard-Telecaster-Left-Handed-Midnight-Wine_W0QQitemZ310045957269QQihZ021QQcmdZExpressItem רציתי לדעת אם היא אכן שווה 400 דולר אני אמנם מנגן כבר 7 שנים אבל יש אמריקאית מקסיקנית פיק כזה ופיק אפ אחר רציתי לדעת אם היא אכן טובה וכמה עולה הדגם הזה בארץ בתודה מראש...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by metall111,

אני פשוט לא מבין את זה ואולי מישהו יכול להסביר לי, יש להם את המחירים הגבוהים בארץ, שירות לא הכי מקצועי, ועדיין הם מתקיימים כחברה נוצצת ומסגסגת, האם היא באמת כזאת !? או שרק אני חושב שהמחירים שלהם ממש מעבר לכל ביקורת.

• 70 תגובות
    • 9.5k צפיות
  12. זכיתי בתחרות מסוימת באינטרנט ב 65 דולר, שנשלחו לפאיפאל שלי, עכשיו אני מחפש מה לקנות מאיביי עד 50 דולר (15 למשלוח, למרות שאם הוא יעלה יותר אני אשלם יותר, מן הסתם) עדיפות לכלי רכב מסוים על שלט -לא לייזרים (העניין הזה כבר טופל) -אם אתם פוזלים לכיוון טיסנים/מסוקים, לא 2 ערוצים -לא בגדים חס וחסה S: זה הכל, תודה לכל מי שיציע משהו (מן הסתם, גם אני עכשיו משוטט בין כמה אלפי עמודים טובים באיביי בחיפוש אחר משהו שימשוך את עיני)

13. בתור סטודנט להנדסה רציתי לדעת אם נכונה העובדה שהיום רוב העבודה היא בתכנון ועיצוב דיברו איתנו על החשיבות של היכרות עם תוכנות כמו SOLIDWORKS ותוכנות עיצוב תלת מימדיות אחרות בנוסף, איך המשכורות, התנאים, שעות העבודה? העבודה מספקת? מעניינת?

14. האופנוע נקנה בשנת 2004\2005 והוא במצב מעולה! כמה פרטים על האופנוע: שנת יצור: 2004 נפח מנוע: 250 סמ"ק מספר פעימות: 2 משקל : 97 ק"ג שיפורים: אגזוז FMF סוג אופנוע: שטח חברה: YAMAHA דגם: YZ250 המחיר המבוקש הוא 32,500 ש"ח , המחיר גמיש במקצת, אין בעיה בהבאת האופנוע לכל מקום בארץ. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  15. אני מקבל את הרדיו דיסק בלי כלום יענו bulk...אני רוצה להתקין אותו בעצמי השאלה שלי למי שעשה זאת בעבר היא מה צריך לקנות על מנת להתקין..אילו כבלים ואורכים אם יש למישהו מושג...יש לי ידע מקדים באלקטרוניקה אני חושב שאני יסתדר... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  16. אתמול התקשרתי להזמין שני מוצרים מסוימים, כרגיל כמו שאנ מזמין בכל חנות, "שלום, אני רוצה לעשות הזמנה על בלה בלה בלה, אני אבוא לאסוף את זה מסניף מגדל העמק" ומשם הם התחילו לטבוע בכוס מים. "רק שניה, אני בודק אם יש לנו את זה זמין", "לא אין לנו את זה בסניף פה, רק בראשל"צ" אמרתי שאין לי בעיה לחכות כמה ימים ופה אמרו לי משהו שלא שמעתי בחיים- "מחר אחד הנהגים שלנו יהיה בסניף בראשל"צ, תתקשר אליהם בין 11 ל 12 בערך ותבקש את XXX, תגיד לו שיאסוף מהסניף את המוצר שאתה רוצה" .......סליחה? אני? הלקוח המשלם צריך לטרטר את עצמו בטלפונים בשביל לקנות מכם מוצר? מה הבעיה פשוט להכניס הזמנה למערכת, כל יום להוציא את ההזמנות שאין במלאי בסניף אחד ויש בסניף אחר, ואז לעשות משלוח מרוכז? הם אמרו לי בעצם שיש …

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  17. לדעתי אתם די חיים בסרט מהבחינה שעל מפרט 2000 ש"ח אתם מדברים על מכפלות ועל אוברקלוק שאף אדם שקונה מחשב לעסק לא יעשה (אלא אם העסק הוא עסק מחשבים) בקיצור נראה שפיספסתם את קהל היעד לגמרי לדעתי המעבדים שהצעתם חזקים מהנדרש לעבודה על אופיס ואינטרנט! בקיצור עדיף ךהשקיע על ספק איכותי ושקט וקירור נורמלי עדיף מפרט יותר ישן אך עם חלקים איכותיים ככל האפשר שיהיו לו אפס תקלות!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by lion03,

עשיתי ראיון ומישהוא אמר לי שזה לא שווה ושהיו מקרים שלא שילמן משכורת במשך כמה חודשים אז השאלה שלי האם ללכת לעבוד שם או לסרב במקרה שאני מתקבל

• 22 תגובות
    • 18.2k צפיות
  19. Started by UNDERDOG,

מישהו יודע איפה קונים או איך קוראים למגפיים כאלו שאפשר ל היתלות איתם במהופך על מתח

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  20. זהו אבו אללה -ראש הממשלה הפלסטיני: וזה אורק חביב : וזה אבו אורק :-X (שימו לב איך הוא מלקק את השן באדישות): דומה הא ? ? קראתי חדשות וישר מצאתי את הדמיון !! D: רק צריך תמונה טובה יותר של האורק, נו טוב הנה : עבודה של 5 דקות אז לא היה כ"כ זמן (יש מבחן מחר בעעע, בטח יש לי את הבעיה הזאת של אי ריכוז )

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by e.t,

סתם הוראות ששלחו לי במייל, לטיפול בכונן קשיח שעושה בעיות: http://w1.270.telia.com/~u27007970/ghetto.htm תגידו, האחריות תופסת במקרה כזה? ;D

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by lesForce,

בתחילת תהליך ההרשמה הוא מבקש ממני לבחור מ-3 אופציות.תמונה: ואני רוצה להירשם רק בשביל לקנות מEBAY ולא למכור או לקנות מאתר אחר. אז איזה אופציה לבחור? Personal או Premier ?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  23. אף אחד לא הולך לקולנוע וגם לא שוכרים בבלוקבסטר. אז ממה הם מרוויחים???

• 44 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. שלום לכולם; אז כמו שהכותרת אומרת, הייתי מעורב בתאונת רכב. 12 בלילה, רמזור ירוק, צומת דיי ריקה.....ולפתע, כשאני כבר על מעבר החצייה להולכי רגל, רכב אחר חוצה את דרכי, אולי נסע ב100 קמ"ש. כמובן שמייד דרכתי בחוזקה על דוושת הבלם, אבל היה מאוחר מדיי, נכנסתי בו באזור הגלגל האחורי\באמפר אחורי. אני-בסדר, בשוק אבל בסדר. 2 החברה האחרים-גם בסדר. נזק לרכב נטו. אני יוצא מהרכב, מסתכל למעלה לעבר הרמזור, והוא עדיין ירוק. הנהג וחברו ברוב חוצפתם יוצאים, ובטון מאיים פונים אליי "נסעת באדום" עם אצבע מופנית. אותי זה לא מפחיד, אני בנאדם דיי גדול ולא מפחד מדיבורים. מה שאבסורד בכל הסיפור, הוא שכל הערסוואטים שיצאו מבתיהם, טוענים שאני נסעתי באדום. למה? "תסתכל, אם ככה נכנסת בו לא יכול להיות שהוא נסע ב…

• 49 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by shaypoi1,

שמעתי אותו ממש נדלקתי, אפילו שיש כמה סלסולים קטנים שמורידים מאיכות השיר. זה נחשב מזרחית הדבר הזה?

דיונים חדשים בפורומים