עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, שאלתי כבר שאלה בעבר ואני צריך משהו יותר ספציפי . יש את הקורא הבא שראיתי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=270555570807&Category=4661&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1#ht_3775wt_1166 האם הוא תומך גם בRFID TAGS שהם לא כרטיסים? כי לא כל כך הצלחתי להבין האם צריך לדחוף לו את הכרטיסים על מנת לקרוא או לכתוב ? כי בעקרון זה 13 מגה הרץ וזה אמור לקלוט לטווח ארוך אז יש פה איזה בלבול שאני לא מבין. הנה המפרט מתוך הלינק: Specification: Read and write contactless smart cards Frequency 13.56MHz Protocol ISO 14443 TYPE A and Type B, ISO 15693 Supported cards: Mifare_One (S50&S70)/ UltraLight / Mifare_ProX; AT88RF020/ SR176 /SRIX4K Tag_i…

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by HitmanX,

לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל בכל מקרה, לא מזמן ראיתי את הדבר הגאוני/הזוי/מטריד הזה - Cannibal Holocaust פשוט תהיתי לעצמי אולי יש פה מישהו שמכיר עוד סרטים חולניים בסגנון תודה מראש חבר'ה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yossi_s1,

קניתי כבר מאות מוצרים באייבי ללא בעייה, אך לאחרונה נראה כי איביי שינו משהו באתר לגבי המשלוח ועכשיו כל פעם שאני מנסה להזמין מוצר אני מקבל הודעת שגיאה ובה נאמר לי שהמוכר שמציע את המוצר לא מבצע משלוחים לישראל. הדבר נכון גם כשאני קונה כבר ממוכרים שקניתי מהם בעבר ללא בעייה. נסיתי להזמין כמה מוצרים וקיבלתי את אותה השגיאה. יש לי אופצייה לדבר עם המוכר לגבי העניין אבל להתחיל לשלוח הודעה לכל מוכר לפני שאני רוצה לקנות זה לא לעניין. ואני יודע שלאיביי יש תמיכה אבל מהנסיון שלי הם לא משו, לוקח להם טיפה זמן לענות והם לא תמיד עוזרים. מישו נתקל בבעייה?!

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by etz,

קודם כל להירגע, אין שום כוונה זדונית או פלילית חלילה בת'רד הזה, אלא רק סקרנות. לא מזמן היה מקרה עם חבר שנשבר לו מפתח למנעול מסוים. אמנם היה מדובר במנעול לא כזה רציני שכמה מכות מפטיש היו מפרקות אותו, אבל החלטנו לנסות לפרוץ אותו, כמובן רק מתוך סקרנות ולראות אם אנחנו יכולים. אז אחרי לא מעט נסיונות תוך שימוש בכמה כלים מאולתרים לחלוטין הצלחנו לעשות את זה והמנעול נפתח. אחרי המקרה הזה התחלתי להסתקרן על מה המצב החוקי של החזקת כלי פריצה מקצועיים וחוקיים (לכאורה?) אצל אדם פרטי. ברור שאנשים אשר עוסקים במקצוע מחזיקים אצלהם עשרות אם לא יותר כלים שונים לפריצה, אבל לא זכור לי שאי-פעם שמעתי על הסמכה למקצוע, האם האנשים שעוסקים בזה מחזיקים באיזו תעודה מוכרת? אני יודע שכאן בארץ לא ממש מוכרי…

• 21 תגובות
    • 13.9k צפיות
  5. איי איי איי הרגעים הטובים של החיים. חברי הטובים והאהובים. מה דעתכם? (אני יודע שלא יצאתי טוב כלל, אבל זה לא ממש חשוב)

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
    • 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by darkman,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=172327&sid=10 http://lokitorrent.com/ EEK

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by e-d-a,

היי השבוע קרוב שלי טס לבודפשט ורציתי לשאול מה המחירים כי של דברים כמו mp3 וכו... מי שמכיר ויוכל לעזור תודה...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Guarding angel,

מהם סרטי האימה שאהבתם? "28 שבועות אחרי" Aliens->Aliens 3 Predator-Predator 2 Dawn of the dead The Crazies עוד יעלו בהמשך

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. למי שזוכר היתה פרסומת של חפצים זזים ומזיזים חפצים אחרים והיו שדיברו על השאלה אם זה אמיתי או מצוייף אז הנה האמת http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=63150&sid=10 מעניין מי יעתיק את זה הפעם (והמבין יבין) ;D

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by morans,

היי חברים! אני סטודנטית ואני רוצה לשלב עבודה גם, אבל אני רוצה למצוא עבודה מהבית וזאת מפני שיהיה לי מאוד קשה לשלב עבודה רגילה עם הלימודים. מישהו מכיר עבודות טובות מהבית? אני לא מחפשת הכנסה כל כך גדולה 1000-1500 שקל בחודש ואולי אפילו פחות. הרצון הוא שגם תהייה לי הכנסה וגם שאני לא אצטרך לשלם לביטוח לאומי את התשלום של מי שלא שכיר. כמו כן אני אשמח לדעת אם מישהו כאן עובד בעבודה של פעמיים בשבוע שאולי גם תעזור לי בעניין אשמח לתגובות! מורן

• 59 תגובות
    • 6.7k צפיות
  11. שלום, רציתי לדעת האם יש פה עוד אנשים בתיכון גילאי 17-18 שעובדים בשביל המותרות ובשביל עצמם.. אני כן בכל מקרה אני עובד במקדונלדס כבר מספר לא מבוקר של חודשים.. האומנם אני נהנה בעבודה, אבל שאני חושב על זה - זו עבודה מאוד קשה אני חייב גם לציין מאוד נצלנית שדורשת והעובדים לעשות הכל ברמות דקויות של ניצול והשפלה, חוזרים עם כאבי גב וסוחבים דברים ועובדים מהר ומהר בלחץ ובלי מנוחה בשביל 17 שקל של השעה... האם מנצלים אותנו ? למה תנאי העסקה כלכך גרועים בארץ - כי כמה שצריך כסף אני מוכן לעבוד בכל עבודה אבל גם הבריאות חשובה... מה דעתכם ? אתם מרוצים במקום עבודה שלכם ? לא מרוצים ? שתפו...

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מלבד השאלה בכותרת עוד משהו - בהתחלה רציתי לקנות מPCH וגם בדקתי באתר שלהם וכל הרכיבים במפרט שאני רוצה לקנות יש להם (לפחות לפי האתר) ובדקתי באתר של זיג זאג אחרי ששמעתי על השירות המצויין שלהם וחסרים להם המעבד שאני רוצה (2100+) המסך(P70F) המארז (DRAGON DX-01BD) והספק (HEC 300AR-T). סכום מחירי החלקים שחסרים להם מסתכם ב 2500 ש"ח מתוך ה 7500 שאני משקיע. מה כדאי לי לעשות - לקנות הכל מPCH או חלק מזיג זאג וחלק מחנות אחרת?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by Doctor Robert,

http://www.youtube.com/watch?search=prank&v=DPkNEPM2wAA :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. יש לי כרגע 13 יחידות, אני בכיתה י"ב הייתי בהתחלה בפיזיקה ומחשבים ועזבתי את שניהם כי אני לא בן אדם שיכול לבזבז את כל היום בללמוד.. אמרתי לעצמי שאם אני יצטרך את זה בעתיד - אני ישלים כל מקצוע, בנפרד, בקצב שלי. אבל מה.. ההורים מעצבנים.. צריך לסיים עם תעודת בגרות מלאה.. וכרגע אני לא רואה שום סיכוי שאני מקבל תעודת בגרות מלאה. השנה יש לי לסיים שאלון 805 של מתמטיקה (4 יח"ל, אני ניגש עם מגן 85-90 וכנראה אקבל ציון דומה) וציון בין 90-100 ב5 יח"ל אנגלית. אני לא מגדיר את עצמי כטיפש, אני חושב שאם אני רוצה אני מסוגל - אבל אני לא רוצה. עד באמת עתיד חסר השכלה הוא חשוך? אני לא רואה את עצמי בתור איש הייטק עם טויוטה קורולה לבנה שמבלה 10 שעות רשמיות בעבודה כל יום ועוד 8 שעות עבודה בבית ע…

• 75 תגובות
    • 14k צפיות
  15. ¸ . - ~.---,.¸ .¸´ ;;;;;;;;;·. ,';; `.;;;;;;· '; ;;·´ __ ¨¨¨¨ ¸; .' ;´;;;;;`; ,';;'. ,´¸¸,,.'--···~~`··--..'¸;;;`, `~~··--·,' ·.:',·--··~~´ .' .·::'. .·´ .·:::`:. ·~~··²³´´¨¨¨¨‾‾‾‾‾‾¨¨¨¨¨``³²··~~· ¸·' ¸.'·¸'· ' ·'' ¸·'¸.·'¸·'¸·'; '' '' '' ;-, '; ¸.·' ¸ . · ·'·'' '' '' ¸; ', ¸.' ';.·'- '' ,' ', ¸.·''' ; ¸ · ''‾ ¸ ·''‾ ‾'' ·, ', ''; '; ¸'' ,·'' ¸ ¸·' …

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. בהצלחה לכל הנבחנים בבחינת בגרות במתמטיקה היום. =)

• 51 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by X-BLADE,

לאחר שציפיתי בו הייתי חייב לשתף משהו... פשוט אדיר! http://www.youtube.com/watch?v=q4hXTrBwbbk אגב אם משהו מבין את מה שהם אומרים אשמח לתרגום קל...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי מאזדה 3 ונכנס לי כרטיס SD MICRO קטן לתיבת ההילוכים בחריץ שם זה יכול להרוס את הגיר ? אני מפחד שזה יכנס בשיניים של התיבה וילך לי הגיר , בטח זה המון כסף עכשיו לתקן את זה , נסעתי כמה מטרים ולא קרה כלום אני מפחד רצח , הגיר יכול ללכת ?

• 14 תגובות
    • 6k צפיות
  19. קראתי כמה מתכונים שצריך להוסיף כמה פירות, חצי כוס חלב וקרח - אבל הבעיה היא שזה לא יוצא בדיוק טעים והקרח גם הוא נעלם והופך למים מהר מאוד (בלנדר חזק מדי?). אז אם יש לכם המלצות, אני פתוח להצעות. רצוי מבננה, תפוח, אגס, תפוז (זה מה שיש לי עכשיו בבית). תודה לעוזרים, זה באמת חשוב!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני זוכר שמישהו כבר שאל את השאלה הזאת, אבל לא הצלחתי למצוא אותה... אז איך הכי נכון לרשום את הכתובת שלי כשאני קונה באיביי לדוגמה?

• 8 תגובות
    • 93.3k צפיות
  21. שרשום פה מתחת לשם שלי...?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  22. יש תגובות שאומרים כי נורא קל לפרוץ למיילים. הם כל כך קל לפרוץ למייל של יאהוו? GMAIL? וכו'..? האם זה לא תלוי באורך ובשימוש האותיות שיש בסיסמא? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  23. טוב אנשים אני לא ארחיב במילים.. אבל כבר בגרמניה לא מעט מכירים אותו, אפילו השמיעו אותו ברדיו שם! (לא ברדיו אינטרנט, ברדיו אמיתי!) הוא בקרוב יבוש את הארץ.. טוב עזבו אני לא ארחיב במילים, פשוט כנסו: www.djfigo.owns.it האזנה נעימה

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by 1immortal,

בוקר טוב לכולם . יש איזה משהו שמסתובב ברדיו , עד היום לא יצא לי לתפוס את השם של השיר , אבל כמה מילים ממנו נדבקו לי לראש : אני איתך כאן רק בנתיים , להחזיק ת'ראש מעל המים ... אין אנשים עם כנפיים שזה נראה לי מתוך הפזמון , יש שם עוד כמה שורות , כמה אהבה את מביאה , כמה תעבה את מביאה . איך קוראים לדבר הזה ?!?!?! תודה מראש . לורד יאבל השלישי .

• 3 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים