עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, רציתי לדעת האם יש פה עוד אנשים בתיכון גילאי 17-18 שעובדים בשביל המותרות ובשביל עצמם.. אני כן בכל מקרה אני עובד במקדונלדס כבר מספר לא מבוקר של חודשים.. האומנם אני נהנה בעבודה, אבל שאני חושב על זה - זו עבודה מאוד קשה אני חייב גם לציין מאוד נצלנית שדורשת והעובדים לעשות הכל ברמות דקויות של ניצול והשפלה, חוזרים עם כאבי גב וסוחבים דברים ועובדים מהר ומהר בלחץ ובלי מנוחה בשביל 17 שקל של השעה... האם מנצלים אותנו ? למה תנאי העסקה כלכך גרועים בארץ - כי כמה שצריך כסף אני מוכן לעבוד בכל עבודה אבל גם הבריאות חשובה... מה דעתכם ? אתם מרוצים במקום עבודה שלכם ? לא מרוצים ? שתפו...

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  2. מלבד השאלה בכותרת עוד משהו - בהתחלה רציתי לקנות מPCH וגם בדקתי באתר שלהם וכל הרכיבים במפרט שאני רוצה לקנות יש להם (לפחות לפי האתר) ובדקתי באתר של זיג זאג אחרי ששמעתי על השירות המצויין שלהם וחסרים להם המעבד שאני רוצה (2100+) המסך(P70F) המארז (DRAGON DX-01BD) והספק (HEC 300AR-T). סכום מחירי החלקים שחסרים להם מסתכם ב 2500 ש"ח מתוך ה 7500 שאני משקיע. מה כדאי לי לעשות - לקנות הכל מPCH או חלק מזיג זאג וחלק מחנות אחרת?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by Doctor Robert,

http://www.youtube.com/watch?search=prank&v=DPkNEPM2wAA :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. יש לי כרגע 13 יחידות, אני בכיתה י"ב הייתי בהתחלה בפיזיקה ומחשבים ועזבתי את שניהם כי אני לא בן אדם שיכול לבזבז את כל היום בללמוד.. אמרתי לעצמי שאם אני יצטרך את זה בעתיד - אני ישלים כל מקצוע, בנפרד, בקצב שלי. אבל מה.. ההורים מעצבנים.. צריך לסיים עם תעודת בגרות מלאה.. וכרגע אני לא רואה שום סיכוי שאני מקבל תעודת בגרות מלאה. השנה יש לי לסיים שאלון 805 של מתמטיקה (4 יח"ל, אני ניגש עם מגן 85-90 וכנראה אקבל ציון דומה) וציון בין 90-100 ב5 יח"ל אנגלית. אני לא מגדיר את עצמי כטיפש, אני חושב שאם אני רוצה אני מסוגל - אבל אני לא רוצה. עד באמת עתיד חסר השכלה הוא חשוך? אני לא רואה את עצמי בתור איש הייטק עם טויוטה קורולה לבנה שמבלה 10 שעות רשמיות בעבודה כל יום ועוד 8 שעות עבודה בבית ע…

• 75 תגובות
    • 13.8k צפיות
  5. ¸ . - ~.---,.¸ .¸´ ;;;;;;;;;·. ,';; `.;;;;;;· '; ;;·´ __ ¨¨¨¨ ¸; .' ;´;;;;;`; ,';;'. ,´¸¸,,.'--···~~`··--..'¸;;;`, `~~··--·,' ·.:',·--··~~´ .' .·::'. .·´ .·:::`:. ·~~··²³´´¨¨¨¨‾‾‾‾‾‾¨¨¨¨¨``³²··~~· ¸·' ¸.'·¸'· ' ·'' ¸·'¸.·'¸·'¸·'; '' '' '' ;-, '; ¸.·' ¸ . · ·'·'' '' '' ¸; ', ¸.' ';.·'- '' ,' ', ¸.·''' ; ¸ · ''‾ ¸ ·''‾ ‾'' ·, ', ''; '; ¸'' ,·'' ¸ ¸·' …

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  6. בהצלחה לכל הנבחנים בבחינת בגרות במתמטיקה היום. =)

• 51 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by X-BLADE,

לאחר שציפיתי בו הייתי חייב לשתף משהו... פשוט אדיר! http://www.youtube.com/watch?v=q4hXTrBwbbk אגב אם משהו מבין את מה שהם אומרים אשמח לתרגום קל...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי מאזדה 3 ונכנס לי כרטיס SD MICRO קטן לתיבת ההילוכים בחריץ שם זה יכול להרוס את הגיר ? אני מפחד שזה יכנס בשיניים של התיבה וילך לי הגיר , בטח זה המון כסף עכשיו לתקן את זה , נסעתי כמה מטרים ולא קרה כלום אני מפחד רצח , הגיר יכול ללכת ?

• 14 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. קראתי כמה מתכונים שצריך להוסיף כמה פירות, חצי כוס חלב וקרח - אבל הבעיה היא שזה לא יוצא בדיוק טעים והקרח גם הוא נעלם והופך למים מהר מאוד (בלנדר חזק מדי?). אז אם יש לכם המלצות, אני פתוח להצעות. רצוי מבננה, תפוח, אגס, תפוז (זה מה שיש לי עכשיו בבית). תודה לעוזרים, זה באמת חשוב!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני זוכר שמישהו כבר שאל את השאלה הזאת, אבל לא הצלחתי למצוא אותה... אז איך הכי נכון לרשום את הכתובת שלי כשאני קונה באיביי לדוגמה?

• 8 תגובות
    • 92.1k צפיות
  11. שרשום פה מתחת לשם שלי...?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  12. יש תגובות שאומרים כי נורא קל לפרוץ למיילים. הם כל כך קל לפרוץ למייל של יאהוו? GMAIL? וכו'..? האם זה לא תלוי באורך ובשימוש האותיות שיש בסיסמא? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  13. טוב אנשים אני לא ארחיב במילים.. אבל כבר בגרמניה לא מעט מכירים אותו, אפילו השמיעו אותו ברדיו שם! (לא ברדיו אינטרנט, ברדיו אמיתי!) הוא בקרוב יבוש את הארץ.. טוב עזבו אני לא ארחיב במילים, פשוט כנסו: www.djfigo.owns.it האזנה נעימה

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by 1immortal,

בוקר טוב לכולם . יש איזה משהו שמסתובב ברדיו , עד היום לא יצא לי לתפוס את השם של השיר , אבל כמה מילים ממנו נדבקו לי לראש : אני איתך כאן רק בנתיים , להחזיק ת'ראש מעל המים ... אין אנשים עם כנפיים שזה נראה לי מתוך הפזמון , יש שם עוד כמה שורות , כמה אהבה את מביאה , כמה תעבה את מביאה . איך קוראים לדבר הזה ?!?!?! תודה מראש . לורד יאבל השלישי .

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  15. Started by o07,

ברצוני לקנות מאיביי משקפי ריבן: http://cgi.ebay.com/RAY-BAN-AVIATOR-SUNGLASSES-SILVER-62MM-3026-GREEN-LENS-/130404966909?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e5cbde1fd אני רוצה להפוך אותם למשקפי ראיה + שמש, האם האופטומטריסט\חנות יכולים לעשות זאת? אם כן האם זה יהיה באותו צבע וצורה בדיוק כמו של המקורי? כמה דבר כזה צריך לעלות בערך?

• 7 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. Started by sashakrik,

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by R0ck,

טוב, אפילו ממש טוב... Spirit Of A Dream דגימונת קטנה מהיכולות של הבחור, פשוט תאווה לאוזניים, אמביינט ברייק מדהים ביופיו.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by benor,

מי חשב על הדבר החולני הזה? ברגע שהופיע החתול המנוקד שהזכיר לי משום מה קרקל, אני התחלתי להקרע מצחוק. http://litterkwitter.com/en/index.php

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tranq,

ועוד שאלה, האם הצטערתם על הבחירה שקיבלתם ואם אילו הייתם יכולים, הייתם משנים אותה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. זה נותן ייתרון כלשהוא? העדפות מסויימת? איך אני יכול להתקבל למשהו ממש טוב בגיבוש? 9/4 זה התאריך

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  21. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

בן דוד שלי ניסה את השיטה ויש לו שם בערך 400$... שאלתי אותו איך והוא שלח לי את המכתב: שווה? [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שבוע שעבר נפתחה העונה הראשונה של wcg ultimate gamer תוכנית הריאלטי של עולם המשחקים. כנראה שבערוץ SCI-FI הבינו כי עולם הריאליטי הוא הטרנד הבא והחליטו להפיק את תוכנית הריאליטי חדשה. אז על מה בעצם מדובר, 12 מתמודדים על תואר הכבוד של אלוף העולם במשחקי קונסולות לצורך העניין ופרס של 100,000$ והששתתפות ב WCG העולמי מעבר לכך בכל פרק המתמודדים יבחנו בשני אספקטים המציאותי והמשחקי בהם הם יצטרכו להציג את כישורייהם גם בעולם האמיתי וגם בעולם המשחקים על משחק מסויים. שבוע שעבר הפרק היה על ROCK BAND 2 השבוע היה על VIRTUAL FIGHTER V. בסוף כל פרק ישנה הדחה שבה מתמודד הבחור החלש ביותר באותו פרק ומישהו אחר שנבחר ע"י הבחור החזק ביותר באותו פרק (כן יש גם בנות). את הפרקים המלאים ניתן לראות דרך ה…

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  23. זה מה שראיתי שיתעוררתי היום לא מספיק שהדירה מוצפת מקקים בתוך יומים תפסנו כבר 4 חולדות ,והיד עוד נטויה

• 256 תגובות
    • 23k צפיות
  24. Started by JohnnyBravo,

cool

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by WiseGuy17,

טוב אז ככה הזמנתי מחשב לא משנה מאיזה חנות ואמרנו לחנות שאנחנו רוצים משלוח UPS EXPRESS החנות אמרו שהם מחר יעבירו את המחשב ל UPS אז מישהו יודע תוך כמה זמן זה יגיע אליי? (אני גר בדרום) תודה

• 1 תגובה
    • 457 צפיות

דיונים חדשים בפורומים