כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,547 דיונים בפורום זה
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 227 צפיות
- 1 follower
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 308 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחנו את נציג דור מעבדי Ryzen השני מול מחליפו הישיר לסיבוב בדיקות נוסף - בכדי לראות מה קורה כאשר עוברים מזיכרון מותאם בשני ערוצים לערוץ אחד ויחיד לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 213 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 274 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 305 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 299 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי האתר TEAMXBOX המעבד של הסוני פלייסטיישן 3 "CELL" מתוצרת IBM ירוץ במהירות מטורפת של4.6 GHZ ויהיה בנוי משתי ליבות ! זאת אומרת שהPS3 יהיה יותר מהיר מכל מחשב ביתי בשנה הקרובה. על המעבד הגרפי אמרו רק שהוא ייוצר ע"י NVIDIA. לינק לכתבה המקורית http://news.teamxbox.com/xbox/7511/Cell-Processor-to-Run-at-46-Ghz/
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים מגיבורנט למישהו יש נסיון איתם?
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איזה לא קשורים האנשים האלה .... http://www.skak.co.il/GOOD_ONE/HEB/Zones/Products/default.asp?Chapter=CPN&CatID=CPU&ProductID=919595 נראה לי שהם היחידים בעולם שיש להם כזה
-
מישהו מכיר מכשיר שניתן להשתמש בו כמעבת תמלילים נייד רק שזה לא laptop או palm?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קודם כל- אם הנושא הזה מתאים למקום אחר בבקשה להעביר לשם או מה שלא יהיה עכשיו לבעיה: יש לי מחשב (די ישן האמת) שעושה ריסטרטים על דעת עצמו מפעם לפעם בכל מקרה אני צריך שם,מספר טלפון,וכתובת של מעבדה טובה ואמינה עדיף באזור המרכז (תל אביב,הרצליה,רמת השרון,רעננה) תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נגן iAudio M3L תקול אשר הבעיה שלו היא באחד הרכיבים הפנימיים של הנגן. אם זה משנה, הבעיה היא שהשלט לא נדלק (השלט תקין לחלוטין, בדקתי כבר, הבעיה היא בתוך הנגן איפשהו). אני רוצה לתקן אותו, אבל לא יודע איפה. באג שהם היבואנים יכולים רק לשלוח את זה ליצרן בחו"ל, וזה יכול לקחת חודשיים ומעלה ולעלות לא מעט כסף. מסיבה זו אני מחפש מקום כלשהו בארץ שמתקן ציוד אלקטרוניקה שכזה. מישהו מכיר מקום שכזה שאני אוכל לפנות אליו? תודה, Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר מעבדה אמינה עם מחירים סבירים באיזור נהריה \עכו שמטפלת בלפטופים שנשפך עליהם קפה או כל חומר נוזלי אחר? אגב, הלפטופ נדלק (ישר כיביתי אותו אחרי זה והוצאתי את הסוללה) אני פשוט רוצה שינקו אותו מקורוזיה.. אני אשמח לקבל המלצה.. די דחוף לי שהתיקון לא ייקח יותר מ-48 שעות.. תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך בבקשה המלצות למעבדת מחשבים מקצועית, שיודעת לפרק מחשב ולנתח אותו עד היסוד ולמצוא בעיות (אפילו הכי מוזרות שיש - במקרה שלי). מקצועיות = אני מתכוון מעבדה עם טכנאים אמיתיים. לא סתם טכנאי פנטיום 4 מעפנים שיודעים לפרמט ווינדוס ורק להחליף חלקים, אני מדבר על מקצוענים.. כאלו שבעיות איתור חלק פגום \ איטיות בלתי מוסברת זה משחק ילדים בשבילם, וכמובן.. שהבדיקה תיהיה חינם (תיקון, אני לא צריך לתת להם לתקן, אני רק רוצה לדעת על הבעיה) תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שמתם לב שבניגוד למסורת של אינטל לסייםמעבדים ב 0 3 או 6 היה מעבד בתדירות 667? האם BigBad Micro$oft פחדו מהמספר 666? :asthanos: :devilfork:
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
אינטל רושמת הפסדים גדולים בשווי ובעובדים כאשר התרסקות המניה מגיעה לצד פיטורי המונים שכמותם לא ראינו בעולם המעבדים. אם זה לא מספיק, ישנה דאגה צרכנית עבור צמד דורות מעבדים שלא מפסיקים לחוות תקלות טכניות ללא פתרון מושלםלכתבה
-
- 3 תגובות
- 337 צפיות
- 3 followers
-
-
יש דרך טובה להתכונן לבגרות הזאת? לפי מה שהבנתי זה גם חשמל וגם קרינה וחומר מישהו מכיר איזה ספר טוב שהוא למד איתו לבגרות הזאת או משהו ?
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי תומר ואני גר ברעננה. אני מתכנן הזמנת מחשב בסכום של 5,100 ש"ח ואני לא רוצה לתת לידיים של חאפר לגעת בזה. אני מעוניין, אפילו בסתם אחד שיודע להתעסק עם זה טוב. כלומר, אני מזמין חלקים חלקים, אני מזמין" מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מאוורר, היט סינק, כרטיס טלוויזיה, הארד דיסק, צורב, ספק.. והוא יצטרך להתקין אותם בתוך המארז ככה שייצא לי מחשב פצצה אני צריך אחד שלא ממהר, אחד סובלני שיעשה את העבודה עד הסוף. שהכבלים יהיו מסודרים פרפקט.. אם אני צריך לשלם איזה 50 ש"ח על UV CABLE או איך שלא קוראים לגומי הזה שמשחילים בתוכו את החוטים, אין בעיה... אני מעוניין לעשות סידור כבלים עד הסוף, שממש, חוץ מלהחליף מדי פעם משחה תרמית וניקוי עם ספריי לחץ אוויר.. לא יהיה צריך לעשות כלום.…
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי תקול, ואני חושש שצריך לקחת אותו לתיקון. מישהו מכיר מעבדת מחשבים טובה באיזור רמת גן?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי גוסס ואני צריך לקחת אותו למעבדה לתיקון. אני סומך על RSM בכפר סבא ועל זיגזג2000 ביהוד, אבל שתיהן רחוקות לי יחסית ואני מחפש מעבדה טובה באיזור תל אביב\רמת גן או בהרצליה. מישהו יכול להמליץ על מקום? נ.ב. ראיתי ש-RSM פתחו חנות חדשה בתל אביב, אם למישהו כבר הייתה הזדמנות לנסות אותם, חלקו את מסקנותיכם
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אז ככה פתחתי לא מזמן מעבדת שירות למחשבים ורציתי באמצעותכם לבדוק איפה אני יכול להשתפר אם במחירים אם בכל המלצה שתתנו לי הבעיה שלי היא כזאת... אני בעיקרון טכנאי שירות שעובר מבית לבית במקרה של תקלה חמורה שלא ניתן לפתור בבית הלקוח אני לוקח את המחשב איתי בהתחלה עבדתי לפי "שעת עבודה" אבל מהר מאוד הבנתי שכאן זה לא אנגליה ובשיטה הזאת אי אפשר לעבוד בארץ אז עברתי לתשלום גלובלי שזה אומר מערכת הפעלה(לקוח) כולל הכול 250 ש"ח. התקנה של CD או צורב או כרטיס למסך למשל אני גובה 90 ש"ח התקנה + הכרטיס. רציתי לדעת אם המחיר טוב ? או שצריך לשפר את העניין הזה ? ואם המחיר לא טוב כמה לגבות ? למשל כרטיס רשת כולל התקנה אני לוקח 150 ש"ח 90 על ההתקנה על הכרטיס אני לא מרוויח בכלל. אם אפשר…
-
- 48 תגובות
- 2.2k צפיות
-