כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יודע מה קורה עם החוק הזה שאם יש לך רישיון על טרקטור לפני הרישיון על האוטו אז אין את השלושה חודשים מלווה. מישהו יודע אם שינו את זה כבר או שהולכים לשנות את זה? בעקרון אמור להיות לי רישיון לאוטו ביוני כרגע יש לי רישיון על טרקטור נראה לכם שזה עוד יהיה תקף לגבי?
-
- 42 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
נסעתי היום באוטובוס ושמעתי כמה אנשים מדברים על זה שרוצים להוריד את תקופת המלווה ל חודשיים,זה נכון או סתם בלבולי ביצים?
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש חוות דעת של אנשים ששהו במלון אדומית באילת, אני לא מחפש מלון יוקרתי, ואני לא מצפה שהוא יהיה ברמה של 5 כוכבים, יש מישהו ששהה במלון ויכול להגיד לי אם הוא בסדר או לא. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני וחברים שלי יורדים עוד שבועיים לאילת עכשיו ההתלבטות היא אם להיות במלון משהו זול לא רציני או אכסנייה ? האמת אנחנו לא צריכים שום דבר חוץ מ שאפשר לישון להתלח מקרר ומזגן אבל עדיין מה עדיףמלון לא יקר או אכסנייה ? שאני מדבר לא יקר אז זה 100 שקל בערך ללילה ואנחנו נישארים 4 לילות תודה למי שעוזר מי שמכיר מבצעים וכאלה לבני נוער או משהו שיגיד לי פה או ישלח לפרטי או שלמישהו יש מלון או אכסנייה להמליץ גם אשמח
-
- 4 תגובות
- 548 צפיות
-
-
קיצר עשיתי חיפוש באינטרנט ומרוב חיפוש כבר כואב לי הראש... יש יותר מדי אתרים עם יותר מדי מידע שכבר אני מבולבל אני רוצה לקחת את חברה שלי לסוף שבוע באילת להגיע בחמישי ולחזור בשבת בלילה בתאריכים 14-15-16 לאוגוסט או 21-22-23 לאוגוסט כי ב10 לחודש אני מקבל משכורת וב25 לחודש היא מתגייסת... ככה שזה התאריכים היחידים שבהם אפשר להנות מישהו יכול להמצליץ על משהו לא יקר... אבל נחמד?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני וההורים רוצים לטוס בקיץ (יולי/אוגוסט) ללונדון והייתי מעוניין בהמלצה למלון פשוט (לא חרא ולא משהו מפואר מדי) שיהיה קרוב לרכבת התחתית ו/או למרכז ואולי בכלל כדי לשכור שם רכב? יש רשיון. ועוד דבר שאישית הייתי רוצה לשאול בשבילי, יש משהו בסגנון הזה: http://www.mywaydrift.com/ בלונדון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שזה longshot, אבל אני אנסה בכל זאת: חברה שלי טסה עם חברות לפריז בעוד שבועיים (למשך שבוע), והן מחפשות מלון טוב וזול (ראיתי שמחירים של מלונות נורמליים מתחילים ב-80 יורו ללילה לזוג). הסתכלתי קצת באתרים וראיתי כל מיני, אבל אני אשמח לקבל המלצות אישיות אם יש לכם.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
החברים שלי הרגע נזכרו שבא להם אילת (כרגיל) ואנחנו מחפשים מלון זול שכולל ארוחת בוקר בסביבות 150-200 ש"ח . יש למישהו הצעות? תודה ! נ.ב-עדיף שיהיה קרוב לטיילת ..
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חברתי ואני רוצים לצאת לחופשה קצרה במלון מיד אחרי חנוכה - 2 לילות באמצע השבוע (חצי פנסיון או פנסיון מלא) בטווח מחירים של 700-1000 ש"ח לאדם (אנחנו מתכננים להוציא עוד כ-300 ש"ח על טיפולי ספא במלון). עד כה ההצעה שנראית הכי אטרקטיבית (מבחינת מחיר ומבחינת מה שראינו על המלון) היא מלון מרידיאן ים המלח - 650 ש"ח לאדם (חצי פנסיון) או 850 (פנסיון מלא). מישהו מכיר את המלון? יכול לספר משהו עליו (חוויות טובות / רעות)?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנהלת מלון פארק החליטה לערוך לאורחיה גם השנה סדר פסח כהלחה. נקווה שהכול יעבור בשלום! :
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אהלן, אני יורד השבת הקרוב לאילת, וכנראה למלון שלום פלאז'ה (עם ההורים לא חברים). אמרו לי פה ושם שהמלון לא משהו, אז כל מי שהיה שם או מכיר...אם אפשר חוות דעת! תודה.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום מישהו קנה לי מלחם באמזון מחברת xtronic הבעיה שהוא עובד על 110 וולט 60Hz ניסיתי עם שנאי עם אמפר חזק וזה לא עבד פניתי לחברה והם הסבירו שזה לא עובד עם שנאי ושזה היה כתוב באמזון ... השאלה שלי האם יש דרך להחליף משהו בפנים המכשיר (אולי שנאי פנימי ) בשביל להתאים אותו לשקעים שלנו. או לחילופין להתאים לו משהוא מבחוץ שזה כן יעבוד...
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בניסיון להתחבר לאתר נתקלתי בקושי מציק. כנראה בגלל שלא היתי מחובר זמן מסויים הוא ביקש שאסמן את המידיניות והחוקים החדשים. אך בכל 1.5 שניות יש רפרש בחוקים. אז יש מעין מלחמה מי יותר מהיר אתה בנסיון ללחוץ V ומסכים או הרפרש. הוא ניצח אותי הרבה אבל בסוף ניצחתי אותו. כמעט התייאשתי.. אשמח אם תתקנו את זה אני מאמין שנתקלים בזה עוד אנשים.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
תגידו, איפה אני יכול למצוא רקעים ברזולוצייה גבוהה של ההפצצות של צה"ל בעזה? אני מחפש רקעים של עזה המופצצת עם פיצוצים ותמרות עשן, כמו שיש ברקעים בחדשות. למישהו יש משהו?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כנסו לקישור הזה http://www.israel-vs-palestine.com/gz/ והצביעו בעד ישראל - להקליק על הדגל שלנו ולאשר את ההצבעה ע"י הכנסת קוד שיופיע. מתוך אימייל שקיבלתי קדימה! לא להתעצל - כל קול משפיע.
-
- 7 תגובות
- 834 צפיות
-
-
http://www.myfirstwar.co.il/ קצת חולני אבל מצחיק בטירוף.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מישהו מאמין בזה אומרים שתהייה מלחמה וישארו רק 600000 צדיקים . יש בכלל כל מיני סיפורים ששמעתי בזמן האחרון שאם את מביא ביד זה זרע לשווא זה כאילו את הורג ילדים . וסיפורים על העולם הבא משהו 10 דינים . ומה זה ספר הזוהר אומרים שהכל כתוב שמה ושהיה רשום שמה על התאומים ועוד הרבה דברים . בקיצור מישהון שמבין שירחיב קצת בנושאים והאם יש היגיון או סתם בולשיט ?
-
- 17 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
ב 21 לחודש יוצא (ברוך השם) הדיוידי של הטרילוגיה הכי טובה שנוצרה אי פעם בתולדות הקולנוע (אל תחרבשו לי על שר הטבעות האשכול הזה לא מיועד לשטויות הילדותיות האלו). אני מנסה לאסןף שמות של חנויות שימכרו את זה הכי זול (בין אם זה און-ליין או חנות רגילה). בינתיים מצאתי בוואללה שופס 269 שקל אבל משלוח דואר. הכי זול שמצאתי זה בלייזר קלאב 259 שקל (לא כולל משלוח). קדימה אנשים
-
- 35 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא יודע אם יש פה הרבה כאלה אם בכלל... אבל אני דיי "ניובי" בקטע של סטארוורס... ראיתי את פרק 1 ופרק 6 ואני הולך לראות את התקפת המשובטים. יש לי כמה שאלות : מי זה דארת' מיול? מתי ד. ווידר עבר לכוחות האפלים? (איזה פרק?) איזה פרק הוא הפרק האחרון בנתיים בסידרה? תודה רבה ו May the force be with you.
-
- 57 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לא להאמין,הטרילוגיה הזאת עדיין ממשיכה לשבור שיאים,נכון להיום הרבה חנויות online דיווחו שהסט הזה שבר שיאים במכירות מוקדמות (pre orders),אמאזון הגדולה שבניהם: SW Trilogy is Amazon's Most Requested DVD Although the much-anticipated Star Wars DVD won't hit stores for almost six months, retailers are already experiencing vast consumer demand for the set, with preorders reaching record levels amid reports of extensive extras on the DVDs. After opening preorders on March 30, Amazon.com last week reported that the Star Wars DVD set, which is scheduled for retail on Sept. 21, had already outsold expectations. "Based on an undisclosed number of sales, the Star Wars DVD set is so f…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש בוואלה שופס (לא הבאתי לינק כי אני לא יודע אם מותר)...מישהו יכול להסביר לי מה הפשר? זה נמכר עכשיו? או מ 30.10? * מכירה מוקדמת - תאריך היציאה המשוער של הסרט הנו 30.10.05 התאריך כפוף להחלטת האולפנים. הסרט יסופק תוך 10 ימי עבודה ממועד זה.
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-