עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CyberBot,

כתוב שאני צריך למסור קוד שרשום בחיובים של האשראי יש דרך לראות את זה לפני שזה מגיע בדואר? נגיד עוד היום?

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by alexta-z,

לא ידעתי בדיוק איזו כותרת לתת. ביבי דבר לפני כמה זמן על כך שמשנת הלימודים הבאה (הקרובה) לא ילמדו בימי שישי ויום הלימודים יתארך ויעשו עוד המון שינויים. האם תוכנית זאת כבר יצאה לפועל או כמו כל דבר אחר בארץ נדחתה או בוטלה ?!

• 108 תגובות
    • 8.7k צפיות
  3. Started by KapiSH,

http://206.67.50.61/assetsFromHumor/comics/dancingbush.swf :lol: חחחח עכשיו אני רואה שיש גם הילארי מרקדת http://206.67.50.61/assetsFromHumor/comics/Hillary.swf

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by harry,

אני מחפש חנות מחשבים שמסכימה לכתוב בחשבונית דברים שאומרים להם... מישהו מכיר אחת כזו?? (עדיף לשלוח במסר את הפרטים אם אתם מכירים) תודה רבה!

5. Started by The_overclocker,

אני כבר יודע שקנו אותם G4 (שד"א זה ערוץ כ"כ מפגר !! יש להם כל היום סדרות כמו "!Cheat" שזה רק צ'יטים למשחקים בעעע. לעומת טק טיוי שידעו לגוון ולשמור על באלאנס..) עכשיו הם פיטרו את כל הצוות (חוץ מחלק מהמגישים) והם עומדים להחזיר את Call for help. השידורים שיש שם עכשיו הם שידורים שהוקלטו מראש כמו ה The Screen Savers אני הורדתי כבר כמה פרקים של TSS, וראיתי מה הולך שם.. לדעתי G4 הרסו את הערוץ ... איזה בעאסה... עכשיו אני גם קראתי באיזה פורום שלא יהיו יותר שידורים לחו"ל, כי G4 סגרו את זה. עכשיו, אנחנו הרי יודעים שYES קונים כל פרק ופרק והם בוררים סדרות וחלק הם לא משדרים וחלק כן, אז האם הם הולכים לעשות את אותו הדבר גם כאן ? עכשיו, אני עדיין לא ראיתי רפקים חדשים ב YES והייתי רוצה לד…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. זה מבית GOLD LINE יש על זה הרבה פירסום לאחרונה וחשבתי אולי לקנות... מעניין אותי אם זה באמת הרבה הרבה יותר טוב ממאורר רגיל ומה הצריכת חשמל שלו בהשוואה למאורר רגיל או מזגן.

• 29 תגובות
    • 20.5k צפיות
  7. Started by napoleon45,

לא הגיע הזמן שכפתור "אל ראש העמוד" או איך שקוראים לו יתחיל לעבוד ? אני מתכוון לזה - תודה ! עריכה: בעמוד הראשי זה תקין. בדיונים - זה לא עובד !

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  8. שלום, התבקשתי ממי שנוסע לחו"ל שאמצא לו מאגר משפטים חיוניים באנגלית לתהמצאות בחו"ל כדי שהוא יוכל להסתדר. מישהו מכיר אתר שמסכם משפטים חיונים כאלה? אתם יודעים,משפטים שעוזרים בשדות תעופה,בהזמנה בבתי מלון וכו...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אל תגידו לי לחפש בגוגל, כי שם אני גם יכול להגיע להמון חברות חאפרים! אני בעיקרון זקוק לנפח איחסון קטן ברשת, משהו כמו 100MB העלאה, 1000MB הורדה בחודש. לא מעוניין שזה יהיה משהו חינמי, כי כל האתרים האלה מלאים בפרסומות או לינקים לא ישירים. אני מעדיף לשלם סכום קטן בחודש, ולחסוך כאבי ראש. בעיקרון אני רוצה להעלות שירים מדי פעם, ולתת קישור אליהם לחברים או לפרסם באתר האישי שלי. תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by Yossarian22,

אחרי שכל המקומות נטחנו עד דק.. מחפשים מקומות חדשים לשבת, לשתות בירה, ולהנות מחברה טובה.. דרישות: אלכוהול במחירים סבירים, איזור המרכז, שישאר באיזור המיינסטרים [לא איזה פאב קונספט אלטרנטיבי הבי מטאל מוזר] אני גר בכפ"ס איזה מקומות אתם ממליצים? נ.ב. בן 20, אז מן הסתם בלי מקומות 24+ וכו'

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by genia,

.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. כי פספסתי את זה של יום שלישי שהיה.

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by rk666,

לפי פרסום של אתר METALIST ישנו פרסום רשמי להגעתה של הלהקה השוודית המצויינת OPETH לארץ! לפי האתר, הלהקה תופיע ב1 באפריל (??) במועדון התיאטרון שביפו. http://www.metalist.co.il/News.asp

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by Armageddon1,

אבטחת מידע וניהול רשתות תקשורת cisco , microsoft MCITP CCNA\P עד כמה זה משתלם להשקיע כסף וזמן וללמוד את הנושאים הנ"ל ? אני די מתעניין בתחום אבל ללא רקע ברשתות וכ'ו לאיזה משכורת אפשר לצפות כשעובדים בתחום (הכוונה שכבר מתבססים ועובדים מספר שנים) ?

15. Started by udicol,

עכשיו במבצע : שח 17 $3 NEW IN PLONTER - 486 Motherboards. NEW in the box להכנס כדי להאמין

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by VL,

נניח שיש לי עכשיו ביד 3000 אלף שקל , יש איזה שהיא דרך להגדיל את הסכום ? אולי ע"י השארת הסכום בבנק ? וכו' וכו'...

• 72 תגובות
    • 6.9k צפיות
  17. Started by NetSpider,

בקיצור אני רוצה לדעת עם יש סיכוי להעביר אלקטרוניקה בלי שיתפסו אותך המכס ?? ובכלל איך הם עובדים שם ,כי אני אני רוצה לקנות כמה דברים בארה"ב ואני לא רוצה גם לשלם עליהם במכס ... פעם שעברה שטסתי לשם לא קניתי שום דבר טכני ולא כל כך התעניינתי... הפעם אני רוצה לדעת בדיוק מה ואיך ... תודה .

18. Started by abnatan,

קרוב משפחה שלי נבחר על ידי הקבוצה והמאמן לשחקן המצטיין העונה בכדורסל בליגת הקט-סל, כל קבוצה המשחקת בליגה בחרה שחקן אחד ומכולם יבחר השחקן הטוב ביותר בצפון. את השחקן הטוב ביותר הוחלט לבחור באמצעות סקר שנערך באינטרנט, להלן הקישור: http://www.postool.com/pollshow.php?user=basketman&id=4224 אודה לכם אם תצביעו לו, שמו דניאל מלצר והוא משחק במכבי מטולה (האפשרות החמישית בסקר) תודה מראש על שיתוף הפעולה

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by DJO,

http://www.fullduplex.org/wtf/harvey.jpg

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  20. על פי זה ואחרים - נראה שכן:

21. Started by shuy,

אני מכין דיסק לידידה שלי שאוהבת מוסיקה קיטשית (WHATEVER THET MEANS) עכשיו אני צריך רשימה של שירים שיכולים להחשב קיטשים...(כי לי לא עולה שום דבר כרגע וגם אני לא ממש בטוח מה נחשב קיטש ומה לא) תודה!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. אני בתור אחד שמשלים את הקורס הזה אחרי שנכשלתי בו בתיכון,חושש עד מאוד.יש לי בעיה קשה במתמטיקה ואני רוצה רק לעבור. הייתי שמח אם כל אחד יגיד כמה יחידות הוא עושה ויתן כמה טיפים לעשות את המבחן הזה יותר קל ונעים.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by tominalex,

יש לי סרט ואני רוצה להעביר אותו לנגן mp4 שלי.והנגן תומך רק בAWN , איך אני יכול להפוך את קובץ הסרט לAWN ? תודה.

• 48 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by imac,

כלי מעניין... http://www.dnscoop.com/ על פי האתר הזה hwzone.co.il שווה $6,944 (או יותר נכון הדומיין)

• 1 תגובה
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים