עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רב הזמנתי חלק (זיכרון) מחו"ל מחיר: 1600 ש"ח המכס לא העבירו את החלק אלי עד ששלמתי מס מס: 235 ש"ח בערך: 15 % למה ??? האם מישהו מכיר דרך שבה לא צריך לשלם את זה ?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות
  2. שלום לכולם. יצא למישהו להזמין מחו"ל כרטיס WIFI או מודם סלולרי? הם עברו במכס בקלות, או שצריך אישור מיוחד בשבילם?

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  3. Started by david_borohov,

שלום וחג שמח לכולם. לפני כשבועיים הזמנתי מארה"ב נגן mp3 של קריאייטיב (zen v plus) במחיר מציאה של 100 דולר (עוד 5 וחצי משלוח). הזמנתי אותו אל חבר שלי שמתגורר בשיקאגו ונמצא כרגע בארץ לתקופה קצרה. עקב מחדל בלתי מוסבר של החברה, המשלוח התעכב וחברי נאלץ להגיע לארץ בלי הנגן. מכיוון שהמחיר היה חד פעמי (כיום ניתן למצוא את אותו הדגם בערך ב-30 דולר יותר), החלטתי לא לבטל את ההזמנה ולנסות לשלוח את הנגן בחבילה בדואר. רציתי לדעת כמה , אם בכלל, יגבה ממני במכס. אני מאמין שהקופסא של הנגן לא שוקלת יותר מקילו שתיים (עם כל חוברות ההפעלה והכבלים), ושהקופסא היא ממוצעת. כמה לדעתכם יגבו ממני עבור המכס?!.....האם זה בכלל כדאי? תודה רבה, דוד.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by IlyaN,

יש פה מישהו שמכיר את המושגים "פרט 818" "ופרט מהותי" עפ"י טבלת מיסים מרוכזים באתר המכס: http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx למה הם מתייחסים ומה ההבדל ביניהם? אה, ועוד עניין: מישהו מכיר שלישראל אין הסכם סחר עם יפן...?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by Classic notion,

אהלן, מישהו כאן יודע האם אני אצטרך לשלם מס, מע"מ או משהו בנוסף למחיר של המוצר הבא? http://cgi.ebay.com/M-Audio-Axiom-49-Key-Keyboard-Midi-Controller-USB_W0QQitemZ390066219202QQcmdZViewItemQQptZKeyboards_MIDI?hash=item5ad1c228c2&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1205%7C293%3A1%7C294%3A50

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by x-dude,

האם המכס עדיין בשביתה? היזמנתי איזה חלק מארצות הברית ואני מחכה לו ממש הרבה זמן

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  7. Started by imac,

הזמנתי DVD מאתר בחו"ל, האם אני יצתרך לשלם תשלום מסויים על DVD?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by amisha,

אני מעוניין להזמין מהאתר ג'אב טק אני מעוניין לדעת מה האפשרות שיעצרו את החבילה ועוד כול מיני פרטים אתם יכולים לעזור לי??

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Koby,

מישהו יודע אם יש מכס על חלקי מחשב? כי מצאתי מקום שממש משתלם להזמין ממנו בחו"ל בהנחה שאין מכס תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. כמה אחוז מכס (חוץ ממע"מ 16.5%) ייקחו לי על אביזרים של תופים אלקטרונים? (מוח, PADים למיניהם, מצילות...) מדובר בטווח מחירים של סביבות ה120-250 דולר. זה נופל לקטגוריה של כלי נגינה לא? משום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל על זה

• 4 תגובות
    • 6.3k צפיות
  11. Started by o07,

נגיד מישהו קונה אוזניות מארה"ב משהו כמו 800$ שלא מוכרים בארץ. לגבי העברה במכס אם רשום משומש עד 50$ מה הסיכוי שייבדק. (דרך DHL\FEDEX) ואם כן איך הם יכולים לדעת? וכמה אפשר לצאת בקנס אם ישימו לב? סתם שאלה שעלתה במוחי הסקרן :alcoholic:

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. Started by House M.D.,

היי, מכרתי באיביי אוזניות דיי יקרות (150$), הן היו חדשות אבל כנראה משהו נדפק במשלוח. הקונה קיבל אותן כשהקופסא היתה קרועה והצד הימני לא עבד. הוחלט שהקונה ישלח לי אותן בחזרה בתמורה להחזר על האוזניות. ביקשתי ממנו לכתוב על החבילה "RMA Replacement". עכשיו קיבלתי הודעה על מכס של 120 ש"ח. איך אני יכול להוכיח להם שזה בכלל אוזניות מקוקלות שחזרו מהקונה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין להזמין טלפון חדש מחו"ל (HTC One). כרגע יש שמועות על בעיות בייצור שלו וכמות גבוהה של חלקים פגומים, אז אני מכין את עצמי לאפשרות שאצתרך לעשות לו RMA (רוב הסיכויים שזה לא יקרה אבל עדיין עדיף להיות מוכן). אם אצתרך לשלוח אותו בחזרה, מה אני צריך לעשות כדי שלא אצתרך לשלם מכס על הטלפון אחרי שהוא יחזור מתיקון \ החלפה? האם יש טופס כלשהו שעליי להדביק על החבילה, או שאני צריך לבקש מהחנות לעשות את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by matrix66,

היי בקשר לתשלום של מכס על מוצרים מיובאים. הבנתי שמעל 50$ יש מכס ומתחת אין השאלה היא רק- האם ה 50$ מתייחסים לעלות של המוצר נטו או שגם דמי המשלוח עצמם משפיעים על החישוב? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by J0HNiE,

שלום, אני מזמין את ה xiaomi mi3 wcdma מאתר מסויים שעושים משלוחים לישראל (החברה נמצאת בסין) ואני מזמין גם אוזניות עם המכשיר, סה"כ עולה לי איזה 2,100 ש"ח לא כולל משלוח, יש אפשרות למשלוח דרך DHL שעולה עוד איזה 130 ש"ח, החברה שממנה אני מזמין את המכשיר אמרו שאם יש בקשות לגבי מה לרשום על הקבלה ניתן לבקש, והם ירשמו על המוצר שהוא בין 35-50 דולר בשביל שיעבור במכס בלי לשלם. אני עובד בחברה שעושה הרבה משלוחים מסין ודיברתי עם המנכ"ל של העסק הוא אמר שהמכס זה 37% או 38%, ואז דיברתי עם 2 אנשי מכירות שלנו שעושות את ההזמנות מסין והם אמרו שזה 15%, שאלתי עוד חבר שהזמין נקסוס 5 מאוסטרליה והוא אמר שהוא שילם 35% מכס, לאחר מכן עוד מישהו הסביר את זה בצורה כזאת, שיכול להיות שה15% זה המכס עצמו ו20%…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by KF,

שלום לכולם, האם על נעליים יש מכס + מע"מ ? במידה וכן רציתי לשאול כמה דברים, סכום הנעליים כולל משלוח הוא 113$ (Economy Int'l Shipping) כמה אצטרך לשלם מכס + מע"מ מהסכום הזה ? שאלה נוספת היא האם אצטרך ללכת לשחרר את החבילה מהמכס ולנסוע עד ת"א או שהתשלום יתבצע בסניף הדואר הקרוב אל ביתי ? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by gal555,

אם אני מזמין נעליים מחו"ל צריך לשלם עליהם מכס?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by liav12,

אהלן, אני רוצה לקנות נעליים מהאיביי, אבל הזהירו אותי לגבי הגבלה של מחירים בדולרים, עד 50 או עד 75 בביגוד? איך זה הולך? תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by MasterDK,

שלום! לפי מה שהבנתי מע"מ אני משלם אם מחיר החבילה + המשלוח עובר 50$. מה לגבי מכס? יש מכס על ספרים? תודה רבה!

20. Started by Guarding angel,

היי האם יש מכס כולשהו על סרטי DVD מיובאים? אני מעוניין לרכוש את הסידרה "אחים לנשק" ואנני יודע אם יש מכס על סרטים :\ http://buy.ebay.co.il/buying/il/display/180315271105_Band-of-Brothers-DVD-Tin-Box-6-DVD-Box-Set-Sealed-HBO

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Danix60,

חבר שלי רוצה להזמין את השעון הזה : http://cgi.ebay.com/2011New-Chronograph-EF-539D-MENS-Watch-EF-539D-7AV-/270709093148?pt=Wristwatches&hash=item3f0784f31c השאלה שלי, אם הוא יעבור במכס ? ??? תודה.

• 1 תגובה
    • 10.3k צפיות
  22. Started by BIGBENG5,

אני רוצה ליקנות פלפאון אנדרואיד מאיביי עכשיו המוכר שולח את זה בFEEDEX אני יודע שמשלוחים רגילים או דרך USPS המכס לא פותחים את החבילות ואז הם מתמחרים את המוצר לפי הסכום שרשום על החבילה או שהם פותחים אחת ל100 חבילות והסיכוי שהמוצר יתפס יהיה קטן עכשיו אני יודע שבמשלוחי אקספרס אז אחרת והם פותחים כל חבילה ואז אני בטוח ישלם מכס אז רציתי לדעת איך זה עובד במשלוחים של FEEDEX?? הם פותחים כל חבילה כמו משלוח אקספרס או שהם לא פותחים אותם כמו במשלוח רגיל?? עריכה המוכר אמר לי את זה ולא כלכך הבנתי מה זה אומר We always ship to Israel as Plastic Housing at USD50, is that OK for you? Shipping is by Fed-ex at USD30, thanks. מזה Plastic Housing??? תודה סהר!

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. שלום לכם, אני חדש בנושא הקנייה מהאינטרנט בחו"ל בכלל ומאיביי בפרט. הבנתי שעל חלק מהמוצרים יש מכס, על חלק אחר יש מע"מ ולעיתים שניהם מתחברים יחד. לאחר חיפושים באינטרנט למקור שיסביר באופן ברור ונהיר על מה ומתי משלמים נתקלתי בכמה מקורות סותרים ובמקור הזה: http://62.219.95.10/misimmerukht/TaxesConc.aspx לעינייננו, קיניתי שעון ב85 דולר מאיביי(כולל משלוח, ללא משלוח הוא עולה 75 שזה בדיוק הסף) ואני מנסה להבין כמה מס אני אמור לשלם עליו. אשמח, אם תוכלו להפנות אותי לכתבה נורמלית המסבירה מתי, כמה ולמה צריך לשלם מס. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by shapin,

היי חבר'ה, תוכלו לעזור לי למצוא מהיכן אני קונה את הפקקים הנ"ל שימנעו מאבק מיותר להיכנס לחיבורים? דוגמא להמחשה:

25. Started by snaidis,

שלום לכולכם מישהו כאן צופה במכסכי המיתוסים? תוכנית ממש מעולה של שני אנשים(ג'ימי ואדם) שמכסכים מיתוסים שונים שאנשים המציאו או כאלו שבאמת קרו. לדוגמא היה את המיתוס שבמשפחה אמריקאית, בבית שלהם היו המון ג'וקים אז הם לקחו 10 פצצות נגד ג'וקים(מין פצצות כאלה שמרססות -הן לא באמת מתפוצצות אלא יוצא מהן ריסוס) כאשר המינון המומלץ הוא פצצה אחת לבית.וזרקו לבית וששכו את התנור או המיקרו דלוק אחרי שהם חזרו הביתה הוא כבר לא היה שם בית... כולו התפוצץ ורוסק... אז הם ניסו לעשות את אותו הדבר, בהתחלה רק החלון נפתח בעוצמה ואז הם זרקו לבית איזה 60 ואז היה ** פיצוץ**... תוכנית מדע ממש מעולה. זה הולך כל יום ב 20:00 בערב בערוץ DISCOVERY-ממש מומלץ!

• 27 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.