עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מכירים? שהחנייה של הבית כבר בשימוש ע"י ההורים, והאוטו נאלץ לעמוד בשמש כל היום ואז בצהריים אתם רוצים ללכת לאנשהו עם האוטו, והוא רותח מחום? החגורות שורפות? ההגה לוהט?.. מצאתי דבר כזה אבל לא מצאתי אתזה למכירה בארץ. זה נשמע מגניב, מאוורר ממונע סולארית..יקרר קצת את הסביבה. יש למישהו רעיונות נוספים? יש לי כמה מאווררים מהמחשב של 80מ"מ שלא בשימוש, אולי אפשר למצוא להם פתרון?

• 79 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by GUNZ,

כמו GET LOW כמו CANDY SHOP כמו וכאלו מכירים תנו שמות

• 39 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. אתם מכירים תוכנה חינמית ללימוד נהיגה במחשב? אם אפשר גם לינק אני ישמח..

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by 10GaZ,

אני מחפש חבר'ה בעלי ידע רב בPHP (רצוי גם ידע בWAP) וחבר'ה בעלי כשרון והבנה בעיצוב גרפי (עדיף שילוב של PHP עם עיצוב גרפי). המתאימים יהיו חלק בצוות של שותפים במיזם חדש לטלפונים סלולריים. שימו לב, לא מדובר במקום עבודה, אלא בסוג של חברת הייטק שאני מקים. השותפים (הצוות) יקבלו אחוזים על הכנסות שוטפות וכמובן את חלקם במידה שנצליח לעשות אקזיט שמן אם אתם מחפשים אתגרים ולהיות "מסודרים", אנא פנו אלי בפרטי או לאימייל: gonent@walla.com תודה לכל מי שקרא את ההודעה והגיע עד שורה זאת 8)

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. מכירים תילדים המעפנים האלא שחשים תעצמם מבינים משהו ושכל החיים שלהם מדברים שטויות, יש לי ילד אחד במושב שתמיד אומר ש PS3 יותר טוב מה- 360 ושהוא כועס בגלל שהצעתי לילד אחר לקנות את ה 360 (והוא קנה), הוא חושב ככה רק בגלל שיש לו PS2 אז מתחיל לחוש שסוני שולטים והגרפיקה של PS3 לוקחת את זאת של 360 ועוד מללאא שטויות ! יש לי עוד ילד חפרן במושב שפעם אמר לי שעוד מעט ייצא בארץ פנטיום 5 אבל זה מתעכב והתחיל לחרטט סיבות וגם אמר שבחו"ל זה כבר ייצא... קיצור מכירים תילדים המעפנים האלא ???

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  6. יש לי פצע כזה בין שתי טוחנות, וזה התנפח ושאני סוגר את הפה כדי לאכול/לדבר זה מחמיר, וזה כאבי תופת יש אפשרות לרפא את זה? אחותי הביאה לי איזו מדבקה שהיא עוד מעט תצא למכירה, זה כמו כדור מחומרים הומופאתים שמדביקים על הפצע וזה שומר על סביבה סטרילית ואמור לרפא אותו, אבל זאת חרטא אחת גדולה יש הצעות?

• 32 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. אני רוצה לקנות גיטרה מסוימת בכלי זמר ומסתבר שאת הדגם הספציפי שאני מחפש לרכוש אין באף מקום בארץ ויש אותו רק בכלי זמר, הבעיה היא שמאחר ומכרו את כל היחידות של הדגם הספציפי שאני מחפש נשאר להם רק יחידה אחרונה מתצוגה, מהגיטרות שמדגימים עליהם/משתמשים בהם שם. ברוב חוצפתם הם דורשים עליה מחיר מלא ועומדים על כך שזו גיטרה חדשה ולא משומשת למרות שהיא עומדת שם בתצוגה וכל אחד יכול להשתמש בה כאוות נפשו. אין לי בעיה לרכוש אותה אך מדובר במוצר משומש למעשה ואין לי מושג מה עבר עליו. מה אתם מציעים לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. ערב טוב ושבוע מעולה חברים! עקב כל מיני מחשבות ותהיות, היום בדרכי חזרה הביתה חשבתי: אחד היתרונות הגדולים של שכירות זה שאם מסיבה כלשהיא לא תוכל להמשיך לשלם שכר דירה תמיד אפשר או 1. למצוא דירה זולה יותר או 2. לחזור לגור אצל ההורים (נעזוב רגע בצד את העובדה שרוב חוזי השכירות נחתמים לתקופה של שנה לפחות, מצד שני מטומטם לחתום על חוזה שכירות שהשכירות בו יכולה להשתנות במהלך תקופת השכירות ללא הודעה מוקדמת ובלי אפשרות לביטול החוזה במקרה זה). מבחינתי גם בשכירות וגם ברכישת דירה (בלי שיש לכם ביד את מלוא הסכום - כלומר צריך לקחת משכנתא) הדירה לא שלך. מה שכן בקניית דירה לאחר תקופה מסויימת (גמר התשלומים לבנק) הדירה עוברת לבעלותכם. עכשיו ניקח מצב היפוטטי שבו אני מחליט לרכוש דירה לשימ…

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  9. כרגע יש לנו סוזוקי בלנו שנת 97, גיר אוטומט, 70 אלף קילומטר, יד שנייה (2 בעלים כולל אותנו), 1600 סמ"ק. אמא שלי רוצה למכור אותו ולקנות טיוטא קורולה 2001, 1600 סמ"ק אוטומטי ממישהו שקנה אותו חדש. מה המחיר מחירון של כל אחד מהרכבים, ובכמה אפשר למכור את הסוזוקי שלנו? האם הטיוטא יותר טוב ושווה להחליף את הסוזוקי?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by THE TIGER,

היי קניתי מחשב חדש ואני שוקל למכור את החלקים הישנים הוצאתי מהמארז את הכרטיס מסך והדיסק הקשיח מה שנשאר זה המעבד i7 930 ספק כוח 500w novotech לוח אם winbond motherboard w83627dhg-p 5a7a3c2546b028-aafa מאוורר dc brushless fan dc 12v 0.2a מערכת קירור buffalo ומארז agiler atx case הכל עובד 100% חוץ מram slot אחד בלוח אם כמובן שהכל יהיה נקי לפני שאמכור אני רוצה על הכל 600 החלקים עצמם פעלו אצלי במשך חצי שנה אם לא פחות

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  11. יש להורים של חברה שלי מחשב ענתיקה עם מסך לא רע. השאלה היא האם אפשר למכור את זה לאיזה ארגון צדקה במחיר יחסית סמלי? המפרט הוא כזה בערך: המסך זה FLATRON 774FT Pentium( R) 4 CPU 1500 MHZ 250 MB of RAM

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  12. Started by the king2006,

שלום ... אני רוצה לפתוח מקום למכירת מחשבים עכשיו אני רוצה ממכם עזרה .. מאיפה אפשר להביא חלקים למחשבים ואיך זה נעשה?? וכל הקטע על הרווח ואיך משלמים ודברים כאלה מי שיודע שיעזור ... תודהה

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by yacovmateo,

צהריים טובים. בזמן האחרון אני הרבה בEBAY רואה נרגילות וכל זה...,אני רואה שהמחירים שמה ממש ממש גבוהים לעומת מה שיש בארץ,וזה לא שאין שמה קונים במחירים הגבוהים האלה איך הולך כל הקטע הזה של השליחה לחו'ל?,אם אני רוצה נגיד לשלוח למישהו נרגילה במשקל של 1KG,איך אני יודע כמה כסף יהיה המשלוח? וד'א,מאנשים אחרים שראיתי בEBAY אני רואה שהם קונים נרגילה מאיזה אתר ישראלי נרגילה ב70 שקל,ומוכרים אותה שמה ב30-35 דולר בערך,פקט גחלים שהם קונים ב40 שקל מוכרים ב40 דולר מה אתם אומרים אז? בא לי קצת כסף קל. נ.ב,אני קטין אם זה משנה(עוד חודש 18)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by עמיר,

כיצד לדעתכם יש להתמודד עם חנויות המוכרות ציוד משומש כחדש תוך הסתרת העובדה שמדובר בציוד משומש ומחירתו במחיר מלא ? האם נתקלתם בתופעה זו, אם כן, באיזה חנות וכיצד התמודדתם עם זה?

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  15. Started by yanushka,

http://www.mailpro.co.il האם כל העסק הזה חוקי? ואם כן, לדעתי, צריך להתקשר אליהם באמצעות הטלפון שהם השאירו ולהגיד להם עד כמה הם חארות, משום שהרשימות הללו מיועדות בד"כ לספאמרים (אמיר גנס).

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  16. http://www.richardsandrak.com/ יש גם סרטונים, למשל מתאמינו או לא. :eek2:

• 43 תגובות
    • 3k צפיות
  17. המכללות נמצאות במלחמה מתמדת מול האוניברסיטאות, מלחמה שכוללת שיווק אגרסיבי ותוכניות מיוחדות כמו מרכז יזמות עסקית בשיתוף עם אנשי עסקים בכירים וחברות מצליחות. מכללות להנדסה כמו אפקה וסמי שמעון מספקות רשת בוגרים מרשימה שבה ניתן לראות כי הבוגרים אכן מסתדרים היטב בשוק העבודה בתפקידי מפתח שעד לפני כמה שנים היו שמורים לבוגרי טכניון בלבד. האם נגמרו הימים האלה לדעתכם או שמא המכללות מתעתעות בנו באמצעות תרגילי שיווק זולים? מעולם לא הבנתי מדוע אוני' עדיפה על מכללה, וברור לי שזה לא בגלל המרצים, כי המרצים של המכללות עובדים גם באוניברסיטאות כך שזה לא משנה בכלל. קשה יותר לסיים באוניברסיטה, זה בטוח, אבל האם זה מעיד על יכולת אישית וכושר ניתוח טוב יותר? לא חושב. או שאולי אנחנו נמצאים בתקופה …

• 72 תגובות
    • 7.7k צפיות
  18. עוד שנה נפתחת האופציה בפניי להתחיל ללמוד. כחייל יש לי 2 אופציות אוניברסיטה פתוחה(או כל אוניברסיטה אחרת שלי יהיה את הזמן) או מכללה. בגדול חוץ מתוספת של איזה כמה מאות-אלף למשכורת אני לא רואה רלוונטיות ללמוד בכלל כי ניסיון ומקום עבודה אני מאמין לא יחסר לי. אבל מה שכן זה מוסיף המון לידע ולפיתוח האדם, אז אם וכאשר אני אחליט ללמוד - יש משהו שאני צריך לחשוב עליו, או שללכת על מה שהכי נוח לי(קרוב לבסיס, כסף וכו')?

• 39 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. שלום. התחלתי קורס טכנאי פי סי ורשתות במכללת מדיאטק השלוחה הצפונית (צומת קריית אתא). סה"כ הרמה נראית גבוהה מקום רציני וכדומה. רציתי לשאול אותכם, מי שיודע כמובן, עד כמה מדיאטק מציעה חלופה למקומות נוספים ( טכניות לא בר השוואה), והאם הרמה אכן מאוד גבוהה והאם התעודות (MCDST, אכן נותנות משהו בשוק העבודה. אשמח לתשובות, תודה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by לילך,

נרשמתי אצלם ללימודים הייתי אצלם אצל היועץ לימודים מביא לי מבחן כניסה, אנחנו עוברים על התשובות, וקבלו חלק ממה שהוא אומר לי PING 127.0.0.1- משמש לבדיקה אם יש חיבור לרשתת הביתית (אני אמרתי שזה בדיקה לכרטיס רשת) bus, star iring- רכיבי רשת (אני אמרתי שזה טופולוגיות פיזיות) תהליך POST- משהו שקשור לoutlook מתחילות לעלות לי ממש התלבטויות אם זה הרמה של הלימודים אצלם... מישהו למד אצלם?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום רב, אני אמור ללמוד באוקטובר הקרוב. התחום יהיה כנראה הנדסת תעשיה וניהול בהתמחות מערכות מידע. כרגע נרשמתי לטכניון (אני ברשימת המתנה) ולשנקר. בכל הנוגע לטכניון הבנתי כי הוא כמובן נחשב אחד המוסדות הטובים בתחום ההנדסה. עם זאת, לפי מה שהבנתי, ללמוד שם זה סבל. הן מבחינת הלימודים, בהם מענים אותך בלי צורך אמיתי שמוביל לידע והן מבחינת החברה. המפקד שלי (בוגר הטכניון) דיי ממליץ על שנקר משום מה. הוא טוען שמבחינת רמת לימודים אין ממש צורך אמיתי ללמוד בטכניון ובחינת ההנאה אני אהנה בהרבה בשנקר. כמובן שבכל זאת, עם כל הכבוד לחברה, עדיין אני רוצה עוד שני דברים מהתואר: א) לרכוש ידע. ב) להתקבל לעבודה ולהתקדם בה. האם למישהו פה יש מושג איך שנקר תתרום לי בתחומים האלה לעומת מוסדות אחרים…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  22. הגיע הזמן לחדש כמה דברים בארון הבגדים לקראת הקיץ. אני מחפש מקומות שאפשר לקנות מהם ג'ינס שלושת רבעי, אני בד"כ קונה מחו"ל (באינטרנט), אך אני לא מצליח למצוא. מישהו מכיר מקומות בארץ או אתרים מחו"ל שמוכרים מכנסיים ממותגים טובים (לא דיזל) מסוג זה ? אני גם מחפש המלצה לנעליים קיציות לשימוש יומיומי, אם יש לכם המלצות, אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום רב הזמנתי חלק (זיכרון) מחו"ל מחיר: 1600 ש"ח המכס לא העבירו את החלק אלי עד ששלמתי מס מס: 235 ש"ח בערך: 15 % למה ??? האם מישהו מכיר דרך שבה לא צריך לשלם את זה ?

• 4 תגובות
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.