עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ex_,

[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  2. Started by HiperPsY,

תאריך הגיוס שלי הוא 23/07/06 והוא ממש קרוב אחרי סיום הבגרויות (אני כיתה יב') רציתי קצת לנוח אחרי בית הספר, לעשות קצת כסף ועוד כמה דברים. השאלה שלי איך אני יוכל לדחות את תאריך הגיוס..כי אם אני יגיד להם שאני רוצה לדחות את תאריך הגיוס בשביל לנוח אני חושב שהם יצחקו לי בפנים. אז חבר'ה בבקשה תעזרו לי איך אפשר לעשות את זה...לדחות לפחות ב 3 חודשים...עד אוקטובר יהיה מושלם. :-\

• 16 תגובות
    • 10.2k צפיות
  3. Started by galCool,

מישום מה אני לא מצליח לפתור.. זה הולך ככה: במקום מסויים מדדו את הטמפ' המירבית במשך חודש ימים וקיבלו את התוצאות הבאות: הטמפ 28 29 30 31 32 33 מספר הימים 5 7 8 0 7 3 צריך למצוא את הטמפ הממוצעת ליום. תודה..

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by DAVIDD,

סוני חשפה בטעות את מחיר הפלייסטיישן 3 לצערם של הגיימרים, לא מדובר במחיר זול במיוחד - כ-2,800 עד 3,400 שקלים באירופה. עם זאת, ייתכן כי מדובר בבלון ניסוי ynet שלשום (יום ג'), סגן נשיא חטיבת הבידור האלקטרוני באירופה של סוני, ג'ורג' פורנאי, חשף את המחיר של הקונסולה החדשה בשוק האירופי. לדבריו, הקונסולה תעלה בין 500 ל-600 יורו (כ-2,800 עד 3,400 שקלים), כך מדווח האתר IGN . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236891,00.html בכל מקרה עד שלמכשיר לא יהיה צ'יפ הוא לא שווה כלום אחרי שקניתי PS2 והיה לי כמה משחקים בגלל המחירים המטורפים שסוני דופקת אמרתי לעצמי שחבל ולא השקעתי את הכסף במחשב. מה דעתם שווה 3000 שקל?

• 62 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by crovei,

טוב, כבר מ-5 בצהריים אני מנסה להחזיר תגובה בת'ראד שפתחתי היום בפורום "מעבדים לוחות-אם וזיכרונות" ואני כל הזמן מקבל הודעה מ-SPD: ניסיתי לשלוח עם ה-IE וגם עם ה-FF.. ניסיתי לדחוף לפלופי שטר של 20 שקל והוא לא קיבל את זה.. ניסיתי בעירום.. קיצור שומכלום! עוד מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את זה? (אה, ובדקתי את העניין, ומה שקורה פה זה סלקציה לא חוקית של הודעות! אבל קבלו את זה: בשנת 2000 ייצא חוק נגד סלקציה, או בשמו המלא: "חוק איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים, התשס"א - 2000" אז אבא שלי עו"ד ואני הולך לתבוע פה לכולם את הצורה אם אני לא אצליח לשלוח את ההודעה הזאת!) עריכה: אוקיי, ההודעה הזאת נשלחה.. שלחתי לאבא SMS לבטל את התביעה.. אבל עדיין אני…

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  6. אז שמו של הסרט הוא בופור אני לא ממש יודע מי הבימאי או המפיק או בכלל משהו אני רק יודע שהוא מבוסס על ספרו של רון לשם-אם יש גן עדן... מי שקרא את הספר בוודאי יודע שזהו ספר מרתק ומרגש עד דמעות (שזילתאווי נהרג כמעט בכיתי... :'() אשמח לתגובות

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  7. Started by AlonAviram,

סתם חשבתי לעצמי איך עובד המחשב, מה עושה כל חלק, איך החלק עובד? איך חיבור של כל המעבד, הכטיס מסך וכל החלקים יוצרים תמונה על המסך, וכו'.. מי שיכול להסביר לי איך המחשב עובד אני יודה לו מאוד זה ממש מעניין אותי.. תודה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  8. אני מחפש את הסרט של חיים הכט על הטיסה בשמי אוושוויץ אני צריך אותו בשביל הרצאה שאני עושה... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח תודה מראש roshos

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  9. http://www.b-n.co.il/Puma/Coupon/ אני הולך לקחת איזה ארגז.. אני רק קונה דיו והלך עליהם כל המשפחה הולכת לקחת בושם בהצלחה

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by idofr,

זהוווו יצאתי באמת לחופש אין יותר השלמות אין כלום ממחר אני באמת בחופש (well... לא באמת כאילו יש מלא דברים ללמוד אבל זה כבר יהיה בבית) בכול מיקרה רק רציתי להגיד לכולם חג שמח וחופש מהנה!!

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  11. היום שכבר כול עירייה עובדת עם חברה פרטית לכול הגופים יש אינטרס לחלק דו"חות - כולם מרוויחים כסף על חשבון האזרח המשלם. מה יהיה אם השחיתות הזאת שהיום לא ניתן לחנות בשום מקום בערים הגדולות לא ת"א לא ראשל"צ לא הרצליה , זה ממש מגוכך כבר אני כול כך מתוסכל . צריך לשים קץ לדברים כאלה , היום בנאדם כבר לא יכול לחנות מתחת לבית שלו ...

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by DAVIDD,

משעמם לי בטירוף :-\ אני ממש מצטער על התרד הספאם הזה אבל לא נורא נזרום. מי שמצביע אחר שירשום מאיפה הוא וסתם כל מי שמצביע שירשום מאיפה הוא אני מב"ש..

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by eladbu,

מה פירוש המילה recursively???

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by ex_,

אני שואל ברצינות http://debka.co.il/ יש משהו שעומד אחריו? או שזה איזה בדיחה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by zniibidl,

אני מת להשיג איזה שיר...אבל אני לא יודע איך קוראים לו השיר הוא רמיקס במועדונים וחלק מהרמיקס זה השיר: הלילה הלילה הלילה שמחה גדולה הלילה מישהו יודע מה השם של הרמיקס ומי המבצע והכל?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  16. יש לי כמה אלפי דולרים שאני רוצה לוודא שאין בהם כמה שטרות מזוייפים. מישהו מכיר מסמך רשמי שמתאר את כל סימני הזיהוי על שטרות של 100, 50 ו 20 דולר? חוץ מאתרים שמוכרים ציוד לזיהוי שטרות מזוייפים ואתרים שמסבירים איך לייצר שטרות מזוייפים לא מצאתי כלום. אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by stone cold,

היום טילפנתי לבזק בינלאומי לעשות מנוי לכבלים שיגיעו מחר(קצת מוזר בזק בינלאומי+כבלים אבל בכל זות) בכל מיקרה הפקידה אמרה שיש 2 מסלולים למהירות שאני רוצה אחד לגימרים והשני רגיל שאלתי אותה מה זה אומר לגימרים והיא אמרה-בהירות מסך יותר טובה וזינה לי במוח עוד כל מיני שטויות עד ששאלתי אותה אם היא מיתכוונת לפינגים יותר טובים (לפחות שתילמד לפעם הבא) הי אולי חיבור לגימרים יתן לי להריץ את Oblivion הכל על גבוה :lol: או שיתן לי כורסת טלויזיה שאני משחק באמולטורים :lol: אם חיבור אינטרנט יותר טוב נותן דברים נוספים חוץ ממהירות פינגים ויציבות אולי בקרוב ניהיה כמו בSTAR TRAK עריכה-דרך אגב היא היתה נחמדה ואמרה אחרי זה שהיא לא גימרית אז על תירדו עליה יותר מידי

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by Green,

שלום אני מחפש תוכנה שאני יוכל לצלם וידיו מהמסך שלי כמו שיחות וידיו במסנגר או וידיו סטרימינג באינטרנט תודה

• 6 תגובות
    • 556 צפיות
  19. שמתם לב לתמונה המוזרה הזו של פרס עם מה שנראה כמו חבל תלייה סביב הצוואר שלו ? YNET יודעים משהו שאנחנו לא ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236643,00.html *וכן אני יודע שזה לא באמת חבל תלייה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by musari,

20 דרכים לדעת שאתה אלכוהוליסט 1. הולך עם חברים לבית קפה הם שותים קפה ואתה שואל אם יש XL עם קרח 2. אתה שותה 3 ליטר מים ביום שבת בבוקר. 3. כשחבר שלך רב עם מישהו ושובר עליו בקבוק וודקה אתה כועס עליו כי זה בזבוז של וודקה טובה. 4. אתה מפנטז על אלכוהול לחיטוי 95%. 5. אתה אשכרה שתית אלכוהול לחיטוי 95%. 6. אתה מלמד רוסים בפארק איך לשתות. 7. לפני מסיבה אתה מסתובב ליד אנשים שאתה לא מכיר רק כדיי לבדוק אם נשארה להם קצת וודקה. 8. אתה מביא וודקה בבקבוק לבית הספר. 9. אתה שם דאודורנט רק כדיי להריח את מעט האלכוהול שיש בו. 11. רופאים גילו שרידים של דם במחזור האלכוהול שלך 12.אתה מפסיד בויכוח לחפצים דוממים 13.אתה צריך לאחוז בדשא כדי לא ליפול מכדור הארץ 14.העבודה מפריעה לך לשתות 15.נראה לך ש…

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. חחחחחחחח..... עשו פדיחה..... (נוספת..) לינק לאתר המדהים: http://www.microsoft.com חחחח אגב יש למישהו מספר סיראלי לאתר של מייקרוסופט? אפשר להשיג באימיול?... [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  22. אני אולי נוסע לשם בקיץ ורציתי לדעת.... מישהו מכיר/יודע? במיוחד ברחוב הראשי- נדמה לי קוראים לו הרמבלה... תודה לעוזרים מראש נ"ב מישהו יודע אם המחירים טובים בדיוטי פרי של האוניות שמפליגות מישראל (מנו, כספי ואחרים) גם בהקשר למחשבים....

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  23. נגיד ויש לי מודל בתוכנת תלת מימד כמו מאיה 7\3DSMAX 8, לדוגמה. ואני רוצה להעביר אותו למודל מוצק מחומר גלם כל שהוא (לא מתכת). איזה מכשיר עושה את זה. שמעתי פעם על מדפסות תלת מימד אבל בחיים לא ראיתי דבר כזה. איפה בארץ הקודש יש גישה למכשיר כזה? אם יש. זה לא בגרפיקה כי זה לא קשור לגרפיקה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by amilo,

חברה עוד מעט פסטיבל בומבלה , רציתי לדעת מה אתם חושבים? , האם כדאי ללכת? , מי שהיה שם שיספר חויות , אה ועוד משהו מישהו ניסה פעם מריחואנה פה? כי אני רוצב לנסות בקטנה אני רוצה לשמוע על זה סיפורים , אני גם יודע שלא חסרים פה סטלנים - לא שאני סטלן אבל...

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  25. הייתי בחנות בהולנדיה לחפש מיטה וחצי . בקיצר הציעו לי לקחת את המיטה הזאת: ממש נחמד למחיר של 12,000 ועכשיו יש מבצע של 'חבר' ב- 5450 ש"ח. עכשיו השאלה עם זה בכלל שווה לכלול את הרמוקלים אני מפחד שזה יהרס לי במשך הזמן שאני ישים את הראש. אבל מצד שני זה מאוד נחמד לחבר לזה מערכת ולשמוע (גם ככה יש לי מפסיק רמוקלים בחדר). מה אתם חושבים ?

• 33 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים