עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by pisee,

במידה ואני מעוניין לארגן אירוע בייתי עם חברים, כשר לפסח, מה ניתן לעשות? איך מסתדרים ללא בירות וחטיפים? אובד עצות

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by ex_,

מישהו יודע מתי ההופעה?? כמה יעלה?? ואיפה קונים כרטיסים? יש פה אנשים שמתכוונים ללכת?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  3. Started by eli_a2006,

שלום חברים פעם היה לי אתר של צחוקים כאלה שאנשים אוהבים להפחיד אנשים תמימים שהולכים באמצע הרחוב אני חייב את האתר הזה הוא היה מזה מצחיק. אני יתן דוגמא: אנשים עוברים ברחוב ויענו שוטר אומר להם שברח מגן החיות אריה אז הוא שואל אותם אם הם ראו אז הם אמרו שלא ואז אחרי איזה 4 צעדים מתום השיחה קופץ להם נמר כזה מבובה והם מתים מפחד. תודה רבה לכל העוזרים אלי.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  4. Started by rk666,

בגלל שיש כל כך הרבה כפר-סבאים בפורום הזה (ביחס לאוכלוסיה), ובעקבות הת'רד עם גניבת הטלפון בנתניה, נפתח תרד כפר-סבאים אנונימיים (KSA). כולכם מוזמנים. שלום, קוראים לי רועי, ואני כפר-סבאי. (את שאר הפרטים ניתן להשיג בפרופיל ובחנויות המובחרות) (*אולי הקפה עלה לי לראש לא יודע)

• 79 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

השאלה בכותרת...

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  6. Started by R0ck,

לאחר תשעה חודשי דחייה, הרגע הגיע... :anim-jjd: מחר @ 7:30 בבוקר, אני נפרד מהאזרחות למשך 36 חודשים ו...זהו. גורלי עוד לא ממש ידוע, אבל מאמין שיהיה איכותי. שמרו על עצמכם היטב ונשתמע...

• 88 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. שלום רב לכל חברי הפורום. אז ככה, אני הולך לתקלט מחר במסיבה של כ-50 איש שהגיעו מהמשלחת לגרמניה. ובנוסף לכל המאגר שיש לי של כל השירים הרגילים שבד"כ מושמעים במסיבות, הייתי מעוניין בהמלצות לשירים בגרמנית. אולי איזה שירים שנחשבים ללהיטים בגרמניה, או שירים מקפיצים בגרמנית. אני חושב שהם ישמחו אם אני אשים להם איזה שיר בגרמנית במסיבה אני יודע שיש פה מס' לא קטן של משתמשים שדיי מבינים בנושא הזה(כל מני שירים בגרמנית), לכן פתחתי את הת'רד הזה בתקווה לקבל עזרה. תודה.

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by avivlevy,

לפי מה נקבע ה"איכות" של הכדורסל? יש לי 100-150 שקל לכדורסל. מה לקנות? ומאיפה?

9. Started by integral,

זבל או שאני טועה?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום רב! היום בסוף הלימודים אני וחברים שלי הולכים לכיוון תחנת האוטובו, פתאום באים שני רוסים גוים אומרים תנו כל מה שיש לכם, חבר שלי סירב לתת את הפלאפון שלו והם דרכו לו על הראש שהוא על הריצפה :-[. בינתיים אחד מהם אומר לי תן לי דברים!!, אז באתי ונתת לו סתם איזה כרטיס של לראות סרטים בחינם באיזה בית קולנוע וזה בכלל לא בתוקף, קיצר הוא ראה את זה וזרק על הריצפה ואמר זה לא שווה כלום, אמרתי לו באים הרבה אנשים לכו!. הם בורחים שחבר שלי כל הפנים שלו מפוצצות בדם וחתכים וגנבו לו את הפלא וגם לחבר השני שהייה איתנו, למזלי לי לא גנבו כלום וגם לא פגעו בי, אמרתי לגנבים תירגעו תירגעו בתקווה לעשות משהו. בסוף רצנו למספרה שהייתה בסביבה והתקשרנו למשטרה ולאמבולנס, המשטרה באה תוך דקה ולקחה ממני מידע…

• 91 תגובות
    • 7.4k צפיות
  11. http://www.helpwinmybet.com

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Omerole,

הDVD שההורים שלי קנו לפני שנתיים,בניגוד להמלצותיי,כבר פשוט מראה הכל באיכות תת רמה. אנחנו רוצים לקנות DVD חדש,עד 800 שקל ככה,שיחזיק הרבה זמן,שיהיה DIVX ומחברה טובה. ועוד שאלה,יש מצב גם לוידאו משולב במחיר הזה,אבל שלא יגרע מאיכות הDVD? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 456 צפיות
  13. Started by Bose,

אני מאחורי ההגה (אלוואי). http://video.google.com/videoplay?docid=7829341333908711207&q=bmw+m5&pl=true פשוט מ-ד-ה-י-ם :-*

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by topgun,

אומנם באיחור של יום, אבל אני חושב שמועד ב' בחדוא זה תירוץ מספיק טוב... :-X אניווי, without further delay, יומולדת שמח!!!!11 מזל טוב, שתגיע לקורס מ"כים בלי יותר מדי מכולות, וגם כשתוקעים אותך באיזה חור שאפילו חיזקי לא מכיר, תמיד תזכור שאם אני אחזור להיות תקין אקדמית והכל יעבוד כמו בתכנית - כשאתה תשתחרר, אני רק אתחיל... (מעודד, הא?) :DJsmile: O0 :bunny: וכרגיל, שמנמנים (!!and they're here to stay): :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: +

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by lfnuke2,

משרה 1050#: מתכנת ווב עבור חברה לבניית אתרים דרוש מתכנת ווב מקצועי בעל ידע נרחב בתחומים הבאים: mysql, php, html, css קורות חיים יש לשלוח ל hqs.info@gmail.com

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by kinggil,

זה הולך משהו כזה: you call me crazy tell me all tell me all זה מוזיקה שחורה, שיר מלפני שנה ככה. TNX

17. היום בין השעות אחד וחצי לשתיים בצהריים היה את התוכנית של ירון אשבל ברדיוס 100FM והיה שם שיר משנות ה80 שהוא ניגן, אני לא זוכר כלום מהשיר הזה כרגע חוץ מזה שהייתה בשיר זמרת ששרה בפזמון מילה אחת שאני זוכר שזה "שרלין שרלין"... או משהו כזה אבל עם המילה הזאת. אחרי שהשיר הסתיים ירון אשבל הקריא איזה מייל ששלחו לו שאיזה מישהו אמר בו "למה אתה לא אומר את השמות של השירים בלה בלה בלה..." אני יודע שבקושי יש פה מידע אבל יכול להיות ומישהו פה מכיר את השיר או שמע היום במקרה את התוכנית שלו תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. רשתות כמו טיב טעם ודומיהם מוכרות?

• 64 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. אהלן, צריך עזרה בזיהוי השיר מקווין ופרי... http://rapidshare.de/files/17409135/Fri-Apr-07-144817-20061.mp3.html חוץ מזה יש מלא שירים בסרט אז אם אתם מכירים זה יהיה מצוין

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

שלום, אני כרגע עובד באתר ClubFnatic שמתעסק במשחקי מחשב מקצועניים(CS, קוויק 4 ווארקראפט 3 וכו'). כחלק משינוי תדמית אנחנו מחפשים שם חדש לאתר. הקריטריונים הם: 1. חייב להיות באנגלית. 2. חייב להכיל את המילים Play, ESports, Digital בשם או מילים נרדפות לאלו. 3. חייב להיות קצר: 6-7 אותיות. 4. מועדף: השם יכול ליצור צורת V( כמו XplayN- XpN) העיקרון עם הV הוא שצורה ויזואלית תעזור למבקרים לזכור את השם של האתר. בנוגע לדומיין מתאים, יש עדיפות ל.com, אך אם למישהו יש רעיונות לשם אני אעריך אם תרשמו בכל מקרה- גם אם הדומיין לא זמין, אולי אוכל להשתמש בזה כבסיס לשם הסופי. תודה לעוזרים,

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  21. כעבור יומיים וחצי של חופש אני מיואש! אין לי מה לעשות..... חרשתי על הTV אין כלום!חוץ מארתור.... אבל אחרי שראיתי 28 פרקים בפרצף.........(בVOD) משחקים חרשתי על NFS כבר יומיים ואין לי כח יותר.......... מחשב כללי....לא יודע אולי באמת אני צריך להתחיל לעבור עם צמר גפן ומברשת ולנקות חלקקי אבק מלוח אם שיעורים יש לי מלא אבל אין לי כח לעשות :'( סרטים כבר ראיתי אתמול 2 (1בקולנוע ו1 בבית) [glow=red,2,300]תנו לי משהו לעשות[/glow] ואל תהפכו את התר'ד הזה לעו דתר'ד ספאם מסריח, בלי: או ........ :'( :'(

• 69 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by yarl,

ברצוני לרכוש מחשב נייד מ- 4500 עד ל-5500 מסוג טוב מה הכי כדאי לי והכי טוב בטווח המחירים המצוינים ! המחשב לא מיועד למשחקים כבדים וכוי עבודה + אינטרנט מסמכים אולי משחקים ...! וכמובן אפשרויות הרחבה בבקשה הצעות תגובות

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  23. Started by gidishual,

http://fun.walla.co.il/?w=/5/52/551184

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by Holography,

יש למשהו שמץ של מושג איך קוראים לשיר הרקע בסרטון הבא?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  25. צריך לסדר את זה לא?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.