עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by the red dragon,

אם אני רוצה להיות טייס אזרחי כמו בחברת על אל למשל להטיס במטוס אזרחי.. מה צריך לעשות? לאן ליפנות?

• 37 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. Started by Koss,

אני ועוד חבר מתכננים לטפס ברגל לפסגת החרמון באזור תחילת מרץ - כל עוד יש שלג באתר (בתקווה). זה רעיון ראשוני ולא מצאתי שום מידע באינטרנט... כמה זמן לוקח להגיע לפסגה (2000 וקצת מטר) בהנחה שמתחילים ללכת מהכפר שבתחית החרמון (מג'דל שמס ? אני כבר לא זוכר כלכך....) יש מסלולים מוגדרים כלשהם ? צריך אישורים או ליידע גורמים כלשהם (ליידע את הצבא ?) מה הטמפ' הממוצעת ליום ולילה ? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. Started by WarNet,

היי,אני מחפש מכונת גילוח של פיליפס.האם שווה לקנות מ-eBay,amazon וכו' או לקנות מחנות בארץ? אני מתגלח כבר ארבעה שנים,כל יום ויום.התגלחתי גם לפני אך לא כל יום.אני נמצא במערכת צבאית. (התחלתי עם סכין M3 Power,עברתי ל- Fusion Power וכיום אני משתמש Fusion Proglide Power) יש לי מס' פצעים לא בולטים בצוואר מהשימוש הארוך בסכין. החלטתי לעשות את המעבר למכונה בגלל העלות הכספית וגם בגלל הנוחות... הזקן שלי צפוף בייחוד באזור הלסת התחתונה,בנוסף לכך הוא עבה. כמו שאמרתי אני משרת בצבא כך שאני חייב להיות מגולח. אני מחפש מכונה שלא תהווה בעייה מבחינת גילוח הצוואר,שלא תפצע את הצוואר,שלא תשאיר שערות ותפספס זיפים,שלא תגרום לגירויים. מבחינת טווח המחירים שאני רוצה להשקיע:עד 1500 ש"ח תודה.

• 28 תגובות
    • 6.3k צפיות
  4. Started by Yossarian22,

שלום התבקשתי למצוא קטע קריאה הולם לטקס יום הזיכרון/יום העצמאות. רצוי שלקטע תהיה נגיעה לתקומה של מדינת ישראל וליכולות [ובכללן הצבאיות] המדהימות שהושגו על ידי מדינת ישראל בשנות קיומה יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  5. Started by Bullmerian,

אני חדש פה אז... אני בן 14 ואני רוצה להתחיל אם בחורה. אבל אין לי ממש מושג איך להתחיל נגיד ואני פוגש מישהי בקניון ואני רוצה להתחיל איתה, מה להגיד לה? נגיד ואני אוהב מישהי מהכיתה שלי, איך כדאי להתחיל איתה? תודה לעונים...

• 82 תגובות
    • 6.3k צפיות
  6. עד לאחרונה הייתי חייל קרבי בגולני, לצערי קיבלתי פרופיל 45 עורפי (רפואי) ואני בדרך החוצה. התחלתי להתעניין בכל מיני קורסים שקשורים למחשבים ולא דורשים מיון קד"צ ומצאתי את שלושת הקורסים הבאים. אשמח אם תוכלו לפרט עליהם קצת יותר: מפעיל מערכות מחשב טמ"מ, טכנאי מערכות מחשב נתמ"מ, ניהול תשתיות מערכות מחשב דיברתי עם חייל אצלנו מהפלחי"ק שיצא לקרוס טמ"מ והוא אמר לי שבמידה ואם אני אגיע לשם, אוכל לעבור את הקורס. הקטע זה שהטמ"מניקים אצלנו לא עושים הרבה והעבודה לא כזאת מעניינת. אם אני לא טועה אנחנו נחשבים ברמת ה"אוגדה", והעבודה היא די אפורה. בנוגע לנתמ"מ, אני לא יודע אם אפשר להגיע לקורס הזה אחרי גיוס, ובמידה אם כן אז עד כמה הוא רלוונטי לחייל במצבי ? בנוסף, כל מידע אודות קורסים מעניינים…

• 14 תגובות
    • 6.3k צפיות
  7. נאמר לי שאני זקוק לקו 26/28 מהתחנה המרכזית בירושליים (שאני מקווה שיש רק תחנה מרכזית אחת כזו) בכל אופן איפה אני יורד? האם לתחנה קוראים "המטה הארצי : קרית הממשלה" כמו שמופיע באגד? ז"א האם קרית הממשלה והמטה הארצי של המשטרה קרובים וזו אכן התחנה?

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: אנשים חסרי בושה! פשוט מטומטים! עשו גירסה חדשה לפירסומת של חסכמים! על השניה הראשונה ההומו הקטן הזה מתחיל לצעוק! אין אפילו שניה זמן ללחוץ מהר Mute! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: זה יותר גרוע מהפירסומות תת-מודע האלה! צריך לשים את האידיוט שעשה את זה בכלא! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 50 תגובות
    • 6.3k צפיות
  9. Started by imac,

מה השם האמיתי שלכם? אני מתחיל לי קוראים שאול

10. שלום, אחרי שכבר התבאסתי כמעט מכל סרט אימה/פעולה/מד"ב שיצא בזמן האחרון בא לי לחזור לפעולה הכי כיפית שאפשר לראות.. מישהו מכיר סרטי אומנויות לחימה מודרנים בעיקר טובים שאפשר לראות?? כמו בסגנון אונג באק הזה, dani the dog (עם ג'ט לי) וכו'.. חייב להעביר תרגילה הזו בסבבה. תודה!

• 11 תגובות
    • 6.3k צפיות
  11. Started by skyline,

חבר'ה, מה הגובה שלכם? שלי זה בערך 1.60 ... נ.ב. בדקתי וערכתי חיפוש ולא מצאתי סקר כזה...אז אני חושב שזה בסדר

• 104 תגובות
    • 6.3k צפיות
  12. Started by ConRoe X Fire,

http://www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/gayometer.html לי יצא 33%.

• 48 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. Started by MiniMizer,

חבר'ה, ציוני הבגרות של השנה שעברה פורסמו! http://199.203.207.174/new/main.asp

• 77 תגובות
    • 6.3k צפיות
  14. אם קיים כזה דבר בכלל, אני מחפש דברים שבארץ נמכרים ביותר זול מבחו"ל. כל דבר שהוא. תודה.

• 17 תגובות
    • 6.3k צפיות
  15. לפי מה שהבנתי, לפני איזה שנה הוא הלך לאיזה הרצאת תעמולה של איזה רב, ופשוט התחיל להתקרב לדת. עכשיו הוא חובש כיפה שחורה וציצית ואומר שהוא "כמו תינוק שנולד מחדש" וש"יש לו עוד דרך ארוכה". הוא כבר התחיל להחשיב את האינטרנט לטומאה וכשהוא רואה בחורה הולכת עם גופיה הוא מסובב את הראש. הבחור אמור להתגייס עוד חודש, אבל הוא הצהיר שהוא מעדיף ללמוד בישיבה בגלל הוא "מפחד שהצבא ירחיק אותו מהדת". בינתיים זה ממש ממוטט להם את המשפחה. אביו אמר לו שאם הוא לא מתכוון להתגייס הוא יכול לארוז תיק ולצאת מהבית. אמו, דודה שלי, אמרה לו שהוא יהיה עני מרוד במשך כל ימי חייו אם הוא לא יעבוד ובמקום זה יקדיש את החיים שלו לדת. הוא ענה לה "אבל אני אהיה מאושר" . הוא גם לאט לאט מנתק קשר מאחיו (יש לו שלושה) ומש…

• 59 תגובות
    • 6.3k צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

מישהו מכיר? התיקים לנשיאת מחשב נייד. קניתי היום אחד כזה כי חשבתי שהוא תת דגם לחברה השוויצרית הידועה swiss זה התיק שקניתי: אם מישהו התנסה או שיש לו כזה אשמח לשמוע את דעתכם מאחר ואני שוקל להחזירו בחזרה לחנות. המחיר אגב יצא לי מאוד זול. תודה.

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  17. Started by xray,

היום עברתי בעיתון על המדורים השונים וניתקלתי במודעת פירסומת של IVORY קראתי את כל ההצעות למערכות מחשב שם ועשיתי חשבון שאם לוקחים מערכת מחשב שהם מציעים עם מעבד Q9650 ומשדרגים כימעט את כ ל שאר המרכבים עדיין מערכת כזו תיצא זולה בהרבה !!!! מכל החנויות המפורסמות פה באתר ,WHATS THE CATCH???חייב להיות כאן טריק או בעיה או שאני סתם לא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שמוכרים בזול ? HELP PLEASE אני על סף קניית מחשב . :s05: :s05:

• 69 תגובות
    • 6.3k צפיות
  18. Started by Ironside,

יש ברשותי שלט ייס (תמונה מצורפת) אבל אני לא מצליח לכייל אותו כלומר להתאים לטלויזיה החדשה שהביאו לי. יש לי קודים אבל אני לא מצליח להביא את השלט למצב בו יהיה מוכן לקלוט אותם. ניסיתי את השיטה שבה מכיילים את השלטים החדשים http://service.yes.co.il/service/RemoteCoordinatin.aspx אבל זה לא עובד בשלט שלי. מישהו שיש לו מושג איך עושים זאת, עזרו והסבירו בבקשה. תודה על הטירחה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  19. Started by Avi Levin,

אהלן חבר'ה אני מארגן מסיבה לקיץ, וחשבתי שחלק מה"כיבוד" יהיה בסטייל קייצי - אבטיחי וודקה. יש לצידי 300 ש"ח רק על אבטיחי הוודקה, הקטע שהאנשים במסיבה יהיו כ-20, מתוכם 15 שתיינים כבדים - עליי לגרום לאנשים להשתכר באופן בינוני + מהאבטיחים, כי כל שאר הכסף הולך לשתייה ואוכל רגילים, וכלים - כוסות צלחות וכו', ואולי בקבוק אחד או 2 של וודקה יקרה בצד בשביל כאלה שרוצים להרים כוסית. חשבתי של-15 (נניח ו-15 אנשים ישתו\יאכלו תקראו לזה איך שבא לכם) איש יספיקו 7.8 ליטר של וודקה, מתוכם 6.8 ליטרים בתוך האבטיחים- אני לא כל כך מודע למחיר של אבטיח אבל אני משער שזה לא יותר מ-15 ש"ח: 8 אבטיחים - 120 ש"ח 4 פרפקט 1.7L - (אל תרצחו אותי על זה! גם ככה לא מרגישים בטעם של הוודקה כשהיא בתוך האבטיח, למה לאז…

• 45 תגובות
    • 6.3k צפיות
  20. טוב, כבר גמרנו עם הנושא הקודם. בסוף הסוף טוב הכל טוב. אבא שלי יקנה לי את המחשב (כמובן, בעזרת רוב הכסף שהרווחתי) ב5 באוגוסט, עכשיו אני מחפש איזה משחק יהיה משחק הכבוד שיורץ ראשון על המחשב שלי? האם זה יהיה Lost Planet? או שזה יהיה Super Mario Bros? כאן אני צריך את עזרתכם. בתודה רבה, אור כהן

• 74 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. Started by Shmonzi,

אהלן שלום, לאחרונה התעניינתי בקניית אופניים חשמליים. כל יום אני עושה מרחק של 2.5ק"מ הלוך ו2.5ק"מ חזור מהבית לעבודה (6 ימים בשבוע). ראיתי המון דגמים, אני לא מבין בכלל את ההבדלים. לכולם יש סוללה 250W ו-36V, מגיעים עד 25 קמ"ש. העיצוב שונה, חברות שונות. לא מבין באופניים בכלל. איפה מתחילים? תקציב עד 3.5-4 אלף.

• 22 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. Started by alexgez,

אנשים יש לי בעיה שאני אוהב מישהי שהיא ידידה שלי אבל אני רוצה מעבר , הקשר שלנו טוב מאיי פעם אני לא ידוע מה לעשות אני לא רוצה לדפוק את מה שיש עכשיו אבל מצד שני זה אוכל אותי מבפנים תביאו עצות ותגידו את דעתכם על הנושא בכללי

• 103 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. Started by arkadur,

אם אתם עוד לומדים - מה עושים אחרי הלימודים (עובדים, יוצאים לבלות, וכו'..) אם אתם עובדים - אז במה בקיצור מה אתם עושים מגע שאתם קמים - עד שאתם הולכים לישון..

• 92 תגובות
    • 6.3k צפיות
  24. Started by reshbet,

היי, יש לי קו טלפון ואני רוצה לחבר גם את המדפסת כפקס עם שקע בזק כפול, מהשקע הישן בקיר יוצאים 4 חוטים, כולם מחוברים למספרים הבאים: מצד אחד חוט כתום למספר 1, חוט כחול למספר 3 מצד שני חוט לבן למספר 4 , עוד חוט לבן למספר 6. בשקע החדש יש לכל יציאה 1-6 מקומות. לאן בדיוק לחבר את החוטים? תודה, רוני.

• 3 תגובות
    • 6.2k צפיות
  25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296711,00.html יכול להיות לא נעים בכלל אם זה ייתממש. ברגע שחברה אחת תתחיל השאר יילכו בעקבותיה. בזיון בושה וכלימה לשוק הישראלי (חברות האינטרנט) שתופסות אותנו, המשתמשים, בביצים. ומה נותר לעשות? עוד מרד צרכנים אומלל? נקווה שלא נגיע לזה והכל יתבהר כעורבא פרח.

• 114 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים