עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי השתחררתי לא ממזמן ואני מחפש עבודה אז שלחתי קורות חיים למלא מקומות קיצר התקשרו אלי מאיזה כ.א והציעו לי משרה של תמיכה טכנית ב נטויזן מה אתם אומרים כדאי ,איך משלמים, תנאי עבודה, סביבה וכ'ו. תודה

• 10 תגובות
    • 6k צפיות
  2. Started by Vova34,

טוב תקשיבו אני לא יודע איפה בידיוק לפתוח את זה אז פתחתי כאן.קראתי שמתי שאני מחליף ספק כרטיס מסך זכרונות וכו' זה יכול להירס מחשמל סטטי ושצריך להשתמש במין צמיד כזה. עכשיו השאלה שלי הצמיד הזה הרכחי? כאילו יש כל כך הרבה סיכוים לחשמל סטטי או שזה ממש נדיר(יש לי שטיח בחדר אז תתחשבו הזה גם) ובכלל יש כלשהו תחליף לצמיד הזה כאילו משהו שיש בכל בית כי ממש לא באלי ללכת לחפש את הצמיד הזה עכשיו

• 16 תגובות
    • 6k צפיות
  3. ^^ קראתי בעיתון של שבת. המבצע עד יום ה (21.10). הפעם האחרונה ששמעתי על מבצע כזה הייתה לפני כמה שנים, כאשר אופיס דיפו חיסלו עודפי מלאי ונתנו 40% הנחה. והיו הרבה דילים טובים אז. מה דעתכם, שווה לבדוק? מה כדאי לקנות?

4. לפי מה שהבנתי, לפני איזה שנה הוא הלך לאיזה הרצאת תעמולה של איזה רב, ופשוט התחיל להתקרב לדת. עכשיו הוא חובש כיפה שחורה וציצית ואומר שהוא "כמו תינוק שנולד מחדש" וש"יש לו עוד דרך ארוכה". הוא כבר התחיל להחשיב את האינטרנט לטומאה וכשהוא רואה בחורה הולכת עם גופיה הוא מסובב את הראש. הבחור אמור להתגייס עוד חודש, אבל הוא הצהיר שהוא מעדיף ללמוד בישיבה בגלל הוא "מפחד שהצבא ירחיק אותו מהדת". בינתיים זה ממש ממוטט להם את המשפחה. אביו אמר לו שאם הוא לא מתכוון להתגייס הוא יכול לארוז תיק ולצאת מהבית. אמו, דודה שלי, אמרה לו שהוא יהיה עני מרוד במשך כל ימי חייו אם הוא לא יעבוד ובמקום זה יקדיש את החיים שלו לדת. הוא ענה לה "אבל אני אהיה מאושר" . הוא גם לאט לאט מנתק קשר מאחיו (יש לו שלושה) ומש…

• 59 תגובות
    • 6k צפיות
  5. טלויזיה 29" רגילה (לא LCD) עולה אלפי שקלים. מדוע? למה החברה הזו כל כך יקרה? יש בהם משהו מיוחד? תודה לעונים.

• 46 תגובות
    • 6k צפיות
  6. או כך מאמינים המומחים .... https://themove.co.il/2019/07/10/מותו-של-מנוע-הבעירה-הפנימית-מזעזע-את-תע/?fbclid=IwAR3YhwISk1Ojf4I4_aHnjAdsOpcN0iY-YYFSFuBIEfHWyShfsZoCQQFzscg

7. Started by kfirlion,

תענו לפי השאלה ובנוסף לזה אם ניסתם לצום אז מתי שברתם את הצום? אני אישית ניסיתי לצום עד 12 בלילה והרגשתי פה יבש אז שתיתי המון, ובנוסף לא יכולתי לא לשחק במחשב אז שיחקתי CSS וב-BF2 עריכה: אני מכין כבר את השיחה (לאלו ששברו את הצום)

• 91 תגובות
    • 6k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

... ש-2 מהם ראיתי בלייב ולא בטלויזיה, גורם לי לחשוב לפעמים שמי שאומר לך "אופנוע זה מסוכן ומכונית זה לא - טועה ובגדול". תרגישו חופשיים לקנות אופנוע, קורקינט או כל דבר שחשקה נפשיכם בו. החיים לרוב תלויים בנהג וגם במזל, ככה אני חושב לפחות.... הניסיון מלמד שזה לא משנה אם זה אופנוע או מכונית, זה אתה בלבד! מקווה שיהיה לנו דיון פורה. קללות, האשמות מיותרות, התנגחויות לא יהיו בדיון זה. כל הנאמר על ידי נאמר לפי דעתי האישית.

• 73 תגובות
    • 6k צפיות
  9. שבת שלום אנשים! קיבלתי מחשב נייד,ואני מתלבט אם לקחת אותו איתי לבסיס או לא אינטרנט לא יהיה לי עליו בשלב זה,כי לטענת ההורים שלי אינטרנט סלולארי נייד מייקר את העסק(גלישה אלחוטית אולי תתאפשר לי בתחנות מרכזיות וכו') המחשב ישמש אותי למשחקים,וגם לסרטים בזמן הפנוי מבחינת זמן פנוי...הזמן הפנוי העיקרי שלי הוא בסיום הסיום בסביבות השעה 18:00,וכמובן גם בין הארוחות עד כמה כדאי לי לקחת את המחשב?האם הסיכוי שיגנבו אותו גבוה?

• 48 תגובות
    • 6k צפיות
  10. Started by J0n1,

היום קניתי רובה אוויר וגיליתי שזה נורא כיף אולי זה נשמע כמו ילד קטן שמתלהב מרובה פלסטיק, אבל אפשר לשחק בזה שעה שלמה בלי להשתעמם. אומנם התקציב שלי היה מוגבל אז קניתי שטגן חזק יחסית: המהירת שלו זה 250FPS (אני חושב) והוא לא אוטומט, אבל עם קצת זריזות אין בעיה לירות כדור בשניה. הוא מסיבי ולא כמו הרובה הקודם שקניתי ונשבר לי אחרי חודש. מה שביאס לי תתחת בו זאת המחסנית, דרך הכנסת הכדורים היא מפגרת לגמרי, מכניסים את הכדורים לתוך צינור, ומכניסים את הצינור למחסנית ואז דוחפים עם מקל והכדורים עוברים למחסנית. ברובה הקודם שלי, שהיה דגם אוטומט הייתה מחסנית ענקית ואתה פשוט שופך בערך 50 כדורים לתוכנה ומוריד איזה קפיץ, הופך את המחסנית והכדורים נכנסים למקום. פה יש לי רק 17 כדורים …

• 48 תגובות
    • 6k צפיות
  11. Started by Deddy,

אבל יש קאץ'.. האפשרויות היחידות הם לחמן, אנקורי, OK ותיכון תל אביב. קיבלתי ואוצ'ר מהצבא לפסיכומטרי, ואלה האפשרויות היחידות. יש כאן מישהו שעשה באחד המכונים ויכול להמליץ או לא להמליץ עליהם?

• 11 תגובות
    • 6k צפיות
  12. Started by DimaX,

שאאלום! יש לי אפשרות לקחת קורס פסיכו' של לחמן באוגוסט -ספטמבר ב1600. עכשיו: אני מבקש מכם לספר לי(מניסיון , רק מניסיון) כמה שעות הקורס וכמה שעות למידה בבית זה. האם בכלל שווה לקחת קורס בתיכון? אני דיי רוצה קרבי אבל אני בן יחיד ואמא שלי אמרה שלא תחתום לי, ואני מבין אותה. אני לא רוצה להיות ג'ובניק כמו מש"ק ממטרות אני רוצה לתרום מה שאני יכול, ואם פיזת אני לא יכול לתרום, אז הדבר הבא זה הראש.. אני יודע שהפרופיל שלי הוא 97, הדפ"ר הוא 90 והקב"א 56.(הכל הכי גבוה שאפשר) אם אני עושה את הפסיכו' ונרשם לעתודה בצבא, ולוקחים אותי - אני בוחר מה אני רוצה ללמוד בצבא? אם לומדים באונ' 3 שנים אז כמה זמן משרתים בצבא אחרי כן? אם אני לא יודע בגרוש מה בא לי לעשות כשאני אהיה גדול, אבל י…

• 69 תגובות
    • 6k צפיות
  13. התחלתי את הקורס השבוע, נשמע בהחלט משהו מעניין ומשהו בהזדמנות. הקורס הזה עובר כמחזור בודד בכל שנה, כלומר 16-20 טכנאי מ.א. חדשים כל שנה - וזהו. מישהו מכיר טכנאים כאלו? שמע על הקורס/תפקיד? ברמת העקרון קורס של 8 שבועות בבה"ד 7 וגם לחבר'ה כמוני שרצו מר"מ כדי להתעסק במחשבים וחומרה בעיקר אמורים לאהוב את הקורס הזה גם כן כמו שהבנתי...

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  14. Started by Milford Cubicle,

:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: אנשים חסרי בושה! פשוט מטומטים! עשו גירסה חדשה לפירסומת של חסכמים! על השניה הראשונה ההומו הקטן הזה מתחיל לצעוק! אין אפילו שניה זמן ללחוץ מהר Mute! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: זה יותר גרוע מהפירסומות תת-מודע האלה! צריך לשים את האידיוט שעשה את זה בכלא! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

• 50 תגובות
    • 6k צפיות
  15. Started by איש חי,

שלום וברכה יש לי מזגן מיני מרכזי של חברת תדיראן, כאשר מדליקים אותו על איוורור הכל בסדר, אבל כשמדליקים אותו על קירור הוא מקפיץ את הפאזה שלו, אציין כי הוא לא מקפיץ מיד, אלא מקרר מעט, ואחרי משהוא כמו שתי דקות שהמדחס פועל הוא מקפיץ את הפאזה, אשמח אם יש מישהו בקהל שידע להצביע על התקלה ואיך מתקנים אותה, תודה מראש

16. רציתי לדעת איך כולם אוכלים חומוס ופיתה... ישנם כאלו שאוכלים פיתה שמרוח בתוכו חומוס.. וישנם אנשים שאוכלים ע"י קריעת הפיתה לחתיכות קטנות וניגוב הפיתה בחומוס... סקר ! הצביעו והגיבו!

• 54 תגובות
    • 6k צפיות
  17. כיצד מסתכלים על אנשים שלא עשו צבא בשוק העבודה?אם לא עשיתי צבא מהם ההשלכות בעתיד לגבי מציאת עבודה?

• 12 תגובות
    • 6k צפיות
  18. היי חברים יקרים, שבוע הבא אנחנו מקיימים הופעה בתל אביב. ראו הוזמנתם! מונסון-מורכבת מתמהיל של יוצאי להקות רוק מהניינטיז כמו "האצולה","הגבעות" ו"עכבר העיר" בשילוב נגנים צעירים ומוכשרים. הלהקה מנגנת רוק ססגונטיבי ביום ג' 3/2/09 מועדון הברזילי (רחוב הרכב 13 תל אביב), תהיה לקהל הרחב הזדמנות לראות את מונסון בהופעה חיה מארחים את שי עמר במחיר של 30 ¤ בלבד. למייספייס של מונסון למייספייס של שי עמר העלתי קודם למייספייס שיר חדש שנקרא- "תבואי אלי" [attachment deleted by admin]

• 61 תגובות
    • 6k צפיות
  19. Started by YarYar,

חשבתי על משו בסגנון הזה: http://www.m-shaonim.co.il/Product.aspx?IDP=907 חשוב שתהיה זכוכית ספיר. אין ממש תקציב (מתנה מהסבתא ) אבל שיהיה בערך עד איזור ה 1500 שקל... וד"א, בראשון לציון איזה חנויות טובות יש? תודה!

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  20. Started by wow,

בבית כלא יש 23 אסירים שנמצאים ב-23 תאים מבודדים. יש עוד חדר עם שני מפסקים שלא עושים כלום אבל מכניסים כל פעם אסיר אחד שצריך להרים או להוריד את אחד מהמפסקים,לא חשוב איזה. מנהל הכלא אומר שמי שייכנס לחדר ויזהה איך כל האסירים היו כבר לפניו אז כולם ישוחררו. מה השיטה לזהות?

21. אני הולך על איטליה, למרות שאני חושב שגרמניה תשחק מאוד חזק... לגבי מחר, אני חושב ומקווה מאוד שפורטוגל יקחו את צרפת.. מה אתם חושבים? איטליה עלתה לגמר! גרוסו ודל פיירו הכניסו, כל הכבוד!

• 97 תגובות
    • 6k צפיות
  22. היי רציתי לסדר קצת את החדר אחרת, ורציתי לקבל קצת דעות ממכם הנה ציור של החדר : X-קיר ריק. והנה כמה תמונות של החדר : ובצד שמאל יש לי קיר גדול ריק (אם התמונות קטנות מדי תגידו לי אני יעלה מחדש בגדול) עכשיו מה שרציתי לעשות זה : *לשים טלויזיה 32 אינץ' איפה שיש X בציור, עכשיו השאלה, גבס ? או עוד איזה אופציה יש, *סידור כבלים של המחשב, יש לי בלאגן גדול. *תליית תמונות ( צריך עזרה בבחירה) החלפת הבד לונג הסגול . מה אתם אומרים ? יאללה זרקו רעיונות

• 20 תגובות
    • 6k צפיות
  23. שלום! יש לי בעיה כזו: נכנסתי לדירה שהייתה של קרובת משפחה, הזמנתי יס ו..... אנחנו לא מצליחים למצוא את נק' הכבלים של הדירה (מסוף תקשורת). מה אני יכול לעשות? הטכנאים של הוט\יס לא יודעים מה לעשות. אולי מישהו יכול לכוון אותי לכיוון של בנאדם שמתמחה בדברים כאלו (תל-אביב)? המון תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  24. Started by Rider,

היי חברה, קיבלתי זימונים ליום מיונים בצ'ק פוינט למשרת R&D ואני יפתור את המבחנים בשפת C כבר קראתי את הפרסומים לגבי השאלות שיש שם ויש לי כמה שאלות, 1.צריך הסבר על השאלה התכנותית השניה - מה הדרישה המדוייקת? כיצד מממשים? (אלגוריתם) 2.שאלה תכנותית רביעית(בדיקה של 10% מכלל התעבורה לIP מסויים) -כיוון שאני מממש בC, אין לי באמת HASHTABLE מובנה - אני מייצר אחד, כלומר הפתרון הוא לממש STRUCT מסויים ולשרשר רשימה מקושרת בהתאם לקובץ הטקסט הקיים,כלומר הHASHTABLE שיצרתי מוגדר על KEY שהוא הכתובת עצמה, כל פעם יש צורך לרוץ על הרשימה ולסרוק אותה עבור כל כתובת, האם יש פתרון יעיל יותר? 3.בכללי - יש צורך לבדוק מקרי קצה או שמניחים שהכל תקין בקלט (קובץ טקסט ריק, הקצאת הזיכרון לא עבדה וכ'ו... …

• 2 תגובות
    • 6k צפיות
  25. מאוכזב קשות.

• 82 תגובות
    • 6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים