כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
1. לבוא עם מכנסיים ארוכים בשביל שלא יעופו ניצוצות ותישרפו, שלא יעלו עליכם בעלי חיים לא מזוהים. 2. לא לשפוך נפט או חומר דליק על המדורה ולזרוק גפרור אלא להדליק קרש ואיתו להדליק את המדורה. 3. לא לזרוק דאודורנט למדורה כשהיא קרובה לחפצים של החברים שלכם, עצה שלי, אתם לא רוצים עשרים אנשים רצים עליכם בגלל שנשרף להם איזה סווצ'רט או תיק. 4. זהירות כשמשחקים עם החומר הלבן הבוער של המנגל כדורגל!!! כל שנה זה עף למישהו לראש. 5. לא לנסות להדליק סיגריות מהמדורה. יש לכם עוד?
-
-
:AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: אנשים חסרי בושה! פשוט מטומטים! עשו גירסה חדשה לפירסומת של חסכמים! על השניה הראשונה ההומו הקטן הזה מתחיל לצעוק! אין אפילו שניה זמן ללחוץ מהר Mute! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: זה יותר גרוע מהפירסומות תת-מודע האלה! צריך לשים את האידיוט שעשה את זה בכלא! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 50 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אבקת חלבון מהאתר של VITACOST. הדרישה היא לאבקה שתשמש לאחרי אימון. יש המלצה לסוגים ספציפיים שנחשבים טובים/טעימים/עשירים בחלבון? איזה טעמים מומלצים? קורץ לי הבננה או הקרם עוגיות, מה דעתכם? איך זאת: http://www.vitacost.com/optimum-nutrition-gold-standard-100-whey-cookies-and-cream-5-lbs דבר שני, בקשר להזמנה מ-VITACOST, האם מומלץ להזמין משם? ידוע לי שהמשלוח לוקח חודש +, אבל זכור לי שהיו פה כמה ת'רדים בעבר של אנשים שלא קיבלו את המוצר- זו תופעה שכיחה?
-
- 7 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון מופיע לי מקק בבית כל לילה, ואני כבר לא יודע מה לעשות! שלשום, בזמן שהייתי על המחשב, אחד מהם נגע לי ברגל בקיצור אני מעוניין לדעת על איזה טמפרטורה להפעיל את המזגן כדי שיתחבאו מתחת לספות ולמיטות מאשר שיתרוצצו בכל מקום.. מה הטמפרטורה הכי לא נוחה להם? בין 18 ל 30 מעלות, אני מעדיף לסבול מקור/חום מאשר שהם יתחילו לגעת לי ברגלים! תודה רבה..
-
- 62 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
היום עברתי בעיתון על המדורים השונים וניתקלתי במודעת פירסומת של IVORY קראתי את כל ההצעות למערכות מחשב שם ועשיתי חשבון שאם לוקחים מערכת מחשב שהם מציעים עם מעבד Q9650 ומשדרגים כימעט את כ ל שאר המרכבים עדיין מערכת כזו תיצא זולה בהרבה !!!! מכל החנויות המפורסמות פה באתר ,WHATS THE CATCH???חייב להיות כאן טריק או בעיה או שאני סתם לא מוכן לקבל את העובדה שיש אנשים שמוכרים בזול ? HELP PLEASE אני על סף קניית מחשב . :s05: :s05:
-
- 69 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שאאלום! יש לי אפשרות לקחת קורס פסיכו' של לחמן באוגוסט -ספטמבר ב1600. עכשיו: אני מבקש מכם לספר לי(מניסיון , רק מניסיון) כמה שעות הקורס וכמה שעות למידה בבית זה. האם בכלל שווה לקחת קורס בתיכון? אני דיי רוצה קרבי אבל אני בן יחיד ואמא שלי אמרה שלא תחתום לי, ואני מבין אותה. אני לא רוצה להיות ג'ובניק כמו מש"ק ממטרות אני רוצה לתרום מה שאני יכול, ואם פיזת אני לא יכול לתרום, אז הדבר הבא זה הראש.. אני יודע שהפרופיל שלי הוא 97, הדפ"ר הוא 90 והקב"א 56.(הכל הכי גבוה שאפשר) אם אני עושה את הפסיכו' ונרשם לעתודה בצבא, ולוקחים אותי - אני בוחר מה אני רוצה ללמוד בצבא? אם לומדים באונ' 3 שנים אז כמה זמן משרתים בצבא אחרי כן? אם אני לא יודע בגרוש מה בא לי לעשות כשאני אהיה גדול, אבל י…
-
- 69 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכל פורום HWZONE. כבר הרבה זמן שברצוני לפנק את עצמי במשקפיי רייבן חדשות. הדגם האהוב עליי ביותר הוא ה3025 עם מסגרת ועדשה מכסף. תמונה : מצאתי מישהו שמוכר אותן חדשות ומקוריות ב250 ש"ח(מחיר בחנות: 650~), אבל אח שלי אמר שהוא ישיג לי אותם במחיר יותר טוב. רציתי לדעת מה אתם אומרים ?
-
- 43 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! התגייסתי באוגוסט לחיל חימוש והגעתי לבה"ד 20 לעשות טירונות ומשם לקורסים. הקורס שהביאו לי הוא "בוחן תחמושת". כרגע אני בקורס ורוצה לשרת קרוב לבית יומיות מסיבות אישיות (אבא שלי נפטר ואני גר עם אמא שלי ואחותי הקטנה - המצב הכלכלי לא משהו ואני רוצה לעבוד תוך כדי השירות). השאלה שלי אם אני לא אקבל את השיבוץ שאני רוצה אני יכול לסרב להתפנות מבה"ד 20 ? או שברגע שמגיע לי צו סיפוח אני כבר לא שייך לבה"ד 20 ? תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי מזגן מיני מרכזי של חברת תדיראן, כאשר מדליקים אותו על איוורור הכל בסדר, אבל כשמדליקים אותו על קירור הוא מקפיץ את הפאזה שלו, אציין כי הוא לא מקפיץ מיד, אלא מקרר מעט, ואחרי משהוא כמו שתי דקות שהמדחס פועל הוא מקפיץ את הפאזה, אשמח אם יש מישהו בקהל שידע להצביע על התקלה ואיך מתקנים אותה, תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. לא עברתי כל כך הרבה בחיים. אבל אני נמצא בנקודה שאני לא יודע מה אני רוצה מהחיים. הציעו לי לעשות רשימה של הישיגים שהייתי רוצה להשיג, ו.. פשוט אין לי מה לרשום. אין מטרות מסויימות, רק מטרות אבסטרקטיות. הגעתי לסקנה שזה לא יכול להימשך ככה. החיים עוברים ואני לא נהנה. החלטתי לנסות את מזלי ואני שוקל לקחת חופש ולנסוע לאנשהוא. לבד. מקום שבו אוכל להיות עם עצמי ועם המחשבות שלי. בלי דאגות לקום לעבודה מחר בבוקר. בלי דאגות על לימודים וציונים. בלי טלפונים מחברים. בלי אינטרנט. בלי כלום. רק אני והעולם הפנימי שלי. אני לא מחפש לעשות טיול של שבועות או חודשים. סך הכל כמה ימים. כמובן עדיף שלא יצא יקר מידי. אין לי שום אינטרס לטייל ולראות מקומות. אני רוצה מקום שבו אוכל כל בוקר להתעורר ולשבת ע…
-
- 66 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצות על סרטים טובים שכדאי לי לראות ... ואני מתכוון להשכיר או לראות בקולנוע ... לא להוריד... :-X אז לי יש רשימה קטנה של סרטים שאני ממליץ עליהם , הרשימה לא ממויינת לפי ז'אנרים אבל יש פה 2-3 דרמות וכל השאר פנטזיה , אקשן , הרפתקאות , מתח... הסרטים : memento requiem for a dream eternal sunshine of spotless mind donnie darko almost famous cheaper by the dozen My Big Fat Greek Wedding Monsters cast away meet the parents the school of rock elf 28 days later holes the passion of the christ Master and Commander: The Far Side of the World Jackass: The Movie Old School Mr. Deeds Barbershop Not Another Teen Movie Zoolander Ali Chronicles of R…
-
- 66 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
האתר של המכס כל כך מסורבל ולא ברור, באמת שחיפשתי ולא מצאתי, אפשר לינק בבקשה?
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים רשמתי מחירון טכנאי PC מאתר ערוץ 2 שעה ראשונה 150-200 שעה שניה 80-100 וכולם צחקו עלי בבקשה : http://www.yotta.co.il/advantage6.html אפילו יותר יקר מהאתר של ערוץ 2
-
- 49 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
בוקר טוב לחמשת קוראינו הנאמנים, הנה אני יושב לי בשער D2 של נתב"ג, ואחרי שסיימתי לרוקן את כל מחסני האלכוהול של הדיוטי פרי חשבתי לי - למה שלא נפתח לי יומנון מסע בפורום שלנו. החל מהלילה אני אהיה בהאנובר ואביא לכם משם את כל החדשות החמות מתערוכת CeBIT 07 שנפתחת ביום חמישי בגרמניה. למי שלא יודע, CeBIT היא התערוכה הגדולה בעולם בנושא המחשבים, החומרה, הגאדג'טים והבידור האלקטרוני, והיא מתקיימת כל שנה במרץ. כאן אולי המקום להגיד תודה לאיתי, אחראי קשרי החוץ של האתר, שעבד קשה מאוד כדי שאני אוכל לנסוע היום, ולרונן ודן (ולכל הכותבים בצוותי התוכן שלנו) - העורכים של HWzone שיסייעו לסקר את התערוכה מהארץ. אז, הישארו מחוברים ומעודכנים. בנתיים, קבלו תמונה עוד מהארץ: [attachment deleted by admi…
-
- 94 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
ניסיתי להיכנס לסרטון של "Weird Al" וקיבלתי את ההודעה הבאה: "This video contains content from Vevo, who has blocked it in your country on copyright grounds. " זו הפעם הראשונה שנתקלתי בהודעה כזו, זו חסימה חדשה? קישור לסרטון:
-
- 10 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
תזכרו שברקע זה השיר האמיתי של T.A.T.O (טאטו) http://stage.co.il/Stories/344913
-
- 7 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, בעוד שבועיים יש לי זימון למבחנים, ורציתי לדעת מחברי הפורום שהגיעו לזימונים אלה אם הם מכירים שאלות או שיש להם המלצות לקראת המבחנים. הייתי רוצה לדעת כמה שיותר שאהיה כמה שיותר מוכן, כל עזרה קטנה תתקבל בברכה. בתודה מראש חברים
-
- 12 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אני כניראה טס לחו"ל בקרוב וכמובן בדרך עומד הדיוטי פרי ועניין הבשמים. השאלה שלי היא באיזה מחירים הבשמים שם? האם הם משמעותית נמוכים מהמחירים ברשתות השיווק בארץ? (אם ניקח למשל את "המשביר לצרכן" כהשוואה כאשר יש שם מבצעים של 50% הנחה..) אשמח לדעת באיזה מחירים אתם נתקלתם לבשמים נבחרים בדיוטי פרי. תודה מראש ולילה טוב.
-
- 5 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
טוב תקשיבו אני לא יודע איפה בידיוק לפתוח את זה אז פתחתי כאן.קראתי שמתי שאני מחליף ספק כרטיס מסך זכרונות וכו' זה יכול להירס מחשמל סטטי ושצריך להשתמש במין צמיד כזה. עכשיו השאלה שלי הצמיד הזה הרכחי? כאילו יש כל כך הרבה סיכוים לחשמל סטטי או שזה ממש נדיר(יש לי שטיח בחדר אז תתחשבו הזה גם) ובכלל יש כלשהו תחליף לצמיד הזה כאילו משהו שיש בכל בית כי ממש לא באלי ללכת לחפש את הצמיד הזה עכשיו
-
- 16 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
*כותרת* אני כבר איזה חצי שנה בלי תעודת זהות, וחבר שלי פתאום אומר לי שיש קנס של 5000 שקל.
-
- 20 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
חומרים: 1. צינור PVC 3 אינצ' באורך 45 סנטימטר העומד בלחץ 40 2. צינור 11/2 אינצ' באורך 71 סנטימטר העומד בלחץ 40 3.ממיר צינור 3 אינצ' לצינור 11/2 אינצ' 4.מתאם 3 אינצ' נקבה 5.פקק 3 אינצ' זכר 6. מצת מאולטר בנייה : ראו תמונה http://www.advancedspuds.com/potatogun.gif עידכון : מי שרוצה להגדיל את טווח הירייה שפשוט יקנה קנה שממנו עף החפץ אז שיקנה ארוך יותר מ 71 סנטימטר
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-