עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by vipnisim,

ומי יתן ועד ראש השנה לכולנו יהיו מחשבים חדשים עם מעבדי קונרו 4GB RAM ו SLI חג שמח לכל בית ישראל

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by eli_a2006,

מי מתכוון לבוא למפגש הקרוב? אבל לא כמו פעם שעברה כולם אמרו אני בא אני בא ובסוף ההינו איזה 30.

• 57 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by deso,

מה אתם חושבים? יש כאלה שאומרים שעד גיל 18 זה עושה בעיות כי התאים בגוף עדיין צומחים.. ויש כאלה שאומרים שלא כדאי ללכת לחדר כושר... מה דעתכם?

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. Started by aldema,

מי אתם , אנשי הפורום המוזרים?... :silly: פסחא שמח. :s05: סליחה על הטימטום פשוט השעה עכשיו היא 4:44..

• 12 תגובות
    • 932 צפיות
  5. Started by bykeking,

[move]חג שמח חברים![/move]

• 2 תגובות
    • 437 צפיות
  6. מציעים לחבר שלי את שלושת אלה. מה אתם הייתם לוקחים? אני נוטה להמליץ לו על הפורד, כי הטיוטה מיושנת והמאזדה בנאלית

• 99 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. אני סטלן דרך אגב... אה ולא להתייחס זה השעה...פשוט לא בא לי לישון ומשעמם תחת אז....מרוב עייפות פתחתי את הסקר הזה לילה טוב!!! וסטלנות נעימה

• 52 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם אני מחפש לוחות שנה עבריים[עם חגים רצוי] של שנת 1989 ו1988... חיפשתי בגוגל ובויקיפדיה אבל אני לא מוצא מישהו יודע איפה אפשר למצוא? תודה מראש, אבי.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by LIOR42,

לפעמים אני רוצה להעלות תמונות לפורומים מסוימים והם מגבילים בגודל של התמונה רציתי לדעת אם יש דרך לכווץ את התמונה

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by ex_,

היי מישהו יודע איך קוראים לחומר של הפאדים(הרגילים) לעכבר? איפה אפשר לקנות כזה לפי מטרים או גליונות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bykeking,

מה המשמעות של "חוסך שיבטו שונא בנו"? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  12. Started by 456,

המחשב שלי מהיר אבל כאשר אני מפעיל את האימיול המחשב נהיה איטי יותר מתמיד!!! אני פשוט צריך להשתמש הרבה באימיול! יכול להיות שזה בגלל הגדרות באימיול? הייתי מעוניין לפתור את הבעיה עם עזרה שלכם או אם יש תוכנה כלשהי שמריצה את המחשב כמו שצריך אז בבקשה שימו פה קישור. תודה לעוזרים מראש! חג פסח שמח וכשר לכל בית ישראל!!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

הנה הזדקנתי בעוד שנה,והיום בן [glow=red,2,300]21[/glow]... אני יוצא עכשיו לבלות SO תנו את מלוא איחוליכם... :DJsmile: :anim-jjd: :bigglasses: :alcoholic: :jump1: :nutty: O0 :bunny: :clown: :coolman: :cwm39: :ylsuper: שלכם [glow=red,2,300]Guarding Angel [/glow]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. http://www.nforce.nl/ כי אני מקבל ת'הודעות האלה We're having difficulties with innodb atm. It overwritten the datafile(s). some errors came up, we're looking into the problem אז רציתי לדעת אם יש בעיה אצלי או שהאתר נפל ?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by IG,

אני רוצה למנוע מכתובת מסויימת (איזה חברה ששולחת לי "תיזכורות" פעם ביום) מלשלוח לי מכתבים. אני לא מוצא שום אופצייה לחסום את הכתובת מישהו יכול לעזור? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by avivlevy,

אחי הקטן (והגאון) לכלך תפלזמה (42), יש כתם של 2סמ"ר אבל במרכז וזה מה זה מעצבן!! \איך אני יכל לנקות את זה? אין בעיה של תקציב!

• 43 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Pika007,

היישר מפיו של שלמי כהן מנתניה, ה "מבין" הגדול בארץ בענייני מחשבים, שימו לב לגאוניות! דבר ראשון, הגאון שלנו רצה לקנות היום GF7000XT עם 740 מגה זיכרון! מדהים! וכמובן שזה כרטיס מסך מעולה, במחיר מציאה של 420 שקל. כמובן שאחרי זה הוא בדק, והכרטיס "לא טוב" אז הוא קונה GF6200XT עם 512 מגה זיכרון. כמובן שיש לו AGP, והכרטיס ל PCI-e, אבל אל תדאגו ידידים, יש לו PCI במחשב, וכמו ששלמי הדגול אמר- "PCIאקספרס זה PCI מומהר", אז אין מה לדאוג. אם כבר במשחקים עניינינו, רק שתדעו לכם, שמודם שמחובר ב USB הרבה יותר טוב למשחקי רשת ממודם שמחובר בכבל רשת, כי USB זה יותר מהיר. (ולכולנו גם ממש יש היום אינטרנט מעל 100mbps, אה? ) והלאה- מסך שטוח (CRT) יותר טוב ממסך CRT עגול כי יש לו זמני תגובה של 1-3ms.…

• 112 תגובות
    • 11.4k צפיות
  18. מישו עשה איזה אתר והוא רוצה שאני יזמין לו דומיין ושרת ואני יעביר לו הכל לשם שהכל יעבוד וזה.. הוא רוצה לשלם לי כמה כסף לקחת לו??

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by SupeRnovA,

בהיותי חזור מהמכללה שמתי לב למכתב צבאי בתיבת הדואר שלי אני פותח את המכתב ושם רשום במילים האלה לא שיניתי : "הינך מוזמן לכנס "איתן" (כתיב - תחילת שרות ), הקורס מכיל טירונות וקורס בעלי תכני זהות יהודית - ציונית" מקום התייצבות : בית גולדמינץ, נתניה WHAT DA FUCK IS IT?!?!?!?!? מה זה בכלל?! אני עכשיו מסיים י"ג והולך לטמ"מ ומה זה הקשר עכשיו זהות יהודית - ציונית ?! שלא נדבר על זה שאני אתיאיסט בכלל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by HiperPsY,

מישהו מכיר ערוצים ישראלים \לועזים שקיימים בYES או HOT שניתן לצפות בהם דרך האינטרנט - לדוגמה הביאו לא מיזמן את ערוץ 10. למישהו יש עוד כאלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  21. אני רוצה direct download, לא רוצה לחכות שבועיים עג שזה יגיע לארץ ולשלם עוד 20 דולר משלוח זה הסרט http://www.ellusionist.com/order/zippo-lighter-tricks.php?cat=%7BCATEGORY%20ID%7D אתם יכולים לראות את הסרט הדגמה, דווקא חמוד, אשמח לעזרה כלשהיא : ד"א מה שמוזר שאין את זה גם בתוכנות הורדה למינהם :-X

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  22. סיימתי כרגע אחד מכמה וכמה שיחות מתסכלות שהיו לי עם נציגי שירות הלקוחות של הכבלים והחלטתי לשתף אתכם על מנת שתבינו את רמת השירות שמקבל שם לקוח. הזמנתי שירות טלוויזיה בכלים של HOT. הגיע טכנאי וסידר נקודה וממיר (הטכנאי התבקש מראש לסדר את שלושת הנקודות בבית שיתאימו לממיר, שילמנו על כך אך בדיעבד התברר שרק נקודה אחת הותאמה לממיר - דבר שעדיין מחכה להיפטר). אחרי לכתו של הטכנאי התגלה שחלק נכבד מהערוצים לא נקלט. תיאמנו שוב הגעתו של טכנאי שהגיע ובדק ומצא שיש צורך במגבר. הטכנאי הכריז כי אין ברשותו מיידית מגבר וכי הוא ישוב לפתור את הבעייה "בהקדם". עבר לו שבוע שלם ואין קול ואין עונה - ובטח לא טכנאי שיפתור את הבעייה. שיחה נוספת לשירות לקוחות של החברה (והמתנה ארוכה כרגיל על הקוו לנציג) וה…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by yarl,

מי מכיר את האקדחים האלה שיורים כדורי פלסטיק ויש כל מיני אביזרים כוונות כוי יש אקדחים וגם רובים לא של פורים ולא מחנויות צעצועים ! אם משהוא יודע שישלך לי לינק תודה

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  24. ה' ישמור אותי ואת כולנו! נמאס לי, פשוט נמאס! כל דקה אני מקבל הודעת שרשרת ממישהו אחר באיסיקיו שהמנהל הישראלי של האיסיקיו אמר לשלוח את ההודעה ל10 אנשים אם לא תמחק להם כל הרשימה ושהאיסיקיו יקחו מהם כסף אחר כך ... אני שואל, האם הגוף שלי יעמוד בכמות הגראס[העצומה ] שאני אצטרך לעשן בשביל באמת להאמין בדבר כזה ועוד לשלוח לאחרים? אי אפשר לתאר כמה זה מעצבן! פשוט אי אפשר!

• 46 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by TUCG,

האם זה אפשרי לחבר ממיר דיגיטלי של HOT למסך LCD כך שיהיה אפשר לראות עליו טלוויזיה? אם מקום השאלה הוא בפורום תצוגה וגרפיקה, נא להעביר. אבל אני חושב שהשאלה די כללית.

• 12 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים