עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redead,

אני עובר בקרוב דירה מהרצליה לכפ"ס ורציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון כמה בערך יעלה הסיפור של הובלה אם אני לוקח משאית כזאת שיש לה מנוף.. בערך טווח מחירים יהיה נחמד לדעת לפני שאני מתחיל לעשות טלפונים ומשתגע.. תודה

• 12 תגובות
    • 779 צפיות
  2. אהלן אנשים. אני וחבר מהצבא מתכננים את הטיול הגדול שלנו לדרום אמריקה והגיע הזמן לקנות כרטיס טיסה. אנחנו מתכוונים לטוס בתחילת דצמבר השנה לתקופה של כחצי שנה בערך (חזרה משוארת באיזור יוני). בדקתי מספר סוכנויות וזאת הייתה ההצעה הכי טובה: הלוך - טיסת אל-על ישירה לסאו פאולו ומשם קונקשיין לבואנוס איירס. חזרה - טיסת אל-על ישירה מסאו פאולו (לשם נגיע בטיסת קונקשיין מבואנוס). שינוי יעד ותאריך ראשון חינם (אך במידה טנרצה לחזור ממקום שהטיסה יקרה יותר נצטרך להוסיף את ההפרש). תאריך טיסה 3/12/11. מחיר - 1551$. ממה שהבנתי זה דיי יקר.. וזה הכי זול שמצאתי בינתיים.. יש לכם סוכנויות או המלצות מה לעשות? (לחכות עוד או לקנות כמה שיותר מהר) ובכלל, האם זה באמת יקר? צריך להתחשב בעובדה שהדולר בקרשים כ…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  3. יש למישהו מושג איך אני מסנן אנשים ספציפים בפייסבוק בצד ימין/שמאל ב "הדגשות" ?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by BedB0y,

סלאם עליכום, אני כבר כמעט שנתיים עובד בחברת הייטק גדולה בתור טכנאי מחשב ורשתות. עוד מעט אהיה סטודנט במכללת ת"א-יפו, ובגלל זה אני מחפש משהו במשרה חלקית. שגרתי את הקורות חיים להרבה מאוד מנועים דוגמת runner וציינתי שלא מדובר במשרה מלאה, בינתיים אף אחד לא חזר אלי. (לשם השוואה - לפני 3 חודשים עשיתי את אותו הדבר אבל לא ציינתי שמדובר במשרה חלקית, וחזרו אלי בהמונים, רובם לא רלוונטים) וכאן אני פונה אליכם, אולי יש כאן מישהו שעובד בתחום ויודע שצריכים בחברה שלו עובד ל3 ימים בשבוע? לא ממש רלוונטי על איזה תחום ספציפי מדובר, כל עוד אני לא אנקה אסלות, העיקר שיהיה קשור למחשבים. כמובן לא Help Desk, לא קשה למצוא כאלה ;D אם מישהו מכיר מנוע הפצה שידוע במאגר משרות חלקיות (לא נשמע הגיוני אני יו…

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by i-kramba,

אם אני קונה פקס ואני צריך מספר לפקס .מה אני צריך לשלם עליו תשלום חודשי לבזק או להוט ?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by amd@ati,

הנושא הוא פרסנט פרפקט: לפי ההגדרה אמורים להשתמש בפרסנט פרפקט כאשר הפעולה נעשתה בזמן לא ידוע לנו בעבר. אז ככה, כאשר אני שואל את השאלה הבאה, איזו מהאפשרויות נכונה? 1)who has killed merlin monro? 2)who killed merlin monro? מחד, הראשון אמור להיות נכון מכיוון שאנו לא יודעים את הזמן לפי השאלה, ומאידך השני נשמע יותר נכון (אולי כי אף פעם לא באמת משתמשים בגרמר). בקיצור- מי מהאפשרויות נכונה? (עם נימוק בבקשה) תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by ariel-ro,

שלום לכם, אני קונה סלולרי מחו"ל, ורציתי לשאול האם יש ביטוח כמו של MACK, שהוא בין לאומי למצלמות, אבל לסוללרים? אריאל.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by google18,

RE:זה פשוט מתסכל אנשים פותחים דיונים על דברים שאין לך שום עניין בהם, אבל מרשים לעצמם, להעלים כל פרט מרמז לתוכן ההודעה, מהכותרת. תגובת שרשרת פסיכית לגמרי--> אני נכנס לדיון ההוא מתוך סקרנות, מתעצבן על הזמן שביזבזתי עליו, פותח דיון נוסף כמחאה, משקיע זמן על כתיבת תוכן חסר כל משמעות ויחד עם זאת גורר קוראים נוספים לאשכול המקורי. לעזאזל שמישהו ישים לזה סוף. אם אפשר שהסוף הזה יהייה בנעילת הדיון הזה, לא לפני שנועל הדיון יגיב ויכתוב "סוף". תודה. נ.ב אם אפשר גם לא להתחכם על ההתחכמות שלי, לתת לי באן ואז לנעול את הדיון ואז לכתוב "סוף" , תודה.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. Started by DJO,

אהלן, החלטנו בבית לקנות DVD (כן עדיין אין לנו..). אני לא מבין בזה כלום. אשמח אם מישהו יסביר בקשר לפורמטים שונים (אני זוכר שפעם היו.. ?), מולטיזון? חברות מומלצות, קורא צרובים, מחירים וכו'. קיבלנו באימייל הצעה לרכישת DVD SONAB דק במיוחד - פחות מ 5 ס"מ - ב 490ש"ח, איך זה נשמע? תודה מראש נ.ב. ה - DVD יתחבר לטלוויזיה METZ 34 אינץ' חדשה.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  10. משהו נחמד - תנסו לקרוא את זה בקול If a packet hits a pocket on a socket on a port, and the bus is interrupted at a very last resort, and the access of the memory makes your floppy disk abort, then the socket packet pocket has an error to report. If your cursor finds a menu item followed by a dash, and the double-clicking icon puts your window in the trash, and your data is corrupted cause the index doesn't hash, then your situation's hopeless and your system's gonna crash!! If the label on the cable on the table at your house says the network is connected to the button on your mouse, but your packets want to tunnel to another protocol, that's repeatedly rejected by the …

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  11. אהלן אני ושני חברים שלי רוצים לקנות טיסן (משהו בסגנון בננה אם מישהו מכיר) למתחילים יש חנות אחת בחיפה אבל חשבתי לחפש במקומות אחרים. אשמח מאד אם תתנו לי לינקים/כתובות/טלפונים של חנויות בארץ ובחו"ל. תודה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by MishaK,

http://folk.uio.no/tsandvik/fun/learn_disco.mpg מפחיד...

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  13. שלום לכם חברי פורום אוף טופיק ... זוכרים ששיגעתי אותכם לגבי הכלבה שלי , והצרות שהיא עושה בבית? ובכן לקחנו יוצמה והוצאנו אותה למכירה ... גורה מהממת .. אך עם זאת עשתה הרבה בלאגן בבית היא נמכרה ( ב500 ש"ח ) לצעיר מהצפון עושה רושם של בחור טוב ואני מאמין שהוא ישקיע בה ויאהב אותה יותר מאיתנו.. אז זהו זה כל מי שעלה על דעתו להביא כלב שיעשה חושבים עם עצמו , אם יש לו זמן , סבלנות ויכולת לגדל יצור יפה ( ומעצבן ) שכזה אם אתם שואלים אני לא מאוכזב מכיוון שהיא כבר שכחתה אותנו , ועוד מעט אנחנו נשכח אותה הגזע הזה ( סמויאד , אבל השרשור מתייחס גם להאסקי סיבירי וזאב ) ממש לא נאמן ונוטה מאוד לברוח מה שכן הם יפהפיים אבל מאוד בוגדניים והיום - 18:35 זה היה החרא האחרון שניקיתי אז זהו , סתם רציתי …

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by PhP dUdE,

http://stage.co.il/media/shtuthayom234209.mp3 :lol:

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  15. שלום לכולם, הובכן במסגרת לימודי האקדמאים בתואר טכנולוגיות למערכות למידה נתבקשתי לערוך סקר בנושא מסויים ובעקבות תוצאותיו לנתח ולכתוב מאמר מחקרי קצר. הנושא שבחרתי הינו הקשר בין תכנות לחשיבה לוגית. אשמח אם חברי הפורום שהינם סטודנטים הלומדים תכנות או תלמידים הלומדים תכנות במסגרת בית הספר שלהם יענו בבקשה על שאלון הסקר שצרפתי וישלחו לי את התשובות לאימייל שלי webmaster@htl.co.il. השאלון הינו הנונימי ולצרכי לימוד בלבד!. אודה לעזרתכם ושיתוף הפעולה חגי. נ.ב. בבקשה מי שמסכים שיעהה עוד עכשיו וישלח לי זאת כי אני עוד השבוע צריך לסכם ולנתח את תוצאות השאלון סקר הזה. http://www.hait.ac.il/telem/ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by Oztriker,

אני רוצה להתחיל ללמוד לפסיכו, קודם כל לבד בלי הקורס , לנסות מה זה ואז נראה אם אני אקח אותו או לא. קיצר יש לי כמה שאלות. 1.אתם מכירים אתר טוב שהכי טוב להוציא מידע על הפסיכו? לא לשלוח אותי לגוגל או גבע. משהו קצת יותר מפורט.....(למרות שאני יודע שגוגל זה הכתובת חחחח) 2. אתר שאפשר להוריד בו מילים באנגלית ועיברית להשמעה בMP3 לדוגמא, או משהו בסגנון. וגם אשמח לכמה עצות מאלה שעשו בעבר ויכולים לחלוק איתי קצת מידע מנסיונם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by Tanya,

הי בעוד כמה חודשים בודדים אני מתכוונת להתחיל לשפר כמה ציונים. [כשיגמר המלווה שלי ]. יש את לחמן, יועל גבע, וכ'ו... רציתי לקרוא חוות דעת, איפה כדאי [ולמה]... ולדעת איפה אתם שיפרתם...[במידה ושיפרתם... ]. יש לכם מושג מהו טווח המחירים?... ואיך בדיוק אני משפרת אם אני עובדת? ניתן להתאים את השעות? תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  18. היי חברים תוך כדי שאני גולש פה.. נזכרתי בשיר ישן ישן ומאוד מאוד נושן ועם זאת מאוד יפה לשיר קוראים life או לפחות ככה ניראה לי כי המילה לייף נאמרת שמה הרבה מאוד פעמיים זה הולך משהו כמו '' לייף , אוו לייף , אוו לייף , אוווווווווו לייף , טו טו טו טו'' מישהו מכיר ? זה ממש מציק לי ..

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  19. שלום. אני רוצה לקנות logitech x-540. בארץ המחיר הנמוך ביותר הוא 570 ש"ח, בעוד ובB&H הוא 80$ אני מכיר מישהו שיוכל להביא לי את זה משם, אך השאלות שלי הן: האם הוא יצטרך לשלם מכס+מע"מ? האם בכלל צריך להצהיר על זה? האם כדאי לקנות מוצרים כאלו מחו"ל? ולשלם על אחריות (10$ לשנתיים)? תודה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  20. גוועלד, חצי שנה עד הפרק הבא! (פרק 8 של העונה ה-11)

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  21. תמחקו אני מבין שלא בא לכם לעזור....

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by MODY69,

כמו שכתוב בכותרת, צריך קטלוג מחירים של OZ Racing... מומלץ עם מחירים בישראל, אם אין, אז מחו"ל... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  23. Started by MilkMan,

אחד החזקים! http://www.buzzpatrol.com/links/real-life-super-mario/

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

סרט נחמד מאוד,מישהו יודע את השם של הבחורה הזאת שרה בסרט? ממש כוסית ;D

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by First Squad,

http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=2190447

• 1 תגובה
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.