עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by OutRaGe,

היי התחלתי קורס פסיכומטרי והבעיה הרצינית שלי היא בעברית..כדי לא ליפול מאחורה רציתי לשאול פה בינתיים לפני השיעור הבא איך אתם למדתם את האוצר מילים לפסיכומטרי ? בקורס של לחמן יש כ-2300 מילים באנגלית ועברית, אנגלית שטויות- 90 אחוז מהמילים אני יודע הבעיה שלי היא בעברית איך אני אמור לזכור כל כך הרבה מילים חדשות ?(אני יודע שבסופו של דבר אני לא אמור לזכור 100 אחוז מהמילים אבל בכל זאת..) יש המון המון מילים בעברית שבכלל לא שמעתי או ראיתי..

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by Fighter,

שלום אני צריך טיפים ממכם ואני מעדיף פה כי יצא לי כבר לבדוק בגוגל ולשאול בפורומים שונים ואני לא הבנתי מספיק טוב אני רוצה לפתח את הגוף משהו בסגנון של ברוס לי, שרירים קטנים דחוסים כאלה, הרבה סיבולת שריר איך להתחיל ומה לאכול?

• 34 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by R0ck,

http://www.corwin.ca/gridlock/gridlock.html

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by MasterDK,

מישהוא יכול בבקשה להסביר לי ומהצריך בשביל להיתקבל אליו?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  5. אני מת מעייפות אחרי שבוע מייגע עם חוסר בשעות שינה ואני לא מצליח להירדם כרגע. help

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  6. מצאתי חרמונית במחסן אצלנו וזה בידיוק מה שאני מחפש חח היא בצבע ירוק צבאי אבל אין עליה שום סמל שם צה"ל זה אומר שהיא לא צבאית נכון,?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שאלה בכותרת ^ צריך כבל כלשהו? או כרטיס כלשהו במחשב? איך אני מעביר וכמה עולה החומרה הדרושה?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. Started by תחמן מתימן,

תודה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by MoRtZkInG,

סוף סוף קבוצה של ישראלים (לא קבוצה ישראלית - קבוצה של ישראלים)!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. מה קורה בזמן האחרון? שאני פותח פה באתר וב ynet לינקים כל פעם מופיע לי למשך 3 שניות אתר בשם ליניקום בצרוף פרסומת איך אפשר לבטל את המטרד הזה?

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. היי , יש לי די וי די מדגם : Prosound DVD9000 PS עד לפני שבועיים הוא עבד מצויין , שחקתי שם עם ההגדרות של התצוגה , שיניתי משהו , וברגע שכיביתי והפעלתי אותו מחדש התמונה קופצת ובקושי אפשר להבין מה קורה שם. עכשיו אני לא יכול להכנס לתפריט בחזרה כדי לשנות את זה שוב.. (ואין לי מושג בכלל מה לשנות , אולי זה סוג שידור או תמונה , לא יודע..) בכל מקרה , אם למישהו כאן יש את אותו מכשיר , ויוכל להסביר לי איך לשנות את זה בחזרה.. שפשוט יגיד לי מה ללחוץ ... כי עד עכשיו אני סתם ניחשתי כפתורים לדוגמא : menu 2 חצים למטה ללחוץ או'קי ואז חץ אחד למטה ושם לנסות לשנות משהו. שעות ישבתי וסתם לחצתי וניסיתי כל מיני קומבינציות שונות , אולי איך שהוא היתי מגיע לדבר ההוא ששיניתי. אבל זה לא …

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by UponTheRose,

למי שלא מכיר, COUCHSURFING זה מונח למגורים של מישהו שבו אפשר ללון במדינה זרה שבה אתה מטייל... משהו מאוד נחמד אבל אני חושש שזה מסוכן, מישהו פעם ניסה את זה? זה בטוח?? איך זה באמת הולך? תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by orlupo,

האם לדעתם hp 1215 photosmart ו-hp psc 1215 אלה מדפסות זהות? hp החליטו שלא. המדפסות ישנות כמו ה-930c השתמשמו בראשים מספר 78 ו-45 והנה הלכתי למפרט של ה-hp psc 1215 וגיליתי שהיא משתמשת באותם ראשים של המדפסת הקודמת שלי אך מסתבר שלא כי אני הלכתי למפרט של hp 1215 photosmart. האם לדעתם זה סביר? אני לא חושב... hp מצידם מסרו לי רק את התירוץ הזה שאלה שתי מדפסות שונות. לכן מהיום אני לא ארכוש אף מוצר של hp שיפסידו עוד לקוח.

14. Started by dj_horse,

שלום מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להתקבל לאבטחה בתחנות רכבת? זו חברה פרטית? של הרכבת? עם מי צריך ליצור קשר?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  15. הבנתי שכאן זה הפורום שאני יכול לשאול בו שאלות על החלקים של המחשב אז..... עם תוכלו לעזור לי כי אני רק מתחיל אתם יודעים..... איזשה חלקים יש במחשב איזה חלקים כדי לקנות וכאלה תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by InFecT[0]r,

אני שוקל הרבה זמן להתאמן בהתחלה רציתי חדר כושר ואז אמרתי לעצמי זה ישעמם אותי אז אמרתי איגרוף קלאסי ביגלל שאין משהו בחיפה מעניין ובמיוחד יש רק רוסים לא שיש משהו הם דווקא סבבה אבל להיות ישראלי היחיד זה קצת באסה אז סליחה לכל הרוסים פה אין לי כלום נגדכם =] חשבתי אולי קונג פו יש פה למשהו הצעה לגבי משהו מעניןןן?

• 13 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by aviv512,

מתוך סרט כלשהו שראיתם\שמעתם בחיים? תזרמו

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. אני אישית לא מאמין, ולא כי אני נגד הדתיים או משהוא.. אני לא מאמין בשום דת!!!!! לדעתי דה זה רק כלי(מוצלח מאוד) לצבירת כוח, לשליטה באנשים, עשיית כסף. כפי שרובנו יודעים שהדת הראשונה שנוצרה הייתה יהדות, הנצרות זאתי פשוט דת משודרגת מהיהדות, האיסלמים הסטלנים, החמירו עם עצמם לגמרי(רק ככה אפשר לישלוט בערבי). אני לא יגיד שאני מאלה שמאמינים במדע... או מאמינים בכוח עליון, אני פשוט חושב כמובן שנוצרנו מאיפשהוא... וזה בטוח לא לפי סיפור הבריאה (שכן התנך המפורסם שלנו הוא פשוט יצירה ספרותית מופתית וגאונית של איזה משהוא שהקדים את זמנו... !!!) יום אחד אולי נדע מאיפה בנאנו... ואולי לא נדע זאת לעולם!!! מה אתם חושבים... באמת מעניין אותי הנושא הזה... חשוב מאוד שאנשים יפתחו את העיניים והכפייה ה…

• 34 תגובות
    • 6.6k צפיות
  19. Started by GamePad,

קיבלתי את הלינק הזה במייל, אולי זה כבר ישן אבל חובה לנסות צריך לתת פקודות לתרנגולת והיא תבצע הכל http://www.subservientchicken.com

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  20. Started by exXxTreAm,

ביום שני יש לי שיעור דרמה, ואני צריך להציג מונולוג, עד עכשיו לא כתבתי שום דבר ואין לי רעיונות, אז אני צריך עזרה......תנו לי רעיונות למונולוג מי שנותן רעיון שיפרט מאוד בקצרה על מה אמור להיות מסופר. תודה ומחכה לתגובות מהירות

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by 1nstall,

היי בן-דוד שלי חגג היום 16 והוא מוציא רשיון על טרקטור כדי לנהוג על TOMCAR, אז אני צריך אתרים עם מידע עליהם ואיפה אפשר לקנות כזה? תודה מראש install

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני משכיר דירה. בימים אלו הסתיים חוזה השכירות. לפני תום החוזה, הבעתי נכונות בפני המשכיר להשאר בדירה, ואילו הוא הביע נכונות להמשיך להשכיר לי את הדירה בתנאים הקודמים. עתה המשכיר מציב בפני תנאים שאינני יכול לעמוד בהם (אני לא מעוניין לדון כאן בנסיבות), כך שכנראה אאלץ לחפש סידור מגורים אחר. שאלתי היא, האם החוק קובע תקופה מינימאלית שהמשכיר מחוייב לתת לי (בתנאים הקודמים) בטרם הפינוי שלי מהדירה? אני מדגיש שוב, כרגע אין לי חוזה כלל שכן החוזה הקודם הסתיים.

• 88 תגובות
    • 27.1k צפיות
  23. Started by ^DaRk-MiNd^,

שאני מכיר בערך שנתיים ואולי גם אתם מכמה סרטונים מצחיקים שהוציאו משם www.doodie.com אתר על סרטוני חרא מצויירים ונחמדים דוגמא:

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by taimor,

היום פורסם המיקוד, למישהו יש את האתר של המיקוד או משהו כזה ? ? ? ? חיפשתי בגוגל מצאתי רק של קיץ 2006 אני צריך ת'חורף של 2007. ואני צריך למבחן מתמטיקה 005. תודה מראש לעזורים.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. שלום, הקוד ג'אוה סקריפט הבא מופיע אצלי בדף האינטרנט. יש אפשרות לתת אישור מבלי לבצע לחיצה פיזית על הכפתור "Accept"? אלא לרשום פקודה של ג'אוה סקריפט בשורת הכתובות? <button onclick="command05;" title="Accept" name="Accept">Accept</button>

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים