כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הם נותנים במתנה DISK ON KEY. מישהו קיבל?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אין לי מה להגיד. אחת מהסדרות אנימציה הכי מצחיקות שראיתי בחיים שלי. סדרה בת 7 פרקים קצרים על 2 בנים של מחבל שכל מה שמעניין אותם זה משחקי מחשב ואינטרנט. האנימציה מצויינת, הבדיחות קורעות וכל פרק פשוט מתעלה על קודמו. פרקים 6 ו-7 פשוט פסיכים לגמרי ברמת ההשקעה בהם. פרק 1 פרק 2 פרק 3 פרק 4 פרק 5 פרק 6 ופרק 7 הפסיכי לגמרי http://www.youtube.com/watch?v=rdTHvpkTWHk&feature=related תהנו ;D
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צאיך להגיע למקום שהוא נמצא בו....אני בערך יודע איפה זה נמצא אבל יעזור לי מאוד שתסבירו לי ליד איזה מקום מפורסם הוא נמצע... תודה לכול העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
מחלת מין מזונה רוסיה בתחנה מרכזית ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
על מה לכוון את המזגן בימים טרופים אלה? יש 2 אפשרויות קירור, האחת קירור רגיל והשניה מה שנקרא קירור יבש( בדרך כלל מסומן בשלט במין טיפה כזאת). אז מה עדיף ?
-
- 8 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
-
רוצה לקנות שעון יד לעבודה, שיחזיק מעמד אם יקבל מכות אז מצאתי 3 דגמצים של CASIO מה תגידו עדיף, ואם יש לכם המלצות לשעונים אחרים ישמח לראות: http://cgi.ebay.com/Casio-G-Shock-G-Spike-Mend-Watch-G7700-1D-G-7700-/110614132426?pt=Wristwatches&hash=item19c11db6ca http://cgi.ebay.com/NEW-AUTHENTIC-CASIO-CLASSIC-G-SHOCK-MENS-WATCH-DW9052-1-/310285928639?pt=Wristwatches&hash=item483e7b88bf http://cgi.ebay.com/100-AUTHENTIC-CASIO-CLASSIC-BLACK-G-SHOCK-DW6900-1-80-/200562400009?pt=Wristwatches&hash=item2eb2735b09
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום! אני צריך לנגן מול איזה במה...טקס...3 שירים לפחות...אז חשבתי שתציעו אולי איזה 3 שירים...והטאבים שלהם... (שירים בסגנונות של...רוק,רוק כבד ופאנק) אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח!!! תודה למי שיעזור...
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מהאתר www.newegg.com אבל אני לא יודע איך להזמין את המחשב לארץ. מישהו יכול להגיד לי איך מזמינים מחשב לארץ וכמה זה יעלה לי? תודה לכל העוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בן 18 מעשן בערך מגיל 15-16 (כבר לא זוכר) אני יכול להגיד שרק מסוף 16 אני נכנסתי לקטע של לקנות קופסאות ואפעם לא היה קבוע אופן הקניה. בחצי שנה האחרונה אני צרכתי כמויות עשן שאני לא רגיל להם לפעמים יותר לפעמים פחות אבל בממוצע של חצי קופסא ליום. אני הפסקתי לפני שבוע לעשן (חברה נכנסה לתמונה ואני מרגיש שאני חייב את זה לעצמי) אני לא נגעתי בסיגריה אחת אבל בשבועיים האחרונים אני עשנתי הרבה יותר מקופסא ליום. בינתיים אני מתפתה לעשן אך לבסוף נמנע. למעשה אני שולח פה הודעה כי אמרו לי שאסור להפסיק לעשן לגמרי אלא צריך לעשות את זה בהדרגה ולהוריד במינון.. עכשיו אין לי מושג מה המינון הזה ואני לא מעונין להוריד במינון כי לצערי אני חושש שאין לי כוח רצון מספיק חזק (למרות בזכות הילדה הזאת אנ…
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי התחלתי קורס פסיכומטרי והבעיה הרצינית שלי היא בעברית..כדי לא ליפול מאחורה רציתי לשאול פה בינתיים לפני השיעור הבא איך אתם למדתם את האוצר מילים לפסיכומטרי ? בקורס של לחמן יש כ-2300 מילים באנגלית ועברית, אנגלית שטויות- 90 אחוז מהמילים אני יודע הבעיה שלי היא בעברית איך אני אמור לזכור כל כך הרבה מילים חדשות ?(אני יודע שבסופו של דבר אני לא אמור לזכור 100 אחוז מהמילים אבל בכל זאת..) יש המון המון מילים בעברית שבכלל לא שמעתי או ראיתי..
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
-
מישהוא יכול בבקשה להסביר לי ומהצריך בשביל להיתקבל אליו?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מת מעייפות אחרי שבוע מייגע עם חוסר בשעות שינה ואני לא מצליח להירדם כרגע. help
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מצאתי חרמונית במחסן אצלנו וזה בידיוק מה שאני מחפש חח היא בצבע ירוק צבאי אבל אין עליה שום סמל שם צה"ל זה אומר שהיא לא צבאית נכון,?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת ^ צריך כבל כלשהו? או כרטיס כלשהו במחשב? איך אני מעביר וכמה עולה החומרה הדרושה?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
סוף סוף קבוצה של ישראלים (לא קבוצה ישראלית - קבוצה של ישראלים)!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה בזמן האחרון? שאני פותח פה באתר וב ynet לינקים כל פעם מופיע לי למשך 3 שניות אתר בשם ליניקום בצרוף פרסומת איך אפשר לבטל את המטרד הזה?
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי , יש לי די וי די מדגם : Prosound DVD9000 PS עד לפני שבועיים הוא עבד מצויין , שחקתי שם עם ההגדרות של התצוגה , שיניתי משהו , וברגע שכיביתי והפעלתי אותו מחדש התמונה קופצת ובקושי אפשר להבין מה קורה שם. עכשיו אני לא יכול להכנס לתפריט בחזרה כדי לשנות את זה שוב.. (ואין לי מושג בכלל מה לשנות , אולי זה סוג שידור או תמונה , לא יודע..) בכל מקרה , אם למישהו כאן יש את אותו מכשיר , ויוכל להסביר לי איך לשנות את זה בחזרה.. שפשוט יגיד לי מה ללחוץ ... כי עד עכשיו אני סתם ניחשתי כפתורים לדוגמא : menu 2 חצים למטה ללחוץ או'קי ואז חץ אחד למטה ושם לנסות לשנות משהו. שעות ישבתי וסתם לחצתי וניסיתי כל מיני קומבינציות שונות , אולי איך שהוא היתי מגיע לדבר ההוא ששיניתי. אבל זה לא …
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
למי שלא מכיר, COUCHSURFING זה מונח למגורים של מישהו שבו אפשר ללון במדינה זרה שבה אתה מטייל... משהו מאוד נחמד אבל אני חושש שזה מסוכן, מישהו פעם ניסה את זה? זה בטוח?? איך זה באמת הולך? תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם לדעתם hp 1215 photosmart ו-hp psc 1215 אלה מדפסות זהות? hp החליטו שלא. המדפסות ישנות כמו ה-930c השתמשמו בראשים מספר 78 ו-45 והנה הלכתי למפרט של ה-hp psc 1215 וגיליתי שהיא משתמשת באותם ראשים של המדפסת הקודמת שלי אך מסתבר שלא כי אני הלכתי למפרט של hp 1215 photosmart. האם לדעתם זה סביר? אני לא חושב... hp מצידם מסרו לי רק את התירוץ הזה שאלה שתי מדפסות שונות. לכן מהיום אני לא ארכוש אף מוצר של hp שיפסידו עוד לקוח.
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להתקבל לאבטחה בתחנות רכבת? זו חברה פרטית? של הרכבת? עם מי צריך ליצור קשר?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-