עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tsachi E,

זה לא "עוד" סרט על כלבים, זה משהו אחר. זה סרט שמעלה לדיון את הסוגייה הלא פשוטה שמלווה אותנו, בעלי הכלבים, שאנחנו מאמצים מלאך קטן: תוחלת החיים הקצרה כל כך, של המלאכים הקטנים האלה, ביחס לשנות אדם. ועל כך שכל אחד מאיתנו נאלץ להחליף כמה מלאכים כאלה בתקופת חייו ולהיפרד מהם כל פעם מחדש, ולהתחיל מחדש עם אחר.והאמת, היה לי ממש לחלוחיות בעיניים במהלך הטריילר ( נזכרתי בכלבה המתוקה שלי שהלכה לאחר יותר מעשור שביליתי את כל הילדות שלי איתה), אז כנראה הוא השיג את המטרה.עריכה מעולה, מוזיקה מתאימה בול. אגב, השיר הראשון זה של היוצרת יעל נעים הישראלית, בהחלט כבוד שיוניברסל הגדולים החליטו לבחור בה לטריילר הרשמי. הסרט עצמו מבוסס על ספר באותו שם, שיצא ב2010 ושזכה להרבה תשבוחות בקרב הקוראים והמב…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by GmaRa,

*צונזר*

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by exXxTreAm,

http://www.youtube.com/p.swf?video_id=yOzjJ4GQDrw&eurl=&iurl=http%3A//sjl-static16.sjl.youtube.com/vi/yOzjJ4GQDrw/2.jpg&t=OEgsToPDskJ_imfLM3nDc5kewN6f1dli אני יודע שזה מבויים, אבל בכל זאת, האפקט של זה, איך?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by nice,

אני מחפש שרת תמונות שבו אני אוכל לאכסן תמונות בשביל התמונה האישית שלי בפורומים וגם כמה חתימות. ואני עוד מחפש שירות שיחליף בין החתימות כל פעם שהדף עולה. למישהו יש רעיון?.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by J0n1,

בזמן האחרון יוצא לי להיות כל ערב בבר (כן, זה כואב בכיס) ודי נמאס ללכת לאותם ברים. תציעו את הברים שאתם אוהבים, הדרישה היחידה היא שיהיה בבר משהו מיוחד, כמו אווירה מיוחדת/מחירים זולים /היצע בירות גדול וכו'... לדוגמא: פיצה בר - אברבנאל 34,תל אביב פיצרייה שבקומה מעל יש בר, והם עובדים בשיתוף. לדוגמא - משולש פיצה וחצי גולדסטאר ב22 שקל. אחלה פיצה, אחלה אווירה. Dancing Camel - התעשיה 12 תל אביב מבשלת בירה שהיא גם בר. יש להם אחלה של בירות, בינהם בירה עם נענע ורוזמרין, ובירת סאות' עם קפה ודובדבנים... אווירה סבירה (לפעמים קצת יבש) אבל הבירות מיוחדות וטובות.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. אתם מוזמנים לזרוק רעיונות או סרטונים (לא חיב להיות אמיתי ) ראיתי כרגע סרטון על מוצר כזה (בדיחה של מישהיא ) וחשבתי לפתוח דיון כזה בכל מקרה קבלו -מחזיר DVD לאחור ...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yaloner,

שלום לכולם, צריך לקנות אקדח מים משובח כדי להבריח יונים שעומדות כל ערב במקום מסוים ומחרבנות לי על האופנוע. יש המלצות ? (לא צריך להיות משהו במאות שקלים, סתם מספיק חזק שיגיע לגובה של 3 מטר פחות או יותר) תודה

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by IG,

לפני כמה שנים נתקלתי באתר עם ציטוטים של התכתבויות בין צוותי קרקע וצוותי טיסה באיזה חברת תעופה (לדוגמא- טייס: בזמן ההמראה יש רעש מהמטוס כאילו איזה גמד דופק בפטיש; תשובת הטכנאים: לקחנו לגמד את הפטיש)... אשמח לקישור... ובינתיים: http://www.toilette-paper.com/jokes/pilots/pilot_controltower.html

9. http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=9;action=display;threadid=31680 כמה טוב להיות כאן ולא שם.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  10. שלום חברי פורום יקרים, לאחרונה החדר שלי עבר שיפוץ, את רוב הדברים אירגנתי, נשאר לי קיר די ריק, שביינתים כמו שתראו בתמונה לא בדיוק איחסנתי ואירגנתי אותו כמו שצריך. אמרו לי לעשות שם או פינת ישיבה, או לשים איזה שידה עם מראה, או שולחן קטן, אבל לא יודע, פינת ישיבה יכולה לסגור את החדר יותר מידי, שידה לא בטוח שזה מתאים עם כל מה שכבר יש בחדר (מיטה, שולחן מחשב, "מזנון" קטנטן מתחת לטביזיה. לא יודע אם כדאי להפציץ יותר מידי. אני אצרף תמונה ואבקש ממי שיכול לעזור לי ולייעץ אולי מה הוא היה עושה, תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. Started by House M.D.,

היי, אני שואל את זה בשביל חבר. יש לו עסק קטן, והוא צריך שירות אשר מאפשר סנכרון קבצים מסוימים בין כל המחשבים אשר מריצים את התוכנה ובמקביל גם גיבוי של אותם קבצים בענן. (בעצם כל קובץ חדש שנוצר יעבור מייד לענן ומשם ירד בכל המחשבים האחרים). הם כרגע משתמשים בתוכנה שנקראת sugarsync, אבל היא איטית ומלאה באגים. לכן הם רוצים תוכנה אחרת. נפח האחסון הדרוש הוא בסביבות ה 20GB. תודה.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  12. נסעתי עם חבר לנס ציונה לחברים אחרים שלי, החנתי את הרכב בחניית בית ספר וישבתי ברכב עם מוסיקה חלשה, פתאום מגיעה פקח [אחרי שעה ת'אמת] אני אומר לו לילה טוב הוא מבקש את רישיון הרכב והנהיגה, הוא רושם את ת.ז ונוסע. שבוע אחרי אני מקבל קנס בסך 430 שקל, לא כתוב מספר הרכב ולא כתוב מספר רישיון נהיגה רק ת.ז. תיאור הקנס: "ישב עם חבריו כשרכבו פתוח ומוסיקה מרעישה,איסור הקמת רעש בין השעות 6-00 23-00." מה לעזאזל והאם אני יכול לבטל את הקנס? הם היו פקח ועוד מישהו שישב ברכב, היינו בערך 5-6 חברה. כוסאומו המדינה הזאת!!!!

• 54 תגובות
    • 7.2k צפיות
  13. Started by redti,

שלום אתמול יצאתי לבלות ואיזה ילדה מפגרת שיחקה עם לייזר ירוק שעולה בסביבות המאה שקל וזה פגע לי בעין לשנייה ורציתי לדעת אם לדעתכם צריך לבדוק משהו אף על פי שאני רואה מצויין פשוט שזה היה חזק כל כך והאיר למרחקים

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  14. שלום, לפי ההגדרות בפרופיל על מנת להוסיף תמונה אישית מהמחשב האישי יש צורך לכתוב את הכתובת לתמונה..... http://www אני לא יודע איך עושים זאת, יש דרך יותר קלה כמו browse למחשב האישי. תודה,

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by Lethal_Acid,

היי... תנו לי בבקשה לינק לאתר שנותן מקום אחסון בחינם עדיף שיהייה כמה שיותר גדול. תודה.

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  16. Started by Moshe L,

לא כתבתי הרבה מדי הודעות, אבל אני כבר 20 ד' מנסה בחיפוש פה לאתר הודע ה שכתבתי/שהגיבו לי. איך עושים את זה כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  17. גילית אפשרות חדשה מעניית ב-gcalendar, אפשר להכניס פלאפונים של אורנג בישראל בשביל שהוא ישלח תזכורת SMS לפני אירועים. http://www.google.com/calendar [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by dorviper,

תוך כמה זמן אמורים לקבל את רשיון הנהיגה עם התמונה? כי כבר יש לי את הרשיון יותר מ3 חודשים ועדיין לא קיבלתי...התקשרתי למספר שיש על רשיון הנייר ואמרו לי שם שעדיין לא התקבלה הוראה להנפיק לי רשיון עם תמונה ולפנות למשרד הרשוי הקרוב לביתי...מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. רכבת נוסעים עוברת מרחק בין 2 תחנות ב 18 דקות. רכבת משא עוברת ב 32 דקות מרחק גדול ב 2 ק"מ מזה שבין התחנות. הרכבות נעות במהירות קבועה, אך רכבת הנוסעים עוברת כל קילומטר בדקה אחת פחות מרכבת המשא. מה המרחק בין התחנות? התשובה הנכונה היא 6 אבל זה לא מעניין אותי אני צריך את הדרך....

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  20. מבקש המלצה לשרתי אחסון חינמים לאתרים. לאיחסון אתר אינטרנט, רצוי ללא פרסומות(אם יש)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ההחלטה החשובה של אינטל וההתפתחות המהירה שמספקת לנו Aquantia יוכלו להפוך צמד מאפיינים מתקדמים וחשובים למשהו שנפוץ ומוכר לכולם כבר בעתיד הקרוב לכתבה

22. Started by icebreak,

http://www.simpsoncrazy.com/downloads/shorts.shtml

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  23. Started by J0HNiE,

חבר'ה אני מתכנן לחזור לארה"ב לפני הגיוס. התאריך גיוס שלי הוא ב 3 לדצמבר ואני רוצה להיות בארה"ב עד ה28 לאוקטובר!!!! בנתיים אני צריך סוכניות נסיעות לבדוק מחירים ,אבל אני לא רוצה טיסה משיקגו נניח עד לעיר שאני רוצה.. אני מחפש טיסה ישירה\לא ישירה ל Grand Rapids, MI מצידי שיהיה עצירה בלונדון אבל שיהיה חיבור. וחשוב שיהיה גם Round Trip!!! כל עזרה אפילו הכי קטנה ממש תעזור לי כי זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד.

24. האתרים שנסגרו: torec donkey subs subs-il[ לפי מה שכתוב זמני] יש עוד אתרים לכתוביות? שלא נפלו

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  25. אני נמצא בארה"ב ואני משתמש בסקייפ, הבעיה היא שיחות לסלולר עולה לי 16 סנט (כמעט 60 אגורות). איך אני יכול להוזיל את המחיר? אולי תוכנה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים