עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Alexkmr,

הטלויזיה לא מחובר לשום חברה, ולא עידן פלוס. הצהרתי זאת. אך הם ממשיכים להטריד עם איומים וקנסות. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by xs2heaven,

שלום לכולם אני צריך עזרה בפתירת מטריציה, ובנוסף גם את הדרך לפיתרון ... תודה רבה 3X+2Y+4Z-7W=31 X+3Y-9Z+10W=1 -X-6Y-Z+3W=-29 -4X-Y+6Z-6W=-13 X=? , Y=? , Z=? , W=?

3. Started by pure perfection,

שלום לכם , אני צריך המלצה על עורך דין טוב שמתמחה בחוזי שכירות ... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by none77,

מה נותן מדד עדיף לאיכות האוויר, בדיקת אחוז החמצן או בדיקת אחוז הפחמן הדו חמצני? ברור שזה לא כל התמונה

• 9 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by orenr1989,

שלום רב אחרי שנים של אי עשיית ספורט ומצב גופני ירוד שנהיה במשך השנים רציתי לשאול לאיזה איש מקצוע לפנות בנושא אשמח לקבל תשובה דוד

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. Started by dfa132,

בוקר טוב לכולם. יש לי שאלה בקשר לתוספי המגנזיום התחלתי לא מזמן להתאמן בקרוספיט, ואחרי אימונים שמתי לב שלוקח לי הרבה זמן להתאושש, השרירים תפוסים וכואבים כמעט לאורך שבוע, דיברתי קצת עם אנשים ואמרו לי שכדאי לקחת מגנזיום שיכול לעזור בקיצור זמני התאוששות. יש איזה המלצות למוצר ספציפי? האם יש עד דברים שאפשר לעשות כדי לזרז התאוששות? אשמח לעצות.

• 7 תגובות
    • 4.9k צפיות
  7. Started by watch out,

הלכתי הביתה וראיתי בדרך סוג של תולעת ירוקה מאוד מהירה רציתי לראות לאן היא זחלה אבל תוך רגע היא נעלמה מישהו מכיר את הדבר הזה? חבל שאין לי צילום

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הוט נותנים ב 10 ש"ח שיחות לחול ללא הגבלה ! בזק בנלאומי נותנים ב 16.90 רק 1000 דקות ! יש ניתוקים בשיחות של הוט לחול ?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  9. Started by 2Fluffy4U,

שלום, רציתי לשמוע מאנשים מה דעתם על כדור הריטלין.. אני לדוגמה בגיל 24 (היום 29) עשיתי אבחון וקיבלתי מרשם (הממצאים לא הראו על ליקויים מיוחדים אבל הכדור הראה שיפור ולכן סיפקו לי מרשם) מאז עשיתי שימוש בכדור רק בתקופות לימודים אינטנסיביות ולא באופן סדור. אני סובל מהמון תופעות לוואי ומשתדל להימנע ממנו כמה שיותר. אבל מרגיש שפיתחתי סוג של תלות בו ולא מסוגל לשבת ללמוד חזק בלעדיו. מה איתכם? לקחתם? איזה מינון? איזה כדור? תופעות לוואי?

• 106 תגובות
    • 37.2k צפיות
  10. Started by nat64x,

אחותי מתחתנת. אני תמיד לובש ג'ינס וטישרט או חולצת פולו, ולא מבין בביגוד. זרקו לי שמות לכמה חנויות עם בגדים מתאימים לגברים בירושלים עם מחירים נוחים. אני לא רוצה להסתובב. אין לי סבלנות לזה. שונא להיכנס לחנויות בגדים חח.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. לפני שבוע וקצת אני וידידה חילצנו ארבעה גורי חתולים מתוך תעלה שבה הם היו תקועים אחרי שילדים נגעו בהם. גילם המשוער הוא בין 3 שבועות לחודש. כרגע ידידה שלי מטפלת בהם, אני אלרגי, ולה קשה מאוד לטפל בכולם. היא רוצה למסור שלושה ולשמור אחד לעצמה. כולם בגווני שחור/לבן, עושים צרכים בעצמם ואוכלים אוכל יחסית מוצק (בינתיים אנחנו נותנים להם טונה, הם עוד לא יכולים לאכול אוכל מוצק לחלוטין). הם זקוקים בדחיפות לבית חם, וממוקמים באזור המרכז. מי מתנדב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Ash Binary,

אני מחפש להשיג גוף תאורה וינטאג' (מדגם ישן) מדגם אחד ספציפי. יש תמונה : http://s29.postimg.org/e4m5q0l0n/pagoda.png זה גוף תאורת גינה קטן (רוחב מקס' כ 0.4m אני חושב, ייתכן שהיה גם דגם גדול יותר) שהיה מיועד לנורות ליבון. יוצר כנראה לפניי יותר מ 40 שנה ועדיין קיים פה ושם אם בטעות למישהוא יש כזה במחסן או הולך לשדרג אחד כזה שמותקן, אני מחפש כזה (1 או יותר) קיימת גרסה חדשה יותר שלו שבה החלק התחתון כדורי (ולא אם פינות מרובעות כמו בתמונה), אני לא מחפש את הגרסה החדשה אם זאת אשמח להעיף מבט על כל גוף תאורה דומה שמישהוא רוצה למכור/לזרוק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4521010,00.html 77% מהאזרחים הצביעו נגד ההצעה.

• 63 תגובות
    • 16.8k צפיות
  14. שומעים לא מעט על התחממות כדוה"א.. או על אסונות ענק שעלולים להתרחש בגלל פעילות האדם, או גם על חיסול משאבי כדוה"א. אני אומר מה הקטע? למה להיות לחוץ? בכל מקרה זה לא יתרחש בדורינו אלא בעוד שמונים, מאה שנים פלוס.. אז חברים! הפסיקו לדאוג אני בעד להינות, לחסל משאבים ולא להתחשב בכלום. יש לנו פריבילגיה לכלות הכל, ולא לשלם על כך. לעזאזל הדורות הבאים. אני ואתם נהייה טמונים עמוק באדמה. תודה על הקריאה, לפוסט הדיעה שלי. __________________

15. Started by brighi,

שלום, אני מחפש שירות ענן חינמי שאליו אוכל להעלות קבצים, לשתף עם אחרים והפונקציה החשובה ביותר היא לעקוב כמה אנשים נכנסים לקבצים שהעלתי ומתי הם נכנסו (אם אפשר לדעת גם מי, יותר טוב), האם יש שירות ענן שמציע את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני שואל כי אני נטלתי אלספה וחשוב לי לדעת אם מישהו חווה תופעות כלשהן?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by MeUser,

הולך לקבל עדכן 4.2.2? סמסונג התחילה להוציא את העדכון בספטמבר 2013 יש לי את הגרסה של היבואן הרשמי

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  18. אני בן 19. היא בת 19. לפני איזה חודשיים התחלתי איתה בבר, בהתחלה התיידדנו ולאט לאט עניינים התקדמו. לפני יומיים שכבנו. ואז דיברנו והיא סיפרה לי שאנסו אותה 4 פעמים: בגיל 6, 10, 13 ו 16. הפעם האחרונה הכניסה אותה להריון והיא הייתה צריכה להפיל. בגיל 12 סבתא שלה שגידלה אותה (בגלל שההורים היו עסוקים בלבגוד אחד בשניה) חלתה בסרטן, והיא הייתה צריכה לטפל בה ולהחליף לה חיתולים עד שהיא מתה. שנה-שנתיים אח"כ גם חבר טוב שלה מת מסרטן. היא עשתה את כל הסמים האפשריים, מחשיש ועד הרואין. לפני כמה שנים היא ניסתה להתאבד ללא 'הצלחה', ונכנסה לתרדמת למשך חודש. זה גרם לה לבעיות קלות בזיכרון. היום היא אלכוהוליסטית, אבל היא הפסיקה עם כל הסמים האחרים ("האלכוהול זה הדבר היחיד שלא גורם לי להרגיש כאילו איב…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם. אני מעוניין להרכיב, או לשים את ידי על קובץ שיכיל את כל מספרי הסלולרי האפשריים, תאורטית, בארץ. מספר סלולרי בארץ מורכב מעשר ספרות ותמיד יתחיל ב 05, כך שכל הנותר הוא לחבר את כל הצירופים האפשריים בשמונת ה"קוביות" הנותרות, או פשוט לקחת קובץ של כל הצירופים האפשריים ל 0-9 בתבנית של 10 ספרות. למישהו יש רעיון? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Sfree,

אמרות פרובקטיביות אנטישמיות ופוגעות באופן מחריד, היוצאות מפי מי??? יהודייה, העונה לשם "נטלי כהן וקסברג" שלפי דעתי יש להשליכה לתאי הגזים! והייתי עושה זאת בעונג רב, אם רק הייתה לי האפשרות. לזה אני קורא "שמאלנאציזם"

21. Started by CyberBot,

אני עובד ברשת ידועה של גדג'אטים (שכרגע לא אפרסם את שמה) ושמתי לב שמאז שהגיעו עובדים חדשים יוצא שיש פער מאוד גבוהה בין השכר שלי לשלהם אנחנו עושים את אותה עבודה בידיוק. אולי ההדבל היחיד והיחיס מזערי זה בסכומי המכירות החודשי ועדיין יש פער של קרוב ל 1500 שקל במשכורת החודשית אני יודע בוודאות שיש את הפער כי שאני שואל אותו כמה הוא קיבל הוא מראה לי 4500 ואני 2800 ולעיתים הפער אפילו גדל ואני נשאר באותו סכום קבוע! ייש לנו את אותו מספר שעות +- העניין שלא יצא לי להסתכל או לשאול אותו כמה הוא מרוויח לשעה העניין ובמידה ואני מגלה פערים לא מוצדקים יש לי תיק לתבוע?(לדבר עם המנהל לא בא בחשבון אני מתכוון להתפטר בגלל הנושא המאוד מרגיז הזה)

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  22. זה מעלה את המחיר ב30 אחוז לפחות, ומעניין אותי לדעת אם תכלס זה קטע כזה קריטי.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by genia,

אז לאחרונה נדרשתי לנושא השיחות במהלך השהייה בחו"ל הפתרונות של החברות הסלולריות לרוב לא משתלמים (אולי חוץ מגולן וגם אז לא בכל מקום). וכרטיסי סים בינלואמים יש המון - החל מהסים של הדואר עד ל SWEETSIM ועוד כל מיני סימים שחלקם אפילו מאפשרים שיחות נכנסות חינם ברוב המדינות השאלה היא האם יש סים מומלץ שעדיף על האחרים במשהו? האם עדיף להזמין מחברה בחו"ל? למישוה יש נסיון עם סים כלשהו?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  24. Started by pagaz,

משהו אולי יודע אם צריך נהגי קו למילואים בתנאי קבע \ קבע ? אשמח לכול עזרה .

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  25. בתור אחד שמתגורר בירושלים סמוך לשכונה חרדית, ומכיר מקרוב את העולם החרדי, יש לי ביקורת קצרה שתקועה לי הרבה זמן בגרון. בכל פעם כשאני רואה בערוץ 2 'חרדים ירקו על בת 8' או 'חרדים בהפגנת אלימות.' וכולי וכולי.. אני אומר לעצמי, או שהתקשורת לא מבינה מהחיים שלה, או שהיא פשוט שונאת חרדים! הרשו לי לעשות קצת סדר בבלאגן.... העולם החרדי מתחלק ארבעה פלגים: הפלג הליטאי = אשכנזים, לא קיצוניים, לא עושים רעש, תומכים ב'רב שטיינמן'.(רוב "החרדקים" צומחים מאותו הפלג) הפלג הירושלמי = אשכנזים, קיצוניים (אך לא בסדר גודל של ה'נטורי קרתא'), אוהבים לעשות הרבה רעש (כל ההפגנות שנראו לאחרונה בירושלים אורגנו ע''י הפלג הירושלמי), תומכים ברב 'שמואל אוירבעך'. הפלג החסידי: אני מכליל אותו בפלג הליטאי מכ…

• 27 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.