עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Yehudaa,

כידוע לכולם במצב הנוכחי כמעט כולם מורידים בצורה פיראטית תכנים למעט אחוז לא גדול של אנשים שהחליטו מטעמי מצפון לרכוש מדי פעם או כל פעם . זה נמשך כבר הרבה מאוד זמן ופלא שלא נמצא עדיין פתרון גלובלי לפתור את המצב הלא בריא הזה לאמנים וליוצרי התכנים . לפי דעתי צריך למצוא פתרון גלובלי שבו ישותפו כלל המדינות בעולם ופשוט לטפל בכל מפיצי התוכן בצורה פיראטית הרי כשהמדינה רוצה היא מורידה אתר מהרשת בלי שום בעיה ולהקים אתרי הורדות חוקיים בכל מדינה ומדינה רק יהיה כדאי שלא יהיו תאבי בצע ויתנו מחירים שווים לכל נפש . אם עד היום שילמנו 60\50 לדיסק מוזיקה חדש לא יקרא אסון אם זה יעלה בהורדה 20 ש"ח לאלבום . אם יהיו אחוזים גבוהים של …

• 119 תגובות
    • 15.9k צפיות
  2. Started by Sfree,

מצאתי לפני זמן מה כונן קשיח (ישן) ata נדמה לי נפח 40GB.. חיברתי אותו למארז שלי, והיו שם כל מיני מסמכים של IBM. את כולם מחקתי. עכשיו אני לא ממש הבנתי מהם המסמכים הללו, מה המשמעות שלהם. היו בהם שרטוטים גרפיים של מארזים, כוננים קשיחים, ספקים, ושאר טכנולוגיות למינהם... והיו גם עוד כל מיני מסמכים שלא התאמצתי לקרוא. בכל מקרה רציתי לדעת אם הם היו שווים משהו אילו הייתי שומר אותם?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by watch out,

אני נוסע באוטובוסים בירושלים כל פעם מכניס את הרב- קו למכונה הנהגים לא מוציאים מילה אם צריך לשלם או לא, לא אומרים תודה אף פעם שאני מכניס את הכרטיס, כל העניין מטריד אותי ומוציא אותי מדעתי האם צריך לשלם או לא ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אמא שלי רכשה מכונה חדשה בערך ב 2500 שקלים הגיע הטכנאי עכשיו להתקין אותה ועל הדרך הציע לה עוד מספר דברים כגון 1.מגנט שמתלבש על הצינור מים ואמור לעזור נגד אבנית 2.מגן מתח שמתחבר לשקע 3.איזה עגלה מתחת למכונה שתרים את המכונה למקרה שלא יכנסו מים מלמטה שעלולים להרוס אותה (לדבריו) 4.הגדלת אחריות משנה ל חמש שנים כל אחד מהפריטים המצויינים עלו סכום עגול ואחיד של 200 שקל סך הכל 800 שקל השחלה לכל אורך הפרוצדורה ניסיתי להניא מלהסכים לביזיונות האלו אבל אמא רצתה להסכים לטכנאי מחיפושים באינטרנט אני מוצא כל מיני תוצאות שמאשרות שמדובר בדברים מיותרים ודרך נוספת לגרוף כספים דבר נוסף שהטכנאי אמר לאמי שהחברה מחייבת רכישת שלושת הדברים האמירה הזאת מכעיסה אותי במחשבה נוספת זה ממש גובל בא…

• 9 תגובות
    • 18.7k צפיות
  5. Started by yoni_h,

אותי זה הרג מצחוק

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. בשנה האחרונה כל אתר פלצני פתאום דורש אות גדולה, סימן כלשהו בשדה הסיסמא. לכל בנאדם יש סיסמא אחת או מספר סיסמאות קבועות בראש. עכשיו במצבים מסוימים אני בא להרשם לאתר מסוים ולאחר מילוי כל הפרטים פתאום אני מגלה שלא הזנתי מספיק "דרישות" בסיסמא. ועכשיו לקטע המרגיז - שאת הסיסמא הייחודית הזאת אני צריך לזכור פעם הבאה כשאני חוזר לאתר הספציפי. כלומר, אם יש לי סיסמא קבועה בראש של xyz אני צריך להתאים אותה בהרשמה של האתר המדובר xYz$ דוגמאות: בזק בינלאומי. אתר MMO של The Old Republic Apple ועוד.

7. Started by proevo4ever,

היי, יש לכם המלצה לקנות בשר ולבשל בבית במחיר סביר? נמאס לי מחזה עוף וכרעיים קניתי כתף בקר אבל זה יקר חבל על הזמן! 60 שקל לקילו משהו כזה... אני מחפש בשר בסביבות ה-30 לקילו אני לא אוהב עוף שלם ומעדיף להימנע מכנפיים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם, לאחר סחבת מצד המעסיק שעכשיו הפכה עכשיו לסינון מצידו בטלפון, הבנתי שאת הסכום שהוא חייב לי, כ 7,500 ש"ח (על פי חישובים שלי) לא אראה אם זה לא דרך בית משפט. פרטי המקרה בקצרה, עבדתי שם 8 חודשים – מאמצע 2013 עד תחילת 2014. לא ניצלתי אפילו יום חופש אחד. על פי החוזה הייתי אמור לקבל כסף על אחזקת הטלפון הסלולרי. בפועל, לא קיבלתי על זה כלום במשך הזמן שעבדתי שם. אמנם דרשתי את זה במהלך שמונת החודשים אך אני מבין שזו טעות שלי שלא דרשתי את זה ביותר תקיפות, אבל זה היה בעיקר כדי לשמור על "אווירה טובה". [*]עמלות בסך 5,500 ש"ח – גם הן עוכבו מחודש אוקטובר 2013. [*]נסיעות למהלך החודש בו פוטרתי – קניתי את כרטיס החופשי חודשי בתחילת החודש כבכל חודש והפסקת העבודה (לאחר התרעה של יום …

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. ההודעה הזאת הציגה שירות חדש, אבל משתמשי הפורום מעדיפים לצקצק בלשונם על לינק עם הפניה, מאשר לקבל מידע על שירותים ואתרים חדשים. בטח עכשיו ההודעה הזאת שימושית יותר.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. הסקר הזה הוא בשביל עבודה שאני עושה אז כול מי שיכול לענות אני אשמח https://docs.google.com/forms/d/1kTrgZ0lX6CjRny3ATfAIUycwCffi9H6RjaDAumtw-Wc/viewform?usp=send_form

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. מה קורה פה?

12. Started by הדוד משה,

כאילו המדינה עשתה רילוקיישן לארה"ב לפני מאה שנה או משהו, החלו להופיע בכל מיני מקומות פרסומות על הימורים במירוצי סוסים. מה הקטע פתאום? למה לאשר הימורים כאלה? למה דווקא סוסים? מתי זה אושר בחוק? מי מרוויח מכל הסיפור הזה? וכמה אנשים כבר איבדו את התחתונים במירוצים? באמת שזה נראה לי מפתיע ומוזר, מישהו יודע על זה משהו?

13. Started by liavliavz,

טראק חדש שלי איך יצא? אהבתם? והשתפרתי מאז הטראק הקודם? תהנו https://www.youtube.com/watch?v=HTlWyiJyhLU

14. Started by LIRON11,

שלום, אני בגיל 20 וחברה שלי עוד מעט חוגגת 17, ההורים של החברה לא רוצים שניהיה בקשר כי הם דתיים (שמרנו על זה בסוד עד שהם עלו על זה). כרגע המצב שהם רוצים לפנות למשטרה אם לא ניפרד, מה ההשלכות אם הם ילכו למשטרה? הם יכולים לכפות עלינו לנתק קשר? תודה.

15. Started by Ymac,

לאלה מכם שיש פייסבוק ואוהבים היסטוריה, הנה דף שחבר שלי פתח שנקרא "היום בהיסטוריה". כל יום הוא מפרסם פוסט על אירוע שקרה באותו היום. אותי זה מעניין ומחכים, לא יודע מה איתכם. אם זה לא המקום, מחקו את התראד מנהלים. https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%94%D7%99%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%94/630872910299985?fref=nf הוא ישמח לקבל פידבק.

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  16. שלום לכם , ראיתי את המוצר הזה http://www.israelbody.org/טריבסטאן-טריבולוס-תמצית וחיפשתי קצת לגביו באינטרנט ממה שראיתי זה מוצר טוב שיכול לעזור בתוספת אנרגית ושריפת שומן ... מישהו ניסה אותו ?? מה דעתכם ??

• 3 תגובות
    • 6.9k צפיות
  17. Started by CyberBot,

בגלל שהחברה לא עונים בפורום המתאים אני מחפש מתקן לאופניים לסלולרי שלי( galaxy s4) משהו שאני גם יוכל להשים בזווית שאפשר לצלם (מעין ghetto go pro)

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  18. אחרי 3 שנים שלא התעסקתי בעריכת וידאו, מה דעתכם? צריך ביקורת בונה כדי שאדע להשתפר... תודה! http://youtu.be/pjoyLgwiaaM

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  19. אהלן חברה, אני מנסה לחבר את המחשב הנייח שלי לטלויזיה אך ללא הצלחה. בממשק של Nvidia אני לא מצליח להגיע למצב ששני מסכים מזוהים אך ורק ה-Syncmaster שלי. האופציה בעבר עבדה ומשום מה ללא הצלחה כרגע. ניסיתי את הדברים הרגילים כמו כבל וכו' אפילו להוסיף מתאם DVI-HDMI במקום המסך שלי. הכרטיס הוא 660TI עם DVI ו-2 HDMI. * יציאת ה-HDMI עובדת עם ממיר HD של הוט רק לא עם מחשב PC (נוסו כבר 3 מחשבים) יש למישהו רעיונות?

20. היום כשאני מחבר את המחשב הנייח למסך הטלויזיה בחדר עם כבל HDMI, הסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב, אבל אם אקנה כבל ארוך שיגיע עד לטלויזיה בסלון, האם יש אפשרות לעשות שהסאונד ייצא מהרמקולים של הטלויזיה בסלון ולא מהמחשב? (ליתר דיוק, מהרמקולים שמחוברים לטלויזיה). זכור לי שאצל חברה שלי כשמחברים את המחשב הנייד לטלויזיה, אז שומעים מהטלויזיה ולא מהנייד, איך זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Sfree,

אני מקליד בשיטה עיוורת מזה חצי שנה, ויחסית לאחד כמוני שכותב בתדירות גבוהה, אני חושב שאני צריך להקליד מהר יותר. הביצועים שלי לא מרשימים במיוחד.. 40/45 מילים לדקה. יש למישהו איזושהי שיטה לעבוד על ההקלדה שלי ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. היי חג שמח. ,2 דברים, אני משתחרר עוד מעט מהצבא ושוקל ללכת למקום של הכוונה מקצועית,במה לעסוק בעתיד,במה ללמוד וכו'..,יש לכם המלצות ספציפיות?,הבנתי שהעלויות הם סביב ה750 ש''ח~,שווה או בזבוז כסף לדעתכם? ובנוסף לזה,חברה שאחרי צבא הלכו לעבוד באילת באחד המלונות,יש לכם המלצות איפה להתחיל ובמה כדאי לעבוד? חשבתי על מלצרות(מלצרות ואז רום סרוויס שכבר אני בונה על הטיפים),רציתי בהתחלה אבטחה אבל הבנתי שצריך שתהיה אנגלית ברמה גבוהה וגם לא מספקים מגורים בדרך כלל לשומרים/מאבטחים.(רובאי 02 אם זה רלוונטי) לאיזה מלונות כדאי לפנות בקשר לעבודה מבחינת שכר,תנאים,מקום מגורים. רוצה לעשות את המועדפת שלי שמה. תודה וחג שמח.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. היי, איך אני משנה את המפרט מחשב שלי בצד בצורה יפה, עם כל קטגורייה (מעבד לוח אם וכו') מובלט והשאר לא, כמו כן בצבעים.. איך שיהיה מיושר לצד שמאל, וגם איך אני יכול להוסיף תמונה למפרט. כי אני רואה שלחלק מהמשתמשים פה זה ערוך בצורה כזאת וזה מאוד יפה ומסודר. תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by llrefael,

קראתי לבנתיים את הספרים של טולקין, סדרת ארץ ים, סידרת הירושה, ועוד כמה ספרי נוער שאני לא זוכר את שמם... אם אפשר המלצה לספר ללא התעסקות יתרה במין...(מרטין). בתודה מראש.

25. Started by Kukishin,

לא נותן לי עם היוזר והפסוורד להיכנס.

דיונים חדשים בפורומים