כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אם אני טס לחול,אני צריך להצהיר עם איזה דברים יצאתי מהארץ? ודבר שני,אם אני חוזר מחול ורוצה "להבריח" כמה דברים כגון למשל לפטופ ודברים דומים (כמובן לא באריזה מקורית אלא פתוחים ונעשה בהם שימוש)3 האם זה אפשרי או שאנשי המכס היקרים כבר מצאו שיטות לעלות על דברים כאלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בניסיון לגוון את נושאי הפורום מעבר לדיונים רשמיים על משחקים, אני מצטרף לקבוצה הקטנה בפורום שמביאה גם דברים מעבר לזה... זהבי עצבני של הגיימרים: http://cinemassacre.com/AVGN/Nes_Nerd_videos.html הוא קוטל משחקים ישנים ואפילו דופק מכות לכל מיני דמויות, מומלץ בחום לשנן את מילות הפתיח. אני ממליץ להתחיל עם הביקורת על חזרה לעתיד. זוכרים את סדרת סטריט פייטר האהובה? מה שלום הדמויות שלה אחרי כל השנים האלה? http://www.collegehumor.com/tag:streetfighterthelateryears זה ממש עושה טוב על הלב לראות את כל ההשקעות הקטנות האלה בסגנון, ככה מראים שיש עוד דברים שניתן להשקיע בהם בתחום פרט לביקורות וידאו. כמובן אם יש לכם עוד קישורים מעניינים אתם מוזמנים לפרסם פה.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מי שלא יודע או לא שמע המדינה מתחילה לחלק צוי 8 (צו גיוס למילואים) בעקבות הקסם שנפל באשקלון 2 החטופים הדרוזיםשאחד מהם היה בקבע והשני היה במילואים או סדיר אם אני זוכר נכון!! ועוד 7 הרוגים שמתוכם 4 שעלו על מטען עם טנק אחרי שחצו את הגבול עם לבנון ועוד 3 שהיו בהאמר ופגע בהם טיל נ.ט והיו התרעות שבוע לפני על כוונות לחטוף חיילים ללבנון מה דעתכם על זה??
-
- 15 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לחפש אתרי איחסון ברשת לצורך גיבוים בעיקר של תמונות ולא מצאתי אתר שנותן נפח יותר גדול מ Minus עד 50 ג'יגה בחינם, אומנם מתחילים ב 10 אבל אם אתם מזמינים מישהוא אתם והוא מקבלים עוד ג'יגה. לאתר יש תוכנה למחשב (WINDOWS, MAC ו UBUNTU) ולסלולר (ANDROID ו IOS בקרוב גם WP7). גודל קובץ מוגבל ל 2 ג'יגה כשאתם מעלים קבצים יש אפשרות לעשות אותם פרטיים כלומר רק למי שיש קישור יכול לגשת או ציבורים כלמור מי שמחפש. אומנם אי אפשר לסנכרן תיקיות כמו ב דרופבוקס אבל מקבלים פי 5 עד 25 יותר נפח בחינם אין הגבלה על כמה אפשר להוריד. יש אפשרות לעקוב אחרי אנשים וליראות מה הם מעלים אז אם אתם רוצים להירשם את מוזמנים לעשות את זה דרך הקישור שלי גם אני וגם אתם תקבלו עוד…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי נגן Sandisk Sansa ובישביל ליראות בו סרטים צריכים תוכנה מיוחדת שהופכת את הסרט למתאים... איזה תוכנה אני צריך ואיפה אני יכול לירכוש אותה?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש פה כמה דלוקים כמוני על B5,מישהו כבר הזמין את העונה החמישית? אמאזון כבר שלחו לי,כל מה שנותר הוא לחכות (סעמאק אני שונא את הקטע הזה ) יש לי את כל העונות ב DVD,באמת סדרה מדע בדיוני טלויזיונית הכי טובה שנוצרה אי פעם. חבל שחלק מהעונות (במיוחד השנייה),לא ישבו על איכות ההעברה ל DVD,הרבה התלוננו על הקטע הזה,אבל עדיין שווה. הדבר הבא שיש לחכות לו הוא קופסת בבילון 5 עם הסרטים הבאים: Thirdspace River of Souls A Call to Arms לא בטוח לגבי In the Begining ו The Gathering מאחר שהם כבר ישנם בDVD,אבל JMS (יוצר בבילון 5) הבטיח לשחרר אותם מחדש עם תוספות וכו'... Crusade למרות הפסקת הסדרה רק לאחר 13 פרקים,אומרים שגם הוא ישוחרר לDVD ואולי (ממש לא נראה לי) זה ייתן איזה בעיטה קטנה להח…
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
עד כמה שידוע לי התוכנה עצמה חוקית, לכן עליה באופן ספציפי אפשר לדבר- אסור לדבר על קבצים לא חוקיים! התוכנה הזו חדשה בשבילי ולא מצאתי עליה יותר מידי הסברים, אז אל תתביישו להרחיב... כשאני מוריד קובץ, אני מגדיר רוחב פס מקסימאלי, ופה בעצם אני מאבד את עצמי... אני צריך להתחבר לשרת מסויים כדי להוריד משהו (נגיד מצאתי קובץ כלשהו, התחברתי לשרת אחר כדי לחפש גירסה חדשה יותר, אבל לא מצאתי, ועשיתי ישר הורדה לקובץ הקודם...)? דבר שני, מה הקטע של ההמתנה? יש לי קובץ שבהמתנה כבר 4 שעות (!). מה אני עושה כדי שהוא יתחיל לרדת? דבר נוסף, נגיד שאני מחפש משהו, אני צריך לחפש את הקובץ בכול שרת, או שיש אפשרות לחפש בכול המקומות האפשריים בו זמנית? דבר אחרון לבינתיים- ההתחברות (connect), זה לשרת ספציפי א…
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
דיון על תמונות של החברות שהרי זה חלק בלתי נפרד מהחיים וגם מסביבת העבודה :smile1: ! ניראה לי נושא דיי מעניין ונחמד אני יתחיל בחברה שלי [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכם, חיברתי המחשב לטלוויזיה HDMI. זה חובר ל HDMI1 ועליו אני נמצא עם השלט... כשאני פותח סרט במחשב, אינו מופיע בטלוויזיה גם כן, מדוע זאת?, מה עליי לבדוק? \ לעשות?. אנא עיזרו לי למען אוכל לצפות סוף סוף בסרטים על מסך הטלוויזיה... תודות מראש!.
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
עכשיו היה דיון בנושא לפני כמה זמן, ואני רוצה תשובה פשוטה! אם איזה ראיה ניתן להכנס לקורס טיס? לא טייס קרב, אלא איזשהו תפקיד שהוא. למאן הדיון אני די עיוור:יש לי 82 על סעיף ראיה, האם אני יכול להגיע לאנשהו? זה -4.5 -5 וצילינדר 1.5 אני יודע שזה פטתי אבל מאך1..... או פשוט לעוף... אני לא במקש לשמוע על בן דוד שלכם או אח שלכם או על fuckinggoogleit.com אלא תשובה בנוסח: כדי להיות ***** דרוש ראיה של לפחות ****** כדי להיות ###### דרוש ראיה של לפחות ## תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איפה יש כספות? בדואר? או שהכי בטוח כספת מוחבאת בבית?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.salefree.co.il/?ref=mailmedia כאילו, איפה האותיות הקטנות? כן, ראיתי את זה לפני העריכה שלך, סבבה..... רעיון נחמד, הסתברות אפסית.
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי יום ראשון מתכונת בספרות ורציתי לדעת כמה דברים : בפרק הראשון כמה שאלות יש וכמה צריך לבחור? [הפרק של השירה]. נתנו לי ללמוד למתכונת 15 שירים לפרק הראשון הזה [4 שירים בלי השיר ו11 עם השיר כתוב בדף] אני אישית החלטתי ללמוד רק 8 שהם דיי קלים [קלים להשגה גם... אין לי את החומר בקושי אלא רק במיקוד של רכס] האם זה יספיק לי? בפרק השני של הסיפור הקצר כמה שאלות יהיו וכמה צריך לבחור? נתנו לנו ללמוד למתכונת 8 סיפורים ואמרו גם שתהיה בטוח שאלה אחת על הסיפור "שפרה". אז החלטתי ללמוד 4 סיפורים [כולל הסיפור שפרה] האם יספיק למתכונת? פרק שלישי - צריך ללמוד את הסיפורים אנטיגונה וילדי הצל אבל אני החלטתי לדלג על הפרק ולא ללמוד אותו בכלל... יש בחירה של שני פרקים מתוך 3 + שני פרקים חובה שזה הסיפ…
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני עובד ברשת ידועה של גדג'אטים (שכרגע לא אפרסם את שמה) ושמתי לב שמאז שהגיעו עובדים חדשים יוצא שיש פער מאוד גבוהה בין השכר שלי לשלהם אנחנו עושים את אותה עבודה בידיוק. אולי ההדבל היחיד והיחיס מזערי זה בסכומי המכירות החודשי ועדיין יש פער של קרוב ל 1500 שקל במשכורת החודשית אני יודע בוודאות שיש את הפער כי שאני שואל אותו כמה הוא קיבל הוא מראה לי 4500 ואני 2800 ולעיתים הפער אפילו גדל ואני נשאר באותו סכום קבוע! ייש לנו את אותו מספר שעות +- העניין שלא יצא לי להסתכל או לשאול אותו כמה הוא מרוויח לשעה העניין ובמידה ואני מגלה פערים לא מוצדקים יש לי תיק לתבוע?(לדבר עם המנהל לא בא בחשבון אני מתכוון להתפטר בגלל הנושא המאוד מרגיז הזה)
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הי. אני צריך שמות של חנויות (מוכרות), שנמצאות באיזור רמת-גן והסביבה (חוץ מ-KSP,Gibor ואייבורי). יש לומר שהאתר של דפי זהב,וכדומה לא עוזרים לי. אני צריך חנות בעלת אתר אינטרנט,לפני שאני הולך אלייה,ואני לא יעבור כל חנות בדפי זהב ואבדוק. (שתיהיה טיפה מוקרת,אך לא חובה). תודה, MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
תגידו, בפלאפון זה אפשרי לעשות מס' חסוי? נגיד אני אתקשר למישהו ואז הוא יראה על הצג שלו מס' חסוי...
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כעיקרון כרגע הגברתי 2 מקצועות - מדעי המידע ותקשורת, בהיקף של 5 יח"ל. דיברתי עם המון אנשים ( כולל המחנכת ) לגבי תקשורת וכל אחד אומר לי משהו אחר. הדילמה שלי היא שאני רוצה לפרוש מתקשורת להשאר עם הגברה אחת. חלק מאלה שדיברתי איתם (המחנכת נכללת בקבוצה זו) אומרים שהגברה אחת בלבד לא תהווה כבעיה \ מכשול בעתיד בתנאי שההגברה השניה מעולה, דבר שאני יכול להבטיח בעיניים עצומות. אני מתלבט כרגע בנושא של האם שווה לי לקחת את הסיכון (המזערי) של לפרוש מתקשורת, הגברה הכוללת 9 שעות לימוד פרונטאליות + פרויקטים, או שזה סיכון מיותר, ושכדאי לי להשקיע בהגברה? ידוע לי ששווה בד"כ להתאמץ קצת יותר כדי להמנע מסיכונים מיותרים בעתיד, אבל הבעיה העיקרית היא שאני לא יודע מה בדיוק הסיכון. אם אני מוריד את תקשור…
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לא חשוב לי כול כך תוך כמה זמן המוצר יגיע(כמובן לא יותר מחודש) מה שחשוב לי זה שהוא יגיע לארץ ישראל ויגיע שלם כמו שהוא יצא כמובן שהמחיר משחק פה מישק גדול כי מדובר במשלוח די גדול של רמקולים שמעתי על UPS? איך הם שולחים מארה"ב לארץ איך המחירים?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך לכתוב על הטופס התנדבות שם של יחידה או כמה או כל היחידות אני רוצה לדעת אם אני אכתוב רק יחידה אחת אני בטוח אתגייס לשם?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לשירים בסגנון של HOLIDAY-GREEN DAY sum41- the hell song wake me up -sep' scotty doesnt know
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, זכרתי שבזמנו היו פה כמה דיונים בעיניין ולכן עשיתי חיפוש, קראתי והגעתי ל2 מכונות הבאות Panasonic ER-1411 Moser 1881.0055 שתיהן עולות בערך אותו הדבר ושתיהן ניראות מצויינות (אגב המכונה שאני איתה עכשיו זה איזה משהו זול וזמני שקניתי ב50 ש"ח כשהייתי עסוק מידי כדי ללכת לספר או לקנות מכונה רצינית, אני חייב לציין שהיא החזיקה 8 חודשים ועשתה עבודה טובה). אני נוטה קצת יותר לכיוון המוזר (שגם ממש טיפה יותר זולה, אבל זה באמת לא קריטי) יש אבל המלצות וביקורות בעיניין? תודה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לא של הלהקה ABBA אלא כאלה שמדברים על אבא - יש לו יום הולדת בקרוב מאוד ואני עורך לו סרטון, ורוצה לדעת איזה שירים כדאי לי לשים. לא חייבים להיות בעברית או כאלה שמדברים על אבא (אפשרי גם סתם שירים יפים שמתאימים לוים הולדת 50 ), אבל שיר-שניים לסרטון של 7-8 דקות.. תודה =]
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אינני מתמצא בנושא הזה ולכן רציתי הצעות לפני שאפרסם באתר יד 2 את הטלויזיה שברצוני למכור, טלויזיה בגודל "29 (לפי מה שבדקתי עם סרגל) גרסת ה"בומבה".טלויזיה של חברת BROTHER הנה תמונות של הטלויזיה: http://www.up2me.co.il/images/20641694.jpg http://www.up2me.co.il/images/620416.jpg http://www.up2me.co.il/images/3668996.jpg מה המחיר שאתם ממליצים לי למכור אותה?(כפי שאתם רואים בתמונות יש לה שבר קטן ברמקול הימני,כמו כן יש לה גם שתי רמקולים גדולים מאחורה)
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הפרשי השעות בין ישראל לניו יורק? עכשיו לדוגמא השעה אחת, אז מה השעה נכון לרגע זה בניו יורק?