עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יאבל , יש לי איזה כמה דקות ככה לכאלה , הייתי ... הממ ... איפה לא הייתי , עכשיו אני בעבודה , ולא נראה לי שיש מוסד קיים שיוכל להכיל אותי .

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  2. אני מאוד אוהב את הרעיון. יצא לי לתרום כמה וכמה פעמים סכומים קטנים אבל בכל זאת.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  3. שלום לכולם. אני עוד שבוע משתחרר ממג"ב, ואני מתעניין לגבי לימודים אקדמאיים. תוך כדי השירות החלטתי לנצל את הזמן שאני עושה יומיות ועוד מעט אני מסיים MCITP במכללת נס. החלטתי ללמוד את זה בגלל שזה היה הכי נוח לי מבחינת תיאום עם היציאות שלי.... ידוע לי שבחוץ התעודה הזאת לא נותנת כל כך הרבה, אבל רציתי לדעת אם יש איזה שהו תואר אקדמאי שעוסק בIT. אני יודע שב"מכללה האקדמית לישראל" ברמת-גן מלמדים תואר בטכנולוגיות מידע... אבל זה המקום היחיד שקרוב אלי שמלמד את זה (אני גר בירושלים). לא שמעתי על המכללה הזאת יותר מידי ולא כל כך בא לי ללמוד במכללת שקר כלשהו תואר שאף אחד לא מכיר. מה גם אני יודע שיש מנהל עסקים עם התמחות במערכות מידע, אבל גם את זה לא ראיתי שמישהו בסביבה מלמד. השאלה שלי היא - ל…

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  4. שתיים בתל אביב ושתיים בירושלים, מידע נוסף פה: http://www.hasidicreggae.com/ ולמי שלא יודע מי זה: http://www.wimp.com/jewish/ אני אישית יהיה שם. ואתם ?

5. אני לא בטוח אם זה לכאן או מדע וטכנולוגיה אבל שיהיה. 105,000 רגל וממשיך עד 120 אאל"ט, תראו, זה פשוט מעניין.

6. משום מה הם החליטו להוריד את ה"מבצעים" מהאתר שלהם, וההתחייבות שלי איתם מסתיימת עוד שבועיים. מישהו מעודכן במחירים? אני משלם 69 ש"ח על 2.5 מגה.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by ScreameR,

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  8. Started by shlomom,

האם מישהו נתקל בבעיות כרגע עם google. אני מגיע לדף הבית שלהם אבל החיפשושים נתקעים ולא מחזירים תןצאה. יש בעיה ב google או רק אצלי :-[

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by abstract,

שלום. בזמן האחרון עלה לי השתן לראש להשיג לעצמי פוסטר (על הקיר). איך שאני רואה את זה (ותקנו אותי , אם אני טועה), יש לי שתי אפשרויות: א ) לקנות אותו, וזו הבעיה, כי אין לי מושג מאיפה אפשר לקנות פוסטרים. ב) להוריד את התמונה הרצויה , ולהדפיס אותה בפורמט פוסטר בחנות צילום. זה לא נראה לי הכי טוב, כי אני לא בטוח שזה יצא באיכות (רזולוציה והנייר עצמו) טובה כמו פוסטר קנוי. עכשיו, אני מכיר את האתרים allposter.com/co.il וכן את האתר art.com , אבל, אין במבחר שלהם משהו שאני אוהב (אני מחפש פוסטרים של Marvell או DC קומיקס, אבל, המבחר של האתרים האלה ממש ממש קטן). אז תהיתי, מה אתם חושבים בנושא, ואם יש לכם עצות. כמו כן, מקומות שניתן להזמין מהם פוסטרים , יתקבלו בברכה. תודה.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  10. כל מוזיקה טובה תתקבל בברכה רצוי עם שם הטראק או השיר.

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by infer73,

הציטוט הוא משהו בסגנון של: "usually i kill for money, but you my friend i kill for nothing" או משהו בסגנון הזה... למישהו יש מושג באיזה סרט מדובר?

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by YAIR,

צינו כל אחד מהו חברת הסוללרי שלו וכמה אתה מדבר ממנו האם יש לך קשר משפחתי וחלוקת החבררות האחרות לפי זמנים תודה נ.ב אם אפשר צילום -ללא שם משתמש אני רוצה לארגן מכתב עם סטיסטיקה נגד העושק של חברות הסוללר ראיתם כמה הירוויחה סלקום השנה - קרוב למיליארד שקל

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  13. Started by Yuval Tal,

זה מה שאני רואה כשאני נכנס:

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by or,

טקילה היא יפה טקילה נחמדה טקילה מקפיצים בכוס עם קשקשים כולם אותה אוהבים שותים ומקפצים (לא מקפיצים..אלא מקפצים!!) אבל לא שמים לב שזה חרא של משקה!!!!!!!!!!!!!!! טעימה אחת ואתה מקיא ומתפלא!!!!!!!!!!!!!!! כי כולם אומרים שטקילה זה שווה!!!!!!!!!!!!!!! עדיף שתשפכו לי וודקה לתוך הפה!!!!!!!!!!!!!!! אז פעם הבאה שימו ליקר כחול בכמות של הר שפכו שפכו כאילו אין מחר תוסיפו ספרייט והכל יהיה טעים יהיה טוב ומה נעים! אני מדברת מניסיון... כי עם טקילה אני מרגישה בהריון.. אז קחו ליקר כחול ותטעמו.. לא תרצו להפסיק ותקיאו!!! כל הזכויות שמורות למלי משה האזרחית הוותיקה בת ה-15!! נכון גדול?? למה לסגור (בשביל זה יש את הפורום הכללי והכותרת בסדר גמור!) ואם אתה סוגר שוב לפחות תן הסב…

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  15. Started by moshon,

שלום קרוב משפחה שלי כנראה נוסע לארה"ב ורציתי שהוא יקנה לי כמה רכיבים למחשב--השאלה היא מה התקנות של המכס--עד איזה מחיר אפשר להכניס לארץ בלי תשלום נוסף וגם אם פשוט אני שם את הרכיבים במזוודה-האם אני חייב להצהיר עליהם(או שמא אני פשוט אניח את זה במזוודה-מדובר בזכרונות וכרטיס מסך)

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by yanushka,

http://www.enoutpost.com/video/2004auto.swf

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  17. Started by אוריפ,

יש לי שאלה: זה נכון שמשנים את מבחן התאוריה (מחליפים שאלות או משהו כזה) ביום שני הקרוב? או שזה נשאר באוהת מתכונת כמו עד עכשיו?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by smack,

שלום אנשים רציתי לשאול כל כמה זמן ולאיזה פרק זמן,אם בכלל,ניתן או צריך לכבות את המחשב ,לא על מנת לחסוך בחשמל אלא כדי לשמור על חיי המחשב תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  19. קיצר דוד שלי נוסע לארה"ב ושאל אותי מה אני רוצה.. אז אני רוצה משהו קטן יחסית בממדים (בגודל של פלאפון אולי קצת יותר) ושלא יעלה יותר מ1000 ש"ח.. עדיף שיהיה משהו שאין בארץ ולא פלאפון או MP3\4, סתם משהו מגניב שאין בארץ

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by tamar,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3465721,00.html

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by pure perfection,

שלום לכם .. מה קורה??? איך אפשר לקדם אתר שיגיע לכמה שיותר אנשים , אני מכיר את גוגל אדד וורדס ואד סינס . אבל חוץ מזה איך האתר יהיה גבוהה במנועי חיפוש ?? ואיזה דרכים אחרות יש לקדם אתר . חוץ מהודועת אימיל כי עוד מעט יכנס לתוקף חוק הספאם ואי אפשר לשלוח פרסומות לאנשים לאימילים . אז אני צריך עזרה בכל דרך שיש לכם . תודהה

22. Started by dominic16,

לאחרונה התחלתי לחפש אתרי איחסון ברשת לצורך גיבוים בעיקר של תמונות ולא מצאתי אתר שנותן נפח יותר גדול מ Minus עד 50 ג'יגה בחינם, אומנם מתחילים ב 10 אבל אם אתם מזמינים מישהוא אתם והוא מקבלים עוד ג'יגה. לאתר יש תוכנה למחשב (WINDOWS, MAC ו UBUNTU) ולסלולר (ANDROID ו IOS בקרוב גם WP7). גודל קובץ מוגבל ל 2 ג'יגה כשאתם מעלים קבצים יש אפשרות לעשות אותם פרטיים כלומר רק למי שיש קישור יכול לגשת או ציבורים כלמור מי שמחפש. אומנם אי אפשר לסנכרן תיקיות כמו ב דרופבוקס אבל מקבלים פי 5 עד 25 יותר נפח בחינם אין הגבלה על כמה אפשר להוריד. יש אפשרות לעקוב אחרי אנשים וליראות מה הם מעלים אז אם אתם רוצים להירשם את מוזמנים לעשות את זה דרך הקישור שלי גם אני וגם אתם תקבלו עוד…

23. פותח את המזגן לכמה שעות זה עלול להרוס את המזגן?....אני פותח אותו על הטמפ' הכי נמוכה כי רק אז מרגישים קצת את הקירור....זה יכול לגרום נזק? אני כבר איזה שבוע ככה....מה אני יעשה אני כולי מזיע בלילה ולא מצליח להרדם בלי מזגן ואין לי זמן לנקות אותו :\

24. Started by lion03,

אז ככה הפרופיל שלי 82 ובגלל שאני בן יחיד אז מה שאמא שלי אומרת לאן אני הולך אני הולך (כמובן שאני זה אומר לה לאן לשלוח אותי) אז אני צריך עזרה בבחירה כרגע אני נוטה לכוון גיבעתי יש למישהו משהו אחר להציע (חוץ מסיירות שגם ככה אני יכול)?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by Oztriker,

אני רוצה להתחיל ללמוד לפסיכו, קודם כל לבד בלי הקורס , לנסות מה זה ואז נראה אם אני אקח אותו או לא. קיצר יש לי כמה שאלות. 1.אתם מכירים אתר טוב שהכי טוב להוציא מידע על הפסיכו? לא לשלוח אותי לגוגל או גבע. משהו קצת יותר מפורט.....(למרות שאני יודע שגוגל זה הכתובת חחחח) 2. אתר שאפשר להוריד בו מילים באנגלית ועיברית להשמעה בMP3 לדוגמא, או משהו בסגנון. וגם אשמח לכמה עצות מאלה שעשו בעבר ויכולים לחלוק איתי קצת מידע מנסיונם. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים