כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים טובה באיזור ירושלים או שיש לה לפחות סניף באיזור? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחר מחשב חדש ואני זקוק להמלצה על חנות מחשבים לא יקרנית שמספקת שירות טוב במקרה של תקלות ובעיות שונות.
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
??? אפשר גם תל-אביב, אבל רק אם החנות באמת שווה.
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כבר איזה חודש ומשהו אני מנסה לקנות DOK מהיר (לכאורה דבר פשוט לא? כנראה שלא בארצנו) ראיתי אחד נחמד מאוד של OCZ טורבו אז הזמנתי אותו אחרי 3 שבועות אני אני מדבר איתם והם אומרים לי שיש בעיה עם המוצר הזה ואין להם אותו במלאי וכנראה גם לא יהיה אז ביטלתי הלכתי לחנות אחרת (לא יודע אם מותר להגיד שמות. מי שרוצה לדעת אני יכול להגיד לו) והזמנתי את הDOK השחור אדום הזה מגומי של פטריוט עבר כבר שבועיים ואין בכלל תשובה מהם אני מתקשר ובכלל לא עונים לי מישהןו יכול לעזור לי? לפני שאני מתיאש בכלל והולך על EBAY
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח אז פתחתי פה מה שאני צריך זה מכשיר קטן שיוכל לקלוט מילים מכמה מטרים ממנו ולהקליט אותם. אני יודע שיש את זה בנגנים אבל אני צריך שכל הכסף ילך רק על המקלט עצמו וכך אני יקבל מיקרופון טוב יותר אין תקציב - כמה זה כבר יעלה? אשמח שתמליצו לי על משהו טוב
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה תדעה שלכם על נעלי כדורסל שמיודעות בעיקר לשימוש באולם.... ואחרי כמה חודשים גם בחוץ.... עם מישהו יכול להמליץ לי על נעליים טובות אני ישמח... ולמישהו יש מושג עם אפשר להשיג ת DADA בארץ?.. עם אתם מכירים בכלל...
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
פרופיל 72 קב"א לא ידוע, מניח שמעל 54. הפרופיל נקבע לפני 4 ימים, אני צריך לקבל זימונים? אפשר להקדים זימונים עם שליחת פקסים? אילו פרוייקטים איכותיים יש (שחקים? חבצלות?) תודה לעונים.
-
- 21 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
את GMAIL אני מעדיף לא לקחת כי הם קוראים לך את המיילים. את YAHOO לקחתי פעם אבל לא נגעתי בו כבר איזה 4 שנים. היום כשנכסתי אליו, פתאום גיליתי שהנבלות מחקו לי את החשבון ובתוכו כל המיילים (חלקם חשובים) עקב "חוסר פעילות". בוואלה אני גם מעדיף לא לגעת כי הבנתי שהם כמו GMAIL. שמעתי על HOTMAIL, אבל אף פעם לא ניסיתי... בעיקרון אני מחפש שירות כלשהו גדול, חינמי, ואמין. שלא יסגור לי את החשבון גם אחרי 5 שנים של חוסר פעילות. ועם העדפה שלא ירגל אחרי (אבל אם אין ברירה אז אין ברירה). ושהשירות עצמו לא יתפגר. תודה.
-
- 34 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
לא כאלה שכולם כבר ראו...
-
- 20 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי חג שמח. ,2 דברים, אני משתחרר עוד מעט מהצבא ושוקל ללכת למקום של הכוונה מקצועית,במה לעסוק בעתיד,במה ללמוד וכו'..,יש לכם המלצות ספציפיות?,הבנתי שהעלויות הם סביב ה750 ש''ח~,שווה או בזבוז כסף לדעתכם? ובנוסף לזה,חברה שאחרי צבא הלכו לעבוד באילת באחד המלונות,יש לכם המלצות איפה להתחיל ובמה כדאי לעבוד? חשבתי על מלצרות(מלצרות ואז רום סרוויס שכבר אני בונה על הטיפים),רציתי בהתחלה אבטחה אבל הבנתי שצריך שתהיה אנגלית ברמה גבוהה וגם לא מספקים מגורים בדרך כלל לשומרים/מאבטחים.(רובאי 02 אם זה רלוונטי) לאיזה מלונות כדאי לפנות בקשר לעבודה מבחינת שכר,תנאים,מקום מגורים. רוצה לעשות את המועדפת שלי שמה. תודה וחג שמח.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש סדנת שוק הון למתחילים -איך כמה למה איפה וכו' באורך של עד שבוע (אני מתכנן לקחת בסוף אוגוסט) מישהו יכול להמליץ על משוה מנסיון?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת... חח כן רק שאני יודע שאני עושה את זה ברגע האחרון ואני לא חושב שאני אמצע משהו... אבל עדיין אני מחפש וילה או צימר בצפון לחגוג שם את השנה החדשה עם חברה שלי ככה שאני מחפש צימר עם ז'קוזי פרטי ולא משותף...
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
עד שנת 08 פלוס מינוס...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיברתי לתומי עם חבר במסנג'ר,שלחתי לו לינק מסויים אך בטעות הדבקתי אותו פעמיים זה הלינק המקורי: <צונזר> זה הלינק פעמיים: <צונזר> התפלאנו שבכלל זה פתח משהו,אבל עוד יותר התלפאנו לגלות את ההבדל בין שני הלינקים. מישהו מכיר תופעה דומה עם עוד אתרים? אזהרה! משרד הבריאות קובע כי לחיצה על הלינקים המובאים לעיל עלולים לפגוע בבריאות. סכנה!הלינקים הנ"ל רעילים במיוחד. יש להרחיק מהשג ידם של ילדים
-
- 41 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
איך מוצאים נק פיתול וקעירות וקמירות של פונקצייה? הסתבכתי עם כל זה תודה
-
- 27 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך משחקים פוקר, כי יש איזה משחק שאם אתה משחק פוקר ואתה מנצח איזה מישהי עושה לך מופע חשפנות.
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אם אני זוכר נכון הפעולה של סבון: המולקולות אמורות להקיף את הלכלוך ואז המים שוטפים את הסבון ביחד עם הלכלוך. אז מה הפעולה שמתרחשת בג'ל הזה?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תודה מראש . אני מגיע מכיוון הקריות.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ספויילר ראיתי אתמול את הסרט אקסמן 3, ובסוף הסרט שומעים בן אדם מדבר כשהוא שוכב על המיטה, והאחות לידו (והיא נראית ממש מופתעת לשמוע אותו!). מישהו יכול להסביר לי מי הוא בכלל, ולמה האחות מופתעת לשמוע ממנו?
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אין ספק שהפינלדנדיה נשפכה כמו מים בבחירת השיר הפיני לאירווזיון. שר אותו קלינגון (!?!) ועוד כמה מפלצות. מילות השיר (הקליטות דווקא): "הרד רוק, הללויה".
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיות עם ערך מוחלט ואני קצת מתקשה להבין את העיקרון שלו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-