עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. למי שלא מכיר או לא זוכר או מתבלבל, נוסחת הכפל המקוצר היא - (a+b)^2=a^2+2ab+b^2 תודה לעוזרים

• 27 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. איך היחידה? היא טובה? איזה קורסים נלמדים שם? אני הולך ליחידה הזאת והייתי רוצה לדעת מה מצפה לי שם? תודה.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. :שלום חברים וחברות. מישהו יכול לארגן לי פרויקט שהוא עשה פעם של 4 יח'ל באנגלית אולי? בבקשה לה להטיף עם תגובות כמו''יש לך את גוגל או ויקיפדיה'' או דברים כאלה בסגנון. מי הבחור הנאה שיוכל לעזור? בכל האינטרט לא מצאתי שום עבודה להורדה שתוכל לעזור לי.. אשמח לעזרה חברים

• 9 תגובות
    • 11k צפיות
  4. מישהו יכול להגיד לי מה מדד הקרינה בין 2 המכשירים הבאים? GALAXY NOTE 5 ו IPHONE 6S תודה רבה ובין G3 לLG V10

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  5. http://www.knay.alona.k12.il//downloader.asp?file_id=162

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  6. ??? :bash:

• 13 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by BONO,

אני יודע שזה בקשה גדולה וזה מאוד קשה אבל אין לי מושג איך להכין לבד... אני רוצה חתימה לשם SenSaTioN ואם אפשר שתהיה קשורה לקאונטר סטרייק אם אף אחד לא יכן אז אני יבין זה עבודה קשה... תודה בכל זאת אם מישהו יכול לעזור לי איך להכין זה גם יהיה טוב

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  8. השאלה בכותרת.. אגב - אני כל הזמן קורא ומשתתף בפורום שכאן לנושאי מחשבים והוא פשוט מ-צ-ו-י-ן ! בלעדיו לא הייתי יודע מה לקנות בתחום המחשבים, אבל איך מסתדרים כשצריך לבחור טלויזיה?

9. עדיף שיהיה ישראלי ובעברית. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. התקנתי את התוכנה...וכל הthemes מכוערים כאילו גם האלה שהם נראים בסדר תמיד יש להם איזה פאק (הציר של הגלגלת גדול מדיי,הצבעים במחשב שלי מגעילים,העיצוב בחלק מהמקומות לא יפה),יש למישהו איזה theme טוב באמת שאין בו פאקים? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  11. חנות שיש לה שירות טוב מחירים זולים ושיש לה את רוב המותגים הטובים ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים טובה באיזור ירושלים או שיש לה לפחות סניף באיזור? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  13. אני מתכנן לקנות מחר מחשב חדש ואני זקוק להמלצה על חנות מחשבים לא יקרנית שמספקת שירות טוב במקרה של תקלות ובעיות שונות.

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  14. ??? אפשר גם תל-אביב, אבל רק אם החנות באמת שווה.

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  15. כבר איזה חודש ומשהו אני מנסה לקנות DOK מהיר (לכאורה דבר פשוט לא? כנראה שלא בארצנו) ראיתי אחד נחמד מאוד של OCZ טורבו אז הזמנתי אותו אחרי 3 שבועות אני אני מדבר איתם והם אומרים לי שיש בעיה עם המוצר הזה ואין להם אותו במלאי וכנראה גם לא יהיה אז ביטלתי הלכתי לחנות אחרת (לא יודע אם מותר להגיד שמות. מי שרוצה לדעת אני יכול להגיד לו) והזמנתי את הDOK השחור אדום הזה מגומי של פטריוט עבר כבר שבועיים ואין בכלל תשובה מהם אני מתקשר ובכלל לא עונים לי מישהןו יכול לעזור לי? לפני שאני מתיאש בכלל והולך על EBAY

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by ben060,

לא ידעתי איפה לפתוח אז פתחתי פה מה שאני צריך זה מכשיר קטן שיוכל לקלוט מילים מכמה מטרים ממנו ולהקליט אותם. אני יודע שיש את זה בנגנים אבל אני צריך שכל הכסף ילך רק על המקלט עצמו וכך אני יקבל מיקרופון טוב יותר אין תקציב - כמה זה כבר יעלה? אשמח שתמליצו לי על משהו טוב

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  17. אני רוצה תדעה שלכם על נעלי כדורסל שמיודעות בעיקר לשימוש באולם.... ואחרי כמה חודשים גם בחוץ.... עם מישהו יכול להמליץ לי על נעליים טובות אני ישמח... ולמישהו יש מושג עם אפשר להשיג ת DADA בארץ?.. עם אתם מכירים בכלל...

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. פרופיל 72 קב"א לא ידוע, מניח שמעל 54. הפרופיל נקבע לפני 4 ימים, אני צריך לקבל זימונים? אפשר להקדים זימונים עם שליחת פקסים? אילו פרוייקטים איכותיים יש (שחקים? חבצלות?) תודה לעונים.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. את GMAIL אני מעדיף לא לקחת כי הם קוראים לך את המיילים. את YAHOO לקחתי פעם אבל לא נגעתי בו כבר איזה 4 שנים. היום כשנכסתי אליו, פתאום גיליתי שהנבלות מחקו לי את החשבון ובתוכו כל המיילים (חלקם חשובים) עקב "חוסר פעילות". בוואלה אני גם מעדיף לא לגעת כי הבנתי שהם כמו GMAIL. שמעתי על HOTMAIL, אבל אף פעם לא ניסיתי... בעיקרון אני מחפש שירות כלשהו גדול, חינמי, ואמין. שלא יסגור לי את החשבון גם אחרי 5 שנים של חוסר פעילות. ועם העדפה שלא ירגל אחרי (אבל אם אין ברירה אז אין ברירה). ושהשירות עצמו לא יתפגר. תודה.

• 34 תגובות
    • 5.7k צפיות
  20. גם לילה גם בוקר!!

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  21. לא כאלה שכולם כבר ראו...

• 20 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. היי חג שמח. ,2 דברים, אני משתחרר עוד מעט מהצבא ושוקל ללכת למקום של הכוונה מקצועית,במה לעסוק בעתיד,במה ללמוד וכו'..,יש לכם המלצות ספציפיות?,הבנתי שהעלויות הם סביב ה750 ש''ח~,שווה או בזבוז כסף לדעתכם? ובנוסף לזה,חברה שאחרי צבא הלכו לעבוד באילת באחד המלונות,יש לכם המלצות איפה להתחיל ובמה כדאי לעבוד? חשבתי על מלצרות(מלצרות ואז רום סרוויס שכבר אני בונה על הטיפים),רציתי בהתחלה אבטחה אבל הבנתי שצריך שתהיה אנגלית ברמה גבוהה וגם לא מספקים מגורים בדרך כלל לשומרים/מאבטחים.(רובאי 02 אם זה רלוונטי) לאיזה מלונות כדאי לפנות בקשר לעבודה מבחינת שכר,תנאים,מקום מגורים. רוצה לעשות את המועדפת שלי שמה. תודה וחג שמח.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אני מחפש סדנת שוק הון למתחילים -איך כמה למה איפה וכו' באורך של עד שבוע (אני מתכנן לקחת בסוף אוגוסט) מישהו יכול להמליץ על משוה מנסיון?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. כמו שהכותרת אומרת... חח כן רק שאני יודע שאני עושה את זה ברגע האחרון ואני לא חושב שאני אמצע משהו... אבל עדיין אני מחפש וילה או צימר בצפון לחגוג שם את השנה החדשה עם חברה שלי ככה שאני מחפש צימר עם ז'קוזי פרטי ולא משותף...

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  25. עד שנת 08 פלוס מינוס...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.